Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
azért mer a 2007ben nekik köszönhetem életem mentését amit vszínû h soha nem körözök le :)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
www.smart-bus.hu
itt nincs warez, fizetõs meg fõleg nincs!!!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
www.smart-bus.hu
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
11millióm van igazolni, ebbõl szeretnék venni egy középsõ védõt.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Steam Nick: adakiller
Ezennel a warez kérdéseknek vége is.
KÖSZÖNÖM
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=timeout&l=hu címen.
Újra próbálja?
nekem ezt írja ki . :/ mit kell csinálni, hogy elinduljon? :|
Az nálam van csak, hogy a csapatnevek alatt, ahol a ligát kéne kiírni, ahol játszik a csapat és a játékosok neve alatt, ahol a csapata nevének kéne lenni helyett csak számok vannak??? eléggé zavaró....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Born to win
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...