Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
12-t.

#118674 <- ez az uccsó meccsem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kraawz
Szerintem épp az ellenkezõje. Én Hard tacklingel játszok,régen kaptam pirosakat zsinórba,most semmit. Itt ha kaputól 17-18-19-20m-re utolsó emberem lerántja támadót,sárga..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
Elsõ tétmeccs. Esélyük nem volt,22 kapuralövésünk volt idegenben, és 2 megnemadott gól. Gratula gabbernak 😮

GTheo
Hány meccset toltál eddig ?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

gabber_saviola
fu valóban :ASDasasds

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
kabete farkas :ASDasdas

kraawz
hbd kanálnak szintén

hty*

BUDA > miskolc.

szanics
Viszont látom, másnál is sok a kiállítás.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
kabbe kockafej 😛

Sysfox
Szerintem jobb a meccsmotor, nekem így valóságosabb. Sokkal többet tartogatják a labdát, mint eddig, ami reálisabb, mint eddig.

Fura, mert nekem már kétszer is bejött, hogy az utolsó 10 percre támadó taktikára váltottam, és három csatárral full támadással rohamoztam az ellenfél kapuját. Így kétszer is egyenlítettem.

De ez csak az én véleményem

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

gabber_saviola
kemény a demó bizony 😛

robotnyk
hbd2u
szanics
Hát mit mondjak, kemény a demo szerintem.
Elkezdtem - általános meglepetésre - a Romával egyet, van 4 millió euró átigazolási pénzem, csodát nem tettem vele. (Kedvenceket meg nincs szívem eladni.) 😄
Mindig beleesem abba a hibába, mikor hosszú idõ után játszom ismét, amibe most is: a kevesebb több, vagyis marhára nem érdemes támadó taktikára állítani a csapatot. Persze kellett pár meccs, mire rájöttem erre megint.
Már történt velem olyan, amilyen az eddigi részekkel még soha: az Inter a SZK-döntõben 9 emberrel játszott egy félidõn keresztül és nem tudtam megverni...

Vannak viszont hibák. A meccsmotorba belenyúltak és hátrányára vált szerintem, korábban egyértelmû passzokat most nem csinálnak meg a játékosok, rátekerednek a labdára. Másrészt idegesítõ, hogy az eltiltás elleni fellebbezést még mindig nem sikerült megcsinálni rendesen, meg hogy egy vitás ítéletnél továbbra is sötétben tapogatózom, hogy vajon jogos volt az ítélet vagy sem.

Összességében király a gém, de van mit javítani.

köszipuszi

BUDA > miskolc.

Ars3nal
mikor erkezik a teljes?

Sysfox
a 07-es magyar ltc...<#nezze>

Nekem tetszik. A Portsmouth-szal vaganykodok, jott van der Vaart. Csak poenbol hivtam. Meglepett.... Bajnokeselyes kell legyek. Ratoltottem a 07-es magyar ltc., es hasonloit, igy felig angolul, felig magyarul irja. Viszont igyis is jobb nekem.... Viszont nehany bari meccs kozben kilep a jatek, ir valami baromsagot, amire adok egy par anyazast es okayt, majd megy tovabb... Miez<
Csatlakozom.

vmvr
bsz Kanál😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

A demoval játszunk, én meg a teljes aranylemezére utaltam így, amit írtak egy hete Sigames-en, Jacob Miles, hogy ezen a héten lesz meg az aranylemez, arról megy a sorozatgyártás. Pl.: a demoban nincsen benne a teljes adatbázis láthatólag, mert 6-a a 2007-esnek, meg ilyesmi. Attól függetlenül a játékon nem hinném, hogy sokat változtatnának, de a mostani héten nyeri el a végleges változatot.

GTheo
HBD Kanál 😉

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Sysfox

soma22
bszn Kanál

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
deporral végigértem, a vége fele kezdtem ráérezni a gammára. az újpróba pedig a mu lett, kedvenc csapat.
ezt az igazolást igazából is meghúzhatták volna:

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

gabber_saviola
szerintem, igen

nem akarok hülyeséget kérdezni, de már a goldal játszunk! nem? 😊

www.smart-bus.hu

Honnan veszitek? Még nincsen hivatalos dátum. Annyit mondtak, hogy a héten lesz gold, aztán kezdõdhet a sorozatgyártás. Ez akár jövõ heti megjelenést is jelenthet, de akár november elejit is. Gyüjjönmán! :-)

DaMarcus
jobb mintha nem lenne :|
a sztem azt fogom csinálni h leszedem warezról és meglepem magam egy eredetivel karácsonykor 😊 (nem biztos)

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Mor3llo
de az kevés...:S éppen télleg csak arra jó, h megnézd, és kipróbáld:S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DaMarcus
mondjuk sztem warezen 2 hét mõlva fenn lesz ha télleg 18 nap (holnap már csak 17 😄)

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

DaMarcus
jobb mintha 2 hónap lenne :\
1ébként én se bírom ki 😄DDD
nem baj addig itt a dmo 😉

én nembírom ki :\

DaMarcus
forrás?
egyébként nem hangzik rosszul 😛

na még 18 nap és 08 manager<#worship>

lal good idea, gg
/belopja

BUDA > miskolc.

DaMarcus
én úgy tudom h ilyet off-topicban kell megbeszélni (nem kell átmennetek oda mer nem vagyok benne 100%san biztos majd ha jön Soma v egy modi és mondja csak akkor)

0202milan
hát neten keresztül!nem jáccottál még ugy?vegyél fel msn-re:[email protected]

FORZA MILAN!!

Markov
nos??

una volta per sempre INTER!

Markov
Hõõ 😄 én benne vok, hogy akarod,?

una volta per sempre INTER!

0202milan
nincs vkinek kedve elkezdeni egy közös bajnokságot??7.0.2 es verzióm van

FORZA MILAN!!

robotnyk
Sneijdernek bejött a free role. 2 gól mellett 2 gólpassz.

robotnyk
lawl. Saviola nálam is 2õt lõtt nekik.
:- w

BUDA > miskolc.

csillogos villogos :}

am Kezman mifos a statok alapján de nagy volt az igazolási vágyam és csak õ fért bele a pénzbe O)

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

báttyó02
milogojavan papának:|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

rohadtjó eddig!
Viduka meg MArtins nagyon állatok, olyan taktikkal nyomom mint amilyen az életbe kb és nagyon megy

Owent eladtam Villának 11milláért 😛 és jöt Kezman 10ér :|😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

ebben van valami, de mint "nyers" demo, ez az eddigi legjobb... szerintem 1-2 patch és tényleg az egyik legjobb FM lesz... én azt veszem észre, hogy ebben nagyon oda kell figyelni az ellen minden rezdülésére, ha változtat, azt le kell követni... az majd lassan kiderül, hogy melyik húzására mi a legjobb lépés...

www.smart-bus.hu

robotnyk
például játszottam egy olyan meccset a sevilla ellen, ahol fél óra után a kapuralövések 25-3ra álltak, a meccs végére ez 28-28 lett. a meccs motorral nem vagyok kibékülve, az eredmények életszerûbbek, de ahogy eléri azokat, az valahogy nem jó. quick tempo/short passnál 15 métert gyök2vel araszoló támadó, behátráló védõvel szemben például, ez irritál legjobban. nem rossz, nem azt mondom, a töltés nélküli meccs nagyon tetszik, de _annyira_ nem vagyok hasra esve.
Sysfox
Nekem eddig tetszik. 😊