Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na mostmán ideje lenne, hogy kijöjjön. Holnaptól nincs dolgom két hétig, úgyhogy hajrá. 😄

Mor3llo
Én nemt tudom mi a probléme, a fészpekket bemásolod ahova kell, 'use skin cache' elõl pipa ki a játékban, és ennyi, legalábbis nekem mindig mûködik így.Esetleg a cache könyvtárakból ki kell törölni mindent.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

piko 888, elnézést, remélem, nem bántottam meg senkit.
Kérlek benneteket, hogy válaszoljon már valaki Pako 888 kérdésére, velem is ez van. Én nem tudom, lehet, hogy nem bírjátok egymást az fmhungarysokkal, ezért nem, vagy már válaszolt valaki az offtopicban... Mégis, kérlek írja meg valaki... Elõre is köszi....
turpert
Nagyon köszi.

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

19

turpert
Hello a Teljes Október hanyadikán jelenik meg?

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

robotnyk
a régi, nygreen-féle elég lassan szokott kijönni, genie viszont gyorsabb ilyen szempontból. pl ha jól emlékszem 7.02 support volt a patch napján este.
DaMarcus
fogalmam sincs, de úgy emléxek h nagyon gyorsan meg volt 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

kraawz
folytathatod igen.. csakhát adatbázis mérete,bejelölt ligák.. nem érdemes

valaki nem emlékszik,mennyi idõ általában,mire kijön egy scout a full gamma érkezése után ?! ( 2006 2007 után mondjuk mennyi volt )

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Asszem a fullban folytathatod a demós mentésed, de nem tuti

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

LasDen
én nem merem végig játszani.......félek az elutasítástól...... 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DaMarcus
jó tudni 😮

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

zaki
Hát, akkor Spanyolországban nem. Nyomom a gamet, egyszer csak bejön a kép, hogy köszönjük a játékot, itt a vége a demonak... xD
Mindez december 25-én reggel 6-kor.

Pedig már leigazoltam volna januárban Van der Vaart-ot, meg Daniel Carvalhot is a Madridba... Mind1, majd a teljesbe... 😄

DaMarcus
nem mer jan 3-ig 😛

Sysfox
Mire jön a Jézuska, addigra meglesz a full... <#vigyor1>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

zaki
Csak karácsonyig lehet tolni a demot? Francba... 😛

kraawz
Eddig könnyûnek tûnik. Erõs középcsapatokkal isvalami hihetetlen egyszerû , mindenhol 5-10-20M fontokat adnak igazolni... Szal én QPR-el ügyeskedem ( angol championship 18. helyre várnak) Így scout nélkül tudtam 1M fontért igazolni,és még van 1.5M fontom ( Dzsudzsákot meg Tamuzt elfelejtettem leigazolni,el is vitték 😄 majd fullban) Összes meccset eddig könnyedén hoztam ... Bár rakat sérülés van a játékban,meg 1 perc alatt 2 pirosat kapok :|
De ez elég nagy kihívásnak tûnik,2 meghatározó játékos van,mindkettõ kölcsönben a Chelseatõl 1 évre. ( Némethrõl meg Simonról azt írja,hogy jobbak lesznek,mint Ben Sahar 😮) Viszont 1M fontot költöttem igazolni,és így nyáron is még +300e profitot termeltem ezek ellenére ..

ok, thx, a másnapossághoz meg jobbulást, nekem tegnap, meg tegnapelõtt volt. :-D

franc0
akkor igyál tejet gyorsan mer mindjárt hétfõ 😄

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Azt még nem, nemsokára sort kerítek rá a kedvedért, csak most ezerdolgom van, meg seggmásnapos is vagyok :S

DaMarcus
sztem nem
de tény h ez lesz a vha volt legjobb manager game 😊

Darkon
Ahogy igy olvasgatom a postokat eleg konyunek tunik ez az uj FM remelem nem lesz az.

