Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HEllo
Egyébként nem verem magam. Kipróbáltam és nem tudom elérni hogy szürke nevû játékosakt igazoljam. nincs ott a beszélgetés meg ilyesmi. Szürkével van a playernév. Ennyit lehet érteni?
vagy csak spam...
kérlek ha fontos kérdésed van akkor probáld meg normálisan leirni mert a 45%át nem értem.
másodszor:
ha kapsz egy jonak tünö választ, akkor ne itt verd magad a továbbiakban hanem probáld ki. szerencsére a 2007ben egy játékkezdés nem vesz 5 percnél töbet el az életedbõl
harmadszor:
ne spammeld össze a topikot, elfért volna egy hozzászólásban az egész.
köszi!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Nem csak abba ami játszható? Attól hogy benne vannak biztos hogy igazolhatóak?
NIncs vmi gyorsabb módszer abból alistából országokat kiválogatni?😄😄
Mert egz igyelgé vicces egyenkétn oszt ujból kezõdik alista minden egyesnéL😄
Remélem még ittvagy
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
Jólenen ha valaki értene ehhez is😊
Nemsok választ kaptam csak annyit hogy én b*sztam el.
Pedig nem...
😄
Valaki el tudná nekem magyarázni hogy tudok oylat csinálni hogy mondjuk egy adott ország bajnokságát nem akarom visoznt az söszes játékos igazolható legyen onnan? Tehát magáról a bajnoskágról nem akarok semmit tudni. BEnnt van a Huge dadatbázis. Tehát mia különbésg a játszható és megnézés"view only" között illetve opcionálisan beölthetõ országok összes playerja -->játékkezdésnél. És fõleg hogy KOMBINÁLJam ezket hogy elérjem azt amit szeretnék. Mondok egy példát nem tudom hogy mit hogy állitottam pl japánbóls zeretnék játékosokat,de a bajnokságról semmit nem akarok tudni. ez nem választható még a hugeba se a japán. Akkor hogy oldjam meg? Alul opcionálisan töltsem be???
Ja és hogy lehet egyszerûen többet kijelölni úgy hogy ne kelljen mindig felülröl lefelé kezden lapozni csak az ADOTT ország összes player betöltésénél?
AKi járatos ebben biztos tudja a választ. SZERETNÉK végre elkezdeni játszani 1 hete készülök rá de csak akkor ha vki váalszol😄😄
ÉS nagyon szeretnék már jtászan kérlek IRJATOK!!😄😄😄
SÜRGÕS
KÖSZI ELÕRE IS MINDEN "KEDVESSÉGET"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Na lépek aludni.
Jó8 all!<#integet2>#integet2>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
még van hátra 6 forduló......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
bajnokságot megnyerd nekem!😄
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
a gyõztes gólt egy bizonyos Nani lõtte......hogy nem törtel a lába.... 😄
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
nálam a legnagyobb meglepetés Bekem....teljesen durva....amint elkezdtem a gémet átadó listára tettem.....aztán az elõszezontól kezdve potyogtatta a gólokat....term ez a jó teljesítmény maga után vonta az új 2 éves szerzõdést...akkor 1 kicsit visszavett és le is sérült...felépülése után 1 kupameccsre beraktam had vegye fel a tempót, akkor nem volt semmi xtra....aztán 1 bajnoki becserlétem és rá 2 percre egy iszonyat szabadrúgás gólt lõtt..... 😄DD és azóta is lövöldözi a gólókat (15-16-nál járhat)
érdekes módon vhogy az elsõ helyre másztam fel a 3.-ról........érdekes.. 😄DD
nyeheheheheheheheheheehge......csak 6. a barsza.... DDD
Gago is itt van...
2-1 lett a vége......(Higuaín dupla) Nagyon tud a srác.....25 gólnál jár már ebben az évben..... 😄
itt mindenki nyelvész úgyhogy nem beszólni😄DD
törni te magyartot?😄
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
azt tudjátok miért nem lehet akármilyen csapatból igazolni?
pl BVSCbõl nem tudok de más hasonló giás csapatból igen. ez mitõl függ?
USAból se tudok pl. a szürkéket egyáltalán nem lehet vagy vannak csapatok akitõl senkit nem lehet sehogy? vagy miért szürkék?
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
I’m Forever Blowing Bubbles...
MIT CSINÁL?