121242
Football Manager
  • kraawz
    A következő meccset egy 91. percben rúgott góllal nyertem,szal 9 meccsből most 4 gy 5 d van. Így 3. vagyok. Ugye első kettő automatikusan jut fel,3. - 6. hely pedig rájátszás. Watford és WBA eléggé elhúzott,hátha utolértem őket.

szerk : 3.5M fontért sikerült leigazolnom Zaratet,aki télen jön a csapathoz. Végre lesz valami épkézláb csatárom :P [ darkonnak riszpekt az ötletért ]

doudin elég jó igazolás volt,csak most 2 hónap pihin van,ő meg aranyat ér:P
    azon felröhögtem,hogy megdicsértek,hogy eladtam egyik NOMÁD csatárom:D ittasrác ->

• rvn
    de akkor az #119425 -ös h h magyar a felület?
  • soma22
    semelyiket, mivel nincs még hozzá

megvolt az első bajnoki meccsem, meggyőző játékkal vertük a jóval nagyobb nevű ellenfelet:)
  • rvn
    Akkor meik magyrítást kell használni illetve hol elérhetö?
  • soma22
    de mindenkinek az anyanyelve megy a legjobban
  • kraawz
    egyként nem hiszem el,hogy ne lenne valakinek olyan nyelv,amit tanul x éve és az FMbe nem értené meg ...

Meglőttem eddigi legkéseibb gólomat,97:24 volt :P:D ( term rendes meccs )
  • hunbasser
    természetesen nem.
  • rvn
    a 2007 esmagyarítás jó hozzá???
  • robotnyk
    nekem másodszorra az 1 FC 2 AMC volt a beválós, a hétvégén tesztelem, hogy ez máshol is működőképes-e.
  • kraawz
    Köv 4 meccsemből játszok 3. előttem álló csapattal ( Norwich,West Brom,Shed Wed) A Norwichot legyűrtük 1:0ra,így 1. hely 4 pontra van,2. pedig 2re 10 forduló után..
  • Drizzthsz
    Az még a paraaa, hogy most 200.000 forintom van átigazolásra. Asszem ezt a hajamra is kenhetem. Hiába adtam el Tolnait 120 misiért, vagy 10M jött belőle átigazolási keretbe. :(
  • Maaalo
    továbbra is várom,kérem a taktika javaslatokat :)
  • Fabio Capello
    nahm halovány reménysugár villant fel :) Az utolsó két meccsen az asszisztensre bíztam a csapat összeállítását és mindkettőt meg is nyertem :)
  • Drizzthsz

Ettől a sráctól várom a legtöbbet igazolásaim közül. Még van egy olasz, meg egy francia fiatal.
  • kraawz
    nálam is ezt csinálja. 3 döntetlen zsinórban. Eddig az a legjobb,hogy az összes ellenfelemnél jobb voltam,mégis 4-2-3 eddig 9 meccs alatt. Röhej ...
    Egyedül Saganowski képes kapuba lőni,azon kívül mindenki meccsenként 5 gólhelyzetből 3 ziccert mellélőnek 1 kapufa és 1 alapvonalról mentés. Ledarálom meccseket,max. kirúgnak
  • Fabio Capello
    megint az uccsó 5 percben egyenlítettek ki.... :@
  • Drizzthsz
    Dzsudzsák volt a Wolfsburgban egy évet, most jönnek rá a 4 milliárd forintos ajánlatok, kemény, a valóságban is hasonló sikereket neki. És végre le lehet igazolni magyar csapatokkal is nyugat európai fiatalokat. :-P
  • Drizzthsz
    Első szezonom vége: Újpest, 5. hely, MK-ban olyan legjobb 16, ligakupában eleinte legjobb nyolc, majd korábbi kiesés. Hát, nehéz a géééém.
  • Mor3llo
    Lesz ez még jobb is, tuti a csapatok 1 része ki fog pukkadni!
    Mára viszont ennyi, további jó játékot! Sziasztok!
  • Fabio Capello
    10 forduló után így állunk. El vagyok keseredve... :(
  • Mor3llo
    Olcsó pénzért egyelőre nincs, csak Mika ääritalora találtam rá én is, kellett a csatár, és eddig piszok jól teljesít.Igaz, eddig 3 fordulóban volt kezdő, gólt még nem sikerült rúgnia, de adott 3 gólpasszt!
  • Mor3llo
    Hii, elég betyár mérkőzés volt!
  • kraawz
    Elől az egyik csatárnak ( target man ) meg most mind a négy közzépályásnak ez van. De szerintem csak 2 középsőnek marad, 2 winger inkább rohanjon fel-alá.
  • fordjee
    ezt most kipróbálom, működik-e.
  • BetonK
    Újpest eddig első nálam, 3 meccs után
  • Drizzthsz
    Kiknek mondtad, hogy tartsanak labdát? Egyébként másnál aki nb1-ben van, hogy muzsikál az Újpest? A keret is elég gyenge lett.
  • BetonK
    van még vmi jó ötleted igazolásra,lederhose?
  • fordjee
    hát ez az, egyik sem. 4-4-2, mindenki csapat szinte minden, középpályán 1 támadó és 1 védekező stílusú, semmi magas kreativitas (csak van der vaart), és csak ő van beállítva hogy támadjon. aztán elkezdtem buzizni, hogy a védőim védekezzenek, embert fogjanak mindent kipróbáltam, de egyre rosszabb. Az a baj, hogy kihagyják a helyzeteket. Csak Torres tud gólt rúgni, ez a másik probléma. Egyre tudok még gondolni, hogy sok az új játékos, biztos azért van (én csak van der vaartot vettem, de ugye sokan jöttek). jah a másik a pénz, amit már írt valaki, érdekes, nálam is azonnal hihetetlen átigazolások vannak, behrani a realba 35m euróért, pandev 34-ért chelsea, real montolivot 20-ért, stb. Furcsa.
  • kraawz
    mert gondolom attacking style , creative freedom maxon, és a tempót-passzstílust felcserélted.

