Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magyarosítás mikorra várható?

sziasztok'érdeklõdve olvasom a hozzászolásokat,öngol hegyek+álandó les.ne vegyétek el a kedvemet elõre.jobb mint 07 vagy nem összességében?erre kérnék választ.köszi
zaki
Grat. Én a demoban nyomtam velük, leigazoltam Riise-t 8.5m fontért, qrva nagy igazolás volt.

nájsz 😊
rq mennyi volt?

robotnyk
LasDen
télleg van.....de én eddig csak a magyar csapatok U19-18-s csapatainál láttam.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nálam u19-ben mindenkinek van

LasDen
az nem csak a játék elõre haladtával lesz a gép által generált játékosoknak?
én eddig csak a szurkolói klub szóvívõjének volt generálva arca......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mor3llo
Szvsz csak az ifiknél van kép, hogy a késõbbi években ne legyen az, hogy már egyik játékosnak sincsen képe.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

egy kérdésem lenne most hirtelen.
lehet hogy félre vagyok informálva de nem úgy volt hogy a 08ban akinek nincs fotója a game generál egy 3ds arcot? a lényegét én sem értem amit irok csak én igy emlékeztem😊
igy van vagy csak fotót rakhatsz be arcnak?😊
kraawz
nálam 1 giga ram, 10 nemzet 11 liga medium database.

Scout nélkül is elég jól megy igazolás. Sikerült összegyûjtenem 7(!) csatárt. Alapból van a keretben 2 lengyel és egy trinidadi csatár,tarcsiból felhoztam egyet,jött kölcsönbe Német és Runström,és leigazoltam Doudint. Egyik csatárt elpasszoltam 500e fontért(amibõl 250et kaptam meg 😞 ) , meg még egyet ledobok tarcsiba,5 csatárt lehet rotálni.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

baptista jól játszik nagyon

Mor3llo
Eddig teljesen normális, de még az elején járok.Egyébként azt hiszem 41 liga van bejelölve nálam.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasDen
megnyertem a Szuper Kupát. Idegenben 3-1-re vertem a Sevillát, otthon meg 0-0 lett.
Próbáltam Salgadot és Baptistat elpasszolni, de nem tuttam. Babpistát az At. Madrid vitte volna és én is elfogadtam a 7m€ érte, de õ nem akart egy városi riválishoz menni, Salgado meg nem is kellett senkinek.
2 új játékost igazoltam, de az egyik inkább csak jelzés értékû, mivel kisvároskánk szülötte. IRL a Gyõrben játszik (Pákolicz Dávid). A másik már tényleges igazolás Renato Augusto személyében.
Az elsõ fordulóban Metzelder góljával nyertünk 1-0-ra a Bilbao ellen....

Darkon
Jah gondoltam , sokkal lassabb nem lehet mint a 2007 ami 2020korul tizeniksz ligaval egesz jol birta

Born to win

ez még nem az elején fog kijönni, hogy mien lassú...

Darkon
Mennyire gyors(lassu) a jatek. Ki hany ligaval jatszik?

87,7%

Born to win

Pisti1026
HY
Megvan nekem is végre game!! A demoval nem sokat játszottam de a lényeget leszûrtem. Sok ujdonság van benne aminek nagyon örülök. csak a meccs engine lehetne jobb is. Elsõ gamem az egyik kedvenc csapatommal kezdem a Nottingham Foretel, tavalyiba nagyon sokáig nyomtam velük , csak európai kupát nem tudtam velük nyerni. Nehéz lesz azt tudom, mert a tavalyiba is megküszködtem mire feljutottam a Pl-be de remélem most könnyebb lesz. Majd dobok képeket róla.

Ui: nemtok berakni grafikai csomagokat, mert a graphfics fájl egy FMS formátumba van további jópár fájlal együtt a DATAmappába, erre tud vki megoldást??

