121242
Football Manager
  • K o n y 56
    ja , mögöttet akartam irni , bocsi
  • K o n y 56
    sajna 2. évemben is csak 2.-ak lettünk 6 ponttal a debrecen elött . De most 2008/2009-ben télleg uj érzem sima bajnoki cim ! Még tombol a fiatalság talán ez a nagy gond . Ime a keret.
  • Atesz89
    Nagy grat Self!
    Így állok féltávnál:
  • SeLFisCH
    Na hálistennek kijöttem mínuszból , kb +8M-ban vok

Ráadásul fejlesztik ifi-és-edzéslehetőségeket is
  • Matthew Prosac
    következő meccs, Rajczi 4 hét..
  • SeLFisCH
    [b][center]HAMBURG 2007/2008 SEASON

A BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE

A HARMADOSZTÁLY VÉGEREDMÉNYE

AZ IFICSAPATOK BAJNOKSÁGNAK VÉGEREDMÉNYE

SZÁMÍTSA KI AZ ALÁBBI KÉPEN A MÓDUSZT ÉS A MEDIÁNT

DISCOVERY CHANNEL - WILD ANIMALS

DISCOVERY CHANNEL - WILD ANIMALS PART2
  • Matthew Prosac
    ez a játék egy kalap szar... lesérült a legértékesebb csatárom 5 hónapra (Ivana), költségvetésből kinyögve megvettem 1.5 millárt Dahlberg-et, erre 2második meccsén lesérül 5 hónapra... maradt Rajczi, Hrepka, ami a spanyol másodosztályba nem túl meggyőző csatársor...
    egyfolytában szopat a játék, már rohadtul unom
  • SeLFisCH
    Első helyért kaptam 16M eurot , így már csak -4M-ban vagyok. :D
  • SeLFisCH
    na bajnokságot megnyertem

Év menedzsere én lettem , év játékosa van deer vart , 3. helyezett eduardo. Legeredményesebb csatár higuain 26gólllal , van deer vaart 2. 25-tel.Év kezdő 11ébe 5 játékosom került be, asszem ennyi :D
  • SeLFisCH
    IGEN BAJNOKCSAPAT. Egy fordulóval a vége előtt megnyertem

Elmek zuhanyozni , képeket 9 körül hozok !
  • SeLFisCH
    AKURVAANYÁD

bielefeldet lefocizom , 1 villanásuk van, vmi balfasz a 16os sarkára ment szotyizni , hát mi felrúgtuk , 11es bent van 1:1 :@
  • Csesza
    :DDDDDDDDD:ASDsdasdsadasd
  • SeLFisCH
    Ezazzzzzzzzz

VAN DER VAART MESTERHÁRMASÁVAL 3:1re nyertem. 3 forduló , 5pont előny
  • SeLFisCH
    Ezaz. Csont utolsó Karlruhe döntetlent játszott Münchennel. Ha nyerni tudnék , 5 pont előnyöm lenne !
  • GTheo
    Menjen a pcsába a Mu....nem tudnak fizetni...Chelsea remélem ad Kloséért 40 körül...
  • derley
    hy all és grat all!!!!kicsit el vagyok veszve mostanság, nem is nyomtam már vagy 1hete az FM-et:Sna de ma este asszem neki esek:D
  • Maldini 92
    szerintem Carew. nálam a Pompiban a csapat legjobbja
  • GTheo
    Igeeeeeeeeeeeeeeeeeen.Klose 15+30 milláért eladva, elnök azonnal elfogadta a 45 milkát, már csak pótolni kéne Klosét.Klasnic év végén nem fog hosszabítani ha bajnokok leszünk ? :O :P

Jelöltek Klose pótlására: Fred, Carew, Defoe, Huntelaar, Iaquinta, szerintetek???
  • SeLFisCH
    Ez is megvan. Első félidőbe Higuain belőtt egyet, aztán 2.ra kipróbáltam nemrég alkotott counter taktikom. Vége 3:0 ide :D

