Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
hehh, én kezdetben leigazoltam a Pat Rice-t(Arsenal menedzser asszisztense), asszisztens-nek, és jött a válogatotthoz😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

soma22
az az igazság, hogy ha mi mondjuk meg a taktikot annak sem lesz sok értelme, nomeg mindenhol más a megfelelõ.
probálkozni kell, nekem is a 4. gammám lett normális.

edzõknél meg van egy adott létszám, és azt nem tudod tullépni.
a gyengébb edzõket el kell paterolni, és mikor már megüresedett a helyük akkor tudsz ujat igazolni.

az elképzelhetõ még hogy tul sok edzõd, gyuród, vagy asszisztensed van és emiatt nem engedi.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

hunbasser
én meg most majd pont azt próbálom,h csak a felállást állítom be,semmiféle játékos utasítást nem adok,a csapat utasítást is megpróbálom alapon hagyni,pici változtatással,és úgy nyomulni.
csak elõbb még megfelelõ embereket akarok szerzõdtetni a válogatotthoz...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
leakartam igazolni egy magyar edzõt a válogatotthoz,akinek lejárt a szerzõdése,de nem tudtam leigazolni,mert mindig azt írta,h arra a helyre már van ember,meg h így is elég fõbõl áll már a személyzet.
kirúgtam egy gyúrót,meg egy edzõt,mostanit u19-hez küldtem,mégsem tudom leigazolni.mit csináljak?

egyébként már vagy 2x leírtam,h mik a kínjaim a játékban,de semmi ötlet nem érkezett rá...így nem sok értelme van az fm-nek,taktikát meg ilyen szarságokat nem akarok letölteni,mert annak úgy már nem sok értelme lenne.

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Igazság az, hogy még mindig nincs nyerõ taktikám... De inkább minden játékosnak külön utasításokat adok, legalábbis most ezzel próbálkozom.

Zaki te beállítod posztokra a taktikát vagy hagyot és csak a csapat utasításokat állítod?vagy posztonként beállítod?segíts nekem légyszi mert valahogy nem érzem ebben az évben a taktikát!legjobb eredményem az Everttonnal egy 4.hely mondjuk csak az elsõ éven voltam túl!segítenél?akár priviben vagy itt!Elõre is köszi!
soma22
😞
dragoner nagyon jól tolja nálam.
illetve a fiatlok közt sokan vannak akik ügyesek.

zaki
Köszi!

Kicsit pipa vagyok, mert kiállították Dragónert a Bolton elleni barátságos meccsen, erre 2 magyar bajnoki meccsre eltiltották... <#conf>

soma22
a topik cime football manager
ebbe az összes beletartozik, a faqban pedig csak a számot kell átirni valoban.

zaki:
hajrá😊

Mor3llo
Vágó András vágott 3-at...egyébként, csakafradi -.-' 😄:ASD:AS:
de grat !
nemsoká izzítom Lájönt, csak van még 1-2 teendõm 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zaki
Majdnem... :o

Már azt hittem, vége az uefámnak, miután a Steaua idegenben 4-0-ra nyert, de erre:

Közben a Sakhtar elsõ meccsen 2-1-re vert, de reménykedem a visszavágóban...

zaki
Üdv! Kezdtem egy új játékot a Fradival:

Olaszországban, egy naptári éven belül, csak egy nem EU-s játékost lehet igazolni......EU-sból meg bármennyit....
Sziasztok! Kezdem egy hülye kérdéssel 😛 : Itt a társaság egy része 2006-tal a másik 2007-tel játszik? Csak mert a topik címe FM 2007,de pl a fakban 2006-ról szól minden.
Egyébként gondolom olyan nagy különbség nincs a két játék között.
köszi, ja és mivel mi voltunk a legfegyelmezettebbek (18 sárga csak), ezért az euro vase-ben is indulhatunk, szóval 4 szezon alatt league two-ból, a prem div-be és a nemzetközi porondra is kijutottunk. valahogy így terveztem, bár nem számítottam rá, hogy már az elsõ szezonunkban feljutunk a championshipbõl is.
gratula!

Csak így tovább!

