121242
Football Manager
  • siederhird
    Hy all! Most kezdek el én is játszani az FM-mel. Kezdek eggyet a DVTK-val, csak előtte megcsináltam hozzá a face packot. Kiváncsi vagyok, hogy mien lett a játék. Ha minden jól megy akkor szombatra kész leszek egy Magyar Logo Packkal.
  • GTheo
    Kezdek egyet szokásosan a barcával, pécshez most nincs kedvem, majd később folytatom azt, na meg persze vmikor kezdek a spurssel is :)
  • Mor3llo
    Emberfogásra raktam, és beállíottam h mindig zárjanak le a játékosok, de ígyis csak azt értem el, h kb 1 méterre toporog az ellenféltől...
  • Drizzthsz
    Ez nálam is így van, s ez így nagyon szarul megy... :'(((
  • tomato33
    Vki összeszedi majd a cimereket mezeket logókat megint mint a 2007ben?:)
    Hihetetlen de één addig nem szertnék játszani:)
  • balazsx
    Hello! Megmondaná valaki hogyan lehet képet kimenteni a játékból?
    Előre is kösz!
  • soma22
    ez engem is érdekelne, a demoban nem jöttem rá miért van így, az ellenfél folyamatosan elvette tőlünk a labdát.
  • robotnyk
    23M€
  • Mor3llo
    Az miért van, hogy hiába van a letámadás maxon, egyszerűen nem hajlandóak kitámadni a játékosok...folyamatosan csak hátrál a védelmem, és aközéppályám :S erre van vmi megoldás ?
  • vmvr
    2010-es VB-re a selejtező csoportom

Portugália
    Görögország
    Magyarország
    Montenegró
    Luxemburg
    Skócia

akár még kis szerencsével továbblehet menni

• Djemba
    magyarosítás mikorra várható?
  • zsilike
    sziasztok'érdeklődve olvasom a hozzászolásokat,öngol hegyek+álandó les.ne vegyétek el a kedvemet előre.jobb mint 07 vagy nem összességében?erre kérnék választ.köszi
  • zaki
    Grat. Én a demoban nyomtam velük, leigazoltam Riise-t 8.5m fontért, qrva nagy igazolás volt.
  • nagy hős
    nájsz :)
    rq mennyi volt?
  • robotnyk
  • LasDen #119185
    télleg van.....de én eddig csak a magyar csapatok U19-18-s csapatainál láttam.....
  • nagy hős
    nálam u19-ben mindenkinek van
  • LasDen #119183
    az nem csak a játék előre haladtával lesz a gép által generált játékosoknak?
    én eddig csak a szurkolói klub szóvívőjének volt generálva arca......
  • Mor3llo
    Szvsz csak az ifiknél van kép, hogy a későbbi években ne legyen az, hogy már egyik játékosnak sincsen képe.
  • tomato33
    egy kérdésem lenne most hirtelen.
    lehet hogy félre vagyok informálva de nem úgy volt hogy a 08ban akinek nincs fotója a game generál egy 3ds arcot? a lényegét én sem értem amit irok csak én igy emlékeztem:)
    igy van vagy csak fotót rakhatsz be arcnak?:)
  • kraawz
    nálam 1 giga ram, 10 nemzet 11 liga medium database.

Scout nélkül is elég jól megy igazolás. Sikerült összegyűjtenem 7(!) csatárt. Alapból van a keretben 2 lengyel és egy trinidadi csatár,tarcsiból felhoztam egyet,jött kölcsönbe Német és Runström,és leigazoltam Doudint. Egyik csatárt elpasszoltam 500e fontért(amiből 250et kaptam meg :( ) , meg még egyet ledobok tarcsiba,5 csatárt lehet rotálni.
  • nagy hős
    baptista jól játszik nagyon
  • Mor3llo
    Eddig teljesen normális, de még az elején járok.Egyébként azt hiszem 41 liga van bejelölve nálam.
  • LasDen #119177
    megnyertem a Szuper Kupát. Idegenben 3-1-re vertem a Sevillát, otthon meg 0-0 lett.
    Próbáltam Salgadot és Baptistat elpasszolni, de nem tuttam. Babpistát az At. Madrid vitte volna és én is elfogadtam a 7m€ érte, de ő nem akart egy városi riválishoz menni, Salgado meg nem is kellett senkinek.
    2 új játékost igazoltam, de az egyik inkább csak jelzés értékű, mivel kisvároskánk szülötte. IRL a Győrben játszik (Pákolicz Dávid). A másik már tényleges igazolás Renato Augusto személyében.
    Az első fordulóban Metzelder góljával nyertünk 1-0-ra a Bilbao ellen....
  • Darkon
    Jah gondoltam , sokkal lassabb nem lehet mint a 2007 ami 2020korul tizeniksz ligaval egesz jol birta
  • Csesza
    ez még nem az elején fog kijönni, hogy mien lassú...
  • Darkon
    Mennyire gyors(lassu) a jatek. Ki hany ligaval jatszik?

87,7%
  • Pisti1026
    HY
    Megvan nekem is végre game!! A demoval nem sokat játszottam de a lényeget leszűrtem. Sok ujdonság van benne aminek nagyon örülök. csak a meccs engine lehetne jobb is. Első gamem az egyik kedvenc csapatommal kezdem a Nottingham Foretel, tavalyiba nagyon sokáig nyomtam velük , csak európai kupát nem tudtam velük nyerni. Nehéz lesz azt tudom, mert a tavalyiba is megküszködtem mire feljutottam a Pl-be de remélem most könnyebb lesz. Majd dobok képeket róla.

Ui: nemtok berakni grafikai csomagokat, mert a graphfics fájl egy FMS formátumba van további jópár fájlal együtt a DATAmappába, erre tud vki megoldást??
  • Csesza
    jah sztem meglehetne, fasza lenne :)
  • gabber_saviola
    ezt már egyszer ki akartam próbálni, hogy egy valós embert dobsz be, akkor az Ő statját is átveszed-e
  • Csesza
    nem-nem, mert szvsz van Batistuta is a játékban és akkor ugy szar lenne, én nevem van és szül. évem

csak a kép van róla :)
  • eZo
    Sziasztok !
    Kipróbáltam a játékot és nagyon jó, igaz kellene valami jó idegenbeli taktikát kidolgoznom, mert otthon jól megy a szekér de idegenben nem igazán:(
    El Classico :
  • gabber_saviola
    és kajra beírtad a nevét és a születési évét? :D
  • Csesza
    azám :D

up.: és ezen a képen ráadásul olyan menedzseres feje is van :P
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDdd

patikol
  • Csesza
    jaja :)

• DaMarcus
    szkáucs nélkül is lehet jól igazolni :)
    páran jobban tudják nálam, de nekem is van tapasztalatom, mer sokáig volt scoutom de nem használtam és úgy is ment :)
  • puma1
    vki probálta tavalyival lemagyarosítani? Vagy azzal egyáltalán nemlehet?
  • nagy hős
    diego első meccse ^_^
  • kraawz
    szkáucsról senkinek semmihír ? :(
    Anélkül nem merek belevágni,mivel 1. évben feljutást várnak már :S Aztán a legeljén pár jó igazolással nagyot lehet nyerni.