Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiirtam egy versenyt fmfansiteon, akit érdekel az olvassa le és játszon😄
üdv
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
[/url][/img]
jha havi 3 millióval tartozok játékosokért , meg mindne szir-szar , túrázgatok ausztáliába , és 4 m euro plusz vana számlámon 2 hét alatt 😛

Born to win

egyébként bajnokságot megnyertem , spanyol kupában 2. lettem , bl-elõdöntõt játszottam és spanyol szuperkupát nyertem
Suazo 20 M , Delgado 15M , Guardado 30M , Joaquin 40 M 😄
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
Szerintem ezeket az Nb2-es mezeket ha mind megvan kiadhatnád egy csomag ban ?!...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Ezek a mezek a Jászapáti, Békéscsaba, Karcag, Jászberény (a meg nem jelenített mez is letölthetõ pl:Flashget), Kazincbarcika, Tûzsér,Vecsés
Remélem van olyan, akinek ezzel örömöt tudok okozni! Ötleteket, építõ szándékú megjegyzéseket szivesen fogadok!
Jó játékot!
megkeresem õket😄DDD😄😄A_😄A_😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!