Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig bari meccs az ellenfél gyenge volt, mondjuk ti az ilyen csapatokat min. 10 góllal veritek de én még kezdõ vagyok, ja és szinte a primavera csapatommal vertem el õket mert 12 játékosom a válogatootban szerepelt, asszem 6 játékos a b csapatból volt meg még a cserepadon is pár 15 játékosm hiányzott (sérülés,válogatott).
Yo, Bitch!
Barca vezetõje a meccs elõtt kijelentette esélytelenek vagyunk a bajnokság megnyerésére
höhö
höhö
Born to win
ok kösssz
Fiatal tehetségek:
- Zuniga
- Santos
- Dzsudzsák
- Messi(De csak, ha sok lovéd van!)
Most kapásból ennyi.
- Zuniga
- Santos
- Dzsudzsák
- Messi(De csak, ha sok lovéd van!)
Most kapásból ennyi.
hy!
a watfordal viszem és azt szeretném kérdezni h tudtok ajánlani valami fiatal tehetséget???nagy segitség lenne.
köcce elõre is
a watfordal viszem és azt szeretném kérdezni h tudtok ajánlani valami fiatal tehetséget???nagy segitség lenne.
köcce elõre is
Nem tudom mi van a géppel most kidobta ETO-t a barca szoval ingyen johetne Fernando Torres melle igaz már 32éves szinte bottal jár😊
Born to win
Na folytatom az éppen csak elkezdett MTK-s mentésem. Régen játszottam már magyar csapattal.
Célok: Stabil Bl résztvevõ csapat, Stadion és átlagnézõszám növelése <#vigyor3>#vigyor3>, egyeduralom a hazai porondon
Célok: Stabil Bl résztvevõ csapat, Stadion és átlagnézõszám növelése <#vigyor3>#vigyor3>, egyeduralom a hazai porondon
Forza Milan!
azért mert ott kint azt jelzi hogy hány üzenet van a topikban
itt meg az hogy ez hányadik hsz
- csomó hsz törölve lett eddig
itt meg az hogy ez hányadik hsz
- csomó hsz törölve lett eddig
Miért van az hogy kinn 100K alatt van az üzenetek száma itt meg most írom a 100139. üzenetet?????????<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Born to win
hát papi😊 ugy kel hogy.....ot avn bal oldat egy csomo menü nem igaz nem szoktad probálgatni?😊 na mid1 tán player in...vaalmi nme vok profi angolos nme tom mivan oda irva😊 na ara kat és ot legalul😊 kiválaztod kitöl tanulna és bepilod hogy tanulhatna töle😊nme nehéz csak probálgatni kel😊
Hogy lehet a profijátékosokkal a fiatalokat tanítani? Mert szoktam látni hogy mondjuk Lua Lua tanítja Ndebit!
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
A sorti volt az elsõ ahol megnéztem ,de ott sem találtam. Gondoltam van valaki, aki használja ezeket a mezeket(spanish segunda 😎 és tudja honnan szedte le õket.
Forza Milan!
Ha az összes edzõm felfogása Óvatos vagy nagyon óvatos akkor inkább védekezõleg kéne felálnom????
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
😊)))))))
itt vagyok , benézek néha csak nincs +favba
képekez meg többi dolgot a topikomban osztom meg az FMkockákkal 😄
képekez meg többi dolgot a topikomban osztom meg az FMkockákkal 😄
az elejét arol hoyg selfish mega töbi elemnt nicsenek már ök it vagy 10 ember ano emléxek mindre!!!De ez van max váltás van de ne rontsuk már ela topicot😊 igen pár évig jo lesz fejlödik😊de akor Gépeljünk keményen hogy megmaradjon a dobogos helyünk és ne trágárkodjunk😊 sztem ez midenki érdem e lene😊
JAH ÉS FM4EVER!!!😊
JAH ÉS FM4EVER!!!😊
Sztem jol tete hoyg elment !!Mert eza topic sajna nem oylan már mint régen😞 JO lene ha már midenki a játékrol bexélne és nem arol "jaj miért??" re vezsekdnek !!! Továbi jo fmezést😊
Jo eza magyr pléja csak kicsit vén szegény😊
Jo eza magyr pléja csak kicsit vén szegény😊
mit vártál?!
azthittem hamburg drukker is vagy <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
valaki mondja már el nekem azt, hogy minek mentek el (selfish, arsenal stb.) külön topikba, ha minden képet amit a SELFISH FM topikba beraktok ide is beraktok!!!????
Ezért értelems dolog volt nyitni egy kül. topikot.!!!
GRATU!!!!!!!
Ezért értelems dolog volt nyitni egy kül. topikot.!!!
GRATU!!!!!!!
Divatcsapatok OLÉ!
otthon 0-0ra végeztem a trabzonsporral minimum 3 gólt lõhettünk volna
a brémával vagy?
félidõben lecseszés, milyen munka hogy egy 2. helyre várt csapatot nem verünk idegenben?😄 eredménye itt is van😛
www.sortitoutsi.net
Na ide is beteszem: Spanyol Segunda B-s mezek kellenének. Stílusúk nem számít.
Link, oldal jöhet priviben.
Köszi
Link, oldal jöhet priviben.
Köszi
Forza Milan!
látod ha nem bírókat vennél lenne rá pénzed😊
miért mennyi az átigazolási kereted?
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
megnézted schmidtmayert? õ középpályás, meg ajánlanám még csepregit az FTC-bõl. Nálam beváltak
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!