121242
Football Manager
  • soma22
    uefa negyeddöntő, mostmeg még küzdök egyet a hamburg ellen...ez idegel a legjobban, ott nem megy
  • gilgames00
    az már jó,vmi kimagasló eredmény a nemzetközi porondon?
  • soma22
    2014
  • gilgames00
    szeva!hol tartasz velük?én most kezdtem el velük...
  • soma22
    nha úgy döntöttem kap még egy esélyt a fradis mentésem.
    nagyon nincs kedvem újat kezdeni, nomeg ez a csapat már nagyon a sajátom...

egyébként gratulálok nektek, születtek remek eredmények:)
  • Balázs 17
    micsoda továbbjutás LOOOOL:D

• dalackraul
    Köszi

Miből?:D
  • Balázs 17
    de
    vegyél jobbat:)
  • dalackraul
    Üdv all és grat all!!!
    A nottinghammel vagyok és az a kérdésem hogy a kapusom mindig kirohangál a kapujából erre nincs valami megoldás?
  • Maldini 92
    ugynézem elírtak valamit elsőre mert átrakták a Fifa Man.-hoz
  • LasDen #104442
    3- évemben a Reallal szenvedek......hol felpörög a csapat és brillírozik hol meg simán kikap....így a 6. helyen tengődök és nem tudok elmozdulni...jött a Gimnasic elleni meccs (gondoltam könnyű hyőzelem), de Casillason kívül nem volt kapusom és kapus csere nélkül áltam fel (igen, nagyon hülye vagyok)...term a 10. percben lerúgták, így Ramos állt be aki egész jól védett, de így is 2 gólt kapott és kikaptam....
  • Maldini 92
    sűrű a mezőny:
  • SeLFisCH
    kb olyan szintű , mint a magyar, nem röhögném ki
  • Maldini 92
    csak erős idegzetűeknek!!Örmény bajnokság:
    http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=7281
    kiváncsi vagyok milyen lehet:D
  • SeLFisCH
    utóbbi 5 meccsem

Hamburg:Bielefeld 5:0
    Hamburg:'Lautern 0:0
    Hamburg:Wolfsburg 3:0
    Hamburg:'Gladbach 6:0
    Hamburg:Brelin 3:0
  • vmvr
    nem hiszem el

a nottm után elszáll a WBA is:SSS

mára hagyom is az efemet, ideges lettem, majd holnap kezdek vkivel
  • SeLFisCH
    [center]
  • Utley
    Perugia-al a 3.szezonom kezdem.Első évbe sikerült a 3.ligából felkerülni.Idén már osztályzóra oda kéne érni!3,400,000Euro van igazolásra!
  • SeLFisCH
    nekem a scoutom egy újpestit szúrt ki
    3 csillagos már most , PA 5 csillagosnak van írva. Majd megnézem genieben , mennyi az az 5 csillag
  • Darkon
    Nem vagyok az a mindenaron-magyart-a-csapatba szellemisegu manager nalam az jatszik aki a legjobb de most ugylatszik lesz magyar is a Villarealba lehet megveszem scoutom maximalisra ertekelte meg a Juve iskola se szar uh biztos van benne valami...

• Darkon
    Kofi

Vela unta magat Arsenalba uh. nyaron jon 42.5M

• Ars3nal
    kaptam volna normális fizetési keretet lett volna több erősítés de így védőnek már csak Henchoz jött, van még 7 millióm de nem engedik a fizetést rendesen:c

• SeLFisCH
    grat

egy két statisztikati mutatót dobhatnál

gondolok itt egyenleg , játékosokból származó bevétel-kiadás , hány meccset nyertél-vesztettél-döntetlen lett :)
  • Maldini 92
    hali!nagy grat a bajnoksághoz és persze grat mindenki másnak is:)
  • Darkon
    Utolso meccset buktam de hala a Gimnasticnak aki emberhatranyban verte 3-1re a Valneciat ISMET BAJNOKOK VAGYUNK.
  • Darkon
    A kapus
  • Darkon
    Na meglett a Spanyol kupa van meg ket meccsem a bajnoksagaba 3pontal vezetek a Valencia elott de megvert otthon plusz van egy dontetlenem ellene szoval mindket meccs kell.
  • SeLFisCH
    Hi all
    Loading Hamburg...

