121242
Football Manager
  • Beckham galaxy
    balszélen fabio aurelió van:D:D
    Én csak gerában hiszek:D:D
    Egyébként van nagyon sok ifista tehetségem nagyon nagy az értékük már most !azzal mit tegyek soma:)
  • soma22
    ha a kérelmedet elfogadják akkor megkapod azt is,bár ahhoz az kell hogy folyamatosan teltház legyen.

balszélre meg ajánlom Dzsudzsák-ot a debrecenből:)
  • Beckham galaxy
    ha lehetne akkor stadiont bővítenék:S
  • Beckham galaxy
    nemtudom talán fabregas de az a baj h inkább szélső védő kellene vagy inkább pénzt költenék:D:D
  • Atesz89
    Fabregas,Quaresma,Anderson(Porto),Joao Mutinho,Carlos Vela,David Pizarro,Zaccardo
  • Beckham galaxy
    Nem tudtok ajánlani egy jó középpályást vagy akár csatár vagy szélső védőt aki eljönne hozzám 40 milláé?:DMost komoylan mert a liverpoollal vok de egyenlőre nicns ötletem
  • Atesz89
    Kis protekciós :P
    Nagy grat Maldini így is szép menetelés volt!
  • K o n y 56
    alakulgat az ujpest , most kezdődik a tavaszi szezon 3. vagyok ( csak :( ) , a debrecen vmi 7 ponttal vezet te nagyon jok vagyunk most . Kezdőcsapat: Balajcza - Regedei , Füzi , Sedlak , Horváth - Remili , Cigan , Sándor , Bank - Hrepka , Fabinho . Feczesin 850 ezer fontért elment Sparta Prague Máté-val együtt . Ime a keret .
  • soma22
    jövöre min. bl trofea kell:)

sok sikert

(egyébként az öcsém, nem szapulni:D a szerk.)
  • Beckham galaxy
    szevasztok itt egy új tag:D
    Liverpoollal tolom
    első évem elég jól sikerült: BAjnokságba második lettem (természetesen első a chelsea) de mindig tartottam a poziciómat kupába az elődöntőbe estem ki mind az FA-be mind a BL-be:S
    MEgvettem Gerát és az év második legjobb igazolása lett ez sztem első évben egy elismerés rám nézve:)
  • soma22
    szép sorozat volt gratula, jövöre tuti siker!
  • Maldini 92
    hát ez nem jött össze:
  • gilgames00
    üdv emberek, a labdafogás az ugyanaz mint a védés a kapusoknál,ugye?
  • SeLFisCH
    hétvégén teszem újra xp-t , nehogymár' :|

galériámat frissítettem
  • BetonK
    Srácok!
    Miért is nem tudom betölteni a régi elmentésem miután új rendszert tettem?

"The save game could not be loaded"

Úgy rémlik,volt már valakinek hasonló problémája.
  • Maldini 92

jöhet a Milan
  • Maldini 92
    megint egy gólgazdag meccs:
  • Maldini 92
    4-4-2 szélsők felnyilazva tkp-nek alapban támadó rövid passz a szélekre egy célemberrel és ez ellenfél és eredményfüggően változik
  • szehi
    Hy Maldini!
    mien taktikával nyomod??
  • Fyrex
    egyéni, nem publikált :)
  • Maldini 92
    jó párharc volt ez a Sevilla elleni:

Megkaptam a Laziot ha továbbjutok akkor a Milan-Aston Villa párharc győztesével játszok
  • Pisti1026
    Honnan van ez a skin, nagyon fasza!
  • Atesz89
    Hy all!
    Nagy grat Maldini,Fyrex!
  • Maldini 92
    Grat
    FA kupa 6.ford.Pompi-Liverpool 2-2 megyünk az Anfildre
  • Fyrex
  • Maldini 92
    jó meccs volt:
  • Pisti1026
    [spoiler]faszom kivan ezzel a buzi géépe, két hónapos menetelésemnél baszódott el, kibaszom a picsába ezt a szart, kúrvára nincs kedvem újrajátszani, lehet kezdek vhol újat[spoiler]
  • Maldini 92

+Pato kapufa,Dzsudzsák kapufa,Németh érvénytelenített gól
  • Pisti1026
    Na elkezdtem a 4 szezonomat a West Hammel. Idén annyira nem igazalok(van 5 millka), csak vettem eky két nagy tehetségeket(jövő tehetségeit). Idén inkább pórbálom beépíteni a fiataljaimat. A két UEFA-kupa döntőnek köszönhetően már három csapat indukhat az UEFA-ba. Eddig egy meccset vittem le a Chelsea ellen, ahol 2-2 lett.
  • SeLFisCH
    jónak tűnik

engem most megritkítanak , igazolni nem tudok,pénzem sincs :S
  • Maldini 92
    Grat Self,Atesz
    Uefa kupa odavágó:
  • zaki
    A szpemmer... :o
  • SeLFisCH
    Aranycipőt első helyezett Higuain , 2. Van der Vaart
  • SeLFisCH
    MU beajánlott 30M eurott , drága főnököm úgy gondolta, hogy ez húdekurvajópénz egy 193PA csatárért és elfogadta :@
  • SeLFisCH
    Németh K.-ért olyan csapatok állnak sorban, mint az ajax,fiorentina,deportivo,sevilla,bordeaux :D
  • SeLFisCH
    Stadionomat bővítik 1500 hellyel , meg ifi-és-edzéslehetőségeket is fejlesztik. Ja klubranglistán 17 helyet másztam fel , így 2 év alatt kb 35 helyet javítottam.
  • SeLFisCH
    elég ütősnek tűnik

recobat meg hasselbainkot kezdőbe tenném lehet
  • SeLFisCH
    Elég érdekes hogy a scoutjaim nagy része 20-30 nyelven beszélnek tökéletesen :D
  • Matthew Prosac
    Miután 4. lettem a Rayo Vallecanommal a spanyol másodosztályban (1 évvel korábban még harmadosztályban szerénykedtem), így sajnos a Primera Division-ról lecsúsztam, ám a nyáron nem ültem ölbe tett kézzel, hanem a fél csapatot lecserélve immár bizakodóan tekintek a következő szezon elé. Cél az első 3 hely valamelyike.
    .: Squad :.
    Változás a kezdőcsapatomban az előző szezon elejéhez képest:
    Erik Jendrisek helyett Purovic, Scara Ngobese helyett Lamah, Lehohang Mokoéna helyett Buijs, Michal Hanek helyett Alvarez, Mátyus helyett Jelle van Damme, Rabóczki helyett Enyeama. Szvsz ismét elégjól erősítettem.
  • soma22
    fiatalság?
    minden évebn 22-23 az átlag életkora a keretnek. mo-n elég ha jok a pleják, nemzetközi szinten már nem igazán.
    az én fiatalkeretem az idénre érett meg egy uefa kupára, 2014-re.
    sok sikert