Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A népszabatság modija vagyok!<#hehe>#hehe>
Na de az õ baja.
Majd, ha arról lesz szó, hogy megéljen akkor majd lopni tud, mert sehova se fognak fölvenni egy ilyen "embert", mint õ.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Te még az fmparadisét se tudtad megcsinálni,akkor ez a játék már magas lehet neked!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
I’m Forever Blowing Bubbles...
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Nálatok a hüllyeséget tanítják?<#mf1>#mf1>
Amúgy meg kell csinálni egy config fájlt amit úgy se tudsz megcsinálni.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Valaki tudja hogyan lehet képeket berakni a játékba!
De nem olyan fényképekre gondolok amit kiadnak facepack néven hanem pl én letöltöm a játékos fényképét és azt akarom hogy látszodjon a játékba mert pl leszedtem a vass ádámét és a farkas balázsét de nem jeleniti meg a többit megjeleleniti csak az õvékét nem!
Valami ötlet???
Iceman köszi a mezeket<#worship>#worship><#taps>#taps>
elõször is gratula és köszönjük a mezeket.
másodszor viszont szeretnélek téged is és másokat is megkérni hogy ha már van egy elég nagy tárhelyünk, ráadásul nincs tele szemét firefoxot is megkerülõ felugro ablakokkal akkor oda töltsétek fel az ilyen közérdekû dolgokat.
Nektek van létrehozva, akkor hadd ne kelljen már ilyen szar oldalakrol leszedni, azt amit egy normális tárhelyre is fel lehet tenni.
a cime ha valaki nem ismeri:
www.fmfansite.extra.hu
köszönöm
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
szegény fehérvár😞
A bajnokság az utolsó fordulóban dõlt el, a Debrecen állt elõttem, de szerencsére:

jobb klikk a privárta és megnyitás uj ablakba
nincsmit 😛
Privit akartam írni, de egyszerûen nem engedi <#gonosz2>#gonosz2>
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen képek alapján készítetted a mezcsomagot. Igazából 3DCreased mezeket szeretnék a magyar bajnoksághoz, de ehhez kellenének a mezek képei.
Ha segítenél nagyon megköszönném.
Forza Milan!
csináltam képet is, és nem tudom feltölteni...... Hm.
Elkészült a teljes magyar nb2-es mezcsomag!
http://www.sendspace.com/file/zpo5fo
innen le lehet tölteni! A csomag tartalmazza az nb2-es csapatok mezeit, ezen felül neletettem az nb1-et is, meg a többi magyar csapat mezét is. Az alacsonyabb osztályból néhány csapat már rendelkezik 3dgts mezzel, a többieknél még a régi, jól bevált 3gt-s mezek vannak!
Várom az észrevételeket!
[email protected]
Valamilyen oknál fogva a tavalyi taktikám a 2.szezonra nem válik be!Kérhetnék tõletek olyan taktikai beállításokat amik nektek beváltak?pl miket érdemes beállítani!passzkókusz helyezkedés stb!Köszi kiváncsian várom
A statisztikákra figyeljetek. :-) 3 kapott gól. :-D
Eléggé belemelegettem a játékba, de sajnos nem tudok igazi eredményeket elérni és ha lehet egy kis segítséget kérnék. Amikor írjátok, hogy egy játékosnak 1xx pontja van azt hol kell megnézni? és hogy lehet ifi tehetségeket felfedezni?
Van már vagy 6 edzõm, mind más területen a legjobb, meg 2 ifi edzõ is, de semmi nagy eredmény.
Egy pár segítséggel megdophatnátok, köszi.
Pisti1026

Viszont a magyarokkal kint vagyok a VB-n😊
nemigaz hogy még ennyire se vagy képes hogy visszaolvass?!
Elõre is köszi
Mondjuk az elnök úrnak meg lehetne mondani, hogy a csapatösszeállításomba nem belepofázni..