Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
Huh de jól jött ki a lépés. A játék kezdetekor 2M font körül volt számlámon,110e kaptam igazolni. Mos aug elején van 6M font számlámon és 3.5M font van igazolni. 600e fontért vásároltam,és úgy jó 1.5M fontért adtam el játékosokat. Fél évet letolok,aztán megvárom scoutot. Ennyi pénzbõl már PLre lehetne erõsíteni.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

andrijcar
Mindenkinek jó játékot az új FM-mel. Még csak 2 fordulón vagyok túl az olasz bajnokságban, de máris volt két 7-1-es találkozó, ráadásul egyiken sem volt kiállítás. Másnál is vannak ilyen gólzáporos meccsek?

Forza Milan!

Mor3llo
Kissé tehetséges a gyermekem:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Végre megvan a szûrõm, ráadásul nem is akármilyen 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

csövi palermossrác igyvan nagynehezen sikerült elinditanom és elsõvok eddig NUFC-cal :}

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

kraawz
sok sikert hozzá. Sztem ez a 08 jobban hasonlít 06ra,szal hajrá

Anyagiakkal nem lesz probléma,szépen kúszik felfelé az a számla, a "lyukas" posztokre skóciából igazolgatok egyelõre. Meg elég sok pénz üti markom x meccs után Walcott és Gareth Bale után majd 😛 Volt egy normális scoutom(13/15) akit elvitt a Mallorca😞

amúgy 50 évig is lehet tolni egy csapattal? 😄 2007-be csak 5-ig mentem 😄

Mor3llo
Áhh, ez mostmár vicc.Sampdoriából le akartam igazolni Delvecchiot, az fizetése 1,8e eurot keres, 25e euros fizetést ajánlottam neki, erre visszautasított, mert természetesen zöldfülû vaok...váááá
egy középsõ középpályás viszont mindenféleképpen kell, mert nincs szûrõ emberem.

egyik, nem egyik :F

soma22
lesz😊

Cordobát töltöttem be, remélem több sikerrel mint a 2007ben

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

egyik kb leszek 😄 de közben játszok... csal legyen már meg eredetibe is... 😊 Arsenallal kedztem egy szezont amúgy. 😊

kraawz
Na végre éjszaka van idõm játszani. Lesz valaki?
Alaposan végignéztem mindent a csapatnál. Az anyagiak egész jók, a klubnak 21M font tartozása van,de havi 200e fontot kell csak törleszteni. A 32 000es sztadion pedig kárpótol érte. A keret a másodosztályba egész jó. Igazoltam egy csatárt és jöttek ketten kölcsönben,vettem egy-két ifit szinte randomra. Kapusok elég jók,védelembe van kevés emberem. Középpálya elég jó,van v 7-8 plejám rotálni erre a 4 posztra , a csatárok megint jók. Az edzéslehetõségek vmi fantasztikusok. 18as , az ifi pedig 19es talán. A kerethez visszatérve sok fontos játékos kölcsönben van. Az 5 védõmbõl kettõ kölcsönben van,egy középpályásom és két csatárom szintén. Ha feljutnék,nem tudom bent tudnék maradni e a PL-ben.. De ez még a jövõ zenéje,nemsokára indul Championship...

Mor3llo
Jessz, elsõ bajnoki😊

galaxis télleg nagyon jó, holnap énis megrendelem.

soma22
gls-el volt már dolgom, korrektek

Én is megrendeltem 😊 Köszönöm a linket! 😊 Remélem szombaton jön :|

Mor3llo
Eredetileg 85e euro 😊

zaki
Baszki, ez mekkora csítpléja... xD

robotnyk
alakul...
Mor3llo
Komoly azért ez a játék.Ha le akarsz igazolni egy játékost, de még új vagy a menedzseri szakmában, nem vagy elismert, akkor rohadt sokszor mondja azt, hogy nem hiszi, h egy zöldfûlû menedzsernél kellene folytatnia a pályafutását.Vagy pedig odatolsz elé egy igencsak zsíros összeget, amihez természetesen Te húzod a szádat.

soma22
egy nekem egy másnak

Mor3llo
Nálam eddig semmi baja nincsen a tavalyinak.