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

Fabio Capello
Üdv és grat mindenkinek!

szevasztok,
továbbra is wrexhammel vagyok, elsõ évünkben a championshipbõl is feljutottunk, igaz csak playoffon keresztül (4.-ek lettünk), büntetõkkel. hoztam pár magyart is a csapathoz ingyen: halmosi, kanta józsi (év játékosa lett a champ-ben) és németh krisztiánt.

halmosival nem voltam kibékülve, rúgott néhány gólt, adott jópár gólpasszt is és az osztályzatai is jók voltak, de mikor nála volt a labda nagyon sokszor elbaszta...kanta hatalmas gólokat lõtt, asszem 7.5 feletti lett az átlaga, tizenvalahány góllal. németh meg egy két jó meccset leszámítva semmit sem ért.

közben vége lett az elsõ premier division-ös szezonunknak is, rengeteg új játékost igazoltam (rade prica, nicolaj agger, bruno ageiar, brede hangeland, nathan tyson (szar), marek jankulovski, stb. késõbb sikerült egy nagyon tehetséges 17 éves olasz/brazilt szerezni, de a szezon nagy részében kölcsönben volt, a végén 5-6 meccsen játszott, nagyon jól.
van potenciális jó full backem bal és jobboldalra is (mattone awang és alan shaw (õ asszem regen), szóval építhetek a jövõre. agger 21 éves dán csatár, 3. lett a prem div év játékosa szavazáson (nem tudom miért 😄). a lényeg, hogy elég szarok voltunk, de végül 4-3-3-ra átállással (4-1-2-1-2-rõl) sikerült 11.-nek végeznünk. otthon a bajnok arsenalt is megvertük, a 3. manu-t meg az utolsó meccsen 2-0-ra.

bõvítik a stadiont is, 15e-rõl 19e-re múlt októberben, most októberre meg még 5000 ülõhelyet leraknak. rábeszéltem õket a tréning dolgok fejlesztésére is, aszonták 3 hónap, kiváncsi leszek mennyit javul (average, adequate+youth academy van kezdetektõl, nem volt lóvé).

na, remélem volt aki eolvasta a kisregényt, az indulatok levezetése végett és talán azt sem bántátok, hogy a változatosság kedvéért nem volt tele helyesírási hibákkal és nem okozott fizikai fájdalmat a szavak kibogarászása 😄
Hello!

Valaki megtudná mondani, hogy Olaszországban hogy vannak az átigazolási szabályok? Csak azért mert a Juvéval nyomom,és idegenlégióst még egyszer sem tudtam igazolni 3 év alatt!
bizony az volt, nem is kicsit!

Elkezdtem a 3. osztályban a kis Cambridge Citymmel! Idáig 3 gy 3d 3 v,
megszereztem priskint, kölcsönbe! Nálatok mekkora pot. ability-je? 8! sérültem van, szerencsére bõ a keret, amúgy nem nagyon akar mûködni a taktika, majd kicsit állítgatni kell😞

na majd képet dobok

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

5w0rdf15h
😄DDddddd az durva 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
ja és priskin vmi brutál állat volt ha jól emlékszem ;D

zorrobomber
sajnos 😊

soma22
2007ben nem tudsz ilyen magyar csapatot összehozni

zorrobomber
hoppá csak 9 😊

zorrobomber
hát igen, nekem a 2006ban kezdõ11bõl 10 külföldi volt 😄
pl.:

soma22
ebben is jok a magyar csapatok, és egy idõ után elég durva utánpotlás jön ki az edzõkomplexumokbol.
csak sokan külföldiekkel probálnak erõsiteni, az nem jön össze és feladják.

zorrobomber
2006ban nekem is jobban ízlett a loki vmiért...

Darkon
Hehe 15évesen visszavonult😊😊

Born to win

zaki
2025-ig azt hiszem, pont akkor nem volt netem, pedig egy csomó jó képem lett volna... Annyi zsém volt már, hogy egyszer csak átment -ba az a rengeteg lé (3 milliárd euró kb... 😄)

zaki
Jah... 😊

Elég brutálisan nyomtam a Lokival. Most is, csak brutálisan sz@rul... 😄
1 évet nyomtam le eddig, igaz bajnok lettem, de már nem hozott annyira lázba a dolog. Majd vmikor folytatom a mentést. Na megyek aludni, jó 8, jó játékot.

