Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze mindez attól is függ, hogy menyire nõtt a szívedhez a TeBe Berlin.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
siederhird:
ha ellhagyod a saját csapatod akkor nem vagy igazi manager. ne igy juss fel..szvsz
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Nemzetközi kupagyõzelem? Esetleg azt el lehet érni hogy mondjuk egy angol, spanyok vagy olasz ifi leszerzõdjön?
MainDuck
Az FM2005nél nem volt nagyon vészes...
MainDuck
A cseréket Ti milyen szisztémák szerint ejtitek meg? Ha jól látom itt nem fáradnak ki annyira a játékosok a meccs végére mint a korábbi FMekben.
MainDuck
MainDuck

ez a mai eslõ meccsem, Henry pöppet beindult(a 90. percben volt 1 lesgólja, amit nem adtak meg)

Sajnálom hogy léteznek Savon féle emberek😞
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Ha így nem jó akkor nincs ötletem
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Szeretnék segítséget kérni abban,h feltelepítettem az fm2007-et eljutok addig,h új játék indítása és kiválasztom a bajnokságot ahol játszani akarok elkezd tölteni és utána megáll.Ez mitõl lehet?próbálltam uninstallálni de egyszerü uninstallal nem szed le minden fájlt.Mi lehet a hiba??
köszi
Istenkirály lett!!! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
MainDuck
A mezcsomagot feltettem http://www.fmfansite.extra.hu/index.php?dir=FM_2007/Kits/
Remélem így már megfelel! <#buck>#buck>
mi lett ebbõl a topikból...pfff...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
talán1 óra latt 2000 hsz volt ANNO 😄
Relat nem tudom utolérn , 9 meccset nyertek zsinórban :SS
I’m Forever Blowing Bubbles...
Képfeltöltés (sajnos a képfeltöltés.hu-ról nem tudsz feltölteni)
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Seggggggggggggggggggggggggggg
köfi!
Avanti Crociati!