Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
nagyon komoly a cikk, régen olvastam ilyen igényes blogot/cikket

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

franc0
simán lehet hogy az még nem gold edit.

node mostmár kikapcsolódás: http://nst.blog.hu/2007/10/12/chic_brodie

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

soma22
kösz, kihagyom

Franco:mindent meg lehet magyarázni😊én mindig magamból indulok ki, de a leirása szerint az a változat szarabb mint a demo, mert az általa irt hibákkal a demoban nem találkoztam

franc0
kamuzást megcáfoltam
azt hogy önzõ-e...nem azért adták neki hogy osztogassa. ha egy autót kell tesztelnem akkor se fogom átpasszolni másnak.
a lustát nemtom. az Én vagyok 😄

namindegy szal mondtamén hogy nincsigazad, de hagyjuk

gabber_saviola
Rail Simulatorozzál amég nem jeleni meg az efem, nálam bevált 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
zsírmányos állapot 😄dddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Másnapos vagyok. 😄 Úgyhogy énse. asdasdasdasdDSDASAD

soma22
"nem akarok kötekedni de GYANUS nekem ez a serialos dolog. sosem volt ilyen jellegû regisztrációja a cm/fm sorozatnak, illetve ha lenne is egy seriallal menne mindenkinél.
szal vagy BAROMI ÖNZÕ és lusta vagy, vagy kamuzol szerintem."

nem azt irtam hogy lehetetlen hanem hogy gyanus. az meg hogy te sem osztanád meg már egyéni dolog, ha én lennék hasonló helyzetben biztos lenne olyan akivel megosztanám

franc0
1. senki se mondta hogy hasra kell esni
2. már a 2005 is így volt meg neki (ha jól emlékszem)
3. ha nem írja oda ezeket, bizony 3 oldalon keresztül baszogatná a fél topik hogy "jajezhogylehet biztoscsalsz vagy feltudodoldaniazidõkorlátot ill. jaj töltsdmárfel vagy írdmákivagyvalami brada"

tény hogy picit felvágott vele. naés, énis felvágnék, és én se adnám oda..

soma22
ha te mondod

gabber_saviola
készvagy mint a házifeladat :ASDasdasdd

gabber_saviola
fu ezt most kajra nem értem 😄dddd

Az kéne, hogy kereskedj Priskinnel. :-)

soma22
milenne?
essek hasra egy benyögéstõl, hogy nekem ujságiroi izémizém van de ne kérd mer nem adom meg egyébként is...

gabber_saviola
aztakurtaveledmivan 😄DDDDDDD

soma22
ha valaki alátámasztja akkor ok, de nemtudok ilyenrõl

franc0
Hajaj nem ezt szoktuk meg tõled.
Meg amúgysincs igazad.

soma22
nekem tetszik

soma22
nem akarok kötekedni de gyanus nekem ez a serialos dolog. sosem volt ilyen jellegû regisztrációja a cm/fm sorozatnak, illetve ha lenne is egy seriallal menne mindenkinél.
szal vagy baromi önzõ és lusta vagy, vagy kamuzol szerintem.

gabber_saviola
az a raklám a bannerben <#ijedt>

Most tudod, hogy utálunk. 😉
Magar bajnokságot beraktad? Kéne kép Saliga I, Z-rõl, Bakta. 😊
Vagy azt se engedik, hogy képeket dobj?

A teljes játék, minden van benne.

A bugok is, igen... a rengeteg piroslap, a meccsenként 10 elhibázott ziccer, a tény, hogy nem lehet "not needed by the club"-ra rakni a játékosokat, satöbbi, satöbbi... Idegesítõ...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Jah, akkor nem érdekel, szar nyugati csapatok. 😉
Csak a lila! x-D

Mor3llo
Gondolom csak az idõkorlát nincs benne, bár nem tudom.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ezt most mire? Én az újságírói példánnyal kapcsolatban kérdeztem.

LasDen
természetesen, de majd csak a teljesben....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Madzsar bajnokság van benne?

turpert
Hello! Nem tudnátok egy idegenbeli taktikot mondani? mert eddig 10 meccsbõl 10 et vesztettem otthon mindig nyerek akárki legyen az ellenfél de idegenben még a Makó is megver.

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

akkro jól gondoltam kösz :}

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

LasDen
egy teszt példány amit az újságoknak kiküldenek tesztelésre.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sajtóverzio az meg mi a tököm ?

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

LasDen
de jó neked.... 😄D

Na erre én sem számítottam 😄

(a dátum miatt ne tessenek anyázni, sajtóverzióval játszom, és nem, nem töltöm fel sehova - amúgyse menne, személyre szabott serial kell hozá)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

soma22
még nem tudott róla mondani semmit, de legkésõbb 2-3 nappal a megjelenés után elvileg lesz náluk

5w0rdf15h
néztem a honlapjukat is de nem volt még

nem mondták h mikortól lehet majd náluk megvenni? 19.tõl?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

biza jó srác irl is ;|

soma én csak egy kérdésre válaszoltam ;D

soma22
off befejez, kultúrált marad.

LasDen
Bueno nagy játékos 😄 Volt hogy sok évvel késõbb (FM 2007-ben) a legjobb góllövõ volt és minden meccsen megvolt az 1 gól.....azóta favorizálom....

just for fun .D

hia ^_^
madridforlájf .P

soma22
a tavalyiban volt hasznos kis könyv.

ma voltam 576 ban, egyenlõre nem lehet rendelni, de lehet majd náluk venni.

Azt tudni lehet, hogy mi lesz a dobozos verzióban a cd-n, vagy dvd-n kívül? Úgy értem lesz valami szép kézikönyv, vagy ilyesmi? Si-nél hogy szokott ez menni? Még nem vettem tõlük semmit. :$

hunbasser
😄

ReaL MaDRid x siempre

DaMarcus
grat hozzá XD biztos nem rossz taktika 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Darkon
Ilyen kiscsapattal csak daralni lehet, aki atjut Costhina-n az 2 vedovel talalja szembe magat ha azon is tul jutna a soprogetom beledongoli a gyepbe(alap hogy a kulcsembert mindig szetrugjuk)

Born to win

hunbasser
érdekes ez a söprögetõs taktika 😊

ReaL MaDRid x siempre

egyébként magyarokkal a 2008-as eb negyeddöntõig jutottam. Ott az angoloktól kaptunk ki hosszabításban 2-1-re... A fogadó irodák 200-1-hez esélyt adtak, hogy megnyerjük az EB-t. Ezt figyelembe véve nem rossz teljesítmény szerintem
Oda se neki. Majd a vb 😊

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

kösz

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

franc0
A játékos-kiválasztó képernyõn a nevek elõtt szokott lenni egy Fgn vagy Wnt vagy Inj ikon (angolban).
Na, ha ott egy 45 szerepel, akkor azt akarják hogy csak 1 félidõt játszasd.

Hi All!

Szöv kapitányként nyomom és segítségre lenne szükségem. A club manager-ek panaszkodnak, hogy nem teljesítem a kérésüket egy-egy barátságos meccs alkalmával.

Hol tudom megnézni, hogy mi a kérésük?

thnx