Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Védelmed még mindig pocsék, de a csatársorod alakul.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
tudtok ajánlani vmi jobb játékosokat akik hajlandoak eljönni Magyarországra?
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
én elkezdtem egyet a Young Boysszal.Leigazoltam Feczesint(Sopron) Magasföldit(Sopron) Rezest(Loki) Ogbukét(Lyn) Mokoenat(Orlando Pirates) Beniot Costilt(valamilyen francia) meg Kevin Larsent(Lyn). eddig 5 mecs 3gyõzelem 1döntetlen(Basel ellen bajnoki) 1 vereség(uefa kupa Göteborg ellen)
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Rakd be a Pléhmannt a nyugdíjasintézetbe és állítsd a helyére Mannonét 😛
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Szerntem az olymppal vagy a panaval kötelezõ, aekkel esélyes...
Heló szia remélem hogy vagy
AEK-et csak harmadiknak venném
Kíváncsi leszek, hogy a Bl ellen mire jó a csapatod, mert a Görög bajnokság az Aek-el szinte kötelezõ.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A Bl elég nehéz lesz de megpróbálom a lehetetlent 😄
bajnokság simán meglesz ahogy látom😊
Egy kis helyzetjelentés:
Julio Cesar 5 meccsen 7 gólt vágott a bajnokságba 😄
A Bl elsõ fordulójában sajna 4-0 -ra Kikaptam az Arsenaltól 😞
(még csak barimeccsek)
2:West Ham-Mu 2-0
3:Aston Villa-West Ham 4-0
I’m Forever Blowing Bubbles...
a keret mostanra azért erõsödött, saligáék most is állatok.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Charlie Daniels, Luke Daniels, Gary Stopforth, RYAN GARRY(átadólistán volt, 1k fontér hoztam, fiatal, rengeteget fejlõdik, csapatom legjobb játékosa volt 7.8as átlaggal😊), Chris Makin is jött egy évre wba-ból, kellett a tapasztalata
röviden ennyi, több most sajna nem jut eszembe, de majd ha igen szólók
nemtom nálad milyen értékeik vannak, de nekem beválltak
ja és kifelejtettem másik kulcsemberem, david mannix-t
edzést sikerült valamennyire kipofoznod?
nyah ez nem ide való 😛P