Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andrews
Szerintem Savon egy angol úri nevelést kapot.Valamelyik grófi család sarja lehet.

Honnan tudod milyen vagyok?
A népszabatság modija vagyok!<#hehe>
Magic Boy
Sajnos a mai fiatalok között egyre több az ilyen.
Na de az õ baja.
Majd, ha arról lesz szó, hogy megéljen akkor majd lopni tud, mert sehova se fognak fölvenni egy ilyen "embert", mint õ.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Fyrex
grat Savon csak így tovább, jól tolod, ilyen hülyét rég nem baszott Európa 😉

Avanti Crociati!

zizz21
Mi nemtudjuk,h hogyan kell f...t szopni!!! De honnan is tudnánk??? Azt csak Te tudod meg hozzád hasonló b...k!!!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Andrews
Úgy látszik ez a Savon féle faj soha nem fog kihalni.

Zizz!
Te még az fmparadisét se tudtad megcsinálni,akkor ez a játék már magas lehet neked!
miki36
Nekünk legalább van elég eszünk hogy felfogjuk egyáltalán mi is az a football manager...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Pisti1026
Vigyázz mert Fírex vagy gabber büntit fog adni, de még mekkorát !!!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

zizz21
Ne haragudj de e mit keresel itt? Nincs elég sok másik topic ahol kiélheted a hajlamaid? <#duhos2>

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Pisti1026
Na nyugi nem kell itt kavarni a szart, hülye új regg!!!!

Mi van Owen??
Nálatok a hüllyeséget tanítják?<#mf1>
Pisti1026
Hy all!! És grta mindenkinek, aki még itt van!

siederhird
Még hány 100-szor akarod ezt beírni?
Amúgy meg kell csinálni egy config fájlt amit úgy se tudsz megcsinálni.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

sziasztok!
Valaki tudja hogyan lehet képeket berakni a játékba!
De nem olyan fényképekre gondolok amit kiadnak facepack néven hanem pl én letöltöm a játékos fényképét és azt akarom hogy látszodjon a játékba mert pl leszedtem a vass ádámét és a farkas balázsét de nem jeleniti meg a többit megjeleleniti csak az õvékét nem!
Valami ötlet???
siederhird
Hy és Grat all!
Iceman köszi a mezeket<#worship><#taps>

gilgames00
thx a mezekért!!!!

iceman köszi a mezeket
soma22
Hali!
elõször is gratula és köszönjük a mezeket.
másodszor viszont szeretnélek téged is és másokat is megkérni hogy ha már van egy elég nagy tárhelyünk, ráadásul nincs tele szemét firefoxot is megkerülõ felugro ablakokkal akkor oda töltsétek fel az ilyen közérdekû dolgokat.
Nektek van létrehozva, akkor hadd ne kelljen már ilyen szar oldalakrol leszedni, azt amit egy normális tárhelyre is fel lehet tenni.

a cime ha valaki nem ismeri:

www.fmfansite.extra.hu

köszönöm

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

grat a bajnoki címhe😛
szegény fehérvár😞

Amikor a kölcsönbõl visszajön, 200M körül le lehet igazolni. Amúgy a DVSC vette meg Vanczákot 450M-ért, nemnormálisak. 😄
A bajnokság az utolsó fordulóban dõlt el, a Debrecen állt elõttem, de szerencsére:

privi ugy megy hogy

jobb klikk a privárta és megnyitás uj ablakba

nincsmit 😛

andrijcar
Ja és nagyon frankók a mezek <#eljen>

Forza Milan!

andrijcar
Szia!

Privit akartam írni, de egyszerûen nem engedi <#gonosz2>
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen képek alapján készítetted a mezcsomagot. Igazából 3DCreased mezeket szeretnék a magyar bajnoksághoz, de ehhez kellenének a mezek képei.
Ha segítenél nagyon megköszönném.

Forza Milan!

wow...2007re már naálad van guarin...nem gyenge...honnan volt rá pézed?

Iceman79
Apropó. Hohy lehet valaki vip felhasználó?
csináltam képet is, és nem tudom feltölteni...... Hm.

