Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
köszi.nyomod azzal a német területi ligás csapattal?<#hehe>

olyan kérdésem lenne hogy, hogy lehet betenni facepack-okat a játékba pl vass ádám farkas balázs képét akarom de hogy kell beirni hogy láthassam õket?
Szedtem le képeket átkonvertáltam png-re és betettem vass ádámot a stoke-hoz de semmi!
Valami ötlet?(akár saját arcképedet is berakhatod a játékba??

Darkon
Mi van akkor ha a stadion nem a klubbe(pl mint nalam a Villareallal) azt irja hogy nem tudom fejleszteni a stadiont mert nem a klubbe😞(( ujat kell epiteni illetve lehet-e?

Born to win

siederhird
Grat!

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

jbal

cory11
köszi szerintem körülnézek hogy kiket találnak nekem.
egyébként most ez a kezdõm:Szántai-Balogh,Regedei,Hegedüs,Horváth-Dzsudzsák,Ködöböcz,Kanta,Lázok-Rajczi(Hrepka),Németh

siederhird
Hy all!

olympus
ottvan még a parent klub.
az azt jelenti, hogy keressenek neked fõcsapatot. vagyis, mint a chelsea.

Divatcsapatok OLÉ!

cory11
most a chelseanek vok a fiókcsapata de az a bajom hogy onnan senki nem jön el kölcsönbe.ezért szeretnék elmenni más csapathoz (is) hátha onnan jönnének. mondjuk nem biztos hogy lesz rá szükség mert az U21es válogatottban hét kezdõjátékos az én játékosom.azért biztos kérnék kölcsön egy-két játékost.

Hegeace
még jó hogy van off és help topic. ahh :C

Heló szia remélem hogy vagy

cory11
köszi😊
és én tudok jelentkezni

olympus
request feeder club

Divatcsapatok OLÉ!

cory11
a jelölteket melyik pontban kérhetem?

olyan kérdésem lenne hogy, hogy lehet betenni facepack-okat a játékba pl vass ádám farkas balázs képét akarom de hogy kell beirni hogy láthassam õket?
Szedtem le képeket átkonvertáltam png-re és betettem vass ádámot a stoke-hoz de semmi!
Valami ötlet?(akár saját arcképedet is berakhatod a játékba??
olympus
a vezeségtõl kérhetsz jelölteket. Nem hiszem hogy pont a bakta lesz.

Divatcsapatok OLÉ!

cory11
hy all.
lehet valahogyan fiókcsapatot csinálni?pl az mtkval vagyok és felkérném a baktát hogy legyen a fiókcsapatom.egyáltalán lehet ilyet csinálni vagy várni kell hogy jelentkezzenek?

ja

siederhird
Te nyomod a játékot?

nm

megvan de köszi
berakod a dokumentumok/sports interactive/schedules mappába

és a játékban az edzéseknél - edzéstervek - beosztás szerkesztése - import és ott megkeresed

és az edzsétervet hova kell bemásolni hogy akár a mentésbe is lássam õket??
nem szoktam állítani...

sérült játékosoknak milyen edzésterv kell mit kell állitani?
az én edzéseim azok épphpgy kemények csak

de vszeg mindenképp le fognak sérülni a játékosaid csak így nem annyira soka egyszerre...

edzésterv pl. a www.fmfansite.uw.hu -n a letöltéseknél

akkor kb mennyire állitsam ???vagy valaki jo edzsétervel tud szolgálni?
söööt😛 valószínü

lehet hogy túl kemény az edzés...

olyan kérdésem lenne hogy a stoke city-vel nyomom beállitottam egy edzési dolgokat minden posztra és sorra sérülnek le a játékosaim
mi lehet a gond?
Van valakinek jo edzési pespektivái?
Sziasztok!
thx all
siederhird
Grat!

