Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És most jön a VB ahol a Magyarokkal sztem a csoportkörbõl meg lesz a továbbjutás hogy utána milyen azt nem tom.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
I’m Forever Blowing Bubbles...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
szerintem olasz és spanyol ligát betehetsz még nyugodtan
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Grat Zizz<#taps>#taps>
Sztem 8 Ligánál többet ne nagyon jelölj be Pisti.
Akkor West Ham?(mostmár bajnok leszel😛)
és az, hogy hogyan szivat a gép a nemzetközi porondon, meg egyenesen vicc😞
Jajj szegény Modena... 😛😛😛😛
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
bocs az OFFért 😛 (hopp :| most látom büntipontot ér :| )
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Válaszoljatok mihamarabb😊
Have all a good game...
Az elõzõ kérdésemmel igen lehet lámának tüntem csak félreértettem valami írást de mostmár értem!
Tehát lesz patch hozzá de még nem jött ki!
Sziasztok!
Spanyol másodosztály, C. D. Numancia
gondolkodom egy új gémen
MainDuck
MainDuck
Nah meg hogy állsz?
MainDuck
ne küldj scoutot 😄
Arra mondjatok valami tippet hogy elmegy a béna scoutom (Kispesten ilyenre telik nem röhögni!) és aszondja a gyerekrõl hogy nagyon nagy játékos lehet meg minden de mikor elhozom akkor kiderül hogy nem is olyan nagy bolt, akkor mit tegyek?
Hiszen ha felbontom a szerzõdést az lóvé, ha rövid szerzit adok neki akkor meg ha nem hosszabít( és ha jó minõségû akkor nem a Bozsik stadionban képzeli el az életet...) hamar bottal üthetem a nyomát azt megy ingyen.
MainDuck
MainDuck
Rövidesen Én is begyûjtöm az elsõt, érzem, pedig nagyon figyelek... :-)
MainDuck
Mert nekem a játékosfigyelõk minden kutatásra mást mondanak! Az edzõkrõl ne i beszéljünk...
MainDuck
A Játék státusz menüpontban az "Assign Random Club" mit jelent?
MainDuck
Azért mondom hogy csak mert Én jártam már régebbi FMekkel 2038ban is.
Sokat lassult?
MainDuck
Lehet hogy a sérüléseket, a kiállításokat és a rengeteg kihagyott helyzet gonmdját is kezelje?
MainDuck
Egyenlõre az a célom hogy mindent fejleszthessek mondjuk a vezetõség nem vevõ ezekre a dolgokra.
Ha esetleg valakinek van valami tanácsa azt szívesen fogadom...
MainDuck
Mik az esélyeim?
MainDuck
2. Azon gondolkoztam hogy lemondok és visszamegyek egy másodosztályu magyar csapatjoz mert negyon nem szerettem a csapatot, így viszon a ST.Paulival van esélyem híresnek lenni...
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.