Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atesz a skinnek mi a neve és honnan szedted mert nagyon bejön<#wow1>#wow1>
elõre is kösz...
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Táblázat:
Nembaj kiejtem a törököket 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Hát akkor majd megprobálom lejjebb venni az edzéseket,mert hát a közepes legvégén vannak.
thx
elkezdtem újra játszani, az áldozat a Cisco Roma, csak Di Canio papa miatt^^ most kezdõdik a szezon, keretet ha érdekel valakit dobhatok
Nagy grat <#worship>#worship><#worship>#worship>!
Az igen, grat!
Folytatom én egy picit az MK Dons-sal. Majd nyomok be képet késõbb.
Uefa kupa:

hozzáteszem a meccs elõtt 3 pontra voltak tõlem, 1 vereségük volt, egyébként szorosan követtek, igy kicsit féltem hogy ezen a meccsen pukkadunk ki.
a meccs embere pedig az a Tóth Norbi volt akivel az ute nem hosszabitott szerzõdést, igy elhoztam én.
ez pedig a tabella:
még 3 meccs van az öszi felvonásból, remélem veretlenül mennek karácsonyozni a srácok😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
a nemzetközi kupa mindig más mint a bajnokság.
0-0
tipikusan az "ugysemnyeredmegameccset" kategoria, a 92. oecben adott 11-est is ki tudtuk hagyni
Born to win
sajna megint megsérült egy vk-m, igy már 3 stabil vk-m pihenõzik
Fyrex gyilkosan jó a skined ez a sajátod vagy letölthetõ?😊
JAh és feltettem a mega giga nagy logo packot de afranciáknál nálam nincs címer többi mind mûxik ez nem :S
elvileg van peccs a gammához, nemtudom felraktad e már.
ha nem akkor a leirást és a linkeket megtalálod a :
www.fmfansite.uw.hu-n az egyk cikkben.
ezenkivül nemtudom milyen edzésterved van, mert azt is lejjebb kell venni mint a 2006-ban.nekem a közepes végére van állitva mind igy elég reális a sérülések száma.
taktika pedig van akinek jo a 2006os de van akinek nem vált be.
ennyit tudtam igy elsõre segiteni, remélem mész vele valamire.
sok sikert
most kezdtem játszani az fm2007tel,eddig a 2006tal nyomta!-elég jol ment már,aláztam.Aztán itt meg..kapok sorra a pofonokat,hiába vagyok MU-val...kinszenvedés minden meccs..januárban csak 10.vagyok a bajnokságban..ennyit változott a játék a 2006hoz képet,vagy én csinálok valamit nagyon rosszul?!ill rengetek sérülés van..kidõlnek az alapembereim 3-4 honapra,de az összes..mi van ezzel a játékkal?!hogy tudnám ezeket kiküszöbölni?!
vagy full más taktikát kéne alkalmaznom mint a 2006ban?!-de már annyit kiprobáltam..nagyon sok golt kapok,az a gond..
a 2. félidõben a sérülésébõl egybõl pályára lépõ, öregedõ lipcseit nyilasi váltotta, igy a tengelyt erõsitettem.
egy megpattanó szabadrugásbol egyenlitettek, ekkor pedig a fáradt viszont remek formában lévõ tökölit váltotta sowunmi. Zunigát sajna kicsit lerugták, de remekül játszott, ismét.
meccs és tabella:

<2x is akartad betenni a képet?-.->2x is akartad betenni a képet?-.->
Másodszor nagy grat mindenkinek fõleg aki magyar csapattal nyomja és van kitartása<#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
Én a Marseillevel kezdtem egyet Milannal már túl jó voltam <#violent>#violent><#violent>#violent>
Eladtam Riberyt 25.5 milláért, és abból bevásároltam:
Nem tudom hogy csináltam micsináltam de atomvédelmet sikerült össze hoznom 😄 Amugy 4-3-2-1-ben játszom és már középkategoriás nagy csapatokkal is találkoztam nem is egyyel(Feyenoord,Bordeaux,Nantes):
többet lõttünk kapura jobbak voltunk a Nancy meg 3 pontrugásból eldöntötte a meccset...
És természetesen mindenkinek Boldog és békés Karácsonyt kívánok!
Born to win
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Így állunk a csoportban négy meccs után.
A meccsek: Magyar-Norvég 2-1, Bosznia - Magyaro. 0-3, Magyar-Török 1-1, Málta-Magyar 0-3
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
várjuk a sorsolást<#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii>

Born to win
de ti tuggyátok, az ötlet jó, grat a készítõnek
Avanti Crociati!
Grat VMVR!
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!