Born to win

kraawz
Érdekes dolgot vettem észre. Beállítottam egy managert random experienccel,és a pre-season expectationnél egy közép-mezõny beli helyezését ígérve kaptam 1M fontot igazolni, meg még +500E-t. Most kipróbáltam,hogy international footballerre tettem a múltamat,és ugyanezeket ígérve kaptam 2M fontot igazolni + 1M fontot még.

Srácok ti már raktatok fel facepackot a demohoz, mert ha én felrakok egyet úgy ahogy az fmhungaryn írják akkor amikor elinditoma játékot csak pár elcsúszott szót látok és fehér képernyõt. Nem tudjátok mi lehet a baj? Köszi
kraawz
Hát nagyon becsapós. Mondjuk nézd meg Eduardot az Arsenalban. Ránézésre úgy 180 körüli pleja,aztán volt 165. Alexis Sanchez ránézésre lehetett 150 PA , és 180 volt.. Szal ...

DaMarcus
de azér a játékba meglehet nézni h howa fejlõdtek, mivel mér 2011be jár

Editor is van.

kraawz
mivel még nem jött ki scout,szerintem biztosan nem.

Azt nézted, hogy a magyar u19-es plaják hogy vannak eleresztve potentiallal, meg mondjuk Mtk fiatalok?

zaki
Ezt hívják máknak... 😛

DaMarcus
én nem 😛

soma22
pl, de ki tudom várni a megjelenést😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zaki
Hanem a teljes játékot...xD

soma22
örülök hogy nincs harag, nem is haragot akartam😊

Nem lépett ki.

zaki
Kövi meccs otthon 0-0 a Levante ellen, befosok, utána meg Recre ellen idegenben 6-1-re nyertem, félidõben már 5-0-ra vezettem, 2. félidõben nem értem miért gyengülünk le, végig támadták a 2. félidõt... Nistelrooy 4 gólt lõtt... 😄

DaMarcus
nem, 19-én jelenik meg

zaki
Másnap is kilépked a game vmi buz! hibaüzivel meccs közben? Qrva idegesítõ tud lenni... :o

zaki
Efemes pályafutásom talán leggyorsabb kiállítása volt: 23mp... 😄
Ahhoz képest simán nyertünk, bár a 2. félidõben kicsit feljöttek...

nagyon szarul emléxek, de nem ma kéne megjelenjen?

Hu hát ez most így tökre meglepett O_o

Egy sima 5-0-as idegenbeli gyozelmet akartam megmutatni, nem gondoltam hogy ez lesz, semmi felvagas nem volt benne, 22 evesen nem igazan célom, hogy azért irigyeljenek, hogy nekem a megjelenés elõtt egy héttel megvan a full FM 😊 Serialos aktivalas tenyleg nincs a fullban, a sajtoverzioban van, raadasul online aktivalas - de ha még nem lenne, igazabol akkor sem toltenem fel sehova, nem igazan szeretnek ilyesmi miatt szarba kerülni, gondolom ez megbocsájtható nekem. Amúgy a hcgamer magazinnak írok, lehet csekkolni, minden évben küldenek review code-ot, csakúgy, mint az összes többi magyar online és offline magazinnak.

Mindegy, reszemrol nincs harag, de ez igy most tökre meglepett, egyaltalan nem volt felvágás a részemrõl, tényleg csak mutatni akartam valamit, és gondoltam lesz majd aki rákérdez, hogy mégis hogy lehet 2010, gondoltam elõre leírom, hogy így.

LasDen
Lasting Appeal
Once you’re in, you’re in deep, and weeks can easily turn into months. Should probably come with a health warning.

hehe......ez jó szöveg 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
kraawz
nagyon jó írás,többi cikket is elolvasgattam,kedvencek közé ment az oldal.

gabber_saviola
jaja 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
Vinnie Jones<#gonosz1>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

soma22
wtf?

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
faszányos volt, köfi