Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kanállal fogadott, hogy 2013 elött (asszem de nem bizti) megnyeri a BL-t.
Monitorba fogadtak😄
Divatcsapatok OLÉ!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
sok sikert, jo éjt
tápolni ém brutko edzéssel és zsir edzõkkel, nomeg sok meccsel😊
ha már idõsebbek akkor nem biztos hogy lesz jobb értékük.
ha neten keresztül, akkor kelleni fog nektek a hamachi nevü progi asszem
Hogy lehet valaki vip felhasználó az oldalon?
Örülök neki, h még vannak olyanok, akik használják a mezcsomagomat!
thx!
Tudna valaki nekem segiteni abban, hogy hogy lehet multizni FM-ben? Mert hiába inditom szerverként a másik nem látja sehol! Elöre is köszönöm ha válaszol valaki!
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
simán edzõ legyen és az edzi az ifit is és a felnõtt csapatot is.
igy jopár helyet megsporolsz.
jelentkezni pedig csak az üres vagy ingo helyekre tudsz.
csak azért,mert edzõ nélkül nem akartam lejátszani elsõ tétmeccsemet 😊
ya,és csak olyan csapathoz jelentkezhetek,ahol a menedzseri poszt üresedett meg? -.- jó,ez gondolom hülye kérdés,csak gondolom megkérdezem,mert akkor nem értem,h mi értelme van,h a munkaközpontban kidobja nekem az olyan megüresedett posztokat is,mint pl a megfigyelõ vagy a gyúró
ReaL MaDRid x siempre
nem szabad az elsõ évben csodát várni...
attol meg hogy ifi edzõ lett ugyanugy számitásba veszi
kis csapatoknál én meg is szüntetem az ifi és nagycsapat edzõséget, mert felesleges.
személyzetnél meg van megüresedés,mert mondom,u19-hez küldtem az egy szál edzõmet,egy másikat már elõtte elküldtem,volt 4 gyúróm,abból elküldtem a leggyengébbet.
ReaL MaDRid x siempre
grat mindenkinek a sikerekhez legfõképp azoknak akik kedvenc magyar csapatommal a lokival szép sikereket érnek el és ajánlom hogy továbbra is érjenek el<#nyes>#nyes>
lenne egy kérdésem uj játékot mikor kezdek akkor a csapatoknál a hozzávetõleges érték mellett van vmi loan debt az mit jelent??<#rolleyes>#rolleyes> elõre is thx
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Born to win

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
max 800 px széles legyen
egyébként hajrá
most volt egy fehérvár-zte, hatalmas meccs volt, majdnem a farkamat is lerágtam izgalmamban😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
2006-ban nekem bejött az h csak a csapatcsúszkákat állítottam, de a 2007 sztem nagyobb hangsúlyt fektet a játékosok egyéni beállításaira.