121242
Football Manager
  • hunbasser
    az kihívás lesz!az a csapat el van átkozva :D (nem sokan alkottak velük maradandót) sok sikert!
  • robotnyk
    inkább egyéni, de keverve.
  • RemX
    Te egyenként adsz mindenkinek instrukciót vagy inkább TEAM INSTRUCTIONS és akkor egy-két kivételnek adsz valamit, mert gondolom egy Gerrard jó ha mixed passingon van...
  • robotnyk
    ha nem állítod túl gyorsra a játékot, akkor kétlem, pláne egy poolnál.
  • RemX
    Köszi, de pont tegnap olvastam egy guru írását és az meg aszonta hogy a rövidpasszos az pont hogy nagyon technikás... és akkor sok lesz az eladott labda! :) KI ÉRTI EZT?!?!?!?

Szerintem ahány ember annyi félét mond de érdekes módon mindenkinek vannak sikerélményei csak nekem nem :D
  • Attila8805
    Van már magyarosítás az fm2008-hoz?
    Tom hogy még csak most jött ki de azért gondolom hogy nem kell újra lefordítani az egész játékot.
  • robotnyk
    szélső védők nálam zónáznak (igazából a két DC kivételével mindenki), attacking és normal határán vannak, esetleg nagyon zúzós meccs előtt vissza lehet venni. a belsők full defensive, man marking, és nem támadnak le.
    labdabirtoklást lehet növelni a rövidpasszos játékkal, és ha nem kontrára játszol, esetleg egy AMChez be lehet állítani a hold up ballt is.
  • Fabio Capello
    Egy megállapítás: a játékosok könnyebben elfogadják ha megbüntetem őket. Eddig mindig ki voltak borulva, most simán elfogadta a büntetését
  • dalackraul
    Üdv All!!!

Én a Tatabányával kezdtem és én is kresem a megfelelő taktikát még de amúgy nagyon király ez a game:)
  • RemX
    Sziasztok manager-guruk! :)

Nagyon tanulom még a játékot... segítsetek...

Elég sok mindent olvasgattam már hogy mit hogyan lenne érdemes csinálni... Tudtok valami olyan oldalt, vagy leírásokat, ami a magamfajta halandónak elmagyarázza, hogy mit miért és hogyan érdemes beállítani stb?

Hogy konkrétat is kérdezzek: 4 védős rendszernél, egy Liverpoolnál, tehát elég jó játékosokkal hogyan érdemes beállítani a belső védőket? letámadás, mentality stb?

A másik kérdés... mit tehetek, hogy többet legyen nálam a labda? 4-4-2-es felállás, jó játékosok... mit szoktatok csinálni? mert engem lefociz mindenki...

Köszönöm előre is a segítsége és főleg egy jó kis oldal kéne nekem ahol sok hasznos dolgot tudok olvasni!

Szasztok!
  • owen20
    sziasztok!
    Én a leeds-el indultam el!
    Szerintem eddig minden oké felraktam a régi magyarositást is nekem még nincs semmi hiba vagy ez mikor jön elő?
    Elég reális a játék eddig, dolgozom le a -15pontos hátrányt már csak -6 van belőle egyszer majdcsak + leszünk!
    Igazoltam pár ingyent meg próbajátékon pár megtettszett igy jöttek meg Urbán jött az MTK-ból elég ügyes!
    Majd még irok!
    Hy
  • ruha89
    hali én elolvastam most a forumban találhato beirásokat de nagyn sok szánalmas föleg az elején ha nem jön be egy taktika nem a játékot kell szidni hanem ki kell találni valamit hogy miért is lehet ennyire rossz a csapat NEM SOPÁNKODNI HOGY ENNYIRE MEG ANNYIRA ROSSZ A JÁTÉK!!!kb a champion manager 3mal játszottam elöször de ez a játék rengeteget fejlödött
    ha nem tod miért kapsz ki folyamatosan gondolkozz el azon hogy a valoságban miért van az hogy ha egy csapat egymásután kikap párszor akkor alig tud kilábalni abbol a szériábol ennyit a vaslosághüségröl
  • turpert
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL na ez kész egy meccsen 6 megnemadott gól abból 5 az enyém lett volna XD
  • kretyás
    + Defoe csak sérült :P :D
  • kretyás
    woho

