Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
Jaja,jó lesz,de szerintem elõször egy kicsit nagyobb csapattal próbálkozom. Zaragoza kerete nagyon szimpatikus , pénzügyileg is jóll állnak ( 20M font számlán,12M á.k. -re fel lehet tornázni) .. Rohadt jó csatárok és közzéppálya,védelem ,ami gyengébb kicsit. De egy scout nagyon elkéne 😛

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

miki36
nálam Udinesénél 1.3 millió font van, és nem adnak többet

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

LasDen
Jó lesz ez a 08 😄
A Reallal kezdtem term 😄
Chelsea ellen kikaptam 1-0-ra......azztán Castillat 2-0-ra vertem....Romaval 0-0.....Tottenhamet meg 2-0-ra vertem......ezután jött a SZK elsõ fordulója.......Sevilla 1-0-ra vert......
Az hogy a kondi leesne 60% alá az egyedül Robbennél fordul elõ a meccs 50. perc után.......de amúgy nincs komoly prob... 😄

Azt hogy mit fogok nyerni a csapattal azt hol lehet beállítani??

Meg mindig elfelejtem (és kerestem a topikban de nem találtam), hogy hogy is kell beállítani, hogy ablakba fusson........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

vmvr

elsõ meccsem

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Gunnersboy
megrohattok😄DD
atleticonál megmondtam hogy a tabellaelsõségért fogunk harcolni, erre kaptam 6MILLIÓT 😄DDDD hát bekapjátok😄
barimeccs:

(5-3al jutottam tovább)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
Aston Villára esett a választás

itt is azt mondtam, hogy nemzetközi porondot érõ helyen végzünk, erre 30millió fontot kapok átigazolásra😄

kraawz
Mit találtam. Supporters spokerman 😄 A csapat szurkolóinak van egy fõszólója,aztán õ kommentel minden meccset,és ezt skálán mérik. kész 😄

kraawz
Itt van az elsõ meccsem nekem is. Szerintem ez a játék jóval könnyebb lesz,mint 07. 06ban rengeteg volt a csitpleja , 07re ezt korrigálták,ráadásul anyagiak is elég szarak voltak. Itt egy Getafe szintû csapatnál kapok 12M fontot igazolni,amibõl már ki lehet építeni egy rohadt erõs csapatot. Akkor nem is merek más csapatokra gondolni,mennyi pénz van ott.

Gunnersboy
elsõ lényeges meccs: (elõtte volt egy 1-1es döntetlen barimeccsen)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
nem volt még idõm játszani, kipróbálni a gammát, de majd most😊

lehet, hogy inkább egy középcsapatot választok az Arsenal helyett, de még nem tudom😊

Gunnersboy
na lejött, én az Atletico Madriddal kezdtem egyet, meglátjuk😊

Elõrendelni lehet valahol, vagy neten megvenni?

Nem lehet.

nem lehet valahogy kiválasztni hova telepitse?nekem nem volt ilyen lehetõség...

kraawz
Na elsõ benyomás. A skin nagyon szép,és van pár újítás is ami tetszik. Amit írtam #118567ben pl.,hogy a célokhoz viszonyítva kapsz á.k meg f.k-t.. Akkor a nagy képek és a logo is tetszik játékosoknál, az az opció szintén,ami kiírja hogy hány nap múlva kapja meg állampolgárságot,és hogy minden játékosról van egy egész normális kis szösszenet,amit a scout csinált. Nem úgy mint 07ben,ami kb. egy 0 volt.. A confidence menüpont is jónak tûnik, a mezek meg nagyon részletesek és szépek szvsz. Akkor a saját jegyzet irasa is bejön,igy nem felejtek el semmit. Az anyagiakra kivancsi leszek,mert 2.5M font van szamlamon,a board adjustmentbe kértem még pénzt,és megemelték 3M fontról 10re az igazolást. Szóval ez jobban hasonlit mar valosagra. Mert mondjuk a Man City vagy az Atletico sem 5M fontot költött...

A Getafe jó kihívásnak tûnik, Ustari - Abonandziere nagyon jó,csatársor szintén elfogadható,védelem úgy ahogy,középpályán kéne segíteni. Scouttal 10M fontból nemkicsit lehet majd erõsíteni. A Getafenek eddig 1. osztályban nincs semmi eredménye.

ui: scoutról hírek ?

