Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
node mostmár kikapcsolódás: http://nst.blog.hu/2007/10/12/chic_brodie
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Franco:mindent meg lehet magyarázni😊én mindig magamból indulok ki, de a leirása szerint az a változat szarabb mint a demo, mert az általa irt hibákkal a demoban nem találkoztam
azt hogy önzõ-e...nem azért adták neki hogy osztogassa. ha egy autót kell tesztelnem akkor se fogom átpasszolni másnak.
a lustát nemtom. az Én vagyok 😄
namindegy szal mondtamén hogy nincsigazad, de hagyjuk
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
szal vagy BAROMI ÖNZÕ és lusta vagy, vagy kamuzol szerintem."
nem azt irtam hogy lehetetlen hanem hogy gyanus. az meg hogy te sem osztanád meg már egyéni dolog, ha én lennék hasonló helyzetben biztos lenne olyan akivel megosztanám
2. már a 2005 is így volt meg neki (ha jól emlékszem)
3. ha nem írja oda ezeket, bizony 3 oldalon keresztül baszogatná a fél topik hogy "jajezhogylehet biztoscsalsz vagy feltudodoldaniazidõkorlátot ill. jaj töltsdmárfel vagy írdmákivagyvalami brada"
tény hogy picit felvágott vele. naés, énis felvágnék, és én se adnám oda..
essek hasra egy benyögéstõl, hogy nekem ujságiroi izémizém van de ne kérd mer nem adom meg egyébként is...
Meg amúgysincs igazad.
szal vagy baromi önzõ és lusta vagy, vagy kamuzol szerintem.
Magar bajnokságot beraktad? Kéne kép Saliga I, Z-rõl, Bakta. 😊
Vagy azt se engedik, hogy képeket dobj?
A bugok is, igen... a rengeteg piroslap, a meccsenként 10 elhibázott ziccer, a tény, hogy nem lehet "not needed by the club"-ra rakni a játékosokat, satöbbi, satöbbi... Idegesítõ...
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Csak a lila! x-D
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
nem mondták h mikortól lehet majd náluk megvenni? 19.tõl?
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
soma én csak egy kérdésre válaszoltam ;D

madridforlájf .P

ma voltam 576 ban, egyenlõre nem lehet rendelni, de lehet majd náluk venni.
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Born to win
Oda se neki. Majd a vb 😊
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Na, ha ott egy 45 szerepel, akkor azt akarják hogy csak 1 félidõt játszasd.
Szöv kapitányként nyomom és segítségre lenne szükségem. A club manager-ek panaszkodnak, hogy nem teljesítem a kérésüket egy-egy barátságos meccs alkalmával.
Hol tudom megnézni, hogy mi a kérésük?
thnx