Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon
Ilyenre gondoltál?

Born to win

vmvr
Elsõ két meccs behúzva😊 Magyarország - Norvégia 2-1, és Bosznia - Magyarország 0-3

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Darkon
Miért van az pl hogy BL negyeddöntõre szerveznek válogatott meccseket<#falbav>

Born to win

soma22
azt láttam, de nálad természetesnek vettem ezt az eredményt😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

hunbasser
túl nagy :o

ReaL MaDRid x siempre

kösz.ja meglett a bentaradás magabiztos 12.helyen

soma22
sok sikert

Sparta Prága-Kaposvár 2-2 ven esélyem az uefa csoportba jutásra.

soma22
trendizöld-.-
ez tetszik😊

siederhird
Mint legutóbb, nem volt idõm játszani mert dolgoztam. Most vannak a barátságos mérkõzések, és majd nemsokára kezdõdik a második szezonom.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Darkon
Gondoltam hogy nem lesz nyero a hattérszin kicsit depresszios majd trendizoldre válltoztatom

Born to win

szevasz!hogy is állsz a csapatoddal?<#confused><#confused>

soma22
fekete háttér helyett valami más?
egyébként jónak tünik.
hogy a linkeket hogy kell berakni arrol nekem fingom sincs, de mindenképpen lesz majd.

siederhird
Hy és Grat all!
Végre nyomhatom a gammát😊
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Darkon
Dehogy már vagy az 5. X-em egyhuzamban meghogy az Albacete is 2-0rol feláll 2-2re kicsit már idegesit raadsul egyik lesgolt meg a FA is elismerte mély hallgatásával...

Born to win

vmvr
egy kérdés: Barátságos meccset lehet szervezni? Ha igen, akkor hogyan?

Darkon
Még eléggé kezdetleges de benyomom...A fm alatt lehetne ki a házigazda faq, meg fmsiteok meg ilyenek akinek van otlete szoljon ez tenyleg csak egy 2perces munka eredmenye de mostansag lesz idom szoval egyre jobb lesz😊

plusz kepeket is tudok mar beszurni hala a magassagos wifinek😊

Born to win

vmvr
Nemrég kezdtem egyet a Villareallal, de nem tudom, valahogy nem éreztem velük jól magam😊

Szóval most kezdek egyet a magyar válogaottal, és megpróbálok kijutni az EB-re😊

soma22
Egyébként:
Minden kedvelt, és kevésbé kedvelt fórumozónak szeretetben gazdag, boldog Karácsonyt kívánok

soma22
a jövendõbeli itt van, nyomssad😊

hunbasser
na,Ribery lõtte a hónap legszebb gólját 😊

csak sajnos lesérült... 😞
viszont most új taktikkal nyertem a 11. helyen álló Lille ellen idegenben.
látszik,h a fiúk még nincsenek összeszokva,16-osnál megáll a tudomány,viszont a védelmem már jobb.

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
annak már vége😊

Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!

Darkon
Kellemes Hanukát! A házigazda itt van? Bannertervezet egyeztetnék....

Born to win

versacce
Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánok minden kedves fm fan-nak!!!

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

BlueMaster
Áldott, Békés Karácsonyt minden FM-ezõnek!!!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

hunbasser
puff,kikaptam a le manstól 1-2-re 😞
ez az új taktika,amit most próbálgatok,nem nagyon jön be.
Diamét meg nem akarja elengedni a Lens.elvileg ingyen igazolható,de 80000 €-ért sem engedi a Lens,pedig már vagy 3x elfogadták az ajánlatot,és megengedték,h tárgyaljak Diaméval,aztán elõször nem csináltam semmit,és nem engedték el,aztán meg emeltem a fizuját is,meg az átigazolási összeget is,de mind2x nem engedték el,pedig Diamé jönne,mert már alig várta,h jöhessen,meg h jó lesz a kezem alatt dolgozni,erre a Lens megint meghiúsította a vételt 😞

ReaL MaDRid x siempre

egyébként Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek
ha két mez nem mûködik csak,akkor valószínûleg nem a skincache-sel van a baj.nekem is ez volt a liverpool away-jel és thirddel.nézd meg a configot és vagy ott írd át a fájl nevére,vagy hagyd úgy a configot és a fájlt írd át arra,ami a configban van
hunbasser
Neked és minden fm-esnek boldog,kellemes karácsonyt kívánok!!!!!!

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN KEDVES FM FANATIKUSNAK

Avanti Crociati!

Fred10
ez se lehet mert megpróbáltam hogy a liverpool awayt átírtam chelsea away-ra és megjelent a chelsea vendég meznél a liverpool 2.meze szóval ez nem lehet gond valami más valami lehet hogy valahol el van írva megnéztem a config fájlt de ott is minden stimmel

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

üdv all kezdtem eggyet a chelseaval eddig nagyon coolt a taktika érkezett Henry,Dani Alves valaki please mondjon egy jó képfeltöltõ oldalt köszönöm elõre is ui:Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek

skincach-t kapcsold ki,skinváltás esetleg
adj neki uj szerzõdést,v tégy rá ajánlatot
zaki
Boldog Karácsonyt!

És grat mindekinek!

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

uefa kupa 2.selejtezõkör 1.meccs

Andrews
Grat.

<#taps>

Fred10
valaki segítsen nem bírom minden mez jó csak a liverpool 2. és 3. meze nem akar menni:S

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

McFrost

Andrews
Magyarország az elõdöntõben.

Elõdöntõk: Magyarország-Írország és Franciaország-Spanyolország

Zenszkij
Sziasztok. Lécci segítsetek...az egyik játékosom az Atletico Madridban, név szerint Sergio Agüero az elsõ lejátszott év után átváltott narancssárgára, de csak velem van contractja, senkivel sem osztozok a játékoson. Lécci segítsetek, hogy lehet ezt eltüntetni.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ja és 2017 ben ilyen tagok:Váczi chelsea be generálodott,19éves és 63millio euro,jopár ilyen tag van,felvirágzik a magyar foci ugy néz ki.milannal kezdtem 5év,mindent nyertem,utána chelsea 1 év,villareal félév aztán ATLETICI nál megállapodtam .mindenhova magyr tehetségeket hoztam,akik szép lassan elterjedtek a világban!,de a magyar válogatotthoz nem hivnak 10 éve??bozsikba buznak,de nem nyer semmit csak kijut a selejtezökböl,ugy látszik ez elég ...
szuperkupa:

sajnos nem lett meg a kupa de legalább a játék biztató volt

2017 van.atletico m!!nem tudnátok megirni véletlen h a gamen belül melyik mappa tartalmazza a focipálya alapot,kicsit áttenném fotosopba,de nem találom ,vagy lehet h nem elérhetõ?a kapuhálot is átvariálnám de nemtom hol lapulhat?help
Mohamed Remili,Nagy Zsolt(Vasasnál van kölcsönben),Lázok,Tandari,Csizmadia,Kovrig(békéscsaba),Odrobéna,Pintér nekem õk a kedvenceim😊

GTheo
Kikaptam az uefa kupa elõdöntõben 1-0,3-0-ra a Newcastletõl, a bajnokságot megnyertem, sidibe gólkirály, sajnos feczesin a legjobb játékos, de õ nyáron ingyen jön hozzám 😊
Tudtok ajánlani elsõ év után kiket lehet leigazolni akik jók? Pénz nem nagyon akadály 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

nagy grat<#eljen>
meglesznek a németek is