121242
Football Manager
  • kraawz
    egyetértek. meccsenként a 3 meg nem adott gól és a 333 les elég idegesítő. Hálistennek azt már kiküszöböltem,hogy nem támadják le ellenfelet vagy bambáskodnak a játékosok. Általában elég reális eredmény születik,de hogy az az eredmény hogy alakul ki kész vicc. Lehet csak kommentárral tolom majd :|

ui: vki emlékszik hogy volt a 06os szöglet trükk? Mert ellenem 1-2x megcsinálták már. Emlékszem,hogy 1 játékos hátul,9 középen és 1 várta kipattanót. Csak annak a 9nek mien utasításokat kellett adni? Mert nekem anno magyar volt,és vmi ilyemire emkléksztem,hogy hosszú sarokra meg a hosszú sarokhoz. És nem volt mindegy,meiket állítottam be.
  • DaMarcus
    nekem a demoba semmibajom nem volt a meccs enginenel :)
    de úgy látom csak én vok így :D
    20 perc múlva a gépemen tudhatom a gammát *-*
  • raven01
    bocsánat már látom is h más is kiszúrta hogy IRL is így van...
  • raven01
    szia először nézz utána, hogy nem-e IRL is jön majd egy új csoportkör a ligakupában... ;)
  • GanXstaZoleeWrk
    A meccs engine telleg elegge gyenge öngól hegyek, lesgól hegyek állandóan, na meg kedvencem a 11es párbaj 3ból 3 mellé :D
  • Utley
    Srácok Huge adatbázis megint nincs.Megint olyan mint a tavalyiba?
  • roller1015
    eszméletlen jó ez a graphics pack!kösz g.freeman!
  • Utley
    Már lesek is rá a Leeds-re kiváncsi vagyok -15 pont-ról hova jutunk
  • tomato33
    meg egy language pack is---
  • tomato33
    http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_football_manager_2008.shtml

MOstmár fenntvan itt is a fairlightos crack

Szedjétek:)
  • gabber_saviola
    mármint nálad :)
  • gabber_saviola
    hát elég érdekes mappa, csodálom, hogy megy :Ddd
  • G.Freeman
    use skin cache-t ki kell kapcsolni, meg nálam 1x ujra kellett inditani a jatekot es utanna ment
  • Ngeri
    g. freeman nekem nem megy ! bemásoltam oda
    ahova mondtad de nem:S
  • robotnyk
    én meg fogtam magamat és kezdtem egy újat, hátha most elsőre rájövök, milyen taktika lesz a nyerő -.-
  • G.Freeman
    Akit érdekel összeszedtem egy zip-be az angol, spanyol, olasz bajnoksag és nemzetközi logókat. Francia, német, spanyol, olasz, holland, portugál, angol, skót elsőosztály és olasz másodosztály mezeit. Link: http://fbl.jatekok.hu/graphics.zip

Zip-ben levö könyvtarat csak be kell masolni Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2008 mappaba es a preferencesnel a use skin cache-t kikapcsolni

Egy emberkének gyűjtöttem össze, de ha már feltöltöttem szerverre gondoltam kiirom ide hátha kell vkinek de pár nap mulva törlöm.
  • Ngeri
    honvéddal 5. hely nem nagy szám..
  • Drizzthsz
    Előzets figyelmeztetés nélkül, csak úgy...
  • Drizzthsz
    5. vagyok a bajnokságban, 6 pont lemaradásal, erre meg kibasztak. No comment...
  • [Jakuza]
    Eh meg mindig, 2007 ellenere is gombfoci kinezete van az FM-nek.
    Jo nagy szegyen. Nem igaz, hogy nem kepesek valami rendes programozokat keresni erre a reszere a jateknak.
  • Drizzthsz
    Hát, ez így szar. :-((( Akkor a való élet is bekaphassa. :-D
    Van screenshotra hotkey?
  • Grusi
    Nagyon ráakadtál erre a ligakupa-témára :D

Amúgy a meccs-engine-re tenyleg raferne egy-ket peccs, de ez minden új FM-nél így van. A játék többi része faszányos.
  • baggio86
    köszi
  • Ngeri
    ok
  • tomato33
    megvan a fairlightos crack....
  • Ngeri
    Drizzthsz ez a való életben is kető van:D februárban kezdődik z életben a második asszem..
  • Drizzthsz
    Na ne szopassatok! A Liga kupából egymás után van jkettő? November végén megnyerte a DVSC, erre kezdődik egy új. :S:S:S
  • robotnyk
    őszintén szólva, nem értem, hova a nagy hozsánna a demo óta, a meccs engine tragikusan szar. -.-
  • SuLtAN17
    Szevasztok! Én is nagy FM-es vok csak ritkán írok ide. Demo alapján nem akartam ítélni. Maga a játék tényleg nagyon szép reálisabbak a játékos panelek és vissszavettek szerintem a csítpléják számából (Cavani viszont atomanti :D:) Egyedül a meccs stat és az abból kihozott eredmény és a természetesen sokat emlegetett lesgólok problémája zavaró. De én úgy gondolom hogy ez minden idők legjobb Fmje már csak a scout kéne hogy mindenbele belelássuk:D Egyébként kezdtem egyet az Atléticoval iszonyat középpálya és csatársor van ott. Mindenkinek sok sikert managerk! Majd teszek be képet.
  • G.Freeman
    bocsi, veletlen 2x ment el
  • G.Freeman
    ja es utanna a preferencesnel a use skin cache-t kikapcsolni
  • G.Freeman
    ja es utanna preferencesnel a use skin cache-t kikapcsolni
  • G.Freeman
    Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2008 mappaban csinalj egy graphics könyvtarat és oda masold be, menni fognak
  • baggio86
    Sziasztok!
    Mezeket, logókat hogyan tudok berakni a játékba?Nincs data/graphics könyvtár úgyhogy fogalmam sincs hogy hol kell.
    Köszi
  • Ngeri
    ezt nem értem?? hogy értetted drizzithsz?
  • GanXstaZoleeWrk
    Hosszú Ő-t nem szereti a game, Debrecen nallam is atom erős örülök ha döntetlen összejön ellenük, 5W-vel vezetik a bajnokságot.
  • Drizzthsz
    Ez a hatredes, azt írják a fairlightosok, hogy szar.
  • Ngeri
    Drizzithsz mit tudunk csinálni?
  • Drizzthsz
    Igen. :-(
  • tomato33
    Nesztek, crack:)

http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_football_manager_2008.shtml