5w0rdf15h
meg mikor még reallal voltál és 2020ig mentél ha jól emlékszem 😄

soma22
kemények😊
még emlékszem a hasonlo eredményeidre😊
ejjdedurva volt😊

zaki
Akkor én is... 😄

Galériámban van egy csomó kép, ha vkit érdekel. 2006-os FM-bõl vannak.

soma22
láccik fáradt vagyok😄
akkor sorry😊

olympus
ez szvsz 2006-os.

Divatcsapatok OLÉ!

soma22
paszod pazzinirõl meg is feledkeztem pedig 2006ban zsirul tolta.
hogy szerezted meg?

na miden ok végre😊 Holnaptol jövök haza és fm láz😄 d emost mek jo 8 mindenkienk😊 amugy jo eredmény 😉
Fyrex
nah hogy ON legyen, nesztek egy kép a régi szép idõkbõl:

Avanti Crociati!

Fyrex
nah jó akkor énis leírom az utolsó hsz-emet, és most nem azért hogy enyém legyen az utolsó szó 😊

akkor értenék egyet veled, ha most a chat.hu-n lennénk, és mindenki lenyugodott volna, és én meg vitáznék

de ez fórum, azért van, hogy utólag kommentálhassunk dolgokat, nem párbeszédre találták ki

elnézést hogy felzavartam a békés légkört 😛

Avanti Crociati!

igen de midenki már jol volt és te elkztél "nyomzni" 😄 szal irhatsz de ne igy !!!irja gameröl vagy akármi látod midenki már vagy nyugodt avgy alszik már csitul a vita és ha te is abahagyod és enkm s ekel már töbször ezt elmodanom ujra fmé a föszerep😊)))Na de ha eböls egondolod ugy hogy aba kéne hagyni tod Okos enged szamár szenved😊
Darkon
Ne vedd magadra nem is neked címeztem. Amugy pont ez a célom hogy ne olvassak ilyen hülyeségeket de mikor már 2-3 oldalon keresztül olvasok gyerekes, primitiv egymást szidalmazó hozzászólásokat ahelyett hogy végre találnék a témához szóló hozzászólást akkor az már egy kicsit zavaró.

u.i.: sohatöbbénemjövökide!<#schmoll2>

<#vigyor3>

Born to win

Fyrex
szóval nekem nem lehet kommentálni a dolgokat azért mert nem voltam itt akkor amikor épp hangulatban voltak?

körülbelül annyira logikus a dolog, mint hogy te már mien régóta itt vagy

nemtudom miért ne mondhatnám el a véleményem, egybõl személyeskedsz

ha nem szólsz be akkor ezt most megint nem kellett volna leírni...

Avanti Crociati!

jajj már megint fyrex avgy kivagy te!!nme vesze dészre már mdienki békél megfele és engedi magát vigyorog (smilikal) 😊 meg miden te meg még erösitted ita csatatábort!!!Amugy csak magadhoz bexélsz sztem😊 Jah és nme kcsi a szinvonal csak helyre kel rzni egy picit mert kezdünk eltérnia témátol de már javulunk😊))) Csak fyrex mardna már nyugton!!!

Na de msotmár ténleg csak fm... "eneka vitának gyöztese nme lehet mert értelmetlen félre tüzés az egész" Szal fyrex hasznod sincs belöle ha másik lenugyszik és megse szolal akor te is RELAX !!és nyomd az fm et😊)) enyi😊
Fyrex
én nem mondtam egy szóval sem hogy orevoá' engem többé nem láttok 😊

azt mondtam h mostantól nincs ok amiért rendszeresen itt legyek

õ is ezt állítja, csak õ éppen nem ezt mondta...

Avanti Crociati!

zorrobomber
nekem úgy rémlik hogy te is elmentél innen

Atesz89
Ez ám a tudás nem ilyen efemekben sikereket elérni 😛

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

olympus
jó az idõzítés😄DDD
amúgy hali!!

Divatcsapatok OLÉ!

Atesz89
Pár napig nem néztem az esgére én is tudom mikor kell visszanézni 😄