• Mor3llo
    Nem rossz ez a finn gyerek:)
  • Drizzthsz
    Kiváncsi vagyok ez valamit változtat-e. :)
  • hamary
    2-1-re vezetek, 95. perc, tizenegyest adnak a Derbynek.... Emiatt nem tudtam megelőzni a Manchester ....
  • Mor3llo
    Na most...most ugyanazt csinálta a gép mint a 2007ben...46.percben egyenlítenek, egy semmilyen helyzetből, és maradék 44.percben pedig LEPÖRGETTE a meccset úgy, hogy 2 helyzetet mutatatott össz vissz tőlem!70.perctől támadás fullon volt, és semmi...tiszta vicc...
  • hamary
    értem.. nem hiszem, hogy használni fogom.. vagy nem tudom :) Amúgy ahogy megjött a gém, a crackest letöröltem, s feltelepítettem az eredetit.. :) A mentést természetesen megmaradt :)
  • soma22
    nekem is megjött ma a gamma
  • Drizzthsz
    scout: program, amivel a mentésből meg lehet nézni, hogy ki milyen játékos, illetve milyenné fejlődhet.
  • hamary
    Fm-ni = FM-ezni... bocs a többi hibáért, gyorsan gépelek, s nem olvasom át :S
  • hamary
    hülye kérdés teszek fel, de mi az a scout? :| tavaly kezdtem FM-ni, elég jól ment, de ezt nem tudom mit jelent ;)

A bajnokságban holtversenyben első vagyok a Manu-val, a gólarány miatt ők vannak előrébb. BL-ben nyolcaddöntőben nyertem idegenben a Marseille ellen, valószínű továbbjutok. Liga-kupából, s az FA Kupából kiestem.. :(

Somanak meg igaza volt, CD Galaxis pontos volt :)
  • soma22
    nem is rád értettem, eddig nekem is elég jól megy.csak vannak akik nagyon panaszkodnak
  • derley
    az h nem megy a viszonyítás kérdése nálam:Dmert azt vártam a csapattól h első évben már a bajnoksi címért fogok küzdeni, de csak olyan uefa kupás helyen vagyok....
  • Drizzthsz
    A Fairlight azt írta, hogy a Hatred crackjében 20 féle hiba előfordulhat. Neked hogy megy amúgy?
  • soma22
    nem akarok senkit megbántani, mert nem tudok az előzményt, de nem lehet hogy azok akiknek most nem igazán megy a scout hiánya miatt van?
  • hamary
    úgylátdszik nehezítettek rajta.. :P Mondjuk nekem nincs annyi meg nem adott gól :) Sürülés arányos... Monnyuk nekem eredetibe van meg... Valahol láttam, hogy a Crackaeltben az EB-re a két legrosszabb csapat jutott ki :P A SEGA-sok csináltak áll. valamit.. De nem tudom, lehet kamu...
  • Drizzthsz
    Áhh, van olyan, hogy ugyanazzal a taktikkal egy meccsen gurítok 4-et, vagy kapok 4-et, attól függ milyen napja van a gépnek, s úgy tűnik általában rossz. :D
  • Drizzthsz
    Újpest, de most elég volt, készülök inkább zh-kra meg ilyenek, nem fecsérlem most erre már az időt. Kétszer is nyomtam, mindkétszer kirúgtak, pedig azért korábbi években voltam már bl-győztes nem egyszer Újpesttel.
  • derley
    én meg azért mert nem akartam se túl erős csapattal, se túl gyengével kezdeni az első mentésemet a 08-ban...a MC meg pont jonak tűnt, főleg h most ez a tajvani faszi a tulajdonos...
  • Robinho14
    köszönöm:D akkor valószinüleg jót szedek:D
  • derley
    671mb telepítve nekem
  • Robinho14
    az lehetséges h 595 megás torrentel a játékot töltöm?:D mert azt irja h teljes játék!
  • DaMarcus
    én am a MCvel nem azér vok mer MU-s vok hanem azér mer a 2007ben nekik köszönhetem vha volt legjobb mentésem :)
  • DaMarcus
    a-a én inkább a taktikát keresem amit lehet meg is találtam mer az mu ellen már sokkal jobbak voltunk mint I. félidőbe a II. félidőbe volt egy helyzetük azt belőtték am én támadtam szal az a taktik már jó volt :)
  • derley
    hát elég régen sajnos...mert mozilláról vmiért nem engedett belépeni a nickemmel, aztán azt hittem h kitiltottak vagy vmi, de aztán most megprobáltam explorerrel és azzal meg beengedett:)szóval most újra itt:)
    hát én Richards-ot nem akartam elengedni, csak ilyen max 10M-os ajánlottak jöttek érte, azokat meg egyből utasítottam vissza:)szerencsére ilyen nagy ajánlat nem jött érte..
  • Robinho14
    azt szeretném kérdezni h hány megás vagy gigás a 08?
  • hamary
    kivel voltál?