Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, ez így szar. :-((( Akkor a való élet is bekaphassa. :-D
Van screenshotra hotkey?

Nagyon ráakadtál erre a ligakupa-témára 😄

Amúgy a meccs-engine-re tenyleg raferne egy-ket peccs, de ez minden új FM-nél így van. A játék többi része faszányos.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

köszi
Ngeri
ok

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

megvan a fairlightos crack....
Ngeri
Drizzthsz ez a való életben is ketõ van😄 februárban kezdõdik z életben a második asszem..

Na ne szopassatok! A Liga kupából egymás után van jkettõ? November végén megnyerte a DVSC, erre kezdõdik egy új. :S:S:S

robotnyk
õszintén szólva, nem értem, hova a nagy hozsánna a demo óta, a meccs engine tragikusan szar. -.-
Szevasztok! Én is nagy FM-es vok csak ritkán írok ide. Demo alapján nem akartam ítélni. Maga a játék tényleg nagyon szép reálisabbak a játékos panelek és vissszavettek szerintem a csítpléják számából (Cavani viszont atomanti 😄😊 Egyedül a meccs stat és az abból kihozott eredmény és a természetesen sokat emlegetett lesgólok problémája zavaró. De én úgy gondolom hogy ez minden idõk legjobb Fmje már csak a scout kéne hogy mindenbele belelássuk😄 Egyébként kezdtem egyet az Atléticoval iszonyat középpálya és csatársor van ott. Mindenkinek sok sikert managerk! Majd teszek be képet.

bocsi, veletlen 2x ment el
ja es utanna a preferencesnel a use skin cache-t kikapcsolni
ja es utanna preferencesnel a use skin cache-t kikapcsolni
Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2008 mappaban csinalj egy graphics könyvtarat és oda masold be, menni fognak
Sziasztok!
Mezeket, logókat hogyan tudok berakni a játékba?Nincs data/graphics könyvtár úgyhogy fogalmam sincs hogy hol kell.
Köszi
Ngeri
ezt nem értem?? hogy értetted drizzithsz?

GanXstaZoleeWrk
Hosszú Õ-t nem szereti a game, Debrecen nallam is atom erõs örülök ha döntetlen összejön ellenük, 5W-vel vezetik a bajnokságot.

GanXstaZolee#2709

Ez a hatredes, azt írják a fairlightosok, hogy szar.

Ngeri
Drizzithsz mit tudunk csinálni?

Igen. :-(

Nesztek, crack😊

http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_football_manager_2008.shtml
Ngeri
Meg pl a Gyõr igy van irva: Gy r elég idegesítõ mi lehet?

Ngeri
NEktek is ugy írja diosgyõrt hogy Dios r ... kihagy betûket a magyar csapatok nevénél mi lehet a gond?

hatredes cracket fikázzák. 😊

Debrecentõl 3-1-re kikaptam ligakupában. Szerintem nehéz a játék, de végre Zinho megrúgta elsõ gólját.

Nahát, ma nekem nem megy ugyanúgy indítva mint tegnap. Mind1, krákk is vanmán.

gabber_saviola
<#wave> csáZolee

avanti Honvéd 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

GanXstaZoleeWrk
Szevasztok, kezdtem egyet a Honvéddel 😊 euro cup 2 körönmár tul vagyok, liga kupa kissé nagyon bukdácsolós, bajnokság se úgy megy ahogy kéne egyenlõre.

Átigazolásra ilyen 4M forint volt kezdésnél, azthittem Hemingway papa gazdagabb 😊))

Ps: új daemon+yasuval simán müködik a clone.

GanXstaZolee#2709

Gunnersboy
na nekem is megy véégre😊 asszem majd este egy ajaxosat kezdek😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kezdtem a blyth spartans-al! blue square north csoportban!király!
elrajtoltam portsmouthal<#worship>
a frászt hozod az emberre!!! 😊

www.smart-bus.hu

Hmmm... Mégsem, késõbb már jól írja ki, de egy ideig 0 pontos csapatokkal mutatott csoportokat. :S

A picsába! A magya ligakupát elbaszták! A csoportkör után jön simán egy másik, másik leosztásban. :S

Ezt hol találtad? :-DDD

gabber_saviola
navégre 😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
ejha 😮 Cavaninak topikja van a sortin 😄Ddd

tuti valami nagy csíterpléja lesz 😄dddddd

nekem hiányzik pár magánhangzó! 😞( nem ír ki mindent...:S

www.smart-bus.hu

kraawz
már kitárgyalták hogy lesz magyarosítás. Index fórumon talán Lesliestriker írta,hogy lesz magyarosítás,de kicsit nehezebb,mint eddigiek,mert nem simán szöveget kell fordítani,hanem a szöveg ilyen forrádkódokban van/kódolt ...

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

9csöves9
megoldható

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

az eddig is le volt kódolva nem?csak ügyes emberek megtaláltál a nyitját a dolognak. de itt nincs német szövegfájl. szerintetek így is megoldható a mygarosítás?
gabber_saviola
angol, rancia, holland. olasz tényleg nincs 😞

Nagyon fasza, hogy kiállítás után megrohanják a reklamálók a játékvezetõt. Wide felbontás miért nincsen?!?

robotnyk
ezzel nem valószínû, hogy mûködni fog a magyarítás, lekódolták tképpen a szöveges tartalmat.
gabber_saviola
bazz csak angol nyelv van? 😮
hol az Olasz? 😞

viszont lenne egy kérdésem! észre vettem, hogy nincs benne német nyelv, viszont a magyarosítás a német nyelvi fájlokat használja. csak angol francia és holland nyelv van benne!akkor nem lesz magyarosítás? vagy csak át kell neveznem a fájlt, germanyról dutchra vagy francera????
ja bocsi ezt az off-ba akartam<#vigyor3>
na leszedtem én isa crack is mûködik mert elindítottam. holnap el is kezdek játszani, ha minden jól megy! már csak a magyarosítás kell, meg a francia gyereke több száz megás grafikai csomagja és töéletes lesz a játék!<#eljen>
vmvr

Priskin alkotott😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Tojesz
Fradival kezdtem és hát olyan a helyzet mint valójában, semmi pénz nincs...
De Gyepit leigazoltam ingyen<#smile> Sõt Sebõk Vilit is<#idiota>

gabber_saviola
😄DDDDDDdddd

DaMarcus
sztem arra még pár napot várni kell 😛

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)