Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Elõször is Boldog Karácsonyt mindenkinek!!! Én is a Chelseavel vagyok és van egy olyan taktikám ami szinte tökéletesnek bizonyult! 4Védõ 1Vkp 2Középsõ kp 1támadó kp középen és két csatár. A mentalítás pedig elég védekezõ! és csak a csatárok és a Tkp támadó szellemû!

Andrews
Tegnap abba hagytam az fm-et(szaloncukor kötözgetés) és most meg sírok nem hiszem el Ria-Ria-Hungária.

A németeket kaptama következõ fordulóban

kéne látni a csapetutasitásokat,meg hát h minden emberre klön profilt szabsz v csapatutasitások által nyomod a taktikát,
nyilazást miért nem ajánljátok neki?sztm ha hátrébról futtatja,akkor lehet nyil simán,de persze mindenki ahogy érzi!
terryt tedd be középre,kell egy vkp a védösor elé,v 2 attol függ,szélsöket hátrébbról futtasd,igy lesz némi középpályád is.de ne csontugyanolyan taktikával menj minden meccsre,gondolkodj.BK
toysoldier
Köszi!
Chivut lehet h majd énis leigazolom

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Magic Boy
Terry-t és Ferreirat cseréld föl és szerintem is szümtesd meg a 2 kp fölnyilazását.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

csõ mindenkinek!
Nagyon boldog karácsonyt és békésebb mindennapokat a fórumnak!Mindenkinek azt kívánom, hogy úgy teljen az ünnep ahogy azt eltervezte!Vigyázzatok magatokra!és persze a pléjákra😊
Elsõ bajnokim Fiorentina-Lazio 3-0
toysoldier
a keretedrõl dobnál egy képet ? =)

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ja és megvana wp ikon elleni bug

amikor leigazolod a játékost de ne mtudod játszatni , mert kell még munkaengedély.
egyzserûen új szerzõdést kötsz vele és kész

toysoldier
Köszi a tanácsokat! Már próbálgatom a Makelele- Ballack párost hátul, eddig bejött 😊 (a Milan ellen a Bl csoport utolsó meccsén 3-1 re gyõztünk,ezzel a Milan ki is esett)
ha gondoljátok majd rakok képet/képeket ha lesz vmi =)

igaza van somának nem kell a 2 nyíl

én is chelseavel tolom ha éppen kedevm tartja. arsenalt 3:0ra , poolt 3:2re meg 3:0ra vertem. 4-4-1-1 taktikkal tolom , és meccsenként 2+ gólt rúgok 😊 blbe is 2 meccs 6 pont

igen ez is jó lenne de ha mindeképp ragaszkodik ehez a fellláshoz hogy Ballack,Lampard felnyilazva akkor meg Makelelét be kell rakni VKP-be és elég lenne egy csatár

Andrews
Boldog Karácsonyt Mindenkinek.

soma22
ballack is jo lenne, csak igy egy támadás után szerintem simán lekontráznak.
a két kp, nyilazását megszüntetném és kész is.de ez csak egy vélemény

Hunbasser:jóaz

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

hunbasser
én 3-1-4-2-vel játszok 😄

ReaL MaDRid x siempre

szevasztok 12.lettem a bajnokságba és kupagyõztes lettem.én lettem az év managere

toysoldier
Makelele jó vkp-nak? és hogy érted azt h visszábbvenni a taktikból? (bocs ha láma vagyok)

soma22
túl támadó a csapatösszeállitás, mindenképpen kell egy klasszis vkp, és kicsit visszábbvennék a taktikból is.

Pisti1026
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

I’m Forever Blowing Bubbles...

toysoldier
Sziasztok, Boldog Karácsonyt mindenkinek !

lenne egy kérdésem/kérésem: a Chelsea-vel vagyok és nagyon nem találom a megfelelõ felállást, taktikát. Van amikor 4-5 góllal nyerünk van amikor az utolsó csapat 2-0 ra megver. Vkinek lenne 1-2 jó ötlete?

turpert
Na mentem itthonról messzire majd valamikor leszek. mindenkinek Boldog Karácsonyt!
császtok

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

turpert
látom ma képfeltöltõs napod volt 😊

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Magyarország-Spanyolország 0-0(tízenegyesekkel 6-5)
Most viszont az elõdöntõben Németország ellen biztos vagyok hogy nincs esélyem😞 Egyébként mikor Bodnár, és Németh kihagyta már sikerült Villanak, Caninak hibáznnia.

