Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Olyan kérésem lenne hogy lehet berakni saját fényképet a játékba?
Tudom a config xml fájjal kell valamit kezdeni de valaki privibe leirnál pontosan hogy?
Szioasztok!
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
1 - nem másoltad a helyére a lang_db.dat-ot.
2 - állítólag van, akinek csak új játék indításánál mûxik, kivéve, ha a lang_db.dat-ot a mentésébe is bemásolja.
3 - de az is lehet, hogy csak a beállításnál kell a felület cachere vonatkozó beállításokat rendezni (kikapcsolni, a felület újratöltését meg be).
Nem tudom melyik lehet az igazi, mert nekem simán mûködik...
15 éves csatár , 70/195 A/PA 😄 na ezt kineveljük
talán havonta kapom meg , az is 4.08 M euro havonta ? 😊 meg a 75k-s stadion meccsbevétele -_- végre lesz pénz is . jha és defoet igazoltam le 20Mért
Stadiont is kibõvítették 55000rõl 75000re , 25 M eurobol meg egy csatárt beújítok és rajság van.
BUDA > miskolc.
És még a Valenciat se tom megelõzni.....amúgy 2. vagyok.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nálam meg most van a mélypont......tudtam hogy ez lesz a több sérültem miatt....
Ezért most az At. Madrid ellen belefutottam egy 3-0-s vereségbe....... Delgado meserhármas.......
tess......ez sztem jobban mutatja hogy milyen....... 😄DD
Fifa managerrõl pártoltam át nem sokkal ezelõtt😊
valakinek van valamiylen jó tanácsa kezdésnek?😊
Köszi!!!
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
A magyarosítás legfrissebje van fennt az fmhungaryn vagy van frissebb?
Kérlek irjatok. Köszi
és bocs hogy nem az offba irtam.
ez most kivétel
És ami kéne bár tudom enma kérõs rész de nem is kérdezek csak kérek.
Vannak valakinek linkjei vagy tudja honnan lehet csomó skint leszedni? LEhet egyéni is.
Irjatok.
Nb2höz is gyöönyörû logók vannnak egyébként

Robinho, Cassano, RvN, Higuaín.....
használható Hélder Postiga, Raúl és Priskin......
Higuaínt sajnálaom a legjobban, hisz õ termelte a gólokat....
panucci jó az elsõ szezon elsõ felében, aztán cassetti és/vagy martinez kiszorítja a kezdõbõl, de mivel ezek sem világverõ pléjerek, leigazoltam vanden borre-t.
taddei-t próbáltam bal és jobb szélen is, mancini-vel felváltva, de az átlaga csak epphogy 7 volt. sõt 2 pirosat is kapott, ami tökre nem reális tõle.