Szívesen. Kettõ nem lesz egy kicsit sok? 😊 Szombat munkanap el is felejtettem. Akkor tényleg kiviszik.
GTheo
Jó csak hát azt olvastam vhol hogy nem biztos h jó lesz a tavalyi... mert hogy vmi más kódolás...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zaki
Jó kis csomag, köszi!

soma22
megrendeltem 2-t😊
az ára helyesen maradt a szokásos, 9990

soma22
köszönöm szépen!szombaton jönnie is kell

Mor3llo
igaz h még csak barátságos meccs, de nem tûnik olyan rossznak ez a csatárpáros 😊

Már szállítható állapotban is van, ahogy néztem az oldalukon.
Amúgy ez az elsõ játék amit eredetiben megvettem, remélem megérte. Ha már ezer éve managerezem, egyszer az életben belefér, hogy megvegyem eredetiben.
Nem tudom sajnos, hova lettek kiküldve. Miután megszereztem, nem kérdezõsködtem😊 De most megkérdeztem, Cd galaxis, 9990 Ft, www.cdgalaxis.hu.
gabber_saviola
csá nyalóka, látom már te is tolod 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

soma22
melyik boltban?

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Nah, sikerült felrakni. Ez már az eredeti, nálunk kapható verzió, ma érkezett, holnap már a boltokban lesz, és egy van nálam is. Talán az elsõ kis hazánkban, jó pénzért😊
[url=]fm

[url=]fm1
Mor3llo
Makaay mellé kellett egy jól fejelõ magas gyerek 😊

gondolom a tavalyit tette rá, igaz?
GTheo
nemrossz a srác 😊
magyarosításod honnan van ?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zsolesz92
sZIASZTOK, LEHET H PÁRSZOR MÁR elhangzott a kérdés...
Most veszem meg a 08at, minnyárt megérkezik, elõbb telefonáltam 😉
Ha angol akkor tudom vhogy magyarosítani?
magyaritasokon nincs még semmi

Mor3llo
325e eurot megért a gyerek sztem 😊 tekintve h több európai nagynevû csapat érdeklõdött iránta

ez meg meglepetés..nem gondoltam volna, hogy ennyire középcsapatnak tartják a Feyenoordot.

Sziasztok! Nekem már a telepítés sem indul el. Az Install Anywhere elõkészítés elmegy 100%-ig és után a semmi. Így még nem jártam, kész vagyok. Segítsen valaki!
siederhird
Hy all! Most kezdek el én is játszani az FM-mel. Kezdek eggyet a DVTK-val, csak elõtte megcsináltam hozzá a face packot. Kiváncsi vagyok, hogy mien lett a játék. Ha minden jól megy akkor szombatra kész leszek egy Magyar Logo Packkal.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

GTheo
Kezdek egyet szokásosan a barcával, pécshez most nincs kedvem, majd késõbb folytatom azt, na meg persze vmikor kezdek a spurssel is 😊

Mor3llo
Emberfogásra raktam, és beállíottam h mindig zárjanak le a játékosok, de ígyis csak azt értem el, h kb 1 méterre toporog az ellenféltõl...

Ez nálam is így van, s ez így nagyon szarul megy... :'(((

Vki összeszedi majd a cimereket mezeket logókat megint mint a 2007ben?😊
Hihetetlen de één addig nem szertnék játszani😊
Hello! Megmondaná valaki hogyan lehet képet kimenteni a játékból?
Elõre is kösz!
soma22
ez engem is érdekelne, a demoban nem jöttem rá miért van így, az ellenfél folyamatosan elvette tõlünk a labdát.

robotnyk
23M€
Mor3llo
Az miért van, hogy hiába van a letámadás maxon, egyszerûen nem hajlandóak kitámadni a játékosok...folyamatosan csak hátrál a védelmem, és aközéppályám :S erre van vmi megoldás ?

vmvr
2010-es VB-re a selejtezõ csoportom

Portugália
Görögország
Magyarország
Montenegró
Luxemburg
Skócia

akár még kis szerencsével továbblehet menni

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix