121242
Football Manager
-
#104292 azokkal nem kell foglalkozni, ha óráról órára akárcsak egy kicsit is tanultál...akkor ilyenkor csak el kell olvasni, és már emléxel is mindenre...vagyis nekem így megy...mondjuk a kisvizsgáimra kiváncsi leszek:D -
SeLFisCH #104291 3 nap alatt 3 tz-.- múlt héttel együtt 8 nap 8 tz... szarni sincs időm -
Maldini 92 #104290 nagyon kihalt a topik senki nem fm-ezik?
Izzít Pompi -
#104289 Na felbaszta az agyam az FM, két és fél hónapt játszottam erre kifagy a gép, pedig bejutottam a Liga-kuap döntőbe, fasz kivan. Sztem kezdek egy újat, nincs kedvem levinni újra ennyit. Sztem vagy magyarba kezdek vagy vhol angol 4-5-6 osztályba. -
#104288 mindenki elment aludni? -
#104287 ÁÁÁÁÁÁÁ nem hiszem el! Megtörtént a történelem megismételte önmagát!!
A liverpoollal azt csináltam amit Benitez csinált a valóságban megnyertem úgy a BL-t hogy a bajnokságban valami iszonyatosan szerepeltünk! A BL-ben kivertük a Barcát,Münchent,MU-t és a Döntőben a Real-t nagy küzdelemben 4:1-re 2:1-ig óriási küzdelem volt egyfolytában a Real rohamozott és aztán Kuyt egy óriási bombával eldöntött mindent összeestek és Luis Garcia (Az istenem):D bevágta ugyancsak 25ről a 4.et!!
Így a 4. Newcastle csak az UEFA kupában indul és a haverom hiába lett 2. az Arsenallal selejtezőre kényszerült:) -
#104286 turpert:
kicsit kulturáltabban ird meg a hszeidet, vagy rejtsd el a spoilerrel -
SeLFisCH #104285 na mai fm teljesítményem
4 győzelem 2 döntetlen -
#104284 hali grat all -
#104283 6. mecccse nyeretlenek vagyunk ilyen még nem volt és még mindig elsők vagyunk 1 ponttal -
#104282 Nem is kell kiprobálni,csak mondjuk a mostani állásodban keress a rá a japán nemzeti csapatra....Mind1ik játékos szürke? -
SeLFisCH #104280 sosem próbáltam még -
#104279 akartam kezdeni egy bajnokságot a japánokkal de nem jeleniti meg rendesen sem a klub csapatokat sem pedig a nemzeti csapatot.nektek müxik rendesen? -
SeLFisCH #104278 szép
frankfurt ellen nagyon nyögvenyelősen jutottam tovább nk-ban :S -
#104277 EB-selejtezőcsoportban 4.-ek lettünk, Norvégia, Törökország és Görögország mögött, pedig törököket egyszer megvertük.
2010 VB-selejtezők állása:
Eredményeim: Örményo. 4-1, Észto. 3-0, Horváto. 2-1
Az angolokkal még csak barátságost játszottam, 0-3. Az kemény menet lesz.
Kezdőcsapat: Fülöp- Kollár, Juhász, Éger, Szatmári - Hajnal, Tőzsér, Gera, Huszti - Rajczi, Priskin.
Gyakori kerettag: Kanta, Németh, Hrepka, Torghelle, Csizmadia, Böőr, Koman Vladimir, Király.
Babos visszavonult a válogatottságtól, így Balajcza a 3. sz. kapus -
Maldini 92 #104276 simán nyerni kellett volna:
-
SeLFisCH #104275 nagy a csend a topikban vhogy fel kéne éleszteni ... -
#104274 hi all!!!
grat mindenkinek, láttom nagyon jók vagytok
én nem rég kezdtem el egyet a WBA-val, hát mivel kellett nekem a pénz ezért eladtam a húzó játékosokat, sajnos Gerát is mert nem akart hosszabítani (Davies,Greening,Koumas,Ellington,Hartson,Phillips,stb.); csak Albrechtsen(???), Steele és egy pár játékos maradt. REngeteg magyart hoztam a csapathoz és némelyik be is vált, az U18-at is felturbóztam. Németh Krisztián a gól királyon 15/14-el, de bevállt még Kollár,Lázok, Tóth B. Balázs, Korcsmár,Dzsudzsák,Ráthy és a többiek se rosszak. Voltak persze külföldi igazolásaim is. Majd hétvégén dobok képet az igazolásokról, a csapatról és a helyzetről; mert a koliból nem tudok. -
Maldini 92 #104273 mi ez a csend??
