121242
Football Manager
-
#119200 Hy all! Most kezdek el én is játszani az FM-mel. Kezdek eggyet a DVTK-val, csak előtte megcsináltam hozzá a face packot. Kiváncsi vagyok, hogy mien lett a játék. Ha minden jól megy akkor szombatra kész leszek egy Magyar Logo Packkal. -
#119199 Kezdek egyet szokásosan a barcával, pécshez most nincs kedvem, majd később folytatom azt, na meg persze vmikor kezdek a spurssel is :) -
#119198 Emberfogásra raktam, és beállíottam h mindig zárjanak le a játékosok, de ígyis csak azt értem el, h kb 1 méterre toporog az ellenféltől... -
Drizzthsz #119197 Ez nálam is így van, s ez így nagyon szarul megy... :'((( -
tomato33 #119196 Vki összeszedi majd a cimereket mezeket logókat megint mint a 2007ben?:)
Hihetetlen de één addig nem szertnék játszani:) -
balazsx #119195 Hello! Megmondaná valaki hogyan lehet képet kimenteni a játékból?
Előre is kösz! -
#119194 ez engem is érdekelne, a demoban nem jöttem rá miért van így, az ellenfél folyamatosan elvette tőlünk a labdát. -
#119193 23M€ -
#119192 Az miért van, hogy hiába van a letámadás maxon, egyszerűen nem hajlandóak kitámadni a játékosok...folyamatosan csak hátrál a védelmem, és aközéppályám :S erre van vmi megoldás ? -
#119191 2010-es VB-re a selejtező csoportom
Portugália
Görögország
Magyarország
Montenegró
Luxemburg
Skócia
akár még kis szerencsével továbblehet menni
-
Djemba #119190 magyarosítás mikorra várható? -
zsilike #119189 sziasztok'érdeklődve olvasom a hozzászolásokat,öngol hegyek+álandó les.ne vegyétek el a kedvemet előre.jobb mint 07 vagy nem összességében?erre kérnék választ.köszi -
#119188 Grat. Én a demoban nyomtam velük, leigazoltam Riise-t 8.5m fontért, qrva nagy igazolás volt. -
nagy hős #119187 nájsz :)
rq mennyi volt? -
#119186 -
#119185 télleg van.....de én eddig csak a magyar csapatok U19-18-s csapatainál láttam..... -
nagy hős #119184 nálam u19-ben mindenkinek van
-
#119183 az nem csak a játék előre haladtával lesz a gép által generált játékosoknak?
én eddig csak a szurkolói klub szóvívőjének volt generálva arca...... -
#119182 Szvsz csak az ifiknél van kép, hogy a későbbi években ne legyen az, hogy már egyik játékosnak sincsen képe. -
tomato33 #119181 egy kérdésem lenne most hirtelen.
lehet hogy félre vagyok informálva de nem úgy volt hogy a 08ban akinek nincs fotója a game generál egy 3ds arcot? a lényegét én sem értem amit irok csak én igy emlékeztem:)
igy van vagy csak fotót rakhatsz be arcnak?:) -
#119180 nálam 1 giga ram, 10 nemzet 11 liga medium database.
Scout nélkül is elég jól megy igazolás. Sikerült összegyűjtenem 7(!) csatárt. Alapból van a keretben 2 lengyel és egy trinidadi csatár,tarcsiból felhoztam egyet,jött kölcsönbe Német és Runström,és leigazoltam Doudint. Egyik csatárt elpasszoltam 500e fontért(amiből 250et kaptam meg :( ) , meg még egyet ledobok tarcsiba,5 csatárt lehet rotálni. -
nagy hős #119179 baptista jól játszik nagyon -
#119178 Eddig teljesen normális, de még az elején járok.Egyébként azt hiszem 41 liga van bejelölve nálam. -
#119177 megnyertem a Szuper Kupát. Idegenben 3-1-re vertem a Sevillát, otthon meg 0-0 lett.
Próbáltam Salgadot és Baptistat elpasszolni, de nem tuttam. Babpistát az At. Madrid vitte volna és én is elfogadtam a 7m€ érte, de ő nem akart egy városi riválishoz menni, Salgado meg nem is kellett senkinek.
2 új játékost igazoltam, de az egyik inkább csak jelzés értékű, mivel kisvároskánk szülötte. IRL a Győrben játszik (Pákolicz Dávid). A másik már tényleges igazolás Renato Augusto személyében.
Az első fordulóban Metzelder góljával nyertünk 1-0-ra a Bilbao ellen.... -
#119176 Jah gondoltam , sokkal lassabb nem lehet mint a 2007 ami 2020korul tizeniksz ligaval egesz jol birta -
Csesza #119175 ez még nem az elején fog kijönni, hogy mien lassú... -
#119174 Mennyire gyors(lassu) a jatek. Ki hany ligaval jatszik?
87,7% -
#119173 HY
Megvan nekem is végre game!! A demoval nem sokat játszottam de a lényeget leszűrtem. Sok ujdonság van benne aminek nagyon örülök. csak a meccs engine lehetne jobb is. Első gamem az egyik kedvenc csapatommal kezdem a Nottingham Foretel, tavalyiba nagyon sokáig nyomtam velük , csak európai kupát nem tudtam velük nyerni. Nehéz lesz azt tudom, mert a tavalyiba is megküszködtem mire feljutottam a Pl-be de remélem most könnyebb lesz. Majd dobok képeket róla.
Ui: nemtok berakni grafikai csomagokat, mert a graphfics fájl egy FMS formátumba van további jópár fájlal együtt a DATAmappába, erre tud vki megoldást?? -
Csesza #119172 jah sztem meglehetne, fasza lenne :) -
#119171 ezt már egyszer ki akartam próbálni, hogy egy valós embert dobsz be, akkor az Ő statját is átveszed-e -
Csesza #119170 nem-nem, mert szvsz van Batistuta is a játékban és akkor ugy szar lenne, én nevem van és szül. évem
csak a kép van róla :) -
#119169 Sziasztok !
Kipróbáltam a játékot és nagyon jó, igaz kellene valami jó idegenbeli taktikát kidolgoznom, mert otthon jól megy a szekér de idegenben nem igazán:(
El Classico :
-
#119168 és kajra beírtad a nevét és a születési évét? :D -
Csesza #119167 azám :D
up.: és ezen a képen ráadásul olyan menedzseres feje is van :P -
#119166 :DDDDDDDDdd
patikol -
Csesza #119165 jaja :)
-
#119164 szkáucs nélkül is lehet jól igazolni :)
páran jobban tudják nálam, de nekem is van tapasztalatom, mer sokáig volt scoutom de nem használtam és úgy is ment :)
-
puma1 #119163 vki probálta tavalyival lemagyarosítani? Vagy azzal egyáltalán nemlehet? -
nagy hős #119162 diego első meccse ^_^
-
#119161 szkáucsról senkinek semmihír ? :(
Anélkül nem merek belevágni,mivel 1. évben feljutást várnak már :S Aztán a legeljén pár jó igazolással nagyot lehet nyerni.