Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon
Van vagy 3jatékos de már tényleg sok az FMbol meg ha már egyszer kiadsz 63millió eurot egy játékosra ugy hogy elotte max 10milliokert igazoltal kicsit idegesito hogy 3xserul le egy fel szezonban.

Born to win

soma22
ha nincs akkor nem tudsz ilyet csinálni(nincs olyan idõsebb plejád aki tudná tanitani a fiatalabbat)

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

AdaKiller
már kérdeztem, meg már írták is, hogy hol lehet idõsebb játékossal fiatalabbat edzetni. elvileg a player interaction menüben kellene keresnem, de én nem találok semmi olyasmit. konkrétan milyen szöveget kellene kersnem?

köszi

Steam Nick: adakiller

soma22
egy kis hangulatnövelõt tettem oftopikba, linkje felül a bannerben😊)))

soma22
nincs valaki aki helyettesitse?ennyire nem szabad egy embertõl függni(jo, tudom könnyen beszélek...)

Darkon
Na ugyerzem pihentetem a jatekot lecsusztunk 2.helyre Miss C.Ronaldo 3adjara serul le a szezonban....

Born to win

Ars3nal
jónyóc

Ars3nal
hogy rohadna meg, elnök elfogad 1.5 millát Halfordér Fulhamtõl, de jó lenne ha maradna...

Magic Boy
Télen egyenlõre nemjön senki, de majd körülnézek a téli és a nyári igazolások között.
Most viszont megyek aludni.
Jó8 all.<#integet2>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Atesz89
Hajrá pörgesd meg a 2. felét és meg lesz a rájátszás!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Ars3nal
rajatszas csak meg lesz, csak erosits telen

Magic Boy
Így állunk féltávnál:

Ars3nal
Colchester-Watford 1-1 kiegyenlített játék, egy gólt nem adtak meg nekünk...

Atesz89
Üdv és grat mindenkinek!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Ars3nal
megvan Poleksic<#beka3>

Ars3nal
nekem 1.4 ghz 256 ram, és 4 osztaly van betöltve😄 megyeget valamennyire😛

Ars3nal
csokolom

soma22
mért kéne ehhez jó gép?
sima p3 1 ghz, 512 ram és vigan fut 5 ligával

soma22
csak annak aki béna😉

Ars3nal
nem kicsit, nagyon

de ha rájössz akkor kurvajó, feltéve ha jó géped van(max 2 éves)

nehéz 😊

Frenky70
Akkor holnap megveszem!!
Ja és kezelhetõsége könyû vagy nehéz?
Mer még egyik Football manager-es játék se volt meg.

Ars3nal
Fener ellen most 2-2 de vegen aztirta konnyen nyernunk kellett volna😛 remelem szezonra is marad jo forma😊

Ars3nal
nekem nincs benne:SSSSSSSSS

kinéztem Poleksicot Tatabányáról, remélem eljön...

LasDen
nos a választásom az Udinese csapatára esett.....mivel csak 1,9M€-ból gazdálkodhatok így a fiatal magyarokra és óccó olaszokra próbálok támaszkodni.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
egy olyan honlapról, melyre egy emberke akinek jó szive van az egészet feltöltötte és ingyen elérhetõvé teszi minden embernek...és aztán elterjed és egyre több oldalon lesz elérhetõ ez által itt is elérhetõ....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Frenky70
Ok.
Kösz a gyors választ.

hunbasser
szia!
itt mindenki eredetivel játszik,szóval nem tudjuk

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Nah végre eljutottam oda, hogy elkezdjek jáccani....és most a Real helyett vmi olasszal kezdek...lehet hogy a Fiorentinával...😄

Ars3nal
kösz megnezem barimeccs utan

soma22
Földes/paks
fiatal, de jó kapus, nem biztos hogy meg tudod szerezni

Ars3nal
talan kolcsonbe eljonne, van 150e igazolni:S

LasDen
Fülöp rulzik..... 😄

Ars3nal
na nemsoka izzitom gamet, nemtud valaki valami fasza kis magyar kapust? cask mer nem sok magyart mutat keresésbe pedig ligat benyomtam

Darkon
Nem az eredményekkel van a bajom hogy kifigyelek egy játékost felfutattom tanítattom tervezek õ meg keresztulhuzza a szamításaimat kár hogy ezt nem oldották meg jobban most megzsaroltam😊 hogy mostmár adjon tobb penzt az igazolásokra

Born to win

soma22
aha...

soma22
ne legyél áruló!

egy kis küzdés kell és máris feladjátok?!

Ars3nal
Colchester-PSG 3-0, végén aztirta Colchester megerõltetés nélkül gyõzött, rámegyek mentésre erre memóriahibás kékhalál:c most jöttem haza kezdhetem július 2rõl:S

Darkon
Nagyonnagyon ideges vagyok 18as veretlenségi sorozat után 4-1barca 0-3espanyoltol majd dontetlen frissen feljutott senkiktõl majd az Elnok (ismét) belepofátlankodik a csapatomba és eladja a fiatal supertehetséget 18millioert a Chealseanek ugy hogy duskalunk a pénzben. De szivesen leb.nám lehet otthagyom a francba oket ha ez folytatódik és kisegítem az Intert.

Born to win

üdv és grat all!!!!

Kezdtem eggyet a BAyernel valaki mondana valami jó taktikot ami be is fog válni velük😊

soma22
hajrá!

Hello!
hoppá lemaradt a szöveg<#vigyor4>Sajna a WBA-t esély nem volt megfogni...
Stalteri-t akarom jobb hátvédbe megszerezni,és még valami középsõ védõt..Hrepka+Vermes nem vált be...<#nemtudom>azóta Vermes elfelejtett edzésre járni,szóval repült<#eplus2>Hrepka megy a Nottinghambe 400,000-be.Nugent 20x pénzt szeretne az új szerzõdésébe...<#nemtudom>
soma22
<#taps><#taps><#worship>

Magic Boy
Bravúr a kupában:

nála,m most chievo 7:1re verte brémát blben , porto 4:3ra barcát 😄
most félek mit nyomotk celtik ellen ( 5 csatárom sérült )

soma22
16 évesen 200e juro volt😊

nekem amc/tk a posztja, de inkább amc, viszont csatárként brutális

soma22
jaa igy értem😊

darkon:igen azzal hogy messi nem lesz oda megfelelõ😊

Darkon
Zunigát amugy már "fölfedeztük" mielõtt mondtad de scoutjaim csak quality playernek jellemeztek szoval nem tudom mi lesz mindenestre o lehet jon😊 természetesen nem AMC tehat nem oldja meg a problémámat dehát most hagyjam szenvedni délamerikában szegényt😊)

Zuniga amugy 20milla korul jonne euroban gondolom neked nem ennyiert jott

Born to win

LasDen
a 701-es pacthoz merre is találok cracket????