Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
a legegyszerübb ha megszabadulsz tõle, mert csak a pénzt szivja
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
http://picbox.cjb.hu/kepestar/upload/0/0/1/15ce391f02.jpg
Born to win
saláigáék remek vételnek bizonyultak itt is.
röviden ennyi.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Jut is eszembe, hogy állsz Mansfielddel?
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Segítsetek légyszíves!
A köv. a problem: leigazoltam egy játékost, mire már 5 hónapja nem tudom játszatni, mert "munkavállalási engedélyre vár" ikon van a neve mellett....
Mit tudok tenni???
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Az lenne kérdésem hogy valyon miért csak az uefa kupában indulhatok az evertonnal annak ellenére hogy 4.lettem a bajnokségban??????????<#boxer>#boxer>
I’m Forever Blowing Bubbles...
üsd ki az angolokat
csoda hogy Töki válogatott nálad még ennyi idõsen 😊
Jó játékot mindenkinek.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
amúgy igaz. De az FM genie(vagyis FM scout 2007) nem teljesen csalás. Az Ai is lát minden értéket és ez alapján igazol. Szóval nem minden tekntettbe csalás.
Divatcsapatok OLÉ!
jó lenne ha Soma vagy valaki kitörölné
Tegnap egy kicsit belehúztam, lassan kész az egész nb2. Már csak 6-7 csapat van hátra.
A mai termés:
bkv elõre, Budaörs, celldömölk, dac, dunaújváros,felcsút, gyirmot, haladás, kaposvölgye, makó, orosháza, lombard pápa, soroksár
Köszi mindenkinek az észrevételeket! Remélem örömöt okozok nektek ezekkel a mezekel.
Az fmhungaryn fennvan a 2006-os mezek között a régen készített 3gt-s mezcsomagom. Ha abba felülírjátok a megfelelõ mezeket, természetesen értelem szerûen ( egy kis ügyesség) akkor szépen menni fog minden.
Jó játékot!