Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
üdv, jó újra látni

Avanti Crociati!

hali, hát igen már jó régen nem láttunk 😊

majd ha lesz egy kis idõd tolhatnál képeket ha játszol, kíváncsivagyok még mindig olyan jó vagy e?! 😛

OFF
jó a logod Zaki.fõleg Korda 😄

ON
a második képen 7-0 van összesítésben a végén.ez hogy lehetséges,ha az elsõ meccs 5-1 lett,a második pedig 5-0??
ForRedGlory
Hali, rég írtam (nem véletlen, nincs idõm 😞😊 remélem sok BL-tt nyertetek az Újpesttel 😊

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Frenky70
Ez igen!
Kaka és Gilardinho is mesterhármas.

turpert
gondoltam 😞

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

zaki
Sajnos nem...

zaki
Az igen! grat! <#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

turpert
ha egy fm 2006 ból átrakom a mentést az fm 07 be az nemfog menni mi?

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

andrijcar
Üdv. Grat a sikereitekhez! Elnézést a Plermo szimpatizánsoktól.

Forza Milan!

Atesz89
Nagy grat és Zizounak is<#worship><#worship><#worship>!
Jah és jó reggelt mindenkinek!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Frenky70
Na végre beindult a csapat és pont a legjobbkor az elsõ - két tétmeccsemen
(Magyar Szuperkupa Döntõ)

Elsõ meccs <5-1>:

Második meccs <5-0>:

Zizou5
na megint a bronz medál... olimpia, u23 bronz érem szépvolt fiuk!

Zizou5
az a lényeg h légy kitarto, nem kell vmi nagyon fude nagy felállás taktik, hanem 1 alap felállás 1-2 modosítással, taktikokban átgondolod minden meccs elött h mit akarsz, egy viszonylag jo keret, lefogni az ellenfél nagy játékosit meccs elött, és kész is... nézd meg én pl. 3. lettem ebn, és vmvr társam 1. lett megnyerte. nekem is volt esélyem, de a belgáknak volt szerencséjük, ezvan, majd a vbn. tehát kitartonak kell lenni. ennyi.
bár még énse vok pró, sõt, de hátha segítettem. 😊

soma22
de legalább nem rejtegeted😊
egyébként csodákra nem mindenki képes.

szolj ha menjünk bele a tanácsok osztogatásába😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

LasDen
kezdek rájönni, hogy nem vagyok jó manager....
azzal a csapattal amelyik kiesõ jelölt én kiesek más meg megnyeri a bajnokságot....én csak ilyen cselziket vagyok képes irányítani.....mekkora szar vagyok.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
pff erre bosnyákoktól kikapok 1-0-ra....mondjuk úgy könnyû ha 3-4 alappléya hiányzik....Gera is pontosan a meccs elõtt sérül le....<#boxer>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ars3nal
ááá mennyi kocka😄 enis jatszok am^^

soma22
<#taps><#taps>

LasDen

LasDen
elsõ tét meccs:

micsoda izgalmak voltak...izgultam mint állat 😄
Hrepka honnan hozta vissza 😄
Kenesei meg az elsõ félidõben nem csinált semmit... 😄

Hát nagyon gyászos a Preston mentésem....Premier ligába sikerült 19.helyre visszaesni..10meccsen 5pont kénytelen leszek eladni a tavaly remeklõ játékosaim...középsõ védõ+szélsõ középpályások kellenek+csatár....
Valaki valami védõt olcsó pénzé tudna e ajánlani?
Scoutot nem használok..
Zizou5
megint az elõdöntõbe kapok ki, csakmost az u23mmal...:

zaki
Lol, grat! 😄

LasDen
kirúgtak az Udinesetõl....ennyire szar hogy lehetek.... 😄
most kezdek egy újat és vmi válogatottal próbálkozok...lehet hogy a magyarokkal... 😄

LasDen
11 az 11....mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy én nem valószínû hogy ilyen eredményt értem volna el..... 😄

Zizou5
nem nagy, de mégis, 11 😄

vmvr
vízilabdáztatok?o_O

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

LasDen
grat....de újzéland nem nagy... 😄

soma22
duurva😊

Zizou5
olimpia 1. meccs u23mal.. ja bocs, megjötteeem 😄

Fred10
Köszi! Várok addig is vissza hoztam Owent<#crazya> és megvettem egy Jimmy nevü tehetséget a Eusébio találta remélem bevállik<#lookaround>

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

soma22
csatárként te is láthattad mit müvelt 17 évesen.
mindkét poszton remekül megoldja.

én csak nyomtam a bal egérgombot a nevére,aztán egy bal ergérgombot a positions-re és onnan néztem le.egyébként meg mind a kettõ posztja tökéletes,csak a csatár az igazi.bár a kb 170 centijével én sem tenném be csatárnak.remélem nem túl érthetetlen,amit írtam
soma22
óóó te ezt tuti annyira tudod mert ismered...
tkp-ként eddig 8 alatt nem volt az értékelése, 3 meccsen 6 golpassz 3 gól. döntsd el.

soma22
Kedves fla!
ezér a hszért kár volt regelned is, term töröltük a nem ide illõ szentbeszédedet.

valahogy a hasonló emberekbõl van/lett/lesz elegünk itt sokunknak igy kérlek több ilyet ne.
köszipuszi

banner:
fyrefoxxal tökéletesen megy, némelyik ievel nem annyira.

hunbasser:
persze szivesen veszem a bannert valoszinüleg az uj topikban jo helye lesz majd

zaki
😄DD

LasDen
ok srry....csak kicsit idegesítõ.....

kicsit vissza -.-

LasDen
thx....
A büdös kurva anyját ezeknek a buzi betyároknak......elsõ meccsén kapásból lerúgják Ustarit.......anyátok......<#boxer><#violent><#violent><#boxer><#boxer><#boxer>

olyan,mintha delayelnéd(elhalasztanád)a választ.ez csak egyszer használható egy igazolásnál,mert a következõajánlatnál már csak accept vagy cancel van ott
LasDen
ez a Stall offer ez mi???

vagy ott van vadócz is az auxerrebõl
Ars3nal
elfáradt az egész caspat:S végén mindenki 50 körüli fitness:C

Andrews
Köszi megnézem õket a Hollandia elleni barátságos meccsen.

Ars3nal
gulyás máté, vkp-t is játszik vagy vass ádám

mondjuk 4-1ról elkúrni :\

azigen 😄 magyarok pwnzolnak

Andrews
Hi és grat all!
Tudtok mondani 1 jó magyar vkp-ét a Magyar válogatottba eddig Dárdai és Lipcsei volt de sajnos Lipcsei visszavonul (pedig az utólsó két meccsén négy gólt szerzet) ezért lenne szükségem egy fiatal,jó és megbízható vkp-ra.Elõre is kösz.

Ars3nal
jó meccs-e volt az õsi rivális ellen?😄