Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

siederhird
Igen. Már a bajnokságot megnyertem....( 3 meccset nyertem)
És most jön a VB ahol a Magyarokkal sztem a csoportkörbõl meg lesz a továbbjutás hogy utána milyen azt nem tom.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

jbal
nekem 512-vel angol,olasz,spanyol,német,francia,holland és jól megy.

Pisti1026
Hát remélem ha idén nem is a második évben az leszek!! Nem kapkodok szép alaposan és így minimum a bajnokság BL meglesz!!! Jó lenne ha nem is olyat mint régen,de egy jó közösséget összehozni itt az sg-n!

I’m Forever Blowing Bubbles...

miki36
akkor sankt pauli?

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
nekem 512vel spanyol harmadosztály, serie a, premier liga, bundesliga, esetleg francia liga
szerintem olasz és spanyol ligát betehetsz még nyugodtan

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

siederhird
Hy all!
Grat Zizz<#taps>
Sztem 8 Ligánál többet ne nagyon jelölj be Pisti.

miki36
Nyugi nem sértesz meg vele😄
Akkor West Ham?(mostmár bajnok leszel😛)

Pisti1026
Na újrakezdem egészen az elejétõl a West Hammel, mivel az elõzõ gamem vele még nem volt az igaz, még sok játékost nem is mertem akiket jó let volna megvenni meg stb!Ja meg csak az angol bajnokságot raktam be és most több ligát akarok berakni!Serintetek 256 mb/ramra mennyi ligát érdemes berakni?

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

hmmm, nem tudom ki játszik a magyar bajnoksággal, de kicsit idegesítõ, hogy mindíg van 1 olyan csapat, aki csak párszor kap ki a bajnokágban, engem meg persze, hogy elér a hullámvölgy, legyen bármilyen jó a keretem is (2x kezdtem el a játékot, az 1.-ben 3 szezon ment le, itt a 2. felénél tartok)...

és az, hogy hogyan szivat a gép a nemzetközi porondon, meg egyenesen vicc😞

Fyrex
el hát 😊)

grac toljátok a gémet nagyon (H)(H)

Avanti Crociati!

zizz21
No comment... 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Jajj szegény Modena... 😛😛😛😛

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

van offtopik , de az iyleneket még fyrex elnézi 😊

bmffm856
van egy barátom akinek az apjának cimborája a Walsall tulajdonos-elnöke 😊 van is névrenyomott Walsall meze (asszem kettõ is) 😊 szép zöld 😊

bocs az OFFért 😛 (hopp :| most látom büntipontot ér :| )

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Pisti1026
Na kezdek egy újat az angol negyedosztályba, és szerintem a Walsallal, ha ezzel nem sértem meg Miki barátunkat, de azért még gondolkodok! Amúgy grat all!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

sziasztok! ténylegesen most kezdtem el játszani sok kiegészítõvel és marha jó a gem. egy kérdésem lenne, egéaszen kicsi ikonokban, mondjuk ha a csapatválasztást nézzük az angol elsõ osztályban nem a cimerek vannak ott. Ez gondolom a small nevû logókra vonatkozik. Egyébként az a logócsomagot raktam fel amit itt ajánlotatok 3tgt akármit. Szóval ennyi maradt ki vagy nem tudom. Valaki tud segiteni? ezt belelehet rakni már egy mentett játékállásba is?
Válaszoljatok mihamarabb😊

Have all a good game...
Bocs!
Az elõzõ kérdésemmel igen lehet lámának tüntem csak félreértettem valami írást de mostmár értem!
Tehát lesz patch hozzá de még nem jött ki!
Sziasztok!
siederhird
Megyek Jó8 all!<#integet2>

Pl.: Az editorban -7 van nekik beállítva, de szinte mindig 120 körüli értéket sorsol, ami nem nagy cucc. :-(

siederhird
Sok szerencsét😊

miki36
meg is van😊
Spanyol másodosztály, C. D. Numancia

miki36
most senkivel...
gondolkodom egy új gémen

miki36
megkeresed te magad 😄

De akkor hogy találom meg a jövõ tehetségeit?

MainDuck

De akkor hogy találom meg a jövõ tehetségeit?

