121242
Football Manager
  • kraawz
    ha egyszer igaza van ....
  • BlueMaster
    Te semmit nem változol!!!

Szerintem már jönnek az eredmények...
  • kraawz
    jó rajt. média hanyadik helyre vár ?
  • Pisti1026
    Hy all!
    Elkezdtem a gamet a Nottinghammel és mit mondjak, elég jól megy. A Felkészülésből alapozva nem gondoltam, hogy így beindul a csapat.(Tabella)
    A csapathoz hoztam Lisztes Krisztiánt, Gyepes gábolt, egy pár ifit meg pár embert kölcsönba. Remélem ez a forma a végéig ki fog tartani és irány a Championship
  • Taibi
    Oké, kössz a válaszokat!
  • vmvr
    gondolj bele, focista vagy és az edződ minden edzésen halálra dolgoztat, de olyannyira, hogy a tréning végére összepisálod magad olyan fáradt vagy, ez naponta kétszer és hétvégén meccs, tök fáradtan stb.
    hát a sérülés veszélye nagyobb sokkal.

picit vedd kisebbre szvsz
  • kraawz
    sajnos ez így van. tavalyiban is ez volt. amíg nem volt peccs,sérülés sérülés,piros lap piros lap hátán. idén még azzal tetézték,hogy 4 meg nem adott lesgól és 3 szabálytalanság miatt meg nem adott gól meccsenként.
  • Taibi
    Szevasztok!

Nálatok is két naponta megsérül valaki? Vagy az én edzésem túl kemény? Heavy-n van, az már sok lenne?
    Már alig van egészséges játékosom és csak szeptembernél járok.
  • kraawz
    akinek valami problémája van,offtopikban segítek de MOST ITT WAREZ OFF !
  • McFrost
    fejezzétek már be a warezt!!!
  • Ngeri
    ez mindennél igy van vagy csak hatred cracknél?
  • kraawz
    [URL=http://footballmanagerportal.co.uk/blog/football-manager-football-manager-2008-is-unplayable-without-a-patch/]mért ne HATREDdel crackeljünk ^^[/URL]
  • kraawz
    Uh jó tipp ;) Félévkor megpróbálom. Igen,idén igazolta le egy Quatari csapat 11.5M fontért. Nekem egyik mentésemben Fiorentina igazolta le,és abban az évben gólkirály lett a srác. Most van cirka 3.8M fontom igazolni. Bepróbálkoztam ilyeneknél,hogy Kerlon Welliton és pár argentín Bocabol meg Riverből,de kiröhögtek.
  • DaMarcus
    a rennes-nel nem olyan rossz :)
    menni fog :)
  • McFrost
    atyaég :O
    menni fog?
    miért nem megy....segítség....
  • DaMarcus
    emléxek tavaly a west bromba amikor megvettem 10m fontért termelte a gólokat csak 10 meccs után eltörték a lábát :( pedig 10/16s volt :P
    és most meg végre lesz egy olyan csatárom aki gólt is tud lőni :)
  • Fabio Capello
    nekem elég ingadozó a meccsátlagom, öt meccsből kettő-kettő-egy az arány... még nem leltem rá a tökéletes taktikára sajnos :( Így vagyok most 7.
  • DONGUBA
    nekem 4.4 ert odaadak
  • DaMarcus
    lehet kikéne azt a taktiikot próbálnom mint amit ajánlottam XD
    mer most szoptam ki a bragatól 2-0ra otthon hiába vlotam magasan jobb minden helyzetet kihagytam :S
    az a gond h priskin se a kapu előtt volt pedig rá szükség lett volna mer ontani tudja a gólokat ha kapu előtt van
  • Fabio Capello
    thx :)
  • DaMarcus
    4m-ért? :O
    akkor én is megveszem :P
    épp most kerestem meg rajta voltam és látom 11,5m hát gondoltam őt nem fogom megvenni, mégis :)
  • DONGUBA
    na kikaptam itthon 1-2 re liverpooltol
  • 00000
    + hogyan kell betenni és hova arcképeket? fmhungarirol.
  • 00000
    üdv!

wanadoorol leszedtem a gamét van iylen hogy proper meg harted mi a különbség? valamint vannak már full arcképcsomagok vho?

kösz!!!
  • Darkon
    En megvettem Mauro Zaratet, valami Quatar-i csapanal van, eredetileg 16.5M euro az ara, 4millioert eljott, allitolag nagy star lesz.
  • dartonita
    Jo,de ez sem egyertelmu.Ha pl jo a teamwork,es first touch(asszm ez az egyerintos,kenyszeritos jatek tulajdonsaga),erteke magas,akkor miert ne lehetne gyors tempoban jatszani?Ha megfigyelsz egy nagycsapatot egy kicsi ellen jatszani,alig lehet szemmel kovetni a labdat,es a passzokat a gyengebb csapat szamara.Es megsem ok fogjak tobbet birtokolni a labdat....sot.
  • DaMarcus
    nagy grat!!!
  • Fabio Capello
    Az első nagy skalp begyűjtve... :D

• Drizzthsz
    Ha hoszú passzos játékot nyomsz, vagy gyorsat, akkor tipikusan keveet lesz nálad a labda. Ha valakinek beadod a labda megtartását, vagy rövid passz lassú játék, akkor nálad lesz sokat a labda, de én maradok a keveset van nálam a labda, mégis 3-at guritok verziónál. :-)
  • dartonita
    Na sziasztok managerek.
    En is elkezdtem tolni a 08-al,eddig tetszik.A meccsek igen furcsan alakulnak az eddigi verziokhoz kepest.A szokasos toporgunk/nem lepunk oda/elkiserjuk 40m-en keresztul a kapunkig butasag nalam is gyakori,meglep,mert igy meg megye 1-ben sem hagyjak az ellenfelet jatszani.(nem am europai kozep,es nagycsapatok)A labdabirtoklas % pedig szinten,nem ritkan talalkozom nagyon gyenge ellenfel-el,a labdabirtoklas pedig 65/35 %.Es marhara nem nekem!(mondjuk arra kivancsi lenne,hogy ha 5x annyit rugok kapura,hogy jon ossze a 35%)
    Az offenziv jatek ugy tunik nem tul celravezeto,vagy ez a resz eleg bugos.
    Szoval azthiszem egy patch erosen ra fog ferni erre a jatekra,ennek ellenere marha szorakoztato,tetszenek az ujitasok.
    Sok sikert 4all!
  • DONGUBA
    koszi
  • Gabe zero
    Valaki nekem is mondja már el mi a teendő! Ugyanaz a gondom mint sza23-nak. PLS!
  • Itsuki
    gratu:)
  • DaMarcus
    meek egy picit gamelek most van rá másfél órám :)
  • siederhird
    Grat!
  • DaMarcus
    #119328+#119327: nagyon szivesen :)
  • Fabio Capello
    Nagyon szívesen, sok sikert a játékhoz! :)
  • sza23
    Végre nekem is sikerült! Neki is kezdek az Ajax-al egy új szezonnak!
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a türelmet DaMarcus és Fabio Capello nevű forumozóknak, nélkülük nem ment volna! Szal köszöntem!
  • Itsuki
    ha már egyszer van benne magyar bajnokság...:) kösszi a takzikát.
    3-0ra elkaszáltam a Felcsútot szal nagyon is bevált:)
  • dalackraul
    Üdv megvan a game R madriddal el is kezdtem:)