Nálam ált 2 van:
    Hazai pályán 4-4-2,nagyon lassú tempó,rövid passz,labdatartás,irányítóval
    Idegenben uez 4-4-2,nagyon gyors tempó,hosszú passzok,kontrajáték

Szerintem ennél nincs jobb :)
  • Mor3llo
    Én is megvettem a finn gyereket :)
  • Fabio Capello
    áhh látom a csaló gép nem változott... vezetek 3-1-re és a végén kisz*pok 3-4-re :@
  • turpert
    Valaki nemtud ajánlani egy normális skin-t?
  • fordjee
    Sziasztok! Emellet az új manager mellett úgy érzem magam mint egy ribanc. Csak szopok és szopok és szopok.
    Pool-lal kezdtem, a szezonban idáig 7 tétmeccsen egyszer győztem. Nálam nincsen sok meg nem adott gól, túl sok kiállítás sem, (a saját meccseimen idáig 2), sőt, sérültem sem sok van, ellenben minden 15. kaput eltalált lövésemből lesz gól, persze én minden 5.-et bekapom. Mé' van ez?
  • kraawz
    Jóestét managerek! Betápolok és folytatom Southamptont.
  • BetonK
    Sziasztok!
    Kezdtem egyet a Debrecennel.BL-ben szerencsém volt,megkaptam először a Zilina-t, a csoportkörbe jutásért pedig a Tiranával játszom
    Sikerült egy jó igazolás is: Mika ääritalo, meg egy-két magyar sztár,bár az nem nagy kunst
    Sok sikert mindenkinek, nyerjétek meg a bajnokságot
  • Pisti1026
    Rotálok a középpálíán. Amúgy nálam 5 évig kezdő játékos volt a PL-be is lehúzozz egy évet , csak már jött jobb játékos nála és kiszprult. Arron Davis és Nathan Tyson nagyon jó csatárpáros, csak úgy ontják a gólokat.
  • soma22
    :)hajrá
    cordobával hasonlóak a terveim, aztán meglássuk
  • turpert
    Hello managerek. Nagy grat mindenkinek kezdek eggyet valakivel én is de nemtudtok ajánlani valami hátteret mert összefolynak az emberek tulajdonságai.
  • McFrost
    pihenő , majd ha blt nyertem
  • GTheo
    Kris Commons nem fér be? Anno 07ben Nottinghammel toltam 1 szezont és Commons meghatározó ember volt...
    Egész jók a scoutok, fmscout nem is nagyon kell a gamehez... lehet úgy tolom a barcás mentést 1 ideig minimum h scout nélkül...