121242
Football Manager
  • lokika28
    hali evribádi látom mindenki 08al tolja nemtom ki hogy van vele nekem szimpi a gém:) lokival kezdtem és eddig veretlen vagyok má lenyomtam vagy 7 meccset nemsok pléját vettem de nemis kell elég erős a keret ígyis:)
    taktikom jól bevállt egy 4 végő egy védekező kp két szélső kp felnyilazva tkpba egy tkp és két csatár elég jól bevállt persze támadó hozzáállás:)
    épp most jutottam a bl csoportkörbe anderlechtet kiejtve iegenben nyertem 2-1re most itthon viszont 2-0ról feljöttek 2-2re 10 min alatt:S meglátjuk milesz a csoprtkörben:D
  • Fabio Capello
    akkor semmi :)
  • turpert
    kb 6 meccsig szoktam egy taktikat próbálni nyugi :)
  • siederhird
    Nah én megint x-tem a Honvéd ellen bár végig nyomtunk, jó lesz ez a taktik amit találtam:)
  • Fabio Capello
    elég régóta játszol már, tudnod kéne hogy kell 3-4 meccs mire a pléják beleszoknak az új taktikba.
  • turpert
    értem.
  • turpert
    Kb 12 féle taktikát próbáltam de mindig totyorásznak. Az edzés csúcs minden 5-6 csillagos és intenzív. Már volt úgyis hogy csak a bizonyos pozíció tulajdonságai mentek csak meg hogy minden eggyüt de fejlődnek is. csak hát ez a totyorászás.
  • soma22
    Mi lenne ha befejeznéd ezt a szánalmas önsajnálatot, és ahelyett hogy minden kudarcod után sírógörcsöt kapva irogatod az irritáló hszeidet azon agyalnál hogy mit baszol el?
    Nem szeretnék több hszt törölni, remélem elég érthetően fogalmaztam.
  • Fabio Capello
    Lyon kiütve.... Két meccsből kétszer sikerült lealázni őket :))))

• hamary
    váltosztass a Taktikán, esetleg az edzésen...
  • turpert
    Fullll abszolúte rekord: (fradival vok) Kapuralövés fradinak 31. A böcsnek 4.

ÉS kikapok 2:1 re ? ez mi?
  • DaMarcus
    sztem nincs beállítva h múködjen a preferences be kell asszem :P
  • Mor3llo
    Azért nem volt ez olyan sima!

