Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Forza Milan!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Anyagiakkal nem lesz probléma,szépen kúszik felfelé az a számla, a "lyukas" posztokre skóciából igazolgatok egyelõre. Meg elég sok pénz üti markom x meccs után Walcott és Gareth Bale után majd 😛 Volt egy normális scoutom(13/15) akit elvitt a Mallorca😞
egy középsõ középpályás viszont mindenféleképpen kell, mert nincs szûrõ emberem.
Cordobát töltöttem be, remélem több sikerrel mint a 2007ben
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Alaposan végignéztem mindent a csapatnál. Az anyagiak egész jók, a klubnak 21M font tartozása van,de havi 200e fontot kell csak törleszteni. A 32 000es sztadion pedig kárpótol érte. A keret a másodosztályba egész jó. Igazoltam egy csatárt és jöttek ketten kölcsönben,vettem egy-két ifit szinte randomra. Kapusok elég jók,védelembe van kevés emberem. Középpálya elég jó,van v 7-8 plejám rotálni erre a 4 posztra , a csatárok megint jók. Az edzéslehetõségek vmi fantasztikusok. 18as , az ifi pedig 19es talán. A kerethez visszatérve sok fontos játékos kölcsönben van. Az 5 védõmbõl kettõ kölcsönben van,egy középpályásom és két csatárom szintén. Ha feljutnék,nem tudom bent tudnék maradni e a PL-ben.. De ez még a jövõ zenéje,nemsokára indul Championship...
galaxis télleg nagyon jó, holnap énis megrendelem.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
az ára helyesen maradt a szokásos, 9990

Amúgy ez az elsõ játék amit eredetiben megvettem, remélem megérte. Ha már ezer éve managerezem, egyszer az életben belefér, hogy megvegyem eredetiben.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
magyarosításod honnan van ?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Most veszem meg a 08at, minnyárt megérkezik, elõbb telefonáltam 😉
Ha angol akkor tudom vhogy magyarosítani?
magyaritasokon nincs még semmi
ez meg meglepetés..nem gondoltam volna, hogy ennyire középcsapatnak tartják a Feyenoordot.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Hihetetlen de één addig nem szertnék játszani😊
Elõre is kösz!