Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jól látom csak Federici a saját nevelésü <#ejnye1>

szvsz eléggé ész nélkül igazolsz,de attól függetlenül jó keret.lehet,hogy azért mondom ezt,mert én sokkal inkább szeretem megtartani az eredei keretet+a 35 éves emberkéket nem is nagyon viszik<#vigyor3>.egyébként grat mindenkinek,fõleg siederhirdnek
Fabio Capello
grat, meglesz az 😊

nah mentem, sok sikert és jó éjt mindenkinek

siederhird
Sztem is, elég könnyü csoport😊
Nah én léptem, jó éjt all!!<#integet2>

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

miki36
nagy Grat, simán kijutsz😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

siederhird
törölt hozzászólás

Fabio Capello
nagy grat! 😊

fsgh
#94509 + #94510

thx😊))

Grat Hird😊)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

siederhird
törölt hozzászólás

Fabio Capello
aztán mindenkit elverjél vele 😄DD

Ars3nal
natyon tyenge^^
<#eljen><#eljen>

siederhird
Grat all!

fsgh
Mit szoltok a keretemhez az Interrel?😊))

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Pisti1026
Na befejeztem a második szezonomat a West Hammel, és nem úgy sikerûlt, ahogy terveztem, mivel csak 8 lettem.Képet ma már nem, de majd holnap dobok a tabelláról.Az intertotóból sikerûlt megkezdenem az UEFA-kupát.Az második szezonomban egészen az elõdöntõig meneteltem.Na majd akkor holnap dobok képet a végsõ tabelláról és az igazolásaimról.

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Ars3nal
istenpleja😄 jol keni nalam Sienaba:p

pusztulat1

pusztulat1
ok

Fabio Capello
tudod szerintem pont erre találták ki az offtopikot/faq-t... És télleg jó lenne ha a mondandódat egy hszbe írnád le

toysoldier
Mi lenne ha ezt a sok hülyeséget egy hszbe írnád le?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

pusztulat1
olyan bl tolok hogy beszarás

pusztulat1
ok képet hogy tudnék felrakni ide koszi irj már?

pusztulat1
hogy lehet képet felreakni ezt látnotok kell???????????????????????????????????????????????????

Fabio Capello
4-3-3 támadó mentalitás, széles játék

pusztulat1
ugynézki jo ataktikád 2.3 golt rugok <#worship>

pusztulat1
milán- roma este 20.30 nézed nézitek? erdmény 0-4 tuti!!!!

pusztulat1
mindig lesérülnek ugyis pl most ronaldo 3 honap most jöhet helyette adriano igy is nehéz te milyen felállasal nyomod?ird már le részletesen köszi kiprobálnán<#worship>

pusztulat1
gratula biztos nehé zvolt mert én is szoptam a chelsivel ellenuk meg a man utd és meg a arsenal is kemény dió

Fabio Capello
minek veszel vizesfiúkat? 😛😄 Annyi sztár van abban a csapatban, hogy ezek már csak arra lesznek jók...

pusztulat1
én a realal m tolom megvettem hanri kaka ronaldinyo pirlo c ronaldo adriano remélem nem lesz gond
<#circling>

pusztulat1
semmi emberfogás akkor kiprobálom koszi szépn king vagy remélem<#worship>

turpert
Az új idényt megintcsak halottakkal kezdem mivel nincs kedvem felsorolni mindet így csak a védõket mondom Dragóner, Borsi, Mogyorósi, Mumba, Tímár, Lipcsei, Bognár, Zsók (így az egész védelem középpályásokból áll)

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

cory11
én is sokat kipróbáltam sikertelenül. most sima 4-4-2vel játszok a két szélsõ középpályás egész a csatárokig fut fel a csapat instrukcióban csak a szélességet állitottam szélesre.

pusztulat1
cory hogy csináltad milyen felállásal?

cory11
hy all
az mtkval nyomom és az elsõ évben 4.lettem.A cselszki megkért hogy legyek a fiókcsapata és elfogadtam.Nyáron elcseréltem Pollákot Dzsudzsákra meg leigazoltam Rajcit ingyen.

pusztulat1
hali mindenkinek nem tudok egyszeruen olyan felálást találni amivel nyerni tudnék,tudnátok segiteni?koszi elõre is chelzivel voltam 10 probálkozasbol 1 golt rúgok.mig az ellen 1bõl 1et.2006 nem v ilyen legalább 3 4 gollal gyõztem otthon és idegenben is.help help?

Fabio Capello
Oh jessz... Megvertük a L'poolt! Köv meccs chelsea ellen :S

siederhird
törölt hozzászólás

siederhird
törölt hozzászólás

miki36
törölt hozzászólás

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

siederhird
Sok szerencsét!

miki36
ja😊
Majd toljad csak a pikcsöröket
Mivel a Walsallos mentésemnek annyi, kezdtem egyet Ipswichel

siederhird
Szezon közben mentem át😊
Sajna nincs jövõgépem hogy elõre menjek pár évet 6 GHZ-s prociér meg 6GB RAM ért😊Pedig akkor lehetne ilyen gyors.

miki36
*szezon

Fabio Capello
Nah... Ligakupából kiestem az elõdöntõben, Cselszkitõl kaptam ki 2:1-re... 😞

miki36
amúgy Grat mindenkinek

miki36
ilyen hamar 29 meccs?
Vagy szozon közben kértek fel...(?)

siederhird
törölt hozzászólás

Hallooo!

Nem tom nálatok h van de én a West Bromwichal vok és minden meccsen legalább 1-2 emberem megsérül (Gera 2 hónap). Pedig az edzések se túl kemények... lassan elfogy a csapatom! Azt hittem ezen a területen nagyobb lesz a fejlõdés... 😞
siederhird
törölt hozzászólás

siederhird
Grat!
SelFisch várom😛