| #119520 lehetne kicsit szolídabban is...
  • turpert
    A tetves totorászós annyukkat mindig azért kapom a szopós gólokat.
  • siederhird
    Nah talán meg van a taktik bár csak x lett: (DVTK-val vaok)
  • hamary
    nekem eredeti... Arsenallal 2. vagyok a Manu mögött.. Szerintem korrekt, és valóságszerű.
  • Oziris666
    Olasz bajnoksággal jólbeszoptam!Hiába lettem 4. a Juvéval akkor se indulhatok a BL-ben mert az Inter 6.lett(de megnyerték a BL-t) így ők a 4.csapat aki indulhat a BL-ben
  • Drizzthsz
    Akinek eredetiben van meg, annál is ennyire szar eredmények születnek? Én ezt nem tudom hova rakni. Minden taktikával kikapok mindenkitől, vagy legalábbis gólt csak 10 évente rúgok az biztos.
  • Fabio Capello
    én lettem a harmadik az év menedzsere választáson... hát nem tudom megérdemlem e, sztem eléggé alulteljesítek a csapattal
  • siederhird
    Hy all és grat mindenkinek!
    Jelenleg én is taktik keresést tartok, mert nem naon jönnek az eredmények.:S
  • hamary
    pff.. 5-0-ra szoptam a Chelsetől -.-
  • turpert
    Sajnos egyik fvalami se jó szal szopacs :S
  • Fabio Capello
    Féltávnál... Lehetne jobb is
  • turpert
    10 emberrel megver a Tuzsér mert a kolbe végigviszi mint egyedüli csatár és persze hogy gól
  • andris7
    Helo. MU-val kezdtem a játékot, elég jól megy 7-1-0 a mérlegem a PL-ben erre... Közölték velem a vezetők hogy nem elégedettek mert képes voltam az Everton ellen idegenben 10 emberrel csak egy 2-2es döntetlent kiharcolni (hmm lol). BL: PSV Sporting D. Bucarest, igaz kikaptam PSVtől idegenben 97. percben kapott góllal (3mat írt ki a bíró hosszabbításnak). Nekem meg az a bajom hogy volt olyan meccs, hogy mind a 15 támadásomat lesen megállították, vagy a csatárom máshogy szabálítalankodott a védővel szemben és elvették a gólt. Vicces... Azért tetszik :)
  • DaMarcus
    alt+f9
  • eLiXir
    Celtic-kel kezdtem. 5 bajnoki mecs: 2-1-2, millió szögletgólomból egyet sem adtak meg, elviekben mindig szabálytalankodtunk ergo szögletből egyelőre lehetetlen gólt szerezni -.-' BLben Rosenborgot odavertem csúnyán, BL csoportban Real+Benfica+Sparta Praha-t kaptam. Bajnokságban nagyon szarul teljesítünk :s Nálam is sok a meg NEM adott gól.
  • turpert
    Próbáltam már és most úhy tűnik jó kösz a tippet. MEllesleg találtam egy román gyereket 15 éves és kb olyan tulajdonságai vannak mint Fletcher-nek kicsit atombrutálcsávó. Mellesleg szar a billentyűzetem szal nem tudok print scrinnelni bocs :(.
  • colomano
    Mivel tudjuk ezen játékosok értékeit, akkor a szűrőben beállítod, hogy ilyen értékű v. közel ilyen értékű emberkéket keresel.
  • dartonita
    Jatsz rovid passz,es lassu tempoban.Nekem bevalt,azota sokkal labdabiztosabbnak tunnek a sracok.A szelsohatvedeket sem engedem felszaladgalni,foleg idegenben ahol gyors tempo,direkt a jatekstilus es kontrara jatszunk.
    Hard tacklinget nem javaslom,neha a biro igy is total hulye es osszevissza fujkal.10emberrel pedig nehez pontot menteni.
    A toporgast nem tudom megszuntetni,meg mindig abbol van az ellenfel legtobb golja,hogy vegigkiserjuk 40-50m-en keresztul es szepen bevagja a 16oson belulrol.
    Waitin' for patch.
  • GTheo
    "Bármely játékos adatai alapján lehet szűrni a játékospiacon, így könnyebb mondjuk egy új Kakát, Ronadlinhot, Terryt találni."

Ezt hogy érted? ezt hol kéne beállítani vagy szűrni? mert keresőben én nem találtam nagyon újat :\
  • turpert
    Nekem a 20 meccs alatt kettő ha volt. Engem az idegesít hogy a kapuig elhozhatlyák a labdát úgy hogy még csak véletlenül se lép oda senki.
  • hamary
    b*ssz*meg :@ Birmingham - Arsenal 1-0.. 15 helyzetünk volt, nekik egy, azis bombagól volt.. ÁÁÁÁ
  • GanXstaZoleeWrk
    A meccsek engine-t biztos peccselni fogják nállam állandóan meg nem adott gólok vannak es rengeteg les gól, állandóan nyilatkozgatok a médiának hogy meg nem adott 11, vagy gól nem győzök nyalni a biroknak :) remélem ezt szeretik igaz mostmár Samp az első a bajnokságban. Ezúton is köszi aki irt taktikai dolgokat bejött a lassabb játék rövid passzal inkább nállam legyen a labda mint az ellenfélnél.

Caracciolo meg jól tolja mester3mas stb :) pedig el akartam adni :)
  • hamary
    azért törölted volna???? pffffffffffffffffff
  • turpert
    BArta 3 meccs alatt 7 gól :) Mellesleg mikor lesz rendes magyarosítás?
  • Takezó
    na, mondd azt a taktist, mert én is szopok a Southamptonnal:S
  • turpert
    NA valami történt 12 meccs nyeretlenségi sorozatom után most 3 győzelem kitaláltam végre egy taktikor :) Pedig már majdnem töröltem (kár hogy majdnem elúszott a bajnokság és így kurvára kell küzdenem)
  • faláb
  • eZo
    eredeti events.cfg-nél nem jön a hibaüzenet, a többi file lehet a tavalyi magyaritásból !

Idegenben is beindult a szekér:)