Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
várnod kell még idõsebb lesz
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Megvan a játék!
Tök jó csak az a bajom, hogy a Debrecennel vagyok és az elsõ bari meccset 3-2-re nyertem de utánna 3-3(és õk voltak a jobbak.)
Szerintem a feláálás a gond mer amikor 3-3 lett akkor az elsõ félidõ utánn nekik 3-0 és utánna váltottam és lett 3-3.(4-3-3-ban játszok.
Elsõ meccs, viszonylag jók voltunk:
Második meccs:
Valaki jó taktikát mondjon, pls.
Born to win
2.fordulóba megvan az elsõ diadal elég simán<#vigyor4>#vigyor4>
Tisztelem és köszönöm, hogy regisztráltál ide, hogy ezt itt kifejthesd. Felettébb meglepett már maga a megszólítás, hogy nekem lett címezve az üzenet, ugyanis én már rég nem járok ebbe a topikba, ahogy mondtad visszavonultam holdudvaromba.
Nemtudom mióta olvasod a fórumot, de az emberi butaság és fiatalos tiszteletlenség, bunkóság, ami itt pont azt eredményezte, hogy elmentünk innen, és ha benézünk mostmár (mostmár értsd fél éve) mi is csak így vagyunk hozzászólni ehhez a színvonalhoz. Mindenkivel normálisak voltunk, õk meg állandóan fel voltak háborodva, ha mi nem úgy ugráltunk ahogy õk akarták.
Sok igazság van abban amiket mondassz, de sok pontatlanság is, ami azért nem mindegy. Itt már nem csak személyes ellentétek vannak, itt kivívták egyesek ezt, hogy így kelljen szólni ebbe a topikba. Itt említeném meg McFrost nevét, akire családapa révén egyáltalán nem jellemzõ ez a fiatalos hév, mégis már õ is csak néha-néha "beugat" ide, és ez nem véletlen.
Mellesleg, mint említettem, ez a hozzászólásod, bár sok igazságot rejt, nem a megfelelõ idõben került ide, én már nem tartozom ehhez a topikhoz, nem is járok ide, sõt most még egy bannerral is megajándékoztam, hogy ha még vannak itt kultúrált emberek, értékelni tudják ezt.
Remélem olvasod ezeket a sorokat, köszönöm hogy elmondtad a véleményed, és elnézést hogy ilyen hosszú voltam.
Viszlát!
Avanti Crociati!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Utolsó üzenet idõpontja: 2006. 12. 29. 12:15
Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 12. 29. 12:15
ez csúnya nick duplikáció , csak gabber meg ne tudja <#eplus2>#eplus2>
17 Oct 06
Name
Games Football Manager 2007 Razor1911 CRACKED
Size
578.59 MB
Seeds
353
Leechers
317
azt hiszem,ez meggyõzõ.
na most,ha van 1 mbit/sec-os letöltési sebességed,és mondjuk CSAK 2 olyan feltöltõ van,aki 512-vel seedeli,már az elég.
ha jól számoltam,akkor ha folyamatosan 1 mbit/sec-al szedi,akkor 77 perc alatt lejön.és csak 1 mb/sec-os letöltési sebességgel számoltam,és csak 2 db 512 kbit/sec-os sebességgel feltöltõ sedderrel számoltam.
ReaL MaDRid x siempre
ahogy írtad csatárként természetes(azaz ez a természetes posztja),míg AMC-t tökéletesre fejlesztette
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Divatcsapatok OLÉ!
ha fizetõs helyrõl szedi le,akkor sem tudja a letöltési sebességénél gyorsabban tölteni 😛
ReaL MaDRid x siempre
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
és mostmár meg is csinálom,ha belefogtam.
a mostani banner maradhat,búcsúzzon ezzel a topik,ez igaz,ezekszerint ráérek,de akár berakod,akár nem,én akkor is megcsinálom a bannert,és nem neked,hanem a topiknak 😛
ha meg tetszik,akkor berakod 😊
ReaL MaDRid x siempre
ez pedig a bõvebb keret, akikre számitok:
ezekkel bucsuzom mára, jó éjt😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Born to win
legalábbis papiron ezt agyaltam ki😊
egyébként most nézem hogy jobbszélsõim is vannak bõven, igy szili is tolhatja tkp-ként
elég jól variálható a keret, csak bal oldali védõim csicskák nézek is egyet😊
Anichebe,Bendtner jött kölcsönbe,James Vaughan Everton ingyen,Sibierski Free,Stalteri 800K,Ehiogu 26K,
30éves Boa Morte megéri a 4,000,000 fontot?De akkor semmim se marad télre...
Born to win
kanta nem fogadja el a szerzõdést amit ajánlok neki, ugyanigy dzsudzsák sem sajnos.
most körülnézek genie scouttal hogy ki jöhet még szóba, de ha van valakinek tippje kérem ne kiméljen😊
1.2 milla átig keret volt, ebbõl 4kiloért jött németh
telizöld?
papa olvasd el:
csatár:természetes
támadó középpályás:tökéletes
scoutom szerint is az a srác, csak kényszerbõl elölragadt😊
Born to win
Born to win