Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
probálkozni kell, nekem is a 4. gammám lett normális.
edzõknél meg van egy adott létszám, és azt nem tudod tullépni.
a gyengébb edzõket el kell paterolni, és mikor már megüresedett a helyük akkor tudsz ujat igazolni.
az elképzelhetõ még hogy tul sok edzõd, gyuród, vagy asszisztensed van és emiatt nem engedi.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
csak elõbb még megfelelõ embereket akarok szerzõdtetni a válogatotthoz...
ReaL MaDRid x siempre
kirúgtam egy gyúrót,meg egy edzõt,mostanit u19-hez küldtem,mégsem tudom leigazolni.mit csináljak?
egyébként már vagy 2x leírtam,h mik a kínjaim a játékban,de semmi ötlet nem érkezett rá...így nem sok értelme van az fm-nek,taktikát meg ilyen szarságokat nem akarok letölteni,mert annak úgy már nem sok értelme lenne.
ReaL MaDRid x siempre
dragoner nagyon jól tolja nálam.
illetve a fiatlok közt sokan vannak akik ügyesek.
Kicsit pipa vagyok, mert kiállították Dragónert a Bolton elleni barátságos meccsen, erre 2 magyar bajnoki meccsre eltiltották... <#conf>#conf>
ebbe az összes beletartozik, a faqban pedig csak a számot kell átirni valoban.
zaki:
hajrá😊
de grat !
nemsoká izzítom Lájönt, csak van még 1-2 teendõm 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Közben a Sakhtar elsõ meccsen 2-1-re vert, de reménykedem a visszavágóban...
Egyébként gondolom olyan nagy különbség nincs a két játék között.
Csak így tovább!
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
továbbra is wrexhammel vagyok, elsõ évünkben a championshipbõl is feljutottunk, igaz csak playoffon keresztül (4.-ek lettünk), büntetõkkel. hoztam pár magyart is a csapathoz ingyen: halmosi, kanta józsi (év játékosa lett a champ-ben) és németh krisztiánt.
halmosival nem voltam kibékülve, rúgott néhány gólt, adott jópár gólpasszt is és az osztályzatai is jók voltak, de mikor nála volt a labda nagyon sokszor elbaszta...kanta hatalmas gólokat lõtt, asszem 7.5 feletti lett az átlaga, tizenvalahány góllal. németh meg egy két jó meccset leszámítva semmit sem ért.
közben vége lett az elsõ premier division-ös szezonunknak is, rengeteg új játékost igazoltam (rade prica, nicolaj agger, bruno ageiar, brede hangeland, nathan tyson (szar), marek jankulovski, stb. késõbb sikerült egy nagyon tehetséges 17 éves olasz/brazilt szerezni, de a szezon nagy részében kölcsönben volt, a végén 5-6 meccsen játszott, nagyon jól.
van potenciális jó full backem bal és jobboldalra is (mattone awang és alan shaw (õ asszem regen), szóval építhetek a jövõre. agger 21 éves dán csatár, 3. lett a prem div év játékosa szavazáson (nem tudom miért 😄). a lényeg, hogy elég szarok voltunk, de végül 4-3-3-ra átállással (4-1-2-1-2-rõl) sikerült 11.-nek végeznünk. otthon a bajnok arsenalt is megvertük, a 3. manu-t meg az utolsó meccsen 2-0-ra.
bõvítik a stadiont is, 15e-rõl 19e-re múlt októberben, most októberre meg még 5000 ülõhelyet leraknak. rábeszéltem õket a tréning dolgok fejlesztésére is, aszonták 3 hónap, kiváncsi leszek mennyit javul (average, adequate+youth academy van kezdetektõl, nem volt lóvé).
na, remélem volt aki eolvasta a kisregényt, az indulatok levezetése végett és talán azt sem bántátok, hogy a változatosság kedvéért nem volt tele helyesírási hibákkal és nem okozott fizikai fájdalmat a szavak kibogarászása 😄
Valaki megtudná mondani, hogy Olaszországban hogy vannak az átigazolási szabályok? Csak azért mert a Juvéval nyomom,és idegenlégióst még egyszer sem tudtam igazolni 3 év alatt!
Elkezdtem a 3. osztályban a kis Cambridge Citymmel! Idáig 3 gy 3d 3 v,
megszereztem priskint, kölcsönbe! Nálatok mekkora pot. ability-je? 8! sérültem van, szerencsére bõ a keret, amúgy nem nagyon akar mûködni a taktika, majd kicsit állítgatni kell😞
na majd képet dobok
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
csak sokan külföldiekkel probálnak erõsiteni, az nem jön össze és feladják.
Elég brutálisan nyomtam a Lokival. Most is, csak brutálisan sz@rul... 😄
1 évet nyomtam le eddig, igaz bajnok lettem, de már nem hozott annyira lázba a dolog. Majd vmikor folytatom a mentést. Na megyek aludni, jó 8, jó játékot.
még emlékszem a hasonlo eredményeidre😊
ejjdedurva volt😊
hogy szerezted meg?
akkor értenék egyet veled, ha most a chat.hu-n lennénk, és mindenki lenyugodott volna, és én meg vitáznék
de ez fórum, azért van, hogy utólag kommentálhassunk dolgokat, nem párbeszédre találták ki
elnézést hogy felzavartam a békés légkört 😛
Avanti Crociati!
u.i.: sohatöbbénemjövökide!<#schmoll2>#schmoll2>
<#vigyor3>#vigyor3>
Born to win
körülbelül annyira logikus a dolog, mint hogy te már mien régóta itt vagy
nemtudom miért ne mondhatnám el a véleményem, egybõl személyeskedsz
ha nem szólsz be akkor ezt most megint nem kellett volna leírni...
Avanti Crociati!
Na de msotmár ténleg csak fm... "eneka vitának gyöztese nme lehet mert értelmetlen félre tüzés az egész" Szal fyrex hasznod sincs belöle ha másik lenugyszik és megse szolal akor te is RELAX !!és nyomd az fm et😊)) enyi😊
azt mondtam h mostantól nincs ok amiért rendszeresen itt legyek
õ is ezt állítja, csak õ éppen nem ezt mondta...
Avanti Crociati!