Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#118674 <- ez az uccsó meccsem
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
Fura, mert nekem már kétszer is bejött, hogy az utolsó 10 percre támadó taktikára váltottam, és három csatárral full támadással rohamoztam az ellenfél kapuját. Így kétszer is egyenlítettem.
De ez csak az én véleményem
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Elkezdtem - általános meglepetésre - a Romával egyet, van 4 millió euró átigazolási pénzem, csodát nem tettem vele. (Kedvenceket meg nincs szívem eladni.) 😄
Mindig beleesem abba a hibába, mikor hosszú idõ után játszom ismét, amibe most is: a kevesebb több, vagyis marhára nem érdemes támadó taktikára állítani a csapatot. Persze kellett pár meccs, mire rájöttem erre megint.
Már történt velem olyan, amilyen az eddigi részekkel még soha: az Inter a SZK-döntõben 9 emberrel játszott egy félidõn keresztül és nem tudtam megverni...
Vannak viszont hibák. A meccsmotorba belenyúltak és hátrányára vált szerintem, korábban egyértelmû passzokat most nem csinálnak meg a játékosok, rátekerednek a labdára. Másrészt idegesítõ, hogy az eltiltás elleni fellebbezést még mindig nem sikerült megcsinálni rendesen, meg hogy egy vitás ítéletnél továbbra is sötétben tapogatózom, hogy vajon jogos volt az ítélet vagy sem.
Összességében király a gém, de van mit javítani.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
BUDA > miskolc.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
www.smart-bus.hu
a sztem azt fogom csinálni h leszedem warezról és meglepem magam egy eredetivel karácsonykor 😊 (nem biztos)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
1ébként én se bírom ki 😄DDD
nem baj addig itt a dmo 😉
egyébként nem hangzik rosszul 😛
/belopja
BUDA > miskolc.
FORZA MILAN!!

BUDA > miskolc.
am Kezman mifos a statok alapján de nagy volt az igazolási vágyam és csak õ fért bele a pénzbe O)
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Viduka meg MArtins nagyon állatok, olyan taktikkal nyomom mint amilyen az életbe kb és nagyon megy
Owent eladtam Villának 11milláért 😛 és jöt Kezman 10ér :|😄
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
www.smart-bus.hu