Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ingyen jött Stranzl a Spartak Moszkvától😊
ricardo vaz te
ez az abszolút balfaszság 😊
noname pleják bárhova elmennek.
ezek közül szinte egyik sem ismert pleja, ergo mért ne menne el.
ez az egybõl rosszmájuság...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
melczer, dzsudzsák, saliga tesók, németh, tisza, feczesin, balogh béla, pollák, fentõs, zuniga, sara, stb.
de egyébként keresõ, és scout😊

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Forza Milan!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Hoztam 2 képet a játékomból:
elsõnek a csapat
2. tabella
http://keptarhely.cjb.hu/upload/users/-%20public%20-/0/0/0/m21020tabellac53.jpg
Igazándiból van értelme ezeknek az egyéni beálításoknak? (csapat taktika, játékosok egyéni taktikája, üzengetés, dicsérés stb)Kipróbáltam, beállítottam egy edzéstervet, (nem saját, hanem letöltött), bûn rosszul ment, visszatoltam mindent alapra, nyertem zsinórban a meccseket. Van értelme millió flikk-flakkot beállítani, vagy ezek a dolgok csak azért vannak, hogy beleéljük magunkat, de igazándiból nem érnek semmit?
Elkezdtem egy gémet a Juvéval (tudom nem nagy kihívás, de elvégre a kedvenc csapatom 😛), egyenlõre jól megy a szekér, 2006 decemberében 17 meccsbõl 16 gyõzelem, 1 vereség, olasz kupában a Chievo ellen játszom. Igazoltam Rosenberget és Némethet mint vészcsatár, mindketten jól teljesítenek. Góllövölistát Del Piero vezeti 18 góllal. Röviden ennyi
Hogy tudom megdícsérni õket, egyszerûen nem találok ilyet a menükben.
Amuyg meg teljsen átalakitoam a csapatot max 5játékos maradt az eredetiböl😊))) Amuyg senki nagy sztárt ugy nme vetem😊 a sok fiatal tehetséget és ifiket hozok !!magyarán fiatalitom a csapatot 😊FIATALOKÉA JÖVÖ😊 Van pár magyar is😊 majd nyomok képeket ah lezs idöm😊
Nemrég kezdtem játszani az FM -el, tetszik, csak még sok mindent nem tudok. Pl. most szinte az egész csapat morálja a föld alatt. Mivel tudnék ezen segíteni?
Elõre is köszi!
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
oly:
ezért nem kell idejönni, köszi.
többieknek sok sikert, gratu, blablabla
azon már túlvagyok hálistennek 😄
Forza Milan!
Forza Milan!