Iceman79
Gart és üdv mindenkinek!
Elkészült a teljes magyar nb2-es mezcsomag!
http://www.sendspace.com/file/zpo5fo
innen le lehet tölteni! A csomag tartalmazza az nb2-es csapatok mezeit, ezen felül neletettem az nb1-et is, meg a többi magyar csapat mezét is. Az alacsonyabb osztályból néhány csapat már rendelkezik 3dgts mezzel, a többieknél még a régi, jól bevált 3gt-s mezek vannak!
Várom az észrevételeket!
[email protected]

csõ és grat mindenki!
Valamilyen oknál fogva a tavalyi taktikám a 2.szezonra nem válik be!Kérhetnék tõletek olyan taktikai beállításokat amik nektek beváltak?pl miket érdemes beállítani!passzkókusz helyezkedés stb!Köszi kiváncsian várom
Ó bakker, kaptam egy gólt a 12. fordulóban, így már ez negyedik a bajnokságban. Asszem az elsõ két fordulóban kaptam az elsõ hármat. Ez Sándor György szabálytalansága miatti büntetõbõl esett. :-(

soma22
<#eljen>

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Hümmm. Úgy tûnik végre elkaptam a fonalat. Eddig 8 meccs, 7 gyõzelem az Újpesttel, akadnak sérültek, de van azért egy Guarín a pályán, meg Máté Péter. Eddig az nb1-ben:

A statisztikákra figyeljetek. :-) 3 kapott gól. :-D

Szasztok!
Eléggé belemelegettem a játékba, de sajnos nem tudok igazi eredményeket elérni és ha lehet egy kis segítséget kérnék. Amikor írjátok, hogy egy játékosnak 1xx pontja van azt hol kell megnézni? és hogy lehet ifi tehetségeket felfedezni?
Van már vagy 6 edzõm, mind más területen a legjobb, meg 2 ifi edzõ is, de semmi nagy eredmény.
Egy pár segítséggel megdophatnátok, köszi.

Pisti1026

Pisti1026
Boccsesz rosszat csináltam itt van a helyes link!!!! ------>> http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1163959505& !!! Így ha vki elkezdi szidni a játékot akkor ide kell kûldeni!
Pisti1026

hát alapkeretem 28as 😄 Szal min 10 fiatal van benne. majd féltávkor dobok képeket 2-3 tehetséges ifimrõl

siederhird
Grat! Fiatalok?

Ha akad lehetõség, Keneseit próbáld mindenképp megszerezni!

Pisti1026
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=pisti1026&id=1163958342 < ---itt lehet veszekedni, hogy melyik a jobb manageres játék!!

siederhird
Még nyomom úgy néz ki hogy a bentmaradás meg lesz de igen nehezen:S
Viszont a magyarokkal kint vagyok a VB-n😊

kicsit visszaolvasnál rájönnél, ezen az oldalon megtalálod

nemigaz hogy még ennyire se vagy képes hogy visszaolvass?!

Hali. Azt szeretném, hogy fiókcsapatot hogyan lehet létrehozni?
Elõre is köszi
Andrews
Újabb nagy név.

jaja, sajna 2 van benne, az eggyik 18éves és KPK a másik 17 éves és TKPK :S

Kéne egy kis segítség. Visszaolavsva sem igen találtam arra utalást hoyg hoyg lehet megváltoztani egy csapat, konkrétan a juve elsõ szezonban lévõ - pontját. Mert uyge már nem 17 van hanem csak 9 és ezt szeretném beállítani de sem editorban sem FM Modifierben nem találtam ilyen részt. Ha vki tud megoldást azt megköszönöm ha megosztja velem . 😊

Igen.

Ars3nal
gepujratelepites utan kezdtem egyet Watforddal és Magyar valogatottal, Osztrák-Magyar 0-3😄

Andrews
Ingyen szereztem meg szerintetek jó vásár volt?

Hááát, a Debrecen "jó" vásárt csinált. 😄

Mondjuk az elnök úrnak meg lehetne mondani, hogy a csapatösszeállításomba nem belepofázni..

jbal
rákerestem filkor-ra és 2-t adott ki.egy 18 éves az Inter U20-ban és egy 17 éves a nagy Interben:SSSSSSSSS