Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AdaKiller
köszi😞(((

Steam Nick: adakiller

semmit, amíg nincs x válogatottsága vagy egyéb nemzetisége addig vszeg nem nagyon fogod tudni elhozni

Josimer Altidore ST
várnod kell még idõsebb lesz

Fred10
Helloztok! Az lenne a problémám hogy meg akarok venni egy amerikai tehetséget a Poolba de már 3.jára próbálkozok és sose kap játék engedélyt 17éves Altidore a neve. Mit tudnék csinálni hogy elengedjék?

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

LasDen
nah elsõ meccsem az Udinesevel nagyon is jóra sikeredett...a Brescia elleni barátságos meccsen 4-2-re vertem õket....Iaquinta 2-t vágott 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Frenky70
Üdv!
Megvan a játék!
Tök jó csak az a bajom, hogy a Debrecennel vagyok és az elsõ bari meccset 3-2-re nyertem de utánna 3-3(és õk voltak a jobbak.)
Szerintem a feláálás a gond mer amikor 3-3 lett akkor az elsõ félidõ utánn nekik 3-0 és utánna váltottam és lett 3-3.(4-3-3-ban játszok.

Elsõ meccs, viszonylag jók voltunk:

Második meccs:

Valaki jó taktikát mondjon, pls.

Darkon
Soma rábeszélt Zunigára uh. megvettem én is csupán 17Milliomba kerult😮 22évesen 7.5votl de az elnökük felülbírálta a manager döntését és eladta, amugy 22millo korul mondta a scoutom h. meg lehet venni, végre visszafelé is mûködik ez az "elökbeleszól" dolog. Most képet kerestem hozzá de olyan fejlett a Chile-i labdarugás internetes támogatása hogy még a régi klubbjának az oldalan is under construction fogadott😮O ha valakinek van képe szoljon

Born to win

2.fordulóba megvan az elsõ diadal elég simán<#vigyor4>
hunbasser
hát gondolom 😊
de elõtte nem volt ilyen

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
<#eljen>
diplomatikus voltál és tisztelettel beszéltél

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
a hiba az ön készülékében van 😊

Avanti Crociati!

jbal
gyorsan jön torrentrõl 150-200 körül

Fyrex
Üdv!

Tisztelem és köszönöm, hogy regisztráltál ide, hogy ezt itt kifejthesd. Felettébb meglepett már maga a megszólítás, hogy nekem lett címezve az üzenet, ugyanis én már rég nem járok ebbe a topikba, ahogy mondtad visszavonultam holdudvaromba.

Nemtudom mióta olvasod a fórumot, de az emberi butaság és fiatalos tiszteletlenség, bunkóság, ami itt pont azt eredményezte, hogy elmentünk innen, és ha benézünk mostmár (mostmár értsd fél éve) mi is csak így vagyunk hozzászólni ehhez a színvonalhoz. Mindenkivel normálisak voltunk, õk meg állandóan fel voltak háborodva, ha mi nem úgy ugráltunk ahogy õk akarták.

Sok igazság van abban amiket mondassz, de sok pontatlanság is, ami azért nem mindegy. Itt már nem csak személyes ellentétek vannak, itt kivívták egyesek ezt, hogy így kelljen szólni ebbe a topikba. Itt említeném meg McFrost nevét, akire családapa révén egyáltalán nem jellemzõ ez a fiatalos hév, mégis már õ is csak néha-néha "beugat" ide, és ez nem véletlen.

Mellesleg, mint említettem, ez a hozzászólásod, bár sok igazságot rejt, nem a megfelelõ idõben került ide, én már nem tartozom ehhez a topikhoz, nem is járok ide, sõt most még egy bannerral is megajándékoztam, hogy ha még vannak itt kultúrált emberek, értékelni tudják ezt.

Remélem olvasod ezeket a sorokat, köszönöm hogy elmondtad a véleményed, és elnézést hogy ilyen hosszú voltam.

Viszlát!

Avanti Crociati!

Magic Boy
Sajnos minuszban van a csapat és így nagyon leszabályozzák a fizetéseket ezért nemnagyon tudok igazolni, de elvileg az évvégén elmegy pár léhûtõ amivel legalább a fizetéseknél nemleszek minuszba és kis szerencsével jön 1-2 játékos is a nyáron.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Regisztráció idõpontja: 2006. 12. 28.
Utolsó üzenet idõpontja: 2006. 12. 29. 12:15
Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 12. 29. 12:15

ez csúnya nick duplikáció , csak gabber meg ne tudja <#eplus2>

hunbasser
próbát mindenképpen megér

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser

17 Oct 06
Name
Games Football Manager 2007 Razor1911 CRACKED
Size
578.59 MB
Seeds
353
Leechers
317

azt hiszem,ez meggyõzõ.
na most,ha van 1 mbit/sec-os letöltési sebességed,és mondjuk CSAK 2 olyan feltöltõ van,aki 512-vel seedeli,már az elég.
ha jól számoltam,akkor ha folyamatosan 1 mbit/sec-al szedi,akkor 77 perc alatt lejön.és csak 1 mb/sec-os letöltési sebességgel számoltam,és csak 2 db 512 kbit/sec-os sebességgel feltöltõ sedderrel számoltam.

