Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Nyugi hamarosan törlik a felesleges hozzászólásokat.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

El tudom képzelni a mûveltségi szinteted.
Hmm, kár hogy nem ismerlek ahogy te se. Hogy lehetsz eyg fokkal mûveltebb annál amirõl fogalmad sincs😊
Kisgyerekek játszanak iyelt hogy én mindig 1el jobb vagyok mint te...😊
hát ez a te mûveltségi szinted, MenõManó😊
Mostmár csak ez lesz a neved...át is irhatnád--- ha még sokáig folytatod ezt az értelmetlenséget.
De mivel mûvelt vagy tuti még irsz vissza vmit, csakhogy te legyeél A FÕMÜVELT😊
Inkább menjél földet mûvelni:9
Arra talán jó vagy...
LasDen
Higuaín? River Platetõl...........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
mi lett a topikból................. 😞((((

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Magic Boy
Honnan vetted?

MIért? mert most ittvannak 5en és megse mukkannak😊
Egyébként megnyugtatlak kaptam priviket, ne hidd hogy nincs mellettem senki😊
El se tudod képzelni mekkora arcod van😊
MEnõmanókám, de mostmár hagylak Disney Landben nem érek rád egész este😊
soma22
ennek örülök😄

nomeg annak is hogy csak neked ez a véleményed. nem tünik fel?
probálkozol, hogy menönek, szarrágonak tüntetsz fel mások elõtt, de ezzel-azon kivül hogy magadat járatod le hsz-rõl hsz.re- nem jutsz semmire.

szerencsére a magadfajtától mindig minimum egy fokkal voltam okosabb, és mûveltebb.

menj inkább és efemezz, ha már megkaptad a válaszokat a kérdéseidre.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

LasDen
törölt hozzászólás

Gyenge duma, lejárt, ósdi. De ne aggódj ettõl még menõ vagy😊
Most már mindenki ismer. )
Te vagy a nagy fehér MenõSoma😊
Sajnálom mostmár hog y tengerimalacomnak is ez a neve😊
Több tartása van mint neked sokkal😊
Pedig csak egy állat
soma22
mondjad csak ha jobban érzed magad ettõl. gondolom ha a melobol megjön a drága kis asszonyod majd átmész papucsba, addig meg itt éled ki magad. najo csináld, ezt a kis örömöt nem veszem el tõled.

Ha normálisan beszélnek velem normális vagyok. Ha nem nem ennyi. Nem én csináltam
miki36
igaz...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Magic Boy
Már miért tennék?
Gabberék sose zavartak el senkit tudtommal sehonnan és ráadásul te a normális újak közé tartozol.

Magic Boy
Nézd az ilyesmiért az SG-n ban (kitiltás) jár.
Ha nemtudsz normálisan fórumozni akkor inkább ne írjál ide.

miki36
gondolom elküldenének hogy húzzak innen

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

FEhér pötyökben csobog a logód elõtt a nyál😄
és nem vagy menõ?😊
Magic Boy
Miért nem?

soma22
kötve hiszem hogy ketönk közül én lennék a menõbb. sosem hencegtem, nem is fogok.
szijabija😄

Nyomasd is rá hajrá...
miki36
én oda nem mehetek, sajna

Oda is való vagy nem máshova. Ahhoz hogy csendbemaradjál és ne hencegjál minumum egy 100 tonnás sújt kénea szádra tenni, de valószinüleg ez is kevés lenne. Netán te irtad az FMet vagy ki vagy te? Honnan szalasztottak. Mer oylan menõ mintha te irtad volna hogy ennyire tudsz róla mindent. Elég baj az neked ha reggelente tükörbenézel mr.menõkivagyokén. Annyi eszed van mint egy vödör semminek
miki36
túl öreg, és még a bannert sem látja, mert elveszett a szemüvege😄

soma22
képzeld, ez a topik arrol szolt amig ide nem toltátok az utálatos fasszopo képeteket!
na mentem is máshova ahol nyugodt normális emberekkel élvezhetünk a képeinkre.
Szevasztok!

soma22
azzal hogy a koroddal hencegsz méginkább elásod magad. Ennyi idõsen ilyen sötét vagy...sajnállak.
Link?
van a forumnak egy bannere. Ott van egy olyan irás hogy: Infók letöltések.jéééé
csak körül kellene nézned.

Valoszinüleg neked kellene visszavenned, fõleg ha az apám lehetnél.

Utálatos dolgo ha az emberek egybõl kérkednek. és nem én kezdtem. ha unalmas hogy váalszolni kell ujaknak akkor linkeljál csak egés znap játékállásokat és élvezz el rá...
miki36
4 éve én is toltam😊
jó is az😄

LasDen
mingyá tolok róla képet.....aztán meglátod..... 😄DD

okay, grosser bruder.
Képzeld én eddig nem managereztem egyálátalán de lehet hogy amit én játszotam abban én lennék a májer, szóval vegyél vissza az arcodból, fõleg mert korban lehet hogy a gyerekem lehetnél, és pár évtizede már nem a szüleim kényeztetnek, kiscsillag. Ha meg kivagy a neteddel, nem láttam volan hogy adtál volna linket ahol tájékozódjak, mivel elõször managerezek, csak jöttél a ngy májer szövegeddel.
Menõ vagy, csak igy tovább...még viheted valamire. csak az a kérdés miben..
LasDen
héj a mário az egy jó játék......múltkor is toltam Nintendon.... 😄

miki36
😄DDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddd

miki36
az jó😊
"csak" házi?