így állok jelenleg:
-
Civis a pályán #104272 Persze!
Patch, javító patch, mindenen szépen sorba mentem.
Azért gondoltam erre a 3D-s bigyóra, mert volt még egy ősmentésem a debreceni csodálatos éveim első napjaiból, ifjúkorom hajnaláról, amikor még nem raktam fel ilyen-olyan szövődményeket, és azt betölti. De azt a három mentést, ami a 2008 november-decemberi jelen, elkezdi tölteni, de egyszerűen leáll. És azt meg nem hiszem, hogy egyszerre romlik el három mentésem. Biztos van valami ésszerű magyarázat. -
#104271 fmfansite.extra.hu-n fenn van, jo a 2006hoz kiadott cuccal.
egyébként ez nem lehet ok a mentésedre, peccselted a mostani gammát? -
Maldini 92 #104270 szasz all
sok sikert hozzá én meg lassan kezdem a bajnokságot a Pompival már csak egy csatár kéne -
#104269 hellósztok,ma kaptam meg az új monitort,kezdek egyet a Dortmunddal Self szerint jó a német bajnokság -
Civis a pályán #104268 Sziasztok!
Elb****dott a játékom, újra kellett telepíteni...
Hiába raktam vissza a régihez utólag letöltött skineket, packeket, meg hasonló nyalánkságokat, mégsem nem akarja betölteni az előző, debrecenes mentésemet. Biztos valami kiegészítő még hiányzik neki.
Én a golyójátékosokból 3D-st csináló progira gyanakszom, ami a régihez fel volt rakva, ehhez még nincs. Meg tudnátok mondani, honnan tudom letölteni? A sortioutsi-n találtam egy 3D Player alatt futó valamit, de csak két csillagot kapott az 5-ből. Lehet, hogy mégis ez az?
-
Utley #104267 Perugia-al sikerült felkerülni a Seria B-beA 21.forduló után 12pont volt az előny,de a végére csak 3 maradt.
Igazolnék a 2.osztályra,de anyagilag elég gyengék vagyunk,ráadásba a szurkolók kedvencét (Elkhattabi-t) a minimum free árán kivásárolta a Livorno. -
#104266 Ezt nem hiszem el! Idegenben játszottam az Everton ellen vezettem 3:0-ra!!!!!!!!!!!!!!!!! Kikaptam 4:3ra!!!!!!!
Mit csináljak hogy több ilyen ne forduljon elő??? -
SeLFisCH #104265 németh k. 4.4M euro már :P -
kijou #104264 na az ienektől mászok a falra! (én a MU-val vagyok) -
#104263 kezdtem Watforddal egyet
-
00000 #104262 Üdv!
kéne egy link magyar facepackhez!
kösz!
ui. sem az offtopic sem a fm fansite nem megy... -
#104261 és bocs az offért -
#104260 fél hét után loading pompey :) -
#104259 www.megaupload.com -
SeLFisCH #104258 adjatok egy oldalt plz ahova bármilyen filet fel lehet tölteni
rapidshare-re nem enged be :| -
#104257 Offba plz, htx. -
SeLFisCH #104256 de megvan gépen inkább feltöltöm neked -.- -
SeLFisCH #104255 de megvan gépen inkább feltöltöm neked -.- -
SeLFisCH #104254 tessék
ingyen letöltheted ha regisztrálsz. Kb 5 mp munka volt , google 1 találata -
#104253 [b]srácok help kéne sürgősen
kaptam webcamot, felraktam, de kér egy kstvtune.ax nevű fájlt, elvileg a windows xp professional service pack 2 CD-n rajta van! valaki legyen olyan jó h eljutattja nekem a fájlt, v egy linket ad! -
SeLFisCH #104252 nm. hsz számmal nem szolgálhatok , de többször is felmerült a kérés