Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
letöltöd élvezed és mikor megjelenik megveszed😄
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
köszönöm!
ReaL MaDRid x siempre
én most itt sacc/kb idõpontra és árra gondolok,mert tudom,hogy nem tudjátok még
ReaL MaDRid x siempre
egyébként szerintem minden idõk legjobb fm-ét tesztelgetjük.
BUDA > miskolc.
Eredményük:
Marcelo 2 hét
van Nistelrooy 3 hét
Pepe 3 hét
Metzelder 1 hónap
Heinze 2 hét
A meccs elõtt még Cannavaro is megsérült.....õ 2 hét.....
Nincs védõm....dejó....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
bianchi nagyon gyenge formában van samaras meg nagyon hullámzó és mivel prskin formába van így alap ember jah és filkort én a kezdõbe vettem 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
[ egyik haverom most megy ki valenciaba, stadionról rendelek pár képet 😉 ]
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Filkor nálam is 4-0s meccsen debütált 😄
0-0t még én se játszottam :d
:'(:'( lehetne hosszabb is :S
jah és pozitívum h lehet venni 18- brazilt is 😊
😄DDDDDDDDDDdddddddddd
sztem sikeres lett a felkészülés:
és az igazolások (Priskin nagyon megérte + Ignashevich is):

no, nem baj(de baj), lesz ez még jobb is😄
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
a man cityvel beigértem egy nemzetközi kupás helyet és 5,5rõl 8,25re emelték az á.k.-t 30m egyenleggel de ha bajnoki címet igárek akkor is cska 12m <#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
csak mer legtöbben balázst szélen alakalmazzák (énis)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
rem nem guardado helyén játszik...<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
bocsika Robo
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.