Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~
még 3 nap a megjelenésig
😮......... csak ennyit mondok a statra 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Minden szempontból tökéletes.. Valaki lenyúlja,idegbajt kapok :c
2. csinált magának egy fm08as borítót 😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
mind így érezzük én már nem is tom kibírni <#finom>#finom><#zavart1>#zavart1><#buck>#buck><#crazya>#crazya><#whatever>#whatever>
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
ha ITT kiírják akkor máris lehet keresni a torrenteken
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...