Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze van még pár tervezett igazolás leginkább braziliából (renato augusto, sergio mota
találtam egy jó 17 éves brazilt még a 2007-ben és még most jobb mint tavaly volt, a paranában játszik, vmi guilano v mi 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

én meg ahogy igértem, a manchester cityvel kezdtem, eddig jött priskin és dalla valle, és még fodor péter a tiszaújváros ból 😄 mivel túv. mellett lakok nem hagyhattam ki ráadásul értékei alapján egy nb1s csapatba az elején el is megy, nálam barimeccsen eddig jól nyomta, vmint még kölcsönbe jöhet kerlon+leyrielton mér csak munkav. eng. kell és a sao paulo-ból thiago 😊
még pato kölcsönvételén fáradozok vmint csatár kell még, irányító és középhátvéd+ kapus de ha jön thiago meg kerlon akkor csak középhátvéd meg kapus kell
www.smart-bus.hu
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ÉS arra válaszoljo már vki h ha nme teljesítem azt a vezetõsgének amit igértem akkor mit csinálnaK??
Valaki tudja hogy lehet jol berakni játékos arcokat logokat az fm 2008-ba mert leirtak alapján csináltam egy graphics könyvtárat berakosgattam de amikor elinditom a játékot akkor nagy fehérség van!
Ha kitörlöm akkor megint jó a kép!
Gondolom a skinnel lehet valami!
Valaki leirná akár privátba is hogy kell megcsinálni!!!
Sziasztok!
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
GanXstaZolee#2709
E csoport: FC Bayern, Sampdoria, Hereenveen, stb 😊))) mind1 ez volt a cél itt már azthiszem odavissza fognak verni mind.
GanXstaZolee#2709
vki tudna csinálni egy nagy graphic pakkot?
vagy lehet használni a 2007est is??
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Southampton : Plymouth 4:1
3 meccs 6 pont és ez volt 1. hazai meccsem
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ja nem is mondtam:vezetõség bennmaradást vár el, én középmezõnyt mondtam😊remélem összejön
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Drizztthsz:
fullon vagyok és így is csak totyognak.az amit mûvelnek az nem letámadás...
Persze egyelõre ez a veszély nem fenyeget, eddig annyi a tapasztalatom, hogyha nem akartok kikapni boszankodva, akkor mindenki legyen full letámadáson, különben hátrálnak befelé, mint a barmok. 😞
soma: használnám én,ha lennének. Írtam ,hogy egyik scoutom elvitték,most egy 9/11es van. Végigpróbáltam összes scoutot,aki min 15/15ös,de senki nem jön el. Viszont Celticbõl meg Rangersbõl 15-16 éves ifik szó nélkül eljönnek. Csak most 12 JPPA-val nem tudom minek hidjek.. :S
ebben szerintem már nagyon jók