Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaMarcus
jah és kerlon, és leyrielton végleges leigazolását is tervezem de ink elhoztam õket kölcsönbe h ne vigyék el elõlem õket 😊
persze van még pár tervezett igazolás leginkább braziliából (renato augusto, sergio mota és társaik 😊)
találtam egy jó 17 éves brazilt még a 2007-ben és még most jobb mint tavaly volt, a paranában játszik, vmi guilano v mi 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

DaMarcus
alig várom h bojinov felépüljön 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Fabio Capello
Az elsõ meccsem a full verzióval: A választott csapatom a Rennes lett, az elvárás európai kvalifikáció 😊

DaMarcus
mondtam h lehet scout nélkül is 😊
én meg ahogy igértem