Még 4 forduló

Theo: Klasnic év végén nem fog hosszabítani, Klose pedig a 2.ban. De megéri megtartani őket
  • GTheo
    Klosét elkéne adni, sokat ér, 30millát ér, chelsea 50et nem ad érte :S
    5millió ák volt, elköltöttem Guardadora.40ért megpróbálom Klosét...
  • SeLFisCH
    Engem komolyan szopat ez a gém. München előző meccsét 88. percben nyerte meg, most 92.ben. Nekem meg 4 kezdőm lesérül
  • saviola83
    Lehet a Mallorca lesz a befutó köszi a tippeket.
  • SeLFisCH
    német - dortmund, schalke, köln
    olasz - fiorentina , sampdoria, udinese
    spanyol - mallorca , osasuna , espanyol
  • saviola83
    német olasz spanyol
  • SeLFisCH
    5 forduló van még hátra , Münchent Podolski tartja életben. Utolsó 3 meccsüket ő nyerte meg nekik -.-
  • SeLFisCH
    jóaz gratula :) melyik bajnokság érdekelne ?

időközben 3.at 4:1re vertem. Higuain bajnokságban 23 gólos , VAN DER VAART AMC létére 21 :D
  • saviola83
    Kis helyzetjelentés:
    az igaziban idén az angol harmad osztályba feljutot leyton orinet csapatával játszom és az első évben a cél a biztos bentmaradás volt.Nagy meglepetésemre siekrült megnyerni a 3. osztályt így feljutotunk a 2. osztályba.Nost itt már tényleg a biztos bennmaradás volt az én célom is de sok szerencsével és néha jó játékkal az idény végén a 4. rájátszást jelentő helyen végeztünk.a middlesbrough nyerte a bajnokságot.A rájátszás döntőjében sajnos a Sunderland ellenében 2-0 és vezetésről kikaptunk 3-2 re de ez van sajna a PL még úgyis nagy faalt lett volna nekünk.Majd talán jövőre. és taln sikerül valami értelmes kis emberkét igazolnom.sikerül így is pár jó pléját igazolni.Ajánlani tudom nektek Scotand,peter Murphy,Gosztonyi,holsen.Nlézzétek meg őket nekem beváltak kíváncsi vagyok nektek miylen értékekkel rendelkeznek.Most picit pihentetni szeretném ezt a mentést és elkezdeni egy újat.De most már enm kis csapattal inkább valami top liga középcsapatával kíváncsi vagyok velük mit tudok elérni.Lécci segítsetek a csapatválasztásban.
    Röviden ennyi lett volna a beszámoló remélem nem untattam senkit.
  • SeLFisCH
    Ezmi isten megbasz?

Csak valami rolling szerződést voltak hajlandók tőlem elfogadni a vezetől. Gördülő ... Ez mit jelent ?
  • SeLFisCH
    első évemben ott talán 25 meccsen 6 pontot vesztettem :D
  • GTheo
    Kezdek eggyet a Werderrel, németben sok ellenfél van, és a werder egész jó...Klose Klasnic csatársor
  • SeLFisCH
    11 meccsem német bajnokságban

10 gőzelem 1 döntetlen

u19em 21 forduló után megnyerte bajnokságot , 21 győzelem 105 rúgott 7 kapott gól. :D
  • SeLFisCH
    :D
  • Pisti1026
    ÁÁÁÁÁ!! Eladtam Mascheranot 11 millkáért, de kiderült , hogy a szerződésnek volt egy olyan pontja, hogy 80% a Corinthias kap grrrrrrrrr
  • SeLFisCH
    Előző fordulóban 3:2re vertem mümnchent , most pedig münchen döntetlent játsztt , így 2 forduló alatt hoztam rajtuk 5 pontot
    Tavalyi bajnokról meg ennyit

Klose szabadon igazolható de sehovasem ír alá :S
  • SeLFisCH
    dél-amerika stb

nekem is 8m euroért kellett találnom valakit. Guardadot hoztam el anyniért , és csak 173 PA pl. Kranjcar nem volt neki elég jó :D

Már csak bajnokságban állok, idén meg kéne nyerni , mert eléggé mínuszban sántikálok
  • Maldini 92
    kaptam egy az elnök jobbakat akar című üzit no most kérdem hol találok neki 8 milla €-ért sztárt?
  • b4rc4
  • SeLFisCH
    jóaz :D

Első FM07es meccsem én is 12:0ra nyertem atleticoval
  • b4rc4
    Tudom nem nagy cucc,de 1. meccsnek nem rossz .
  • Maldini 92
    Grat!!jó lesz az!!jövőre meglesz a BL