offtopikba érdemes benézni
  • SeLFisCH
    én reyest hozhattam volna el 15milkáért , de nem hajlandóak eljönni

angliából szinte senkit nem tudok igazolni , olaszországból és spanyolországból nagyon nehezen , keletről jönnek el könnyen , dél-amerikából meg franciaországból.
  • SeLFisCH
    poénból felnyilaztam kapuból csatárnak. Hátul passzolgattak, ez az idegbeteg előrerohant és befejelte :D
  • gilgames00
    németország,3.osztály,Fortuna Düsseldorf..megpróbálunk BL-t nyerni:)
  • GTheo
    3. osztály alatt szinte csak angliában van akármi asszem...

VBt buktam, nyolcaddöntőben portugália 2-1re megvert, hülye mascheranot 2x állították ki a vbn, 90 percben kaptam gólt...Mst szurkolok Walcottnak h a döntőben lőjjön 1-2 gólt és ő legyen a gólkirály :P
    Eladtam Lennont,BenArfát 30-30 millióért, senki sem jött, fiatalítani fogok, najó azért 1 nagyobb igazolás beleférhet :)
  • gilgames00
    üdv emberek,grat gtheo!Tudna vki tippet adni h meik csapattal kezdjek egy ujat?3.osztályból max,vagy leljebb ,európai országból de ne Anglia.
  • GTheo
    Már ezért mgéri válogatottban dolgozni, 20dik percben nem megadott gól, Samuel alibizik csak, de azért nem rossz eredmény, 81dik percben átálltam 4-2-3ra, saviola gólpassz agüeronak :)
  • GTheo
    Agüero 15 ? ? ? baszki mekkora mázlista vagy :P
    VBt kéne mst nyernem Argentínokkal, eddig 4-2-3-1et próbálgattam mint a barcában, de mst áttérek lehet a 4-3-3ra, de az oanra h az utsó 3 mind csatár :P argentínoknál lehet Tevez,Agüero,Messi :) 15 játékosom ment a VBre.
    Idén a real elkezdett erősíteni, 4 játékost igazolt 120milláért(Sissoko,Ménez,Makoun II,Alex).Erősít az összes riválisom, tőlük kéne erősítenem :P
  • liverpool19
    Salzburggal bajnokság+kupagyőzelem és a Bayern,Barca,Bordeaux csoportban 3. hely,de az Espanol ellen elvéreztünk az UEFA-ban
    most a Besiktas ellen harcoltuk ki a BL csoportkört,ahol a Liverpool,Parma,Benfica trióval találkozunk.tovább kellene jutni
  • tupac28
    Most fejeztem be az 1. szezonomat a Crewe-vel az angol 1. ligában és sikerült az 5. helyet megcsípnem. Sajna a rájátszási döntőben a Swansea ellen alulmaradtam 1:2-vel. Legjobb játékosom Giovanni (brazil-olasz) és vmilyen chilei csapattól hoztam 120k-ért. A köv. szezonban cél az 1-2 hely vmelyike. Próbálom leigazolni Sierra-t,Vincze Ottót és már igazoltam egy fiatal (18 éves) lengyel csatárt + egy frankó lengyel Tkp-t. Az mitől lehet, hogy drága jó Giovanni elkezd fejlődni, majd szerződést hosszabbítok vele és elindul az értékeinek a visszaesése (talán elkezd lazsálni...?)
  • Darkon
    Nekem Torres ingyen jott Aguero meg 15M(euro) anno igaz Ronaldo volt az ahitott nagy nev 63M, Eto ingyen.
  • GTheo
    Legszarabb barcás évem, semmit sem nyertem...bajnokság 2dik, bl negyeddöntő...Én hüe meg etoot elakartam adni de még mindig a legjobbom...Nyáron fiatalítás, addig is VB argentínával :P csoportm: olasz,nigéria,román.

Sel ochoa h a pi***ba rúgott gólt?:D
  • SeLFisCH
    Németh Krisztián értéke már 7M euro :D

Úgy döntöttam , hogy semmi értelme 100 ponttal megnyerni német területi ligát , úgyse juthatok fel, inkább a barit a brestet és a den haagot fiókcsapatnak fogadtam és oda küldöm őket. Általában kezdől , jól fejlődnek és az értékük eszméletlen módon nő. Lsd némethkrisztián :D