Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah hogy nem érdekel?! :ADasdasdadddd
Avanti Crociati!
1. barcelona 81 p
2. real madrid 79 p
3. valencia 79 p
maradék három fordulóban játszok real meg barca ellen is
megy a magyaroknak 😄
1-0-ra a törököket és 2-3-ra a Máltaiakat......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2-0-ra vertem õket ezért 2 játékosomat lerugták.....genyák....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(minek jutottál be a bl fõtáblára????😄DDDdd)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
de ezzel vígasztalódtam:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
A Steauának 2 az Arsenalnak 5 a PSV-nek pedig 7
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
És grat aki megérdemli!
Eljött a nagy rangadó és a 2. számú kapusom is csak kisebb sérüléssel tudta vállalni a játékot hát ez sült ki belõle:

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Amúgy UNINSTALL, gépet vidd vissza, hogy neked ez nem megy.
Divatcsapatok OLÉ!
beszarás, hogy bekem hogy beindult....5 gólt lõtt eddig és rendre a legjobbak között van.....
hogy lehet ilyen hülyeségeket kérdezni? mi lett ebbõl a topikból..
Avanti Crociati!
elsõ mecs itthon sima 3-0. G: Huntelaar(2) , Lennon
Köszönöm a tapsot. 😄
a másik:
😄DDDDD
Amúgy nem tom, nekem is volt ez még 2006-ban , nem tom hogy javitottam ki.
Divatcsapatok OLÉ!
a 3bõl melyiket nem másoljam be hogy a kupáknak a nevei ne néemtek legyenek?
mostmár capisi?
I’m Forever Blowing Bubbles...
Pl club logo huge meg smallt hogy csinálok meg hozzá xmlt. plusz felraktam a magyarositást de champions league p a német megfelelõje lett...vki jöjjön msnre...
Ez csak 9 de ennyi magyarom van😄