Darkon
Hahaha ezt elb. a real Sergio Ramos 13.5M-s release fee-n volt el is hoztuk😊 jon a nyaron superstárvédõkérdés megoldva

Born to win

Darkon
<#integet2>

Born to win

soma22
nembajaz, olyat hozz aki jó. nézd meg a kisebbik ferdinandot.

nekem elég lesz mára, ugy gondolom frissen feljutva ennél jobban nem is kezdhettünk volna:

Ha már nem jönnék(amit kétlek) akkor mindenkinek Kellemes Ünnepeket!

Jó éjt

Darkon
Sztárvédõt kell igazolnom!! Nem lesz így jo Bargzani nem akar jonni terry se ki legyen most hozzak megint egy Argentínt😊 (már 7van a csapatban)

Born to win

Darkon
..eletbe mar utolso ket meccs egy golnelkulni dontetlen meg most otthon 0-2 Barca ellen

Born to win

soma22
megy az csak rá kell kattintani, meg is néztem õket, ezért irtam hogy nagyonjok

cselszki, barka, palenszia nem lesz azért ez gyaloggalopp

Darkon
<#eljen>

Villareal-Rangers 4-1 osszesitesben micsoda tré csapatok a negyeddontõben:

Lens,Porto,Feyenoord,Newcastle,Valencia,Chelsea,Barca

ez most meglesz....

Born to win

Darkon
Nekem nem látszik de hátha másnak igen (pontilyenkornemmûködikapicbox)

Born to win

Darkon
Nem jott át??

Born to win

soma22
paszmek ezek tényleg nagy zsir pleják!!!
europa rettegjen?!

Darkon

Born to win

soma22
ftc-pse:3-0

soma22
dehogy, nyugodtan.

ebbe is kellenének képek, stb, de mint mondtam a grafikázáshoz nem értek.

Darkon
Na de ha beraksz mondjuk egy ket kepet ami jol meg van komponalva nemhiszem hogy lassitana a dolgot most nem flashes supervideokkal teletuzdelt oldalra gondlotam na majd lehet kuldok par tervezetet márcsak ha nem veszed tolakodásnak.

Born to win

soma22
remélem meglesz jövõre😊
te viszont verd ki newcastle-t, és tolj képeket me' nemhiszünk neked😄

GTheo
2-1re kikaptam otthon shakhtartól de mivel 3-2re nyertem idegenben, idegenben lõtt góllal továbbmentem 😛 Newcastle valszeg kiejt, õk azért már klasszisok...De nem értem, bajnokságot csak 2t ponttal vezetem a gyõr elõtt, õket nem tudtam megverni most(0-0) és az uefában meg remekelek...
thx soma, nked is minimum ennyi sikert ;]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

soma22
az egy alap motor, css, és html kodolgatással lehet modositani.
viszont az ingyenes tárhelyek nagyon lassuak mysql szerver ügyileg, sokszor még ezt az alapot sem tudják napközben kiszolgálni, statikus honlapot meg nem akarok. inkább legyen puritán mint használhatatlan, de tény hogy nem a legszebb, de ezen is sokat lhet még javitani

egyébként igen van, van is itthon pár méter😄

Darkon
Erre még nem gondoltam ilyen is van?😊 Az fmsite-ot is fel lehetne dobni kis design csinosítással igy elég puritán. Amugy a dreamweaver plusz photoshop kombinaciojaval hihetetlen egyszeruen lehet nagyon jo minosegu oldalakat csinalni

Born to win

soma22
nincs mit, nem tartott semeddig feltölteni

soma22
paszmekk😄
egyszer bebujsz bedugsz egy usb hosszabitot😄utána csak arra rádugod😄

lassan kezdek nemhinni neked😄DDDDD

toysoldier
ezer köszönet Soma<#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Darkon
Jajj ne😊) az usb slot hátul van oda meg be se akarok nezni annyi kábel van arra (ott rejtegetem õket látni se akarok egy kábelt se már a látványuk is felidegesit😊

Born to win

soma22
jolvan😄
dobjunk neked össze egy pendrivera😄DD

Darkon
Jah kicsit hosszu, mivel ki kene irnom a laptopomrol a kepeket ez eddig nem lenne nagy cucc de NWN2 miatt ki kellett szednem(virtualisan) a cd meghajtokat(mellesleg feleslegesen mert van benne egy hatalmas bug de ez mar nagyon off) a desktopombol es most nem akarom ujrainditani a gepet visszakapcsolni oket ahhh amit osszeszenvettem ezzel a NWN-el meg a patchelesevel szornyu.

Ez a 7-0 azert komoly (mégha magyar bajnokság is😛)

Born to win