Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd ha lesz egy kis idõd tolhatnál képeket ha játszol, kíváncsivagyok még mindig olyan jó vagy e?! 😛
jó a logod Zaki.fõleg Korda 😄
ON
a második képen 7-0 van összesítésben a végén.ez hogy lehetséges,ha az elsõ meccs 5-1 lett,a második pedig 5-0??
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Jah és jó reggelt mindenkinek!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
(Magyar Szuperkupa Döntõ)
Elsõ meccs <5-1>5-1>:
Második meccs <5-0>5-0>:
bár még énse vok pró, sõt, de hátha segítettem. 😊
egyébként csodákra nem mindenki képes.
szolj ha menjünk bele a tanácsok osztogatásába😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
azzal a csapattal amelyik kiesõ jelölt én kiesek más meg megnyeri a bajnokságot....én csak ilyen cselziket vagyok képes irányítani.....mekkora szar vagyok.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
micsoda izgalmak voltak...izgultam mint állat 😄
Hrepka honnan hozta vissza 😄
Kenesei meg az elsõ félidõben nem csinált semmit... 😄
Valaki valami védõt olcsó pénzé tudna e ajánlani?
Scoutot nem használok..
most kezdek egy újat és vmi válogatottal próbálkozok...lehet hogy a magyarokkal... 😄
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
mindkét poszton remekül megoldja.
tkp-ként eddig 8 alatt nem volt az értékelése, 3 meccsen 6 golpassz 3 gól. döntsd el.
ezér a hszért kár volt regelned is, term töröltük a nem ide illõ szentbeszédedet.
valahogy a hasonló emberekbõl van/lett/lesz elegünk itt sokunknak igy kérlek több ilyet ne.
köszipuszi
banner:
fyrefoxxal tökéletesen megy, némelyik ievel nem annyira.
hunbasser:
persze szivesen veszem a bannert valoszinüleg az uj topikban jo helye lesz majd
A büdös kurva anyját ezeknek a buzi betyároknak......elsõ meccsén kapásból lerúgják Ustarit.......anyátok......<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Tudtok mondani 1 jó magyar vkp-ét a Magyar válogatottba eddig Dárdai és Lipcsei volt de sajnos Lipcsei visszavonul (pedig az utólsó két meccsén négy gólt szerzet) ezért lenne szükségem egy fiatal,jó és megbízható vkp-ra.Elõre is kösz.