Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5ször: ahelyett hogy oktatsz mondjál valami értelmeset, megvagyok a jótanácsaid nélkül is, sõt képzeld ha a próbálsz segiteni nem lesz spames a topikod azzal hogy hülyeségekrõl beszélsz meg játszod a májert.
Nézzétek át nyugodtanaz offba a dátumokat miylen sûr a járás ott. Most irhatok ha mindenki cs*szik rá.
MÉrt az offban ir vki?Nem irnék ide ha ott válaszolna vki de oda be se néz senki. kérdeztem az elmúlt idõben 5töt vagy egyre válaszoltak. Akkor mondjátok azt hogy cs*sztek rá oszt kész.
HEllo

Egyébként nem verem magam. Kipróbáltam és nem tudom elérni hogy szürke nevû játékosakt igazoljam. nincs ott a beszélgetés meg ilyesmi. Szürkével van a playernév. Ennyit lehet érteni?
vagy csak spam...
soma22
<#eljen>

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

jbal
negyedszer:offtopik

soma22
elõször is:

kérlek ha fontos kérdésed van akkor probáld meg normálisan leirni mert a 45%át nem értem.
másodszor:
ha kapsz egy jonak tünö választ, akkor ne itt verd magad a továbbiakban hanem probáld ki. szerencsére a 2007ben egy játékkezdés nem vesz 5 percnél töbet el az életedbõl
harmadszor:

ne spammeld össze a topikot, elfért volna egy hozzászólásban az egész.

köszi!

jbal
IGen de ha igy áûllitom tényleg leigazolhatom õket attól mert betöltöm?
Nem csak abba ami játszható? Attól hogy benne vannak biztos hogy igazolhatóak?
NIncs vmi gyorsabb módszer abból alistából országokat kiválogatni?😄😄
Mert egz igyelgé vicces egyenkétn oszt ujból kezõdik alista minden egyesnéL😄
Remélem még ittvagy
tomato 33 ez mégegyszer! ha értem mirõl beszélsz azt akarod hogy egy adott ország összes játékosa meglegyen - akkor nem kell mást tenned mint van egy olyan pont hogy játékosok betöltése innen: országok felsorolva! választ ki az országokat és akkor nem látod a bajnokságot csak az adott ország összes játékosát ha a view onlyra mész akkor csak a bajnokság alakulását látod, viszont ott nem lehetsz edzõ. legalábbis szerintem ez a különbség a teljes és a view only között! ha valaki jobban tudja nyugodtan javítson ki! Mindenkinek jó FM-ezést!

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

Az estleg nem zavarhat be magyaritásba hogy más skint használok?mint az eredeti?
Továbbá van küénöbség az fmhugaryn lévõ amgyorsitás legfrissebb és az extra oldaon lévõ "ez a jó magyaritás" között? Netán valamelyik cseréje megoldja az ta problémát hogy nekem a BL németül van meg van UEFA Pokalom is?😄
Jólenen ha valaki értene ehhez is😊
Nemsok választ kaptam csak annyit hogy én b*sztam el.
Pedig nem...
😄
HELLO! SÜRGÕS!!!!!!!!!!!!!
Valaki el tudná nekem magyarázni hogy tudok oylat csinálni hogy mondjuk egy adott ország bajnokságát nem akarom visoznt az söszes játékos igazolható legyen onnan? Tehát magáról a bajnoskágról nem akarok semmit tudni. BEnnt van a Huge dadatbázis. Tehát mia különbésg a játszható és megnézés"view only" között illetve opcionálisan beölthetõ országok összes playerja -->játékkezdésnél. És fõleg hogy KOMBINÁLJam ezket hogy elérjem azt amit szeretnék. Mondok egy példát nem tudom hogy mit hogy állitottam pl japánbóls zeretnék játékosokat,de a bajnokságról semmit nem akarok tudni. ez nem választható még a hugeba se a japán. Akkor hogy oldjam meg? Alul opcionálisan töltsem be???

Ja és hogy lehet egyszerûen többet kijelölni úgy hogy ne kelljen mindig felülröl lefelé kezden lapozni csak az ADOTT ország összes player betöltésénél?
AKi járatos ebben biztos tudja a választ. SZERETNÉK végre elkezdeni játszani 1 hete készülök rá de csak akkor ha vki váalszol😄😄
ÉS nagyon szeretnék már jtászan kérlek IRJATOK!!😄😄😄

SÜRGÕS

KÖSZI ELÕRE IS MINDEN "KEDVESSÉGET"
turpert
törölt hozzászólás

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

DONGUBA
Az a baj vele hogy bemasoltam csak a fajlt mivel mas nincs is benne😊)) de uj jatek kezdesnel nincs huge adatbazis csak 3 lehetoseg de huge nincs.Honnan toltotted le mert lehet hogy szart toltottem le?kOSZi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Magic Boy
Nani nagyszerû játékos.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Na lépek aludni.
Jó8 all!<#integet2>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

LasDen
ma már ne nagyon....mára befejeztem......holnap több idõm lesz befejezni.... 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miki36
várjuk a képeket😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