ReaL MaDRid x siempre

nekem mûködött a demós Juve mentésem a teljesben is,szóval szvsz megpróbálhatod
akkor valamit elnézett a scoutod<#vigyor2><#circling>,mert az eredeti posztja csatár
ahogy írtad csatárként természetes(azaz ez a természetes posztja),míg AMC-t tökéletesre fejlesztette
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem 2 óra alatt lejött torrentrõl(mondjuk még októberben)
olympus
jhó de most a torrenten, egy nem CS féle népszerûségû játékot ne mseed-elik annyian.

Divatcsapatok OLÉ!

hunbasser
bannerrel apró probléma van-legalábbis nálam

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
seedertõl meg a letöltési sebességétõl függ.
ha fizetõs helyrõl szedi le,akkor sem tudja a letöltési sebességénél gyorsabban tölteni 😛

ReaL MaDRid x siempre

turpert
gondoltam hogy ezt mondod mert én is onnan szedtem le de itt még az sincs na majd valahonann szerzek köszi

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

hunbasser
nézdd.belefogtam,mert self már sokkal elõbb kérte,mint ahogy Darkon vagy Fyrex megcsinálta volna.és nem neki csináltam volna,hanem a topiknak.
és mostmár meg is csinálom,ha belefogtam.
a mostani banner maradhat,búcsúzzon ezzel a topik,ez igaz,ezekszerint ráérek,de akár berakod,akár nem,én akkor is megcsinálom a bannert,és nem neked,hanem a topiknak 😛
ha meg tetszik,akkor berakod 😊

ReaL MaDRid x siempre

olympus
torrent de az nem gyors
gyorsan csak fizetõs

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
torrent de az nem gyors
gyorsan csak fizetõs

Divatcsapatok OLÉ!

turpert
kösz akkor nem is nyomom vagy tudsz olyan helyet ahonnan gyorsan és ingyen lelehet szedni a válasz ne a zinternet legyen 😄

olympus
nem, ha jól tudom. sõt biztos

Divatcsapatok OLÉ!

turpert
ha kezdek egyet a demóval és elmentem és átrakom a rendes gaméba akkor az menni fog? amúgy grat all és ideje képeket berakni mert én nemtudok mert nem itthon vagyok

soma22
velük erõsítettem a keretet a béjelre, kiváncsi vagyok meddig leszünk jók:

ez pedig a bõvebb keret, akikre számitok:

ezekkel bucsuzom mára, jó éjt😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
nekem nem szünik meg, remélem megállja a helyét

Darkon
Na majd értesíts hogy mûködik AMC-kent nekem is ez lett Riquelme helyett Ballotta lett igy megszunt az AMC poszt

Born to win

soma22
nah mivel nem tudtam épkézláb embert igazolni a posztra, igy zuniga megy a helyére, és feczesin tököli ékpár lesz.
legalábbis papiron ezt agyaltam ki😊

egyébként most nézem hogy jobbszélsõim is vannak bõven, igy szili is tolhatja tkp-ként
elég jól variálható a keret, csak bal oldali védõim csicskák nézek is egyet😊

Ars3nal
Gulyás Máté

Preston-ba:
Anichebe,Bendtner jött kölcsönbe,James Vaughan Everton ingyen,Sibierski Free,Stalteri 800K,Ehiogu 26K,
30éves Boa Morte megéri a 4,000,000 fontot?De akkor semmim se marad télre...
Darkon
Ballotta a juvebol nalam 40millios kozeppalyassa notte ki magat(bar szerintem alapba nincs benne)

Born to win

soma22
erõteljesen keresem vince ottó utódját.
kanta nem fogadja el a szerzõdést amit ajánlok neki, ugyanigy dzsudzsák sem sajnos.
most körülnézek genie scouttal hogy ki jöhet még szóba, de ha van valakinek tippje kérem ne kiméljen😊
1.2 milla átig keret volt, ebbõl 4kiloért jött németh

telizöld?
papa olvasd el:
csatár:természetes
támadó középpályás:tökéletes
scoutom szerint is az a srác, csak kényszerbõl elölragadt😊

Darkon
Áhhh nálam csak a telizöld játszik😉

Born to win

soma22
direkt hogy igy magyarnak tünjön az is😊

Darkon
Szép<#eljen> neveded forditva irtad be😊

Born to win

soma22
csak neked:

Darkon
Cunyiga sajnos támado nem AMC😞 amugy jo lenne mert 22evesen 8.09es atlagot pordukalt az Argentin Bajnokságba

Born to win

soma22
köszi

Ars3nal
krat

soma22

Ars3nal
lehet jön lófejû peti😄(elnezest a fradistaktol)

Darkon
nekem 58M volt ugyenez😊 amugy Miss C. Ronaldo hozott penzt a mezeladásokbol. Valaki mondta ha kinai feeder clubot sikerul megnyerni dol a penz a hazhoz de nekem sajnos ausztria nem jegyzett csapatok szoktak jelenkezni😊

Born to win

soma22
kaptam 300000et a bajnokság megnyeréséért😊

soma22
sajnos ez benne van.ûén is lerugatom az ellenfél sztárjait.

pihizz gyet reá😊