Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször is Boldog Karácsonyt mindenkinek!!! Én is a Chelseavel vagyok és van egy olyan taktikám ami szinte tökéletesnek bizonyult! 4Védõ 1Vkp 2Középsõ kp 1támadó kp középen és két csatár. A mentalítás pedig elég védekezõ! és csak a csatárok és a Tkp támadó szellemû!
A németeket kaptama következõ fordulóban
Chivut lehet h majd énis leigazolom
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Nagyon boldog karácsonyt és békésebb mindennapokat a fórumnak!Mindenkinek azt kívánom, hogy úgy teljen az ünnep ahogy azt eltervezte!Vigyázzatok magatokra!és persze a pléjákra😊
Elsõ bajnokim Fiorentina-Lazio 3-0
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
amikor leigazolod a játékost de ne mtudod játszatni , mert kell még munkaengedély.
egyzserûen új szerzõdést kötsz vele és kész
ha gondoljátok majd rakok képet/képeket ha lesz vmi =)
én is chelseavel tolom ha éppen kedevm tartja. arsenalt 3:0ra , poolt 3:2re meg 3:0ra vertem. 4-4-1-1 taktikkal tolom , és meccsenként 2+ gólt rúgok 😊 blbe is 2 meccs 6 pont
a két kp, nyilazását megszüntetném és kész is.de ez csak egy vélemény
Hunbasser:jóaz
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
lenne egy kérdésem/kérésem: a Chelsea-vel vagyok és nagyon nem találom a megfelelõ felállást, taktikát. Van amikor 4-5 góllal nyerünk van amikor az utolsó csapat 2-0 ra megver. Vkinek lenne 1-2 jó ötlete?

császtok
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Most viszont az elõdöntõben Németország ellen biztos vagyok hogy nincs esélyem😞 Egyébként mikor Bodnár, és Németh kihagyta már sikerült Villanak, Caninak hibáznnia.
Born to win
nekem elég lesz mára, ugy gondolom frissen feljutva ennél jobban nem is kezdhettünk volna:
Ha már nem jönnék(amit kétlek) akkor mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
Jó éjt
Born to win
Born to win
cselszki, barka, palenszia nem lesz azért ez gyaloggalopp
Villareal-Rangers 4-1 osszesitesben micsoda tré csapatok a negyeddontõben:
Lens,Porto,Feyenoord,Newcastle,Valencia,Chelsea,Barca
ez most meglesz....
Born to win
europa rettegjen?!
ebbe is kellenének képek, stb, de mint mondtam a grafikázáshoz nem értek.
Born to win
te viszont verd ki newcastle-t, és tolj képeket me' nemhiszünk neked😄
thx soma, nked is minimum ennyi sikert ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
viszont az ingyenes tárhelyek nagyon lassuak mysql szerver ügyileg, sokszor még ezt az alapot sem tudják napközben kiszolgálni, statikus honlapot meg nem akarok. inkább legyen puritán mint használhatatlan, de tény hogy nem a legszebb, de ezen is sokat lhet még javitani
egyébként igen van, van is itthon pár méter😄
Born to win
egyszer bebujsz bedugsz egy usb hosszabitot😄utána csak arra rádugod😄
lassan kezdek nemhinni neked😄DDDDD
Born to win
Ez a 7-0 azert komoly (mégha magyar bajnokság is😛)
Born to win