MainDuck

siederhird
Te melyikkel csapattal is nyomod mert emlékszem hogy a mentésed tönkrement?
Nah meg hogy állsz?

miki36
jelöld ki te mer általában egy random középsõ védõdet jelöli ki

Érdemes kijelölni csapatkapitányt vagy hadd válasszanak a srácok (azaz a gép)?

MainDuck

miki36
a válasz egyszerû:
ne küldj scoutot 😄

Nem akarom használni ehhez a játékhoz ezért nem is tettem fel biztos ami biztos... Ne legyen kisértés.
Arra mondjatok valami tippet hogy elmegy a béna scoutom (Kispesten ilyenre telik nem röhögni!) és aszondja a gyerekrõl hogy nagyon nagy játékos lehet meg minden de mikor elhozom akkor kiderül hogy nem is olyan nagy bolt, akkor mit tegyek?
Hiszen ha felbontom a szerzõdést az lóvé, ha rövid szerzit adok neki akkor meg ha nem hosszabít( és ha jó minõségû akkor nem a Bozsik stadionban képzeli el az életet...) hamar bottal üthetem a nyomát azt megy ingyen.

MainDuck

miki36
influence azaz tekintély, de a csapatmunka is fontos---általában a legöregebbeket szoktam csk-nak tenni

miki36
értelmes kérdésekre nincs láma...

Melyek a jó csapatkapitány legfõbb tulajdonságai?

MainDuck

olympus
azzal lehet ign

Divatcsapatok OLÉ!

Az ott egy láma?
Rövidesen Én is begyûjtöm az elsõt, érzem, pedig nagyon figyelek... :-)

MainDuck

Drizzthsz: A potenciált a FM Scouttal méred? Mert Én ehhez nem szeretném használni, remélem nem fog kelleni!
Mert nekem a játékosfigyelõk minden kutatásra mást mondanak! Az edzõkrõl ne i beszéljünk...

MainDuck

siederhird
<#lama>

Az edzéslétesítményeket fel lehet szerintem 5 év alatt fullra vinni, meg talán egy kis stadionbõvítés is belefér, angol spanyol olasz ifi szerzõdése elég kilátástalan sajna. :-( Azért folytatom, hátha. 😊 Ami meg nagyon zavar, az az, hogy pocsék pot-úak az eredeti database-ben a nagy tehetségeink, pl.: Németh, stb..

Akkor asszem karácsonyra kérek két 512es modult a Jézuskától addig meg csak elzötyög...

A Játék státusz menüpontban az "Assign Random Club" mit jelent?

MainDuck

milyen patch jelent meg a játékhoz??
siederhird
Nem abszolút de nem venném észre

miki36
legalábbis ezek is ott vannak a beígért javítások között...

siederhird: De te csak még 2010ben jársz...
Azért mondom hogy csak mert Én jártam már régebbi FMekkel 2038ban is.
Sokat lassult?

MainDuck

Szerintetek miken javíthat(megtalálom ezt valahol?)?
Lehet hogy a sérüléseket, a kiállításokat és a rengeteg kihagyott helyzet gonmdját is kezelje?

MainDuck

siederhird
Nekem 9 liga 21 osztállyal, de 1,5 GB ramom van de eddig jól fut.

Én jelenleg Kispesten vagyok edzõ és hát mit ne mondjak nem az igazi a dolog, de sebaj kitartással talán elhérhetek valamit, reménykedem...
Egyenlõre az a célom hogy mindent fejleszthessek mondjuk a vezetõség nem vevõ ezekre a dolgokra.
Ha esetleg valakinek van valami tanácsa azt szívesen fogadom...

MainDuck

soma22
toljadneki és meglátod.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Nekem 6 ligám van asszem 18 osztállyal 1024 mega rammal...
Mik az esélyeim?

MainDuck

siederhird
1. Már elfogadtam
2. Azon gondolkoztam hogy lemondok és visszamegyek egy másodosztályu magyar csapatjoz mert negyon nem szerettem a csapatot, így viszon a ST.Paulival van esélyem híresnek lenni...

Magic Boy
Én is nagyon várom már, hogy kijöjjön.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Jókérdés.
Kikellett volna jönnie a hétvégén, de azóta mély halgatás körülötte.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.