Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I’m Forever Blowing Bubbles...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Avanti Crociati!
I’m Forever Blowing Bubbles...
(bocs ha egy kicsit sok és nagyok a képek)
A Szuperkupa:
Bajnokág:
Egy BL eredmény (a köv. fordulóban (elõdöntõben) kiestem a Real Madrid ellen)
És akikre büszkék vagyunk 😛
David Villa (ez volt a bemutatkozó/bemelegítõ szezonja) 😛
Julio Ricardo Cruz (meglepetésemre sok gólt szerzett)
és Urby Emmanuelson
tehát ennyi 😊
köszönöm hogy meghallgattatok 😛
jah és még annyi + hogy a Pompey megvette Gerát a játék elején és most 11.5m fontot ér
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
mennyé a topikgyába és kérd szépen 😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Védelmet hogy sikerült megerõsítened?
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Negyeddöntõben Bayern jön. Most adtál el podolskit meg essient , kb 150 M euroért 😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
hhogy nem a 2007el tolod?
és elvileg van az fmfansite.uw.hu-n is
mikor ez megtörtént akkoralt+tabbal váltasz az asztalodra és megnyitsz egy képszerkesztõt(én irfanviewet ajánlom itt a link a letöltéshez
amikor belépett akkor nyomsz egy ctrl+v-t igy beilleszti a képet. ezt max 800x600ra kicsinyited és elmented. ezután feltöltöd egy tárhelyre és az ott kapott linket kell beillesztened a kép beszurása gombnál.
remélem érthetõ volt és tudtam segiteni.
Az lenne a kérdéseem hogy nektek volt-e már olyan hogy leszerzõdtettetek egy 20 as értékû edzõket, és fél év múlva az értékeik már csak 187-18 asok voltak?
Mert nekem ez most elõfordult és kezdek mérges lenni mert eddig az összes edzés típusom 5 csillagos volt most meg már emiatt 2 is (pontrúgások védekezés) is lement csak 4 csillagra<#boxer>#boxer>
Aki tudna segíteni hogy mitõl van ez és hogy tudom leállítani ezt a csökkenést annak nagyon megköszönném.