soma22
az enyémet ne is.
de azt se várd hogy ezekután egy szóval is segítselek.

az én kezdésemrõl:

egyedül kezdtem managerezni mert nem volt még netem, évekkel ezelõtt.

igy mikor idekerültem akkor nem ilyen majomságokat kérdeztem mint te.
viszont akoriban nem is voltak ilyen gyökszik itt.

na mennyé jáccá', und meg mer' béna vagy, gyere vissza oltsd le a gémet, és mennyé márijozni

LasDen
28 góllal házi gólkirály.... 😄D

LasDen
köszi.....igazolások? hát nem akartam semmi nagy gémert, mert ha nem játszanak akkor meg nyvajognak....a magyarok (Filkor, Priskin) meg azé jöttek me magyarok 😄DD

hmm......úgy látszik az idegenben lõtt gólok engem elütnek....most a Barsza ment a döntõbe a kupában....elsõ meccs a Bernabeuban 1-1 Nou-ban eg 0-0.....

miki36
grat!😊
Higuain mennyit lõtt?

miki36
ja, nem éri meg😄

miki36
errõl van szó...😊
nem is beszélve arról hogy hány cikk irt már ezekrõl a "szürke játékosokról" itt a neten(is)
vannak manualok, faq-ok, stb

Szerintem te is voltál kezdõ mikor még nem voltál nagyfiú. Ettõl nemhiszem hogy több vagy vagy jobb. Ha engem vki legyökerez, nem fogom kinyalni a segged, bár szerintem senki nem tenné.
soma22
grat!
nagyon tetszik hogy nem igazoltál összevissza.

zizz21
kivéve ha vki épp nem munkában van vagy iskolában... vagy épp nem ér rá,vagy ráér csak nem ül a gép elõtt 😛

lehet,h ezt már irtam,de nem most nem látszik,szal sry az off-ért

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

LasDen
törölt hozzászólás

soma22
legyökerez, de elvárja hogy segitsenek neki.
biztos valami kis takonygerek, akit a szülei elkényeztettek és mindent megengetek neki.
na mindegy😄

Köszi. Én konkrétan egy országban mértem ezt. japánból akartam igazolni betöltöttem. Van egy csomó játékos aki tehát nem random játékos de ugyanúgy szürke, nem vettem észre hogy lehetne igazolni õket. Dehát akkor ez igy van rendjén. Késõbb szoktak jönni plusz országok amiket be lehet rakni? vagy van valami ahogy lehetne manuálisan "aktivizálni eg yligát"😄
vagy adnak ki ilyenket késõbb. Válaszodat elõre is köszi.

Genoavaval fogok kezdeni😊
de még megvárom a válaszod.
miki36
"lehet hogy efemes de nem épeszû, bár ilyennel még nem nagyon találkoztam😄D"
kivétel 3 sorral lejjebb és még sorolhatnám
spam nélkül, egy kérdésben, szépen meg lehet kérdezni a dolgokat
nem ilyen állat módon összevissza olvashatatlan hsz-eket benyögni

soma22
mivel megválaszolták elõttem én már nem teszem.
viszont az utolso szót ki sem hagyhattad volna.

az hogy valaki segit neked, akkor is ha sötét vagy mint a néger segge az már gyökerentyû.

igen nagy IQ-d lehet.

szerintem te ne az efemet kezd el, hanem menj és told a Spyroval, vagy a marioval, az lesz a te stilusod.

viszont ha abban elakadsz sajnos nem tudunk segiteni, ugyhogy ide ne gyere többet!
köszicsá!

zizz21
kivéve akkor ha vki éppen nem munkában vagy iskolában vagy éppen ráér csak épp nem ül a gép elõtt

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

miki36
"...minden épeszü efemes..."
1. lehet hogy efemes de nem épeszû, bár ilyennel még nem nagyon találkoztam😄D
2. lehet hogy épeszû, de nem efemes. Ez sem valószínû, mert akkor nem lenne itt😄DD
3. ennek a topiknak a negyede épeszû, pl. te.
De pl. a Zsilike és savon féle emberek elb@sszák a topicot, ezért hal ki
Ha ide épeszû efemesek járnának csak, akkor 5 percenként kb 20 üzenet lenne
Egyetértek veled...
u.i.: hajrá Cordoba!😄

zizz21
A szürkéket a gép generálja,azokat nem tod majd soha leigazolni.Ha betöltöd azt a bizonyos ligát,akkor nem lesznek(vagyis csak kevés)szürke játékosok,hanem lesznek helyette valós játékosok.

Épp ezért szokott elõfordulni,h ha egy "no name" csapattal játszol,ahol csak szürke van,akár még ki is kaphatsz egészen simán,mert a gép a véletlen játékosoknak véletlen tulajdonságokat generál,és ha mondjuk tök jók lesznek ezek a tulajdonságok akkor bizony megver. 😛

IGen?
Én most kezdtem. Ennyire vagyok kiváncsi. Ezeka játkosok akkor lehetnének igazolhatóak ha aktiv lenen az ország ligája? Tehát ha most betöltetem az adot tország összes játékosát, csak lassitom az fmet? mivel nem lesznek soha igazolhatóak?
Kérlek irj, mindjárt békénhagylak te kis"gyökerentyû"😄
soma22
nem az én topikom, és nem is lesz.

minden épeszü efemes tudja hogy a szürke nevü játékosok töltelékjátékosok, soha nem fogod tudni öket leigazolni.

de írni még mindig meg kellene tanulni.

u.i:
pont az ilyen gyökerek miatt hal ki ez a topik, is mint az offtopik.