Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Born to win
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Born to win
egyébként jónak tünik.
hogy a linkeket hogy kell berakni arrol nekem fingom sincs, de mindenképpen lesz majd.
Végre nyomhatom a gammát😊
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Born to win
plusz kepeket is tudok mar beszurni hala a magassagos wifinek😊

Born to win
Szóval most kezdek egyet a magyar válogaottal, és megpróbálok kijutni az EB-re😊
Minden kedvelt, és kevésbé kedvelt fórumozónak szeretetben gazdag, boldog Karácsonyt kívánok
csak sajnos lesérült... 😞
viszont most új taktikkal nyertem a 11. helyen álló Lille ellen idegenben.
látszik,h a fiúk még nincsenek összeszokva,16-osnál megáll a tudomány,viszont a védelmem már jobb.
ReaL MaDRid x siempre
Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
ez az új taktika,amit most próbálgatok,nem nagyon jön be.
Diamét meg nem akarja elengedni a Lens.elvileg ingyen igazolható,de 80000 €-ért sem engedi a Lens,pedig már vagy 3x elfogadták az ajánlatot,és megengedték,h tárgyaljak Diaméval,aztán elõször nem csináltam semmit,és nem engedték el,aztán meg emeltem a fizuját is,meg az átigazolási összeget is,de mind2x nem engedték el,pedig Diamé jönne,mert már alig várta,h jöhessen,meg h jó lesz a kezem alatt dolgozni,erre a Lens megint meghiúsította a vételt 😞
ReaL MaDRid x siempre
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
sajnos nem lett meg a kupa de legalább a játék biztató volt
Tudtok ajánlani elsõ év után kiket lehet leigazolni akik jók? Pénz nem nagyon akadály 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
meglesznek a németek is