121242
Football Manager
-
hamary #119693 most nézem... ha pl 20 milliót ajánlok egy játékosnak, s a következő eladás 50 %-át, akkor oylan mintha harmin milliót ajánlottam volna (_8_(|) -
hamary #119692 várható igazolásaim: Kim Källström ( egyik kedvencem, az egyik kedvenc csapatomból :P)
Dellafiore ( jobb védő, nagyon kell ... )
És még egy Tmadóközzépályást akarok , vagy egy csatárt.. :) -
#119691 Következő meccs: utazunk az Ajaxhoz :) eddig 7meccsük alatt egy gólt kaptak :D -
#119690 Mai első meccsen...Aaritalo nem rúgott gólt, de hihetetlen a srác.Annyi gólpasszt ad mint a hétszentség.
-
Drizzthsz #119689 Nekem 4 védő, 2 wb, 1 dmc, 1 amc, s 2 fc.De a védelemtől így is gyakran égnek áll a hajam. -
Drizzthsz #119688 Bár azért jó úton haladok a nyerő taktika megtalálása felé:
Mtk-Újpest:0-8(elfelejteettem átméretezni) -
hamary #119687 én tacticom, amivel most hirtelen elkezdtem győzni:
3 középső védő
2 szélső védő
2 középső középpályás
2 szélső támadó középpályás
1 csatár
:P -
Drizzthsz #119686 Néhány átigazolási ajánlat:
Richard Witschge: 37 éves veteránholland kp, 1-2 jó éve még lehet az nb1-ben.
Zinho: na ő már határeset, 40 éves, teknikailag fasza, de fizikailag már nagyon gyenge.
Caccavallo: olcsó 20 éves olasz csatár, nb1-ben tuti sztár.
És valaki küldjön pls egy k*** hasznos taktikot. :D -
Drizzthsz #119685 Te is küldhetnél taktikot, ha magyar bajnokságban jól megy. Én kipróbáltam már vagy 10et, de mindig szarul ment. -
hamary #119684 na... 4. helyen zártama szezont ( a végét nagyon elkúrtuk 4 vereség zsinorba... ), a BLDöntőt 4-3-ra kikatam 3-1-ről a Chelseatől.. érdekes.. -
#119683 hová kell berakni? -
Drizzthsz #119682 Küldd el légyszi a taktikod, hagy próbálom ki. -
#119681 Nagyon jó lett!!! -
#119680 köszi -
#119679 Nincs mit, remélem teteszeni fog bár pár csapatnak kicsi a Logoja de csak úgy tudtam megcsinálni jó minőségben -
#119678 Kösz már nézem is! -
#119677 Nah mivel nem tudni hogy az FMhungaryra mikor kerül fel a Logo Packom fel raktam netre:
www.fmfansite.extra.hu Nem raktam be eggyik mappába sem, ott van a főkönyvtárban hungarian.rar néven -
#119676 grat :)
Soma a Córdobával játszik márha az "ennyire kis csapat"nak számít :) , énmeg szerintem majd az ajax után fogok egy Notthingameset kezdeni mert 07ben is jó volt velük managelni :) -
#119675 -
#119674 Ha a DVTK nagy csapat...:D
De sztem nem kezdtek az Oxforddal is meg a Leedssel is.
Jah és Hello! -
#119673 Mi lett a Real Madriddal? -
#119672 Isten vagy mindig a Te csomagoddal lesz teljes a játék!!!
Köszi!! -
#119671 Hy all!
Én is folytattam a Nottinghamet és most már Januárba vagyok és túlvagyok a szezon felén.A bajnokságba csak két vereségem van és magabiztosan vezetem a tabellát, ámbár az utobbi két hétbe forma gyengülésen mentünk át de kiküszöböltem. A liga kupába a 3. körben zúgtam ki a Preston ellen, az FA-kupában meg ugyancsak a a 3. fordulóban estem ki.Majd ha levittem a szezont nyomok egy pár képet. Amúgy csak én nyomom ennyire kiscsapattal???:S -
#119670 érdekesen alakulnak a dolgok....
9 meccsen 3 győzelem 5 döntetlen és 1 vereség........ebből 6 bajnokin 2 győzelem és 4 döntetlen.....
a legdurvább, hogy 2x is 2-0-ról egyenlítettek...... -
#119669 ATYAÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG! :( -
nagy hős #119668 scout még mindig sehol? -
zsilike #119667 jok a tavalyi logok? -
#119666 -
#119665 Biztos továbbjutóként a B-csapatomat küldtem pályára nehogy vki lesérüljön, erre ez lett belőle:
-
Itsuki #119664 Ajkának mérnincs logoja?:( -
Gaba22 #119663 Neked is nagy grat. :D
Én is nyomtam még egy meccset, de az is milyen meccs volt :D:D
ESMTK - MTK 2:2
2:0-ról hoztam fel, aztán az utolsó percekben megnyerhettem volna..., még egy lesgólt is összehotam xD -
6600GT #119662 sztetek mikkora várható a teljes magyarítás? -
khm... mellesleg szerintem ezt egy "kicsit" elszúrták, mintha most nyáron igazolt volna át... jó lenne megszerezni, tavalyi verzióban vaddisznó volt. -
#119660 Grat Gaba! Én egy nagyon nagy meccset játszottam most a Debrecennel, ráadásul ezzel a győzelemmel meg van a továbbjutás a Liga Kupában:
-
owen20 #119659 sziasztok!
ki mit tud a vállogatotakkal kapcsolatban mit ujitottak több barátságos meccs izgalmasabb selejtezők meglepetés eredmények stb van benne? -
Gaba22 #119658 Én az MTK-val nyomom, eddig két meccset játszottam és mind a 2-t megnyertem :D
Első meccset 1:4-re, a második meccset 1:2-re :)
A második meccsről kép is van..., simább meccsre számítottam:
-
6600GT #119657 hy,és mennyit magyarosit le? -
fordjee #119656 Sziasztok! Pár kérdésem lenne. Hátha másnál is előfordult. Pool-al vagyok (még mindig), ligakupából kiestem azonnal, bl-ből is kiestem (uefa kupába, a csoportkör után), bajnokságban 6. vagyok. Mondhatni jól megy:) Nálam szerencsére nincsen sok meg nem adott gól, (kb 4-5 meccsenként egy), kiállítás meg pláne nincs sok, de érdekes módon mintha 11-est nem lehetne berúgni, ligakupa meccsen 4-ből 4-et kihagytam, plusz Lazio ellen is egyet. belőni még nem sikerült. ellenben amikor az ellenfél lövi, a kapusom meg sem mozdul. Ez is valami bug talán? A másik, hogy kilépett, és létrehozott valamilyen crash könyvtárat. Meccs előtt a lépcsős rendszernél, mielőtt a taktika jön, annál a résznél voltam, utána írt ki valamilyen hibaüzenetetet, és kilépett. Eredeti a játék, csak installáltam, semmit sem másoltam sehova. Oka mi lehet? Szerencsére 2 hetente ment automatikusan, és csak 5 nap szállt el, ráadásul válogatott meccsek csak, de azért nem túl biztató ez a fagyás. -
#119655 Reggelt all!
Grat eZo. Elkészültem a Magyar Logo packkal, és remélem me sikerül felrakatnom az FM hungaryra. -
#119654 nekem a 7.0.2-es van fent, de az events.cfg-t ne rakd be, mert akkor egy hibaüzenet jön állandóan .