Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Hmm, kár hogy nem ismerlek ahogy te se. Hogy lehetsz eyg fokkal mûveltebb annál amirõl fogalmad sincs😊
Kisgyerekek játszanak iyelt hogy én mindig 1el jobb vagyok mint te...😊
hát ez a te mûveltségi szinted, MenõManó😊
Mostmár csak ez lesz a neved...át is irhatnád--- ha még sokáig folytatod ezt az értelmetlenséget.
De mivel mûvelt vagy tuti még irsz vissza vmit, csakhogy te legyeél A FÕMÜVELT😊
Inkább menjél földet mûvelni:9
Arra talán jó vagy...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
mi lett a topikból................. 😞((((
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyébként megnyugtatlak kaptam priviket, ne hidd hogy nincs mellettem senki😊
El se tudod képzelni mekkora arcod van😊
MEnõmanókám, de mostmár hagylak Disney Landben nem érek rád egész este😊
nomeg annak is hogy csak neked ez a véleményed. nem tünik fel?
probálkozol, hogy menönek, szarrágonak tüntetsz fel mások elõtt, de ezzel-azon kivül hogy magadat járatod le hsz-rõl hsz.re- nem jutsz semmire.
szerencsére a magadfajtától mindig minimum egy fokkal voltam okosabb, és mûveltebb.
menj inkább és efemezz, ha már megkaptad a válaszokat a kérdéseidre.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Most már mindenki ismer. )
Te vagy a nagy fehér MenõSoma😊
Sajnálom mostmár hog y tengerimalacomnak is ez a neve😊
Több tartása van mint neked sokkal😊
Pedig csak egy állat
Gabberék sose zavartak el senkit tudtommal sehonnan és ráadásul te a normális újak közé tartozol.
Ha nemtudsz normálisan fórumozni akkor inkább ne írjál ide.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
és nem vagy menõ?😊
szijabija😄
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
na mentem is máshova ahol nyugodt normális emberekkel élvezhetünk a képeinkre.
Szevasztok!
Link?
van a forumnak egy bannere. Ott van egy olyan irás hogy: Infók letöltések.jéééé
csak körül kellene nézned.
Valoszinüleg neked kellene visszavenned, fõleg ha az apám lehetnél.
jó is az😄
Képzeld én eddig nem managereztem egyálátalán de lehet hogy amit én játszotam abban én lennék a májer, szóval vegyél vissza az arcodból, fõleg mert korban lehet hogy a gyerekem lehetnél, és pár évtizede már nem a szüleim kényeztetnek, kiscsillag. Ha meg kivagy a neteddel, nem láttam volan hogy adtál volna linket ahol tájékozódjak, mivel elõször managerezek, csak jöttél a ngy májer szövegeddel.
Menõ vagy, csak igy tovább...még viheted valamire. csak az a kérdés miben..
"csak" házi?
de azt se várd hogy ezekután egy szóval is segítselek.
az én kezdésemrõl:
egyedül kezdtem managerezni mert nem volt még netem, évekkel ezelõtt.
igy mikor idekerültem akkor nem ilyen majomságokat kérdeztem mint te.
viszont akoriban nem is voltak ilyen gyökszik itt.
na mennyé jáccá', und meg mer' béna vagy, gyere vissza oltsd le a gémet, és mennyé márijozni
hmm......úgy látszik az idegenben lõtt gólok engem elütnek....most a Barsza ment a döntõbe a kupában....elsõ meccs a Bernabeuban 1-1 Nou-ban eg 0-0.....
Higuain mennyit lõtt?
nem is beszélve arról hogy hány cikk irt már ezekrõl a "szürke játékosokról" itt a neten(is)
vannak manualok, faq-ok, stb
lehet,h ezt már irtam,de nem most nem látszik,szal sry az off-ért
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
biztos valami kis takonygerek, akit a szülei elkényeztettek és mindent megengetek neki.
na mindegy😄
vagy adnak ki ilyenket késõbb. Válaszodat elõre is köszi.
Genoavaval fogok kezdeni😊
de még megvárom a válaszod.
kivétel 3 sorral lejjebb és még sorolhatnám
spam nélkül, egy kérdésben, szépen meg lehet kérdezni a dolgokat
nem ilyen állat módon összevissza olvashatatlan hsz-eket benyögni
viszont az utolso szót ki sem hagyhattad volna.
az hogy valaki segit neked, akkor is ha sötét vagy mint a néger segge az már gyökerentyû.
igen nagy IQ-d lehet.
szerintem te ne az efemet kezd el, hanem menj és told a Spyroval, vagy a marioval, az lesz a te stilusod.
viszont ha abban elakadsz sajnos nem tudunk segiteni, ugyhogy ide ne gyere többet!
köszicsá!
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
1. lehet hogy efemes de nem épeszû, bár ilyennel még nem nagyon találkoztam😄D
2. lehet hogy épeszû, de nem efemes. Ez sem valószínû, mert akkor nem lenne itt😄DD
3. ennek a topiknak a negyede épeszû, pl. te.
De pl. a Zsilike és savon féle emberek elb@sszák a topicot, ezért hal ki
Ha ide épeszû efemesek járnának csak, akkor 5 percenként kb 20 üzenet lenne
Egyetértek veled...
u.i.: hajrá Cordoba!😄
Épp ezért szokott elõfordulni,h ha egy "no name" csapattal játszol,ahol csak szürke van,akár még ki is kaphatsz egészen simán,mert a gép a véletlen játékosoknak véletlen tulajdonságokat generál,és ha mondjuk tök jók lesznek ezek a tulajdonságok akkor bizony megver. 😛
Én most kezdtem. Ennyire vagyok kiváncsi. Ezeka játkosok akkor lehetnének igazolhatóak ha aktiv lenen az ország ligája? Tehát ha most betöltetem az adot tország összes játékosát, csak lassitom az fmet? mivel nem lesznek soha igazolhatóak?
Kérlek irj, mindjárt békénhagylak te kis"gyökerentyû"😄
minden épeszü efemes tudja hogy a szürke nevü játékosok töltelékjátékosok, soha nem fogod tudni öket leigazolni.
de írni még mindig meg kellene tanulni.
u.i:
pont az ilyen gyökerek miatt hal ki ez a topik, is mint az offtopik.