Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atesz89
Kösz Bl-ben Mu-AEk 2-2 (Rooney a 90. percben lõtte az egyenlítõ gólt 😞
Pandiani eddig 1 gólos igaz csak most épült fel

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Tojesz
Hali, mai elsõ meccsem elég durvára sikerült....bebizonyosodott hogy 3-0ás vezetés sem biztos gyõzelem<#falbav>

Még most sem értem hol rontottam el, talán nem kellett volna a félidõben megdicsérni õket<#fejvakaras><#fejvakaras>

A harmadik, negyedik gól egyértelmûen a kapus hibája, asszem jegelem egy ideig...

jbal
igen én is így vagyok a tulajdonságokkal pl.Marcelo-nak fejlõdik a technikája,lövése,fizikai tulajdonságai de pl. a védõ tulajdonságai(emberfogás,fejelés...stb.) maradnak.igaz h támadó szellemû de védõnek van kiírva.
mi a baj a HUGE adatbázissal?csak a fájlt másolod ami benne van a Sports Interactive\Football Manager 2007\data\panels-ba és kész.

soma22
neked is sok sikert!
pandiani nagy vétel szvsz

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

gilgames00
Nekem is minden a helyén van és mégis németül irja ki igy is a BL-t meg az UEFA kupát.

Hello megnéztem és minden a tökéletesne a helyén van. Nekem mégis Veriensmeristerschaft van. Újra is raktam le is töröltem. ezvan.
Atesz89
Hali all!
Grat & hajrá Soma és Miki!
Itt az átigazolásaim 😊

És õk mentek:

És a nagy felfedezettem 😄 kis kedvenc 199PA-val 😛

Magic Boy
hali és grat all!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Siederhird!

Tudnál képet mutatni a válogatottról - úgyértem kik alkotják, meg az aktuális taktikádról? köszi

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

DONGUBA
ja es meg 1. letoltottem ezt az allitolagos huge adatbazis visszakerul cimu kis fajlt de nekem nincs benne a huge...valakinek sikerult?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
gyerekek az miert van hogy az edzesnel altalaban van ami nagyon fejlodik viszont van ami nagyon esik marmint tulajdonsag?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

miki36
sztem senkinek sem volt😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
még nem volt ilyen szerencsém.

Darkon
Udv! Egyebkent valakinek sikerult mar "appeal ban"-t vagyis fellebezest megnyernie a Fifa-nal mikor kiallitanak valakit (nalam alltalaban durvabb elitltas az eredmenye😊

Born to win

soma22
ugy sem jo
akkor nálam a hiba
jobbulást

miki36
nekem mutatja
ha nem látod nézd meg jobb gomb kép megjelenítésével
(eltört a csuklója, lassan ír egy kézzel)

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
csak nekem nem mutatja a képet?

miki36
törölt hozzászólás

soma22
rajtuk ivül dzsudzsák, tsiartas, gorka, guillermo, filló, counago

bejött mind

miki36
most majd feljutsz😊
igazoltál vkit?
gondolom saligáékat

soma22
sajna nem
rájátszásban 6-2vel vert ki a Ferol, ugy hogy 4 golt lött 40 méterrõl egy olyan plejájuk akinek a távoli lövés és befejezés értéke 5 alatti volt.

egyébként ennek kicsit örülök bár lehetett volna mondjuk a menju:

miki36
azt is kell😄
feljutottál elsõ évben?

soma22
visszatértem cordobába. most kezdem majd a 2. szezont.

miki36
meglesz😊
Mansfilddal hogy állsz?

soma22
csökkentsd a fizetéseket, és a b illetve ificsapatbol a töltelékplejákat árusitsd ki

Atesz89
Nagy Grat!!!

miki36
törölt hozzászólás

siederhird
Hy és Grat all!
Jók vagytok. Altesz jövõre jobb lesz a BL.
Én most csak beugrottam, mert egész hétvégén munka voolt most meg megyek dögleni mert holnap iskola és a hétvégén 7 órát auldtam. ( Ne menjetek diákmunkára a TESCO-ba)

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Nálam is hasonló szokott lenni, ezért várom az új adatbázist... Ha nem javítottak rajta, akkor fogom, s nekiállok editorozni. 😄

ezeket te igazoltad vagy alapból ennyi maygar van benne?
turpert
van egy pár magyar 😊

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

turpert
törölt hozzászólás

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

miki36
az jó😊
én Racingel tolom, most jön az elsõ bajnoki, atletico ellen
egyenleg -1 milla font volt, egy perui csatárt vettem, barátságoson jól tolta
1000-1 az esélyem a primera division megnyerésére, kiesés ellen küzdés/elkerülés a cél

atesz: én is most az AEK-kel nyomulok, és sajnos nem jutottam be a BL-be 4-5-ös összesitéssel estem ki a Valerenga ellen,de még ott az UEFA, a bajnokságban 1 forduló után 1. vok egy 3-0-ás siker után😊 majd még jelentkezek
Atesz89
az extra forrást utalták máris 11 milla az átigazolásra 😄DD

miki36
az elég lesz😊

Atesz89
most 5 milla € de mivel a azámlán 13 milla van ezért kérek extra forrást 😊

miki36
átigazolási pénz mennyi?

Atesz89
Kell egy jó befejezõ csatár mindenképpen mellettte meg egy jó jobb oldali védõ...
De ráférne a csapatra az erõsítés mivel Európában elég súlytalanok vagyunk 😞

miki36
grat!😊
erõsítést tervezel valahova?

Atesz89
Hali és grat mindenkinek!
Befejeztem az elsõ szezonomat az AEK Athén kispadján 😊 A bajnokságban így végeztem.A végén volt 2 vereség és egy döntetlen már 4 pontra is feljött a PAOK de azért behúztuk 😄

A kupát is behúztuk 😊

A Bl pedig nem sikerült valami fényesen sajnos de jövõre próbálok javítani:

ja és large adatbázis
lancelot: nekem angol- ból 4 osztály,francia 2,spanyol 2,magyar 2,olasz 2,holland 2,német 2,portugál 2
Tojesz
Hihetetlen hogy mennyire ellenem fújnak a bírók, komolyan be kell kalkulálnom a meccs elején a -1 embert lassan....5 meccs alatt 3mon kiállítottak 4 emberemet, ezekekbõl 2õt el is vesztettem

Tojesz
Csak 105/119<#szomoru1>
Filkor most 71/151

Pot. Ability-je nálad Némethnek mennyi?

Sziasztok 1.7gb memoriám van 8 baynokság 26 ligája van betöltve huge adatbázissal másfél perc alatt telik el egy nap az nagyon sok igaz?mennyi idõ alatt szokott nálatok telni egy nap?
Tojesz
Sziasztok, Perugiaval kezdtem egy új játékot (Serie C1/😎

Lassan kezdem kitapasztalni a csapatot, elsõ bajnokimat elvesztettem, azután most 2 gyõzelem következett, remélem tartós marad a jó forma<#smile>
Legutóbbi meccsem, Németh duplával és nagyon gyenge játékvezetéssel....

Keretem pedig így fest

Legnagyobb igazolásomnak Németh Krisztián tûnik eddig (3 bajnoki/4 gól)

sikerült megcsinálnom nagyon király!!!
LasDen
ha már a valóságban nem sikerült legalább most bezúztuk a Lyon arcát.... 😄DDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár