Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gtheo:
grat<#eljen>#eljen>
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
az alsó az uj, az kell neked
Born to win
Hrepka vmi isteni igazolás 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Lipcsei 35 éves és a bajnokikon is hasonloképpen jol játszik. nagyon jol összeszedi a csapatot középen. Mondjuk Nyilasit probálgatom a helyán, és õ is jó lesz de majd max a szezon 2. felében

Born to win
vki tudna adni 1 linket a 7.0.1-es Scouthoz? köszi
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
midesetre ez sem rossz eredmény

Ha legjobb 4be bejutok nem lenne semmi... =)
Ejtettem már ki nehezebb ellenfelet(Celta) és nem kaptam ki még erõsebbektõl(Newcastle,AZ,Palermo), fõleg úgy h elsõ meccs idegenben, második otthon...ami szerintem pici elõny. Nyerni kell ! 😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
anyagi nehézségeink is vannak<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>viszont a kupában a Vasassal meccselek az elõdöntõben
én még kiesõ helytõl kemény egy pontra vagyok<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Zunigát nem gondoltam hogy ilyen simán jön, 90/160PA

tabella:
az év csapata:
az egyik hét csapata:
játékosa, ifije, golkirálya, managere:

csak oda tudsz menni munkát vállalni amiket betöltöttél.
érdemes kb 5 ország ligáit betölteni, és akkor elég nagy a választék.
ez egy 512 megás gépen lassulás nélkül még azt mondom játszható.
legközelebb ha újat kezdesz erre ügyelj.
2:
a skin neve lighting, sortitoutsi.net-en meg fogod találni.
ha letöltötted be kell másolni a kicsomagolt tartalmat a skin könyvtáradba
Kezdtem egyet a Chelsea-vel (mer még kezdõ vagyok) és lenne pár kérdésem:
1, Abramovics aszonta, hogy hozzak pár sztárt, hoztam F.Torrest, erre aszondja, h csalódott, és hozott õ maga 1-2 játékost, akikre semmi szükség. õket el tudom adni, vagy majd Abramovics beszól?
2, Tudnátok mondani pár jó felnõtt edzõt?
elõre is köszi
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
és hol lehet beállítani?
bocs a láma kérdéseket,de nem tudtam még belemerülni ennyire az fm-be
ReaL MaDRid x siempre
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
na most,lehetséges az,h átigazolok vhová?(majd vmikor)
ugye az elején francia 1. osztályt jelöltem be,h a Marseille-el lehessek,de a státusznál a kiválasztott bajnokságnál az áll,h "Franciaország(elsõ liga csak)"
ettõl függetlenül majd átigazolhatok máshová,vagy kénytelen leszek mindig újat kezdeni?
ReaL MaDRid x siempre
Born to win
Sikerült kölcsönvenni Adebayort, elsõ meccsen(igaz bari meccs volt)lõtt 3gólt. Majd nyomok képeket

I’m Forever Blowing Bubbles...
a Kaposvárral 14.hely féltávkor soha nem volt még ilyen gyenge csapatom de kaptam 3 millát átigazlásra egyedül Milinte maradt az eredeti keretbõl a kezdõbe a nyári igazolások közül pedig Pintér Ádám,Tóth Norbi és Remili tudott bennmaradni. ezzel a kerettel vágok neki a tavasznak:
ez már egy többre hivatott keret mint az NB 1 14. hely
hg én leszek de ez nem jelent semmi extrát, viszont a bannert elõre megköszönöm!
a bajnoki cimet meg elérni ám😊
és most látom,h te leszel a leendõ hg,ezért meg gratulálok!
self még kért tõlem nem olyan rég egy bannert,majd azt is megcsinálom vmikor,csak kell ihlet,meg ötlet is,vmi nagyon ütõs bannert akarok összehozni,azt már biztos te fogod majd betenni 😊
ReaL MaDRid x siempre
elvileg 2 hónap alatt felépül
és még kérdés:gondolom ez a hibaüzenet sokaknak meg szokott jelenni.van rá vmi javítópatch?roppant bosszantó,ha egy fontos meccs után,mikor még nem mentetted el,hipp-hopp,és bejön ez.mondjuk most nem játszottam meccset,csak pléyát kerestem,meg ajánlatokat tettem játékosoknak,a vezetõség meg elégedett velem,és úgy gondolják,h harcba tudunk szállni a bajnoki címért
ReaL MaDRid x siempre
ha nem te adtad akkor a jobbgombbal katt a névre. ha ott felajánlja hogy játékos visszahivása akkor van erre lehetõséged, ha nincs akkor meg kell várnod mig lejár.
értékeknél max a 20-as
ments sokat, legalábbis fontosabb eseményekkor(meccs után, uj igazoláskor stb)
cissé nagyon jo pleja, ha lehetõséged van rá akkor mindenképp vedd meg.
nagyon idegesítõ,h mostanában szarakodik az fm.ez a hibaüzenet jön be:
és lenne még egy olyan kérdésem,h kölcsönbeadott játékost nem lehet visszahívni vhogy? -.-
csak mert a tarcsiban van egy jó csatár,és jelenleg a levanténál van kölcsönben
és még az lenne a kérdésem,h az értékeknél mekkora a max ?
ReaL MaDRid x siempre
lennének kérdéseim:Nasrinak a meccs után egy kék csillag volt a neve mellett.ez mit jelent?
aztán szeretném még azt is megkérdezni,h hol tudom megnézni,h hol állnak a tárgyalások? 😊 csak azért,mert Cissé csak kölcsönben van a Liverpooltól,és szeretném megtartani,tettem is ajánlatot,de nem tudom,h ezzel mi van.
ReaL MaDRid x siempre