Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
A Reallal kezdtem term 😄
Chelsea ellen kikaptam 1-0-ra......azztán Castillat 2-0-ra vertem....Romaval 0-0.....Tottenhamet meg 2-0-ra vertem......ezután jött a SZK elsõ fordulója.......Sevilla 1-0-ra vert......
Az hogy a kondi leesne 60% alá az egyedül Robbennél fordul elõ a meccs 50. perc után.......de amúgy nincs komoly prob... 😄
Azt hogy mit fogok nyerni a csapattal azt hol lehet beállítani??
Meg mindig elfelejtem (és kerestem a topikban de nem találtam), hogy hogy is kell beállítani, hogy ablakba fusson........
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
atleticonál megmondtam hogy a tabellaelsõségért fogunk harcolni, erre kaptam 6MILLIÓT 😄DDDD hát bekapjátok😄
barimeccs:
(5-3al jutottam tovább)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
itt is azt mondtam, hogy nemzetközi porondot érõ helyen végzünk, erre 30millió fontot kapok átigazolásra😄
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
lehet, hogy inkább egy középcsapatot választok az Arsenal helyett, de még nem tudom😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
A Getafe jó kihívásnak tûnik, Ustari - Abonandziere nagyon jó,csatársor szintén elfogadható,védelem úgy ahogy,középpályán kéne segíteni. Scouttal 10M fontból nemkicsit lehet majd erõsíteni. A Getafenek eddig 1. osztályban nincs semmi eredménye.
ui: scoutról hírek ?
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
ijenkor ha megnyitom tölti tovább vagy ujra kell kezdenem?
a demó csak a ligák számában tér el a teljestõl, vagy van benne idõkorlát is? tehát pl. csak 1 szezont lehet végigjátszani, vagy többet is?

BUDA > miskolc.
kupa megvan 4:3-mal, higuain kuktajó o/
BUDA > miskolc.
Amúgy ez a FaceGen dolog nagyon jól mûködik, teljesen vállalható arcokat rakott össze az ificsapatomnak, azt hittem, borzasztó ocsmány lesz majd, de nem az.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

BUDA > miskolc.
gólt is lõtt nekem ám! 😄
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
BUDA > miskolc.