Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pisti1026
Kár....<#wilting><#wilting><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

fsgh
sehova... egyszerûen már nem írnak a sg-re...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hova?
Fyrex
ne várd nagyon, akikért érdemes volt ide járni, voltak olyan okosak h elmentek...

Avanti Crociati!

Pisti1026
Mikor lesz a topic a legnépszerûbb topicok között megint???<#zavart2><#zavart2><#help><#help><#conf><#conf><#conf>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

na megjavitottam a gamét😊 és kezdtem egyet a Parma-val ,eddig igazoltam: Hrepka,Fitos,Dzsudzsák,Rabóczki,Laczkó,a bajnokságban 3 forduló után 3. vagyok 7 ponttal,7-4-es gólkülönbséggel az uefa kupában pedig az 1. körben kikaptam a Nacional otthonában 2-0-ra😞 ja és Dzsudzsákot P. Cannavaro dícsérte,meg azt nyilatkozta ajánlani fogja Capellonak😄😊 Dzsudzsák: 3 bajnoki,2 gól😊 még majd jelentkezem
HUNLonsdale
Azzal tolom,csak a wejmut tavalyi.Az Újpestes játékom 2007es blt akarok nyerni de nem lehet.Nem megy fel a reputácioja a csapatnak bármit csinálok,ergo nem tudok igazolni.Igy qrva nehéz...

2010ben járok a milannal,ez az elsö szezon h gödörbe vagyok!pénz dögivel,kiket hozzak?fiatalok kénének ugy max27évesig,akik szarráfejlödnek,segitsetek ki pár taggal légyszi,mert a 06os kedvencek itt már máshogy muzsikálnak.
Powell
hi.Nemzeti csapatot hogytudok irányítani ?
Véget ért az elsõ szezonom az Interrel. (kicsit megkésve)
(bocs ha egy kicsit sok és nagyok a képek)

A Szuperkupa:

Bajnokág:

Egy BL eredmény (a köv. fordulóban (elõdöntõben) kiestem a Real Madrid ellen)

És akikre büszkék vagyunk 😛

David Villa (ez volt a bemutatkozó/bemelegítõ szezonja) 😛

Julio Ricardo Cruz (meglepetésemre sok gólt szerzett)

és Urby Emmanuelson

tehát ennyi 😊
köszönöm hogy meghallgattatok 😛

jah és még annyi + hogy a Pompey megvette Gerát a játék elején és most 11.5m fontot ér

Tuti, hogy a barca miatt van a probléma <#idiota><#idiota>

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

úgy, hogy példáúl rámész egy ifista játékosra,Player Interaction és ott megkéred hogy tanuljon Del Piero-tól vagy pl Trezeguet-tõl!
Forza Italia
Hello mindenkinek. Egy kérdés. Láttam nagyobb játékosoknál, Henry, Rooney, Ronaldinho hogy fiatalokat oktat. Hogyan tudok énis oktatni Pl: Del Pieroval?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

nem tok fm-ezni😞 úgy indult az egész hogy kilépett játék közbe amikor a barcával voltam,nyomtam egy folytatást és kilépett,utána ujra telepitettem a gamet,minden féle patch nélkül(csak az alap játék volt) úgy is kilépett ugyanúgy a folytatásnál,megint ujratettem de most viszont már az új játéknál kilép😞:S😞😞 pls help!!!!!!!! u.i: tudom hogy ezt az offtopikba kéne írni de annak rossz a linkje
nem õ csijálta hanem FSGH

mennyé a topikgyába és kérd szépen 😊

DONGUBA
sziasztok

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fabio Capello
igazoltam egy középsõ védõt, és visszajöttek kölcsönbõl nagyon jó pléják 😊 Majd tolok képeket

miki36
Majd pikcsört😊
Védelmet hogy sikerült megerõsítened?

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Fabio Capello
Jó estét all és grat!