DaMarcus
azért reméljük h idén meghosszabbították egy szezonra 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

DaMarcus
elsõ meccs:

iszonyatosan várom már a teljest 😄
és végre a magyarok is jól megvannak csinálva 😛

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

kraawz
Elején most nézem lehet választani fizetési keretet meg átigazolási keretet. Most ha beteszem,hogy WINNER,akkor kapok 4.3M fontot,de gondolom év végén egybõl kibasznak Getafenal 😄

robotnyk
jah, sokat változott a játék, 56dik percben kihasználom a 3dik cserémet, a 61dik megsérül valaki. -.-
Fyrex
arra várhatsz 😄

Avanti Crociati!

soma22
felkészülési meccseken ilyen az erõllapot.nomeg a valóságban is van hogy teljesen kifáradnak

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

azért az zavaró, hogy 4-5 nap alatt nem jönnek vissza 90% fölé...

www.smart-bus.hu

Az ellenfél csapata is ugyanígy fárad, úgyhogy ezzel nincsen semmi probléma...

minden FM így kezdõdik... :S

www.smart-bus.hu

Buzsáky leigazolásáért külön dícséretet kaptam az elsõ hónap végén az elnökségtõl. Hát, ebbõl azt hiszem a teljes meg fogom venni, nagyon esélyes.

Letámadás nélkül is...

köszi szépen, azért leszedem, 500 megát megér 😄
letámadást játszva nálatok is nagyon fáradnak? nekem van olyan aki 60% allatt fejezi be a meccset... :S / 08 /

www.smart-bus.hu

5w0rdf15h
csak fél szezont

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Ne tudja vki hogy a demóban miert nincsenek nekem generált képek meg amúgy semmilyen (arsenalal vok szoval kene lennie)

Gunnersboy
á bazmeg, kilépett IEbõl valamiért a gép, és eltûnt a letöltés 😮OO :SS
ijenkor ha megnyitom tölti tovább vagy ujra kell kezdenem?

Gunnersboy
csak 1et

van egy láma kérdésem, mert fm-el eddig még csak teljesben játszottam...
a demó csak a ligák számában tér el a teljestõl, vagy van benne idõkorlát is? tehát pl. csak 1 szezont lehet végigjátszani, vagy többet is?
Mindig José Enriquét választotta eddig csapatom legjobbjának a progi... Hmm...

Ez lemaradt. 😊

Hahaha, itt emberhátrányban is megvannak a digók! :-DDD

Valaki írtra, hogy adnak ki néha új quickstartokat? Ha magyar lesz, akkor azonnal szóljatok rám. :-))) Vagy mit érdemes nézni, melyik oldalt ez ügyben? Teljes megjelenési idõpontja meegvan már?

good start .|

BUDA > miskolc.

lesz az még jobb is robo 😄
kupa megvan 4:3-mal, higuain kuktajó o/

BUDA > miskolc.

5w0rdf15h
dicsak bérletesek számát is kiírja :o

itt meg pálya nagyságát lehet változtatni 😄DDdd

robotnyk
csatlakozom, liverpool ellen 2-0 2-3, 10 perc alatt...
Iszonyatsok újítás van benne, szvsz több mint bármelyik eddigi új részben. nagyon hosszú lenne leírni... tõtsed le a demót 😊

Amúgy ez a FaceGen dolog nagyon jól mûködik, teljesen vállalható arcokat rakott össze az ificsapatomnak, azt hittem, borzasztó ocsmány lesz majd, de nem az.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

nem leszünk így jóban .|

BUDA > miskolc.

Bazzeg, asszisztensre biztam barimeccseket, szervezett német körutat, mit látok a jéna csapatában? hát csak nem a SANYI?

gólt is lõtt nekem ám! 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

valaki tömören röviden megfogalmazná miben jobb/látványosabb/több a 08 mint az eddigiek?

Gunnersboy
áá már énis szedem, de nekem rohaggyon el 100 körül szedi csak, de kitartok 😄D

robotnyk

jó a töltés nélküli taktik képernyõ.
5w0rdf15h
nah elsõ meccs 😊

ha jól vettem észre akkor most nincs külön 2 taktikai menü meccs alatt hanem egybeolvasztották a kettõt

kanálbá nekikezdett a 08nak, igen <#gonosz1>

BUDA > miskolc.

Mor3llo
nálam is kiugorta a telepítési helyet...akárcsak a pes demonál :S😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú