Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
most megkeressem azt a hozzászólásodat mikor az egész bagázst elhordtad mindennek és kijelentetted hogy te ide soha többé be nem nézel?

nah kb 3-4 óráig bírtad

utálom azokat az embereket aki meghazudtolják saját magukat...

lemondassz a topikról egy családi(?) ürüggyel, elpasszolod az elsõ embernek aki szembejön a házigazdaságot (ezzel most nem azt mondanám h soma nem alkalmas erre...), mert hogy jaj de most nem bírod el ezt a terhet, erre 2 napra rá nyitsz egy saját topikot, és nyomatod nagyba az efemet

látom azért ügyesen leszóltad oly efemhez való hozzáértését... hát azért olyan rohadt nagyot te se tettél le az asztalra, mindezek mellett tiszteletben tartom a gémeket, ez csak egy játék, most nem errõl van szó, de azért viggyázzunk mibe kötünk bele...

Avanti Crociati!

olympus
ez alacsony szinvonal? olvass vissza pár hszt. Sokat.
Ott volt alacsony szinvonal.
Akkor nem vita volt, hanem egy nézeteltérés, ami itt kezdõdött és máshol lett vége. ENnyi...

Divatcsapatok OLÉ!

Darkon
Amugy játszik itt valaki spanyol bajnokságban? Mármint az FMben😊

Born to win

Darkon
Már megbocsáss de ez nem vita vitát észérvekkel vívják az arra hivatott forumon belül ez FM2007 topik nemtudom az hogy kapcsolódik hogy valakinek megyei 36. lett angolversenyben stb. Meg hogy ki hogy fm-ezeik bár tudom minenki érzékeny és kerülöm egymás értelmi szintjének degradálását de ez tényleg ez már tényleg alacsony színvonalat üt meg.

Born to win

zaki
😄DDDD

<#love12>

olympus
azt bírom, hogy egy szimpla vita miatt itt mindenki jön hogy hogy megzuhant a topik...
Nem szpemmeltünk nem anyztunk semmi. Egy normális vita volt emberek nem háború...

Divatcsapatok OLÉ!

Darkon
Úristen kicsit megzuttyant itt a színvonal😞

Born to win

nme kel foglakozni velük vaalkienk 1x engednie kel😊 de amugy lasna már mdiehol ugyan az megy mit a politikába😄
olympus
?????

Divatcsapatok OLÉ!

McFrost
715

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

olympus
én örültem😄DDDD

Divatcsapatok OLÉ!

soma22
😊

egyáltalán nem egozás, és nem is elvárás, de nézd meg a betolt képeimre mennyi és milyen reagálások jöttek...ez a sajnálatos, máshol, mások érdekes velem együtt örültek, vagy legalább azt mutatták

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

ezt én is tom volt már roszab is😊 de na jön pár ember aki csak pofázik mit pl anno még régen jötek ide a át a fifások és papoltak vagy 3 napon keresztül😄 de avégén tuléltük elzavartuk öket😊 ezt si valahogy megkéne oldfani!!!amugy meg jo elhsizem van egykét ien jelem de ha visza jön egykét régi arc és ténleg csak ir a játékrol amiröl szol ez az egséz és nme szologat be vagyis nem azért jön ide adig sztem nincs baj!!😊 na d enem offoljunk enyit😄 mErt feltünö elsz hogy az fm topic a legforgalmasab😄
soma22
remélem jól telt😊

köszönöm mindekinek a jókivánságot

olympus
Soha<#vigyor1><#vigyor1>

Divatcsapatok OLÉ!

zaki
Bunyó van! <#boxer><#vigyor1><#buck><#ravasz1><#fogmosas>

soma22
ebbe a topikba BÁRKI írhat, de nem romboló jelleggel.

és persze volt jobb is ezzel tosztában vagyok, vagyunk, de sokkal rosszabb is.

helo midenki grat midenkinek jo estét😊

JAj mit kel vitázni amugy amásikban most leirtam már de ide leirom röviden !!NEM MID1 Ki hoova ir???? eza topic ahoyga töbi is midenkié neten találsze gy forumot akor sw az van "jaj nem nézhetek fel nme az enyém""mert kb most ezt csináljátok!!Midenki olvasgat kérdezget d emelözök a az offot és a hülye kérdéseket😊)) és enyi mdien oylan mint régen!!! A másik meg van valaki aki felválata hogy házi gazda adig csinálja mig csinálja mid1 ki de jol csinálja eyni!!!eyget megjegyezhetek jo ez most igy is Somával de volt már job is😊) nem sértésnek szántam!!😊 enyi továbi jo fmezést😊
szerintem annyi ideig lehettem házigazda, mint te vagy most

eddig betettél egy bannert , amit fyrex csinált. gratulálok

téma lezárva --

soma22
kijelentetted hogy nem tudsz az fmre koncentrálni, játszottad a mártirt, stb(emellett részvétem), de topikot nyitsz. kissé érdekes és szánalmas tett, emellett pedig semmit nem csináltál amig hg voltál itt.

vita vége, nem kérek reagálást.

aki egy szánalmas kijelentése után lemond egy posztról,amire alkalmatlna

szánalmas kijelentés ??? - te biztos jobban tudod
amire alkalmatlan - merõ feltételezés

olympus
ill. offtopikba átfáradni sziveskedjék😄DDDD

Divatcsapatok OLÉ!

soma22
szerintem az az ember, aki egy szánalmas kijelentése után lemond egy posztról,amire alkalmatlna, és utána nyit egy még szánalmasabb topikot, amellett, hogy neki most nem az fm a legfontosabb az szerintem maradjon szépen csendben, és menjen vissza a topikjába.

Vita és off befejezve!

olympus
akkor gyere OFFtopikba.

Divatcsapatok OLÉ!

mert elég jó vagyok angolból

( most nyertem meg megyei angol versenyt 9-10. o )

soma22
Na akkor ezt itt fejezzétek be.
offtopikot szemeteljétek össze egymás szidásával, ne ezt.

Köszönöm!

állítólag sosem mondtam h elmegyek csak -fav a topik . ezt leírtam kb 100-150 hsz.-al ezelõtt. Neked volt itt a 100k elõtt nagy arcod , h még te teszel szívességet h irogatsz

olympus
kövi már elég nyugi?^^

Divatcsapatok OLÉ!

zaki
Magyarítást miért nem használsz? 😊

soma22
nyugi!

olympus
Drága Selffisch!

Semmit nem tudok FM-be? Ha ez igaz is, ez miért lenne bármilyen probléma számodra? Mert tudtommal most se az eredményed miatt szóltam, hanem hogy már másodszorra takarodtál el a topikból és másodszorra jössz vissza. Ez az ami nagyon elgondolkodtató!!! Arcom van? És??

Értem, ide csak azok irhatnak, akik egy alacsony ligából indulva megnyernek mindent?? Nem hiszem, arra ott van Selfisch FM TÁPIG(COPYTOPIC)-ja. Ahonnan néhányan visszajárnak menõzni, ahonnan már elmentek állítólag...

Divatcsapatok OLÉ!

aki semmit nem tud FMben , kötekedik minden jött-menttel és akkora arca van , hogy a plafon leszakad az a száni

mellesleg meg te mondod magad qi bajnoknak

soma22
szerintem ott van alul hogy nem kötözködés volt.
kéretik azonos hangnemben válaszolni.

olympus
de én rakok ide képeket?-.-
Elmentek, hogy csináltok egy topikot ami mellesleg COPYTOPIC, aztán visszajártok ide és képeket raktok be.
Kisebb gyõzelmekrõl, nem BL vagy bármilyen apró trófea megnyerésérõl:S
Szánifiú-.-

Divatcsapatok OLÉ!

neked nincs külön topikod ? elme -.-

olympus
self neketek nincs egy külön topikotok?

Divatcsapatok OLÉ!

Ars3nal
faszán betltam 80. percbe 3-3-4es felállást, gyors játékkal😛

gólokat lõni eza feladat gyõzni fog a piros-kék csapat szpari aláá szpari allé

Ars3nal
elsõ két meccset 4-0ra és 2-0ra nyertem negyedosztályban

Mor3llo
HNa....Cselszkit kivertem, szívélyesen megkaptam a Barcát.Talán könnyebb lesz azért, mert lesz végre bal oldalam...Lens ellen 2:0-ra nyertem, 9 ponttal vezetek bajnokságban, 12 meccs óta veretleeeeeen vagyok 😊)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

vmvr
_A:S_?A😄?_A😄?:AS:AD:A?FDASAD

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

soma22
ha lehet ezeket az offba, köszi

Ars3nal
nem x lett, feljutottam amugy

Darkon

Born to win

zaki
De ciki... 😄