Kezdem az új szezont a Tottenhammel 😊

miki36
Szezon elõtti Erõnlét és Aerobic edzés legyen keményebb, lehetõleg az edzés is 5 csillagos legyen, próbáljatok minél több barátságos meccset játszani

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Én is igy vagyok, a szezon elején hozzák a meccseket, de oktoberben már csak nyugdíjasokhoz hasonlítanak.
na liverpoolt idegenben 1:0ra lehgyõztem , itthon 2:2 , szal bl-címvédõ kiütve. 😄
Negyeddöntõben Bayern jön. Most adtál el podolskit meg essient , kb 150 M euroért 😄

Forza Italia
Srácok mért van az, hogy minden játékosom gyenge. Valami jó edzés tervetek nincsen?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

kérdésem:téli pályát nálatok is 1szer1évben adja be?
olympus
sortin van egy europe nevû fájl. összes európai válogatott meze bennevan

Divatcsapatok OLÉ!

soma22
ha szépen kérlek?tudod hogy grafikához(meg még sokminden máshoz) <#lama><#lama> vagyok

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fyrex
jah azt 😊 hajrá

Avanti Crociati!

Sziasztok! Én a magyar válogatottal tolom, és válogatott mezekre lenne szükségem. Elõre is köszi! viktroo
soma22
havas effektet az én logomba is😄

soma22
paszmekk télleg....kivagyok kicsit na😄
bocs lons😄

Fyrex
ez hol 2006os?? 😊

Avanti Crociati!

soma22
ez még ha jol látom a 2006os.
hhogy nem a 2007el tolod?

HUNLonsdale
Mit nem 2007el?

skinekkel hogy álltok?
én is szivtam,amig nem mondták
skincache

mi volt?
ok köszz sikerült😄

tuti h jo,át kell nézned,h minden ok e?lépj be ujra,válts skint,skincache-t kapcsold ki,nézz körül megoldhato ha jol csináltad
olympus
hy all! gratall!
scout linket tudtok adni?

Divatcsapatok OLÉ!

a facepacks sikerült csak a mezek nem😄

az jo!csak jol kell bemásolni
Forza Italia
értem. De valami mûködõ térhelyet tudsz. Mert én az sgtagok.uw.hu-t használtam de az már nem jó

soma22
azok pedig jok

ja le is szedtem de nem mûködik

soma22
fmfansite.extra.hu-t probáltad?
és elvileg van az fmfansite.uw.hu-n is

soma22
amikor a képernyõdön az van amit le szeretnél "fotozni" akkor megnyomod a print screen gombot a billentyüzeten.(lehet hogy röviditve van kiirva)
mikor ez megtörtént akkoralt+tabbal váltasz az asztalodra és megnyitsz egy képszerkesztõt(én irfanviewet ajánlom itt a link a letöltéshez
amikor belépett akkor nyomsz egy ctrl+v-t igy beilleszti a képet. ezt max 800x600ra kicsinyited és elmented. ezután feltöltöd egy tárhelyre és az ott kapott linket kell beillesztened a kép beszurása gombnál.
remélem érthetõ volt és tudtam segiteni.

üdv valaki privibe belinkelné nekem hogy honnan tudom leszedni a magyar mezeket vagy a facepackokat mert egy facepacks csomagot leszedtem de az nem jó köszönöm elõre is

soma22
a 2007-ben már az edzõid is fejlõdnek vagy visszaesnek. valoszinü az edzéslehetõségek vagy tulterheltség miatt fordulhatott ez elõ.más tippem nincs.

POI33
Sziasztok!
Az lenne a kérdéseem hogy nektek volt-e már olyan hogy leszerzõdtettetek egy 20 as értékû edzõket, és fél év múlva az értékeik már csak 187-18 asok voltak?
Mert nekem ez most elõfordult és kezdek mérges lenni mert eddig az összes edzés típusom 5 csillagos volt most meg már emiatt 2 is (pontrúgások védekezés) is lement csak 4 csillagra<#boxer>
Aki tudna segíteni hogy mitõl van ez és hogy tudom leállítani ezt a csökkenést annak nagyon megköszönném.