Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fyrexé a 100 k enyém a 99999 😄
TÉKKKKKKK
FYREX FOG NYERNI!
LÁTOM ELÕRE.!
Self meg itt fog vigasztalódni, hogy övé a 99999-es hsz...
LÁTOM ELÕRE.!
Self meg itt fog vigasztalódni, hogy övé a 99999-es hsz...
Divatcsapatok OLÉ!
TÉKKKKKKK
TÉKKKKKKK
TÉKKKKKKK
TÉKKKKKKK
összességében azért elég jó értékeik vannak a magyaroknak (Dzsudzsák,Gera ,Németh)
ne próbáld meg elvenni a 100k-s tékem<#ejnye1>#ejnye1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Divatcsapatok OLÉ!
jót tenne a magyar focinak az biztos
amúgy elég jó pléjákat kaptam, az egyiküket már le is igazoltam ingyen😄!
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
hát ja!
kaptam 3 védõt meg egy középpályást, rodrit.
kaptam 3 védõt meg egy középpályást, rodrit.
😄DDDDDDDDDDDDDD
ja meg fõleg hogy a madridtól kaptál viszonylag jó pléjákat a castillából
Igen!
lehetséges, mondom a newcastle volt az elõdöntõben, ellenük 6 középpályással játszottam 1 csatárral meg 3 védõvel, az idõt húztam mint állat, kontrákra építkeztem, és 11 esekkel kivertem õket, elõtte már nemtom ki volt, azelõtt meg a wolverhampton!
hidd el nem lehetetlen! kell egy jó taktika és kész!
lehetséges, mondom a newcastle volt az elõdöntõben, ellenük 6 középpályással játszottam 1 csatárral meg 3 védõvel, az idõt húztam mint állat, kontrákra építkeztem, és 11 esekkel kivertem õket, elõtte már nemtom ki volt, azelõtt meg a wolverhampton!
hidd el nem lehetetlen! kell egy jó taktika és kész!
beállítod a keresõben, hogy a Lejárt szerzõdésüeket mutassa...
vagy a következõ átigazolási ablak elõtt beállítod hogy a Lejáró szerzõdésüeket mutassa és a köv. átig. szezonban akár már ingyen is a tiéd lehet a játékos
vagy a következõ átigazolási ablak elõtt beállítod hogy a Lejáró szerzõdésüeket mutassa és a köv. átig. szezonban akár már ingyen is a tiéd lehet a játékos
Üdv!
Mivel alig van játékosom, de senki nem akar jönni ezért megkérdezném, hogy hol lehet csk ugy ingyen leigazolni playert??
Mer ha a játékosok menüben ár nélkülit vennék annak is az ára rohadt nagy.
Mivel alig van játékosom, de senki nem akar jönni ezért megkérdezném, hogy hol lehet csk ugy ingyen leigazolni playert??
Mer ha a játékosok menüben ár nélkülit vennék annak is az ára rohadt nagy.
nem parázik itt senki...
Mit paráztok úgyse zárják be a topicot FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yo, Bitch!
FA-kupa döntõ, úgy hogy negyedosztlyú vagy??<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
I’m Forever Blowing Bubbles...
Sziasztok!
Megnyertem 6 fordulóval a vége elõtt a 4. osztályt is a Cambridge Cityvel. FA kupában bejutottam a döntõbe!!!!!!! úgy h az elõdöntõbe a newcastlet vertem ki, tizenegyesekkel. Liverpoollal játszottam a döntõt, sajna a newcastle elleni taktikám a liverpool ellen nem mûködött így sima 3-0 ra szoptam, sajnos, most szezon vége van úgyhogy a srácok pihiznek. ingyen leigazoltam crespot, és a realos anyaegyesületnek köszönhetõen volt védelmem, remélem következõ szezonban is kapok valakit.
elsõ kép a reallal kötött fiókcsapati izé, csak így megjelent a semmibõl, nem kértem hogy keressünk anyaegyesületet. a másik meg 4 kiállítás

Megnyertem 6 fordulóval a vége elõtt a 4. osztályt is a Cambridge Cityvel. FA kupában bejutottam a döntõbe!!!!!!! úgy h az elõdöntõbe a newcastlet vertem ki, tizenegyesekkel. Liverpoollal játszottam a döntõt, sajna a newcastle elleni taktikám a liverpool ellen nem mûködött így sima 3-0 ra szoptam, sajnos, most szezon vége van úgyhogy a srácok pihiznek. ingyen leigazoltam crespot, és a realos anyaegyesületnek köszönhetõen volt védelmem, remélem következõ szezonban is kapok valakit.
elsõ kép a reallal kötött fiókcsapati izé, csak így megjelent a semmibõl, nem kértem hogy keressünk anyaegyesületet. a másik meg 4 kiállítás

bajnoki tabella:
12.voltam tavaly idén 2.hely jövõre remélem bajnok leszek.
12.voltam tavaly idén 2.hely jövõre remélem bajnok leszek.
40 posts remaining ...
sziasztok!
Debrecen-Sopron 2-2 igazi bajnoki rangadó sok helyzettel.
2forduló van hátra 6 pont a loki elõnye.
Debrecen-Sopron 2-2 igazi bajnoki rangadó sok helyzettel.
2forduló van hátra 6 pont a loki elõnye.
aham, a 97.percben egy ótvar szögletbõl szerezték a gyõztes gólt.
elõzetesen 4 perc hosszabbitás volt kiirva, de csak meg kellett várni mig bebotoznak egy golt...
megyek is aludni.

elõzetesen 4 perc hosszabbitás volt kiirva, de csak meg kellett várni mig bebotoznak egy golt...
megyek is aludni.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
én nem unom.
sok meló van még a csapattal, és ezen munkálkodom.
szeretnék egy bl résztvevõ gárdát összerakni, aki legalább a csoportmeccsekig el tud jutni.
bl gyözelemben nem is reménykedem, mert a 2006ban is csak uefát nyertem cordobával.
nagy csapatokkal én sem élvezném a gammát
sok meló van még a csapattal, és ezen munkálkodom.
szeretnék egy bl résztvevõ gárdát összerakni, aki legalább a csoportmeccsekig el tud jutni.
bl gyözelemben nem is reménykedem, mert a 2006ban is csak uefát nyertem cordobával.
nagy csapatokkal én sem élvezném a gammát
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...