I’m Forever Blowing Bubbles...

jah sztem meglehetne, fasza lenne 😊

gabber_saviola
ezt már egyszer ki akartam próbálni, hogy egy valós embert dobsz be, akkor az Õ statját is átveszed-e

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nem-nem, mert szvsz van Batistuta is a játékban és akkor ugy szar lenne, én nevem van és szül. évem

csak a kép van róla 😊

eZo
Sziasztok !
Kipróbáltam a játékot és nagyon jó, igaz kellene valami jó idegenbeli taktikát kidolgoznom, mert otthon jól megy a szekér de idegenben nem igazán😞
El Classico :

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

gabber_saviola
és kajra beírtad a nevét és a születési évét? 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

azám 😄

up.: és ezen a képen ráadásul olyan menedzseres feje is van 😛

gabber_saviola
😄DDDDDDDdd

patikol

jaja 😊

DaMarcus
szkáucs nélkül is lehet jól igazolni 😊
páran jobban tudják nálam, de nekem is van tapasztalatom, mer sokáig volt scoutom de nem használtam és úgy is ment 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

vki probálta tavalyival lemagyarosítani? Vagy azzal egyáltalán nemlehet?

diego elsõ meccse ^_^

kraawz
szkáucsról senkinek semmihír ? 😞
Anélkül nem merek belevágni,mivel 1. évben feljutást várnak már :S Aztán a legeljén pár jó igazolással nagyot lehet nyerni.

kraawz
egyetértek. meccsenként a 3 meg nem adott gól és a 333 les elég idegesítõ. Hálistennek azt már kiküszöböltem,hogy nem támadják le ellenfelet vagy bambáskodnak a játékosok. Általában elég reális eredmény születik,de hogy az az eredmény hogy alakul ki kész vicc. Lehet csak kommentárral tolom majd :|

ui: vki emlékszik hogy volt a 06os szöglet trükk? Mert ellenem 1-2x megcsinálták már. Emlékszem,hogy 1 játékos hátul,9 középen és 1 várta kipattanót. Csak annak a 9nek mien utasításokat kellett adni? Mert nekem anno magyar volt,és vmi ilyemire emkléksztem,hogy hosszú sarokra meg a hosszú sarokhoz. És nem volt mindegy,meiket állítottam be.

DaMarcus
nekem a demoba semmibajom nem volt a meccs enginenel 😊
de úgy látom csak én vok így 😄
20 perc múlva a gépemen tudhatom a gammát *-*

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

bocsánat már látom is h más is kiszúrta hogy IRL is így van...
szia elõször nézz utána, hogy nem-e IRL is jön majd egy új csoportkör a ligakupában... 😉
GanXstaZoleeWrk
A meccs engine telleg elegge gyenge öngól hegyek, lesgól hegyek állandóan, na meg kedvencem a 11es párbaj 3ból 3 mellé 😄

GanXstaZolee#2709

Srácok Huge adatbázis megint nincs.Megint olyan mint a tavalyiba?
eszméletlen jó ez a graphics pack!kösz g.freeman!
Már lesek is rá a Leeds-re kiváncsi vagyok -15 pont-ról hova jutunk <#nyes>
meg egy language pack is---
http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_football_manager_2008.shtml

MOstmár fenntvan itt is a fairlightos crack

Szedjétek😊
gabber_saviola
mármint nálad 😊

gabber_saviola
hát elég érdekes mappa, csodálom, hogy megy 😄dd

use skin cache-t ki kell kapcsolni, meg nálam 1x ujra kellett inditani a jatekot es utanna ment
Ngeri
g. freeman nekem nem megy ! bemásoltam oda
ahova mondtad de nem:S

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

robotnyk
én meg fogtam magamat és kezdtem egy újat, hátha most elsõre rájövök, milyen taktika lesz a nyerõ -.-
Akit érdekel összeszedtem egy zip-be az angol, spanyol, olasz bajnoksag és nemzetközi logókat. Francia, német, spanyol, olasz, holland, portugál, angol, skót elsõosztály és olasz másodosztály mezeit. Link: http://fbl.jatekok.hu/graphics.zip

Zip-ben levö könyvtarat csak be kell masolni Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2008 mappaba es a preferencesnel a use skin cache-t kikapcsolni

Egy emberkének gyûjtöttem össze, de ha már feltöltöttem szerverre gondoltam kiirom ide hátha kell vkinek de pár nap mulva törlöm.
Ngeri
honvéddal 5. hely nem nagy szám..

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Elõzets figyelmeztetés nélkül, csak úgy...

5. vagyok a bajnokságban, 6 pont lemaradásal, erre meg kibasztak. No comment...

[Jakuza]
Eh meg mindig, 2007 ellenere is gombfoci kinezete van az FM-nek.
Jo nagy szegyen. Nem igaz, hogy nem kepesek valami rendes programozokat keresni erre a reszere a jateknak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.