Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
<#wow1><#idiota><#vigyor1><#furanézés:D>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

robotnyk
scout van már? <#idiota>
Mor3llo
Ne nézzetek furán, de inkább a Makaay ujdonsült csapatával kezdtem, a Feyenoorddal.18milliót adtak igazolni, még egyelõre nem tudom hol erõsítek, de valószínû, hogy egy védekezõbb szellemû középpályás lesz az áldozat.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DaMarcus
én már elhatároztam bár még nincs meg a game h a manchester cityvel kezdek unitedes létemre :D
azért mer a 2007ben nekik köszönhetem életem mentését amit vszínû h soha nem körözök le :)

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

aki magyar honba kezdett!milyen a ligakupa?:D

Zinho, bocs. :P Brazil 61-szeres válogatott. Viszont 40, na õ picit sok.

Richard Witschge jöttt Újpestre, 31-szeres holland válogatott, bár 37 éves, de jó lesz ide. :-P Meg valószínûleg jön Zinha is.

véletlen volt, beremegett a kezem!! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

soma22
Solt!
itt nincs warez, fizetõs meg fõleg nincs!!!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

az off-ba akartam! bocsi! :S

www.smart-bus.hu

Ha tudtok jó igazolást, akkor szóljatok. Az Újpestben nincsen Li, meg Dourandi. :'(

GTheo
Én a Péccsel kezdtem, egész sok jó kis lejáró szerzõdéses játékos jön lehet :P Mislennyel azért nem akartam mert fél profi...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

soma22
ok, bár ugy látom mindenki megtalálta az offtopikot.

gabber_saviola
én itt vagyok, ha bármi baj van pm-ben jelzed és rendfegyelem :D

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

AdaKiller
én is velük kezdtem:)

Steam Nick: adakiller

Mor3llo
Tõlem szokatlanul a Seria A-ban kezdtem egyet, a Lazioval.
11millióm van igazolni, ebbõl szeretnék venni egy középsõ védõt.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Elvileg van már lehetõség arra, hogy screenshotot csinálj a játékon belül, a print screen gomb, majd beszúrás nélkül? Azért kérdem, mert van egy olyan beállítás, hogy mi legyen a formátuma, de az nincs, hogy hogy lehet lõni.

GTheo
nálam se... (azthiszem...)

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

nálam még ilyen soha nem fordult elõ

hunbasser
no,ez már elég jó <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

soma22
nem

2007 magyarosítás jó hozzá?

AdaKiller
faszba, ebbe is beletették ha "jó" ajánlatot kap az elnök egy játékosért akkor elfogadja önhatalmúlag. mi a faszért kellett ezt visszatenni, fõleg olyan esetben, mikor nincs rászorulva egy klub az egyik nélkülözhetetlen játékosának az eladására...

Steam Nick: adakiller

Megvan a futtatás miért nem megy mindenkinél: csak 1 drive lehet aktiválva DT-ben különben nem megy.

Ezennel a warez kérdéseknek vége is.

Az MTK-ban 5-nek is -7 a pot, amiannyi, mint Némethé. A játék helyett az editorral játszok. :D

Dzsudzsáknak fix. 167-en van a potentialja, Gerának 163!

soma22
NOS AKKOR A WAREZ TÉMÁT OFFTOPIKBAN MERT BÜNTI LESZ ÉRTE!!!!
KÖSZÖNÖM

én valami CloneCD-set töltöttem le :| Akkor nem tudom... Amúgy énis az 576-ban akarom majd megvenni, írtam nekik e-mailt, hogy lessz-e, mert az onlien shopban nincs =(

Ha úgy csináltál mindet, ahogy az nfo-ban van, akkor valószínûleg nálad is csak a krekkel fog menni. Naszóval 576-ban lesz fm2008, meg lehet kártyával fizetni?

Eredeti lemez hitelesítése megadott idõn belül sikertelen volt.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=timeout&l=hu címen.

Újra próbálja?

nekem ezt írja ki . :/ mit kell csinálni, hogy elinduljon? :|

robotnyk
preferencesben kapcsold ki a show unique ID's-t
LasDen
megyé és kezdtem egyet a Reallal....
Az nálam van csak, hogy a csapatnevek alatt, ahol a ligát kéne kiírni, ahol játszik a csapat és a játékosok neve alatt, ahol a csapata nevének kéne lenni helyett csak számok vannak??? eléggé zavaró....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

vmvr
nem kell kilépni a yasu-ból

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Ha meg kikapcsolom az eredeti dvd-meghajtóm, akkor meg azt írja ki, hogy your computer doesn't meet minimum requirements. Lol.

na, kezdek aggódni, hogy nem lessz zökkenõ mentes a telepítés.. :F

Srácok, nekem sehogy se indul el, pedig felraktam a 4.09-es daemont utána bemásoltam a daemon könyvtárába elinditom kattintás a cloakra kilépés utána mégis összeférhetetlenségre hivatkozik.Miért?
Na jó, nálam Anti-blaxx-ot felismeri a progi, így nem megy. Securomot szintén, yasu meg gázos, mert akkor meg azt kéri, hogy a d:-ba rakjam a lemezt, ami a normális meghajtóm.

vmvr

elsõ meccsem

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

nem tudom... hülye vagyok, nagy a láz.. :D de lehet igazad van.. :S :) elkezdem akkor az Arsenallal... magyarosítást nem rakok be, mert a Demot el fuckolta :|

DaMarcus
a rizl4-t kell leszedni?

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Elmondanád, hogy ennek mi értelme?! Simán folytatod tovább majd az eredeti cs-vel, ha megvan az origi...

*akár

én most még csak egy olyan mentést kezdek, amit nem akarok sokáig vinni.. amikor meg lesz eredetibe, akkor kezdek, egy 40 évest is akát :)

robotnyk

ciki :C
crack majd lesz

na végremááááár :D erre a napra vártam már kb 4 hónapja...
én is elkezdtem tölteni, mégha vérzõ szívvel is.. elkezdek vele játszani, de megfogom venni eredetibe is... csak ugye nem tudom hol.. -.-.. most valószínû egy olyan csapattal kezdek, akivel nem tervezek hosszútávra.. vagy nem is tudom.. :( ennyire játékletöltést még nem bántam meg :D

Darkon
<#felkialtas>Szerintem ezeket offtopikban<#felkialtas>

Born to win

9csöves9
detto,de xp-vel

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

robotnyk
nem, xp. vista gonosz. -.-