Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiváncsi leszek mennyire változnak a magyar játékosok értékei az új adatbázissal majd, mert úgy látom az szerencsére lesz.
Hi All! Mivan akkor ha betöltök 2 ligát,mondjuk a példa kedvéért,az olasz elsõ és másod osztályt.(ugye a játékban ,nincs harmad osztály az olaszoknál)Elkezdem a B-ligában és kiesek.Ilyenkor hova rak a játék vagy mi lesz? Gmae Over? 😛😛😛
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
köszi a tanácsokat.nálam nagyon jó Panucci.Montella felépült és láttad a képen 2 gólt rúgott.és taddei is ott van nem rosszul játszik jól dolgozik a szélen.
vagy inkább biztos 😄DDD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
lehet
gondolom azért,mert 10.25M-ért vette
Áááááá. :-( Juventust kaptam ki, utána meg Rangers, vagy Anderlecht. Remélem... 😄
Nahááát:
😄DD
😄DD
Priskin értéke 10.25M??<#wow1>#wow1><#wow2>#wow2><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
a keretemrõl kközben elfelejtettem képet nyomni...szóval:

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
végre megmutatták mért igazoltam õket:
bár kupa meccs, de akkor is tudni kell ennyt rúgni... 😄D
bár kupa meccs, de akkor is tudni kell ennyt rúgni... 😄D
én is õt akarnám leigazoni , de 150 M euroert sem engedik
idén megynertem spanyol kupát , bajnokságot , szuperkupát és Blt is , de a pénzem naygrésze elment youth upgradere meg a stadionbõvítésre ( 55k -> 75 k )
Most van 25 M eurom és csak 3 csatárom , szal egy negyeiket veszek vagy lassan építem be az ifijeimet. képek ma este
idén megynertem spanyol kupát , bajnokságot , szuperkupát és Blt is , de a pénzem naygrésze elment youth upgradere meg a stadionbõvítésre ( 55k -> 75 k )
Most van 25 M eurom és csak 3 csatárom , szal egy negyeiket veszek vagy lassan építem be az ifijeimet. képek ma este
most érkezett Torres 70.millioér mer eladtam Adriano-t 58M euro-er és Toldo 6M-ér meg ugye amit adott a chairman
van egy magyar legény a Fluminense-ben Gévay Zsolt megvettem az Interbe és nagyon jól teljesít és csak 18 éves
még 2 dolog:
vucininc-ot rögtön az elején vedd meg, 5-6 m euróért jön, aztán egy év múlva már 15-öt ér.
és taddei sajnos a valósággal ellentétben nálam nem muzsikál túl fényesen.
vucininc-ot rögtön az elején vedd meg, 5-6 m euróért jön, aztán egy év múlva már 15-öt ér.
és taddei sajnos a valósággal ellentétben nálam nem muzsikál túl fényesen.
jee, marcelo-t én is megvettem, elég jó vásár. úgy megy fel az értéke meg a tulajdonságai mint a pinty!
pizarro másik felét egészen 2008 nyaráig halaszthatod, nem is tudom hogy mi legyen, megvegyem-e, akkor 29 éves lesz.
faty-t én már másodszor küldöm kölcsönbe cagliari-ba, nálam nem nagyon fér be a kezdõbe.
ja 2007 nyarán egy rakás pénzért megvettem fernando torres-t, meg még vanden borre-t, és ingyen jött ben arfa. montella, panucci, tonetto már csak vegetál.
ja igen, elsõ szezonban bajnok lettem, bl-ben legjobb 8 közt arsenal kiütött.
pizarro másik felét egészen 2008 nyaráig halaszthatod, nem is tudom hogy mi legyen, megvegyem-e, akkor 29 éves lesz.
faty-t én már másodszor küldöm kölcsönbe cagliari-ba, nálam nem nagyon fér be a kezdõbe.
ja 2007 nyarán egy rakás pénzért megvettem fernando torres-t, meg még vanden borre-t, és ingyen jött ben arfa. montella, panucci, tonetto már csak vegetál.
ja igen, elsõ szezonban bajnok lettem, bl-ben legjobb 8 közt arsenal kiütött.
grat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
rumos:én a Roma-val vagyok de még nem vettem meg Pizarro másik felét😄
rumos:én a Roma-val vagyok de még nem vettem meg Pizarro másik felét😄
sziasztok, aki Roma-val van, pizarro másik felét mennyiért sikreült megvenni az inter-tõl és mikor?
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ez szép!
Ezt nem Én játszottam csak elcsíptem egy BL elõdöntõt 😄😄😄

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
most miért kell szörszál hasogatónak lenned?😄
Atletico v. Real ...
Tévedn meg embertelen tul.
Atletico v. Real ...
Tévedn meg embertelen tul.
Divatcsapatok OLÉ!
hopp ez egy pöppet mellé.
csekk a galériámat
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1130878826&status=galeria&galeria=fm
csekk a galériámat
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1130878826&status=galeria&galeria=fm
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
übermegagigalolszopásvazzenembiromtovább😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
übermegagigalolszopásvazzenembiromtovább😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de nem bántsd a barátomat légyszives😄
de nem bántsd a barátomat légyszives😄
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...