Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miki36
akkor ugyanúgy fizetnie kell a pleja fizetését

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

vagy add kölcsönbe egy fiókcsapatodhoz.szerintem ez a legjobb megoldás
soma22
volt már hogy nekem sikerült, viszont volt valami kitétel és nem teljesitettem, és igy elvették tõle.
a legegyszerübb ha megszabadulsz tõle, mert csak a pénzt szivja

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

szabocsaba1983
De hogy tudtam leigazolni, ha nem kapott munkavállalási engedélyt?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Darkon
hoppa😊

Born to win

Darkon
Ez a Costil tenyleg nagy kapus lesz golokat is lo az olimpian😊)) miert van az hogy a legrosszabkor hivjak be az embereimet a vallagatottba most pl. a bl selejtezovel 1nappal hivtak mindketto kapusomat az olimpiara es jottek a csodas "szurke" jatekosok.<#szomoru1> (miert nem lehet oket visszahivni pl miutan kiderul h. ekkor es akkor lesz a selejtezo mert ugye mikor engedelyt adtam hogy mehetnek az olimpiara akkor meg nem derult ki)
http://picbox.cjb.hu/kepestar/upload/0/0/1/15ce391f02.jpg

Born to win

soma22
elég kevés idõm van tolni, de 12 és 8. hely között ingázok. feljutás nem hiszem hogy meglesz, elég ingázo a teljesitmény. védelmet erõsiteni kellene de nincs mibõl.
saláigáék remek vételnek bizonyultak itt is.
röviden ennyi.

miki36
thx(bl-be Psv, Barca, AEK)
Jut is eszembe, hogy állsz Mansfielddel?

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
árulóóó😄DD
sok sikert

siederhird
Látom a fórum nem az aranykorát éli😞

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

miki36
törölt hozzászólás

soma22
mielõbb add el, mert ezekszerint nem fogja megkapni.

szabocsaba1983
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves!
A köv. a problem: leigazoltam egy játékost, mire már 5 hónapja nem tudom játszatni, mert "munkavállalási engedélyre vár" ikon van a neve mellett....
Mit tudok tenni???

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

soma22
töröltem, köszi a részvételt😊

Andrews
Hiába töltöttem le a jászberény vendég mezét amikor megmyitom valami error ír ki.

ezért vagyunk 😛

ja ahham ezt nem tudtam hogy ilyen van
azért mert gondolom a címvédõ valamelyik olyan angol csapat volt aki nem lett benne az elsõ 4be. és így õ indult 4.nek a címvédõ jogán

csõ és grat mindenkinek!
Az lenne kérdésem hogy valyon miért csak az uefa kupában indulhatok az evertonnal annak ellenére hogy 4.lettem a bajnokségban??????????<#boxer>
Sok szerencsét!

siederhird
Szetm DVTK!😊

freire vigyázz

siederhird
Sztem meg lesz a továbbjutás a rájátszásból:

Pisti1026
Na kezdek egy újat, méghozzá magyar bajnokságba!!! Tanácsok????

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

siederhird
Kikaptam Angliától 1-0-ra de mindent elémondd hogy az angolok kapusa lett a legjobb😞

siederhird
Kössz! Még csak 34 éves😛 Az utóbbi 4 válogatott meccsén 3-t lõtt, ilyet csak Rajczi csinált nekem de õ meg az 5 meccses eltiltását éli😊

big riszpekt

üsd ki az angolokat

csoda hogy Töki válogatott nálad még ennyi idõsen 😊

Újra itt!!<#crazya>
Jó játékot mindenkinek.
siederhird
Meg van a továbbjutás és ha a következõ(utolsó) körben itthon megverném Angliát...

Pisti1026
A neve FM Modifelt vagy mi, és nem az ami a játékba van!!! És nem vagyok hülye!!Itt a link ha nem hiszitek el:http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=6552

aragornos orkos szétcsapkodóslogód hogy áll ? 😄

siederhird
Hy all!
És grat all!

siederhird
Hy all!

aragornos szétcsapkosód logód hogy áll ? 😄

ki az a pléja?megneveznéd?magyarokat gyüjtök a milanba.
Na újra elkezdtem Újpesttel elõrõl. Volt egy 191-es pot-ú magyar plaja, elhoztam. :-) Elsõ nb1-es meccsemen Kiss Zoli kiállíttatta magát, így kikaptam Gyõrben 1-0-ra.

McFrost
az az editor , ami alapból a játékban van...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Te mekkora hülye vagy!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

egyetértek

nem cslás,csk nem használom
Pisti1026
Tudom, hogy külön kell leszedni és a mentésünkbe akár egy ronaldinho féle játékost csinálhatunk, és ez nagyon szar, arra jó, ha a programozók egy játékosnak a posztját stb. eléírják, de csak erra kell használni!

az nem az. az talán a football manager editor program. Talán külön kell leszedni , de 2006ban játékkal együtt volt. Én pl. használom scoutot , nem érzem csalásnak , hiszena gép is látja

iceman oltári jók. ha terveznék pár mezt , azt is meg tudnád oldani h gémbe tudjam betenni ?

Pisti1026
De én arra a progira gondoltam, amivel a mentésekbe bele lehet biszkálni(a játékosok értékeinke akár drasztikus növelése)

igazad van,scoutot sem használok,bizok magamban,jol méznénk ki ha a valoságba lenne ilyen
olympus
picit ovatosabban😄
amúgy igaz. De az FM genie(vagyis FM scout 2007) nem teljesen csalás. Az Ai is lát minden értéket és ez alapján igazol. Szóval nem minden tekntettbe csalás.

Divatcsapatok OLÉ!

Pisti1026
Na vagyok újra, és nyomom a gamet ezerrel!!!! Aki meg Fm Genie-t használ az ássa el magát!!!!! Az már nem játék, és ha én csalnék, akkkor furdalna a lelkiismeret, hogy ezt nem is én meg a csapatom érte el, hanem a csaló geci.Legalább olyan képet ne rakjon be senki, aki csal!!!

öööö valaki aki kitudja a galériák közül törölni, csináltam véletlenül két galériát az fmfansite-on, mert a feltöltésnél nem mentem rá a versenyképek kategóriára

jó lenne ha Soma vagy valaki kitörölné

nálam is ö véd a Rayoba...minjá belépek azt szurok rola pikcsört

Iceman79
Üdv nektek Manágerek! 😉
Tegnap egy kicsit belehúztam, lassan kész az egész nb2. Már csak 6-7 csapat van hátra.
A mai termés:
bkv elõre, Budaörs, celldömölk, dac, dunaújváros,felcsút, gyirmot, haladás, kaposvölgye, makó, orosháza, lombard pápa, soroksár

Köszi mindenkinek az észrevételeket! Remélem örömöt okozok nektek ezekkel a mezekel.
Az fmhungaryn fennvan a 2006-os mezek között a régen készített 3gt-s mezcsomagom. Ha abba felülírjátok a megfelelõ mezeket, természetesen értelem szerûen ( egy kis ügyesség) akkor szépen menni fog minden.
Jó játékot!