Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rq mennyi volt?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
én eddig csak a szurkolói klub szóvívõjének volt generálva arca......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
lehet hogy félre vagyok informálva de nem úgy volt hogy a 08ban akinek nincs fotója a game generál egy 3ds arcot? a lényegét én sem értem amit irok csak én igy emlékeztem😊
igy van vagy csak fotót rakhatsz be arcnak?😊
Scout nélkül is elég jól megy igazolás. Sikerült összegyûjtenem 7(!) csatárt. Alapból van a keretben 2 lengyel és egy trinidadi csatár,tarcsiból felhoztam egyet,jött kölcsönbe Német és Runström,és leigazoltam Doudint. Egyik csatárt elpasszoltam 500e fontért(amibõl 250et kaptam meg 😞 ) , meg még egyet ledobok tarcsiba,5 csatárt lehet rotálni.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Próbáltam Salgadot és Baptistat elpasszolni, de nem tuttam. Babpistát az At. Madrid vitte volna és én is elfogadtam a 7m€ érte, de õ nem akart egy városi riválishoz menni, Salgado meg nem is kellett senkinek.
2 új játékost igazoltam, de az egyik inkább csak jelzés értékû, mivel kisvároskánk szülötte. IRL a Gyõrben játszik (Pákolicz Dávid). A másik már tényleges igazolás Renato Augusto személyében.
Az elsõ fordulóban Metzelder góljával nyertünk 1-0-ra a Bilbao ellen....
Born to win
Megvan nekem is végre game!! A demoval nem sokat játszottam de a lényeget leszûrtem. Sok ujdonság van benne aminek nagyon örülök. csak a meccs engine lehetne jobb is. Elsõ gamem az egyik kedvenc csapatommal kezdem a Nottingham Foretel, tavalyiba nagyon sokáig nyomtam velük , csak európai kupát nem tudtam velük nyerni. Nehéz lesz azt tudom, mert a tavalyiba is megküszködtem mire feljutottam a Pl-be de remélem most könnyebb lesz. Majd dobok képeket róla.
Ui: nemtok berakni grafikai csomagokat, mert a graphfics fájl egy FMS formátumba van további jópár fájlal együtt a DATAmappába, erre tud vki megoldást??
I’m Forever Blowing Bubbles...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
csak a kép van róla 😊
Kipróbáltam a játékot és nagyon jó, igaz kellene valami jó idegenbeli taktikát kidolgoznom, mert otthon jól megy a szekér de idegenben nem igazán😞
El Classico :

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
up.: és ezen a képen ráadásul olyan menedzseres feje is van 😛
patikol
páran jobban tudják nálam, de nekem is van tapasztalatom, mer sokáig volt scoutom de nem használtam és úgy is ment 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Anélkül nem merek belevágni,mivel 1. évben feljutást várnak már :S Aztán a legeljén pár jó igazolással nagyot lehet nyerni.
ui: vki emlékszik hogy volt a 06os szöglet trükk? Mert ellenem 1-2x megcsinálták már. Emlékszem,hogy 1 játékos hátul,9 középen és 1 várta kipattanót. Csak annak a 9nek mien utasításokat kellett adni? Mert nekem anno magyar volt,és vmi ilyemire emkléksztem,hogy hosszú sarokra meg a hosszú sarokhoz. És nem volt mindegy,meiket állítottam be.
de úgy látom csak én vok így 😄
20 perc múlva a gépemen tudhatom a gammát *-*
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
GanXstaZolee#2709
MOstmár fenntvan itt is a fairlightos crack
Szedjétek😊
ahova mondtad de nem:S
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Zip-ben levö könyvtarat csak be kell masolni Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2008 mappaba es a preferencesnel a use skin cache-t kikapcsolni
Egy emberkének gyûjtöttem össze, de ha már feltöltöttem szerverre gondoltam kiirom ide hátha kell vkinek de pár nap mulva törlöm.
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Jo nagy szegyen. Nem igaz, hogy nem kepesek valami rendes programozokat keresni erre a reszere a jateknak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.