LasDen
legalább azt...... 😄
még van hátra 6 forduló......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miki36
nembaj...
bajnokságot megnyerd nekem!😄

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

LasDen
1-0-ra kaptam ki a 2. meccsen (az elsõ meccs 3-2 lett nekem)...
a gyõztes gólt egy bizonyos Nani lõtte......hogy nem törtel a lába.... 😄

Magic Boy
Nani, hogy nyomta a Sporting-ban?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

LasDen
BL-bõl idegenbe lõtt góllal kiejtett a Sporting a 1/4 döntõben......picsába.....3. percbe lrúgták bekemet..... <#boxer>

Akkor keresd meg a mentésedet. A jelek szerint nem tömörített mentést használsz, így a mentésed is tartalmazza a játék indításakori, eredeti 66 megás lang_db.dat filet. Na azt is írasd felül a magyarításéval..

vmvr
Ja, jól tolja az összes😊 Az a gond, hogy a nagyobb csapatok ellen nagyon jól megy, de a kisebbek ellen szarabbul, ezen kéne változtatni. Most éppen a 3. helyen állok, úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszottam, elõttem a cselzi, és a mencseszter van.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

LasDen
és jól tolják??? 😄D
nálam a legnagyobb meglepetés Bekem....teljesen durva....amint elkezdtem a gémet átadó listára tettem.....aztán az elõszezontól kezdve potyogtatta a gólokat....term ez a jó teljesítmény maga után vonta az új 2 éves szerzõdést...akkor 1 kicsit visszavett és le is sérült...felépülése után 1 kupameccsre beraktam had vegye fel a tempót, akkor nem volt semmi xtra....aztán 1 bajnoki becserlétem és rá 2 percre egy iszonyat szabadrúgás gólt lõtt..... 😄DD és azóta is lövöldözi a gólókat (15-16-nál járhat)
érdekes módon vhogy az elsõ helyre másztam fel a 3.-ról........érdekes.. 😄DD

nyeheheheheheheheheheehge......csak 6. a barsza.... DDD

vmvr
Hát én megvettem Kerlon-t a Cruzerio-ból, és megvetttem Yohann Pelé-t a kapuba, egyenlõre csak 2.számú kapus, de lehmann már öregecske, és már annyira nem bízom benne. Ebbõl ki is derült, hogy az arsenallal vagyok😊

LasDen
õ is nálam van csak a Castillaba tolja egészen jól..... 😄DD
Gago is itt van...

vmvr
Én a Marcelotokat vettem meg😊 addig míg clichy sérült volt jól teljesített, és utána is sokszor beraktam a csapatba

LasDen
jah télleg azt lefelejtettem..... 😄
2-1 lett a vége......(Higuaín dupla) Nagyon tud a srác.....25 gólnál jár már ebben az évben..... 😄

vmvr
mennyi lett a vége? 1-0oda?

LasDen
80. percbe ezek a köcsögök lezúzták Casillast és már mind a 3 csere megvolt....úgyhogy Ramos állt be a kapuba.....10 perc alatt így is 1 gólt berámoltak.........köcsög Zaragoza.....

Miki te most kivel vagy?
miki36
jóvanmáwazze😊
itt mindenki nyelvész úgyhogy nem beszólni😄DD

atesz: "Akartam volt mondani..."
törni te magyartot?😄
siederhird
Köszi amúgy marhára örülnék neki, egyelõre a stabil bentmaradás a cél, az a gond hogy makaay már 35 éves😄

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

grat,de a BL sincs elúszva😄
Atesz89
Akartam volt mondani minimum az Uefa Kupa

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Atesz89
Grat meg lesz az Uefa Kupa!!!

siederhird
Ez húzós meccs volt:

Hello
azt tudjátok miért nem lehet akármilyen csapatból igazolni?
pl BVSCbõl nem tudok de más hasonló giás csapatból igen. ez mitõl függ?
USAból se tudok pl. a szürkéket egyáltalán nem lehet vagy vannak csapatok akitõl senkit nem lehet sehogy? vagy miért szürkék?
😄DDDDDDDADFSdasdad

siederhird
Hy és grat all!

soma22
nálam meg Hasselbaink, és Saligáék a Córdobában vannak...nahát... ki érti ezt...

igen? na ezt nem is tudtam
lol 😄 betisben mayagr kapus van , saját nevelés , elég jó értékekkel 😄

Pisti1026
Havromnak az a problémája akadtt,hogy amikor kezdene egy új játékot és a játék kezdéséhez betõltött mindent és csak a kis labdát mutatja és nem tudja kiválasztani a csapatot! <#help><#help><#help><#help>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

egyébként én nem látom mit csinál a HUGE😄
MIT CSINÁL?
Japán bajnokságot lehet valahoyg játszani? Én nem láttam a játszaható ligák között a HUGEBAN se. Lehet valahogy manuálisan játszhatóvá tenni bajnokságokat?
Tojesz
Közös megegyezéssel elküldtem a kapusomat, jöhetnek ezen a poszton is a fiatalok, év végére el kell érnem az ötödik helyet minimum<#smile>

Atesz89
pffff Részvét 😞