soma22
<#eljen>

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Regen irtam ide, kozben haladtam kicsit a Juventussal, 2011-ben jarok. A B ligabol valo feljutas utan egy 6., 7. hely, illetve egy 4. hely kovetkezett, mire tavaly vegre bajnok lettem. Ideje volt. Emellett mind az olasz kupaban, mind a BL-ben a negy koze jutottam. Iden azt is meg kene nyerni.
Eleg sok penzt koltottem jatekosokra (184 millio euro😊), de most ugy erzem, hogy megvan a csapat. Ime:

Buffon: rola talan nem kell semmit elmondanom, 33 evesen is a vilag legjobb kapusa.
Zaccardo: eleg jo szelso vedo, bar neha hibazgat, es abbol szinte mindig golt kapok. Ennek ellenere fontos lancszem.
Fabio Aurelio: a szezon elejen erosen gondolkodtam rajta, hogy megveszem Marcelo-t, de vegul elvetettem a tervet, mert tulsagosan tamado felfogasu a srac, megbomlana a vedekezesem, igy egyelore marad Aurelio, de jovore mar idoszeru lesz a valtas. Csereje Balzaretti.
Svensson: valami sved csapattol igazoltam, jol fejel, jol szerel, passzolni nem tud, keves golt kapok, jol jatszik, nem kell mas.
Zapata: uj szerzemeny, egyebkent ugyanaz, mint Svensson, csak del-amerikai kiadasban.
Yussuf: nigeriai DM, kiveteles adottsagokkal, iden vettem , 14 millio volt, a Kijevben volt eddig.
Sneijder: vilagklasszis jobbszelso, o is kozismert.
Guardado: evek ota nalam jatszik, jol cselez, golpasszokkal is kiszolgalja a csatarokat, hasznos jatekos.
Aguero: elvileg neki kene lennie az adu aszomnak, a 2010-ben vilagbajnok argentin csapat vezeregyenisege, AMC-kent, es FC-kent egyarant bevetheto. Nagyon jo jatekos. 27 milla volt.
Bojinov: o az adu asz. Rengeteg golt rug, ritkan serul le (de ha igen, akkor jellemzoen felevre...), szoval nagyon utos.
Mido: tavaly vettem 12 millioert, erre megvalasztottak a Serie A legjobb vetelenek. 19 golt rugott a bajnoksagban. Eleg jo part alkot Bozsinovval.
oké, Hajrá

Pisti1026
A jobbak nem akartak eljönni, a klubb elfogadta az ajánlatot, de nem jöttek el! Jó neekem Priskin, fiatal tehetséges csatár!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

In memoriam Puskás Ferenc
Nyugodj békében
hát, ha õ kell neked...

de sztem hozhattál volna fontosabb/jobb játékost is hamár ez a helyzet, de te tudod

azvolt rajta, hogy az elnök jobbakat akar, nemszámít a pénz bármit megadnak érte stb.

Pisti1026
Priskint hoztam!

nem hozza be képet :S mi van rajta ? 😊

soma22
<#eljen>

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

<#wow1><#wow1><#wow1>

nah ez zsííír, hozzá valami ütõs kis pléyát

Pisti1026
törölt hozzászólás

Pisti1026
Majd dobok képet a tabelláról!!!

Pisti1026
Na otthagytam a West Hamet, és átmentem a másik kedvenc csapatomhoz, a Nottingham Foresthez!!

meg a Chelseanek is
jbal
a Beveren az Arsenalnak

egyébként ki ez a játékos??mert ha 18-20 éves,akkor simán elküldhetnéd valahova 2-3 évre és akkor megkapja az adott ország állampolgáságát és nem lesz eu-n kívüli.igazából például a Chelseanek ilyen csapata a Beveren,míg a MU-nak az Antwerp
zizz21
hja,meg a fifa napokra kötelessége elengedni a játékosokat a klubbjuknak

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

zizz21
háát sajnos igazából sincs olyan,h egy játékost visszahívnak egy világversenyrõl.

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet