Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hüje vagy hamán szép nem!4
sok golt kaptam gyenge a védelem, bár idén kcsit erõsebb, csak ezek a bugok tönkreteszik a meccseimet(kapus a félpályánál cicázik a védõmmel, védõ bombagolt rug saját kapujába, kapus szögletnél ha kirugjuk akkor elõbb ér a félpályára mint a védöim stb)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
25 az elég jónak mondható
idén biztos feljutsz--érzem, az erõ veled van😄
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
am kormánnyal lehet tolni az efemet? :\
hüje vagy hamán szép nem!4
ha keveset reméljük most beindul
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
erõsiteni nagyon nehéz, de nem adom fel a premier ligáig.
untatni meg senkit nem akarok mert olyan nagy dolog nem történt😊
már régen dumáltunk
Divatcsapatok OLÉ!
meg valami logokat amiket ti tettetek be ha nem nagy kérés
hihetetlen ami itt folyik. egy 10 éves épeszü ember elõbb megoldja ezeket a pitit fasz dolgokat mint ti.

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Nézzetek magatokba és olvassatok vissza kb 60 ezer hsz-t. És hasonlítsátok össze a mostani szinvonalall.
Bye
Divatcsapatok OLÉ!
data/graphics/pictures-be kell mindet mindegyiknek megvan a pontos helye de ezek már annyiszor levoltak irva,h erre a kérdésre sokan harapnak itt 😉 (jogosan)
maostnár csak azt akarom megcsinálni hogy a agyar logók és a mezek is hasonlítsanak hova kell bemásolni õket pontosan valaki írja le
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

szerintem ne nagyon osszad az észt,amikor még tegnap vagy tegnap elõtt te kérdeztél igen nagy lámaságokat.hiába regeltél a kedvenc játékosom nevével,ezt akkor is el kellett mondanom!hogy kapcsolódjak is a játékhoz.én az ajax-szal nyomom.év elején nyertem a szuperkupát,vezetem a bajnokságot,továbbjutottam bl csoportkörbõl és elõdöntõben vagyok a holland kupában.egyébként grat mindenkinek
Amúhgy menj a taktikai képernyöre és húzd a játékosokat a megfelelõ poziccióra.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
én ugyanezt kívánom nektek amit ti írtatok
ez nekem óriási eredmény.és nagyon jó meccs volt
Lagos és Manduca is megelõzi a sorban
Jah és köszi!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Blbe ha szerencséd van továbbjuthatsz😊
Dani jól nyomja?
Egy kis idõ után újra elõvettem ezt a gyöngyszemet és elkezdetem egy gamet az AEK Athénnak a Zürich ellenében bejutottam a Bl-be.A csoportom:Arsenal,PSV,Steaua és én 😊
A bajnokságot egy 1-3-as idegenbeli gyõzelemmel kezdtem a Skoda Xanthi ellen (amely csapatban Korsós is játszik )
A 2. forduló 😛
Tom nem nagy szám de azért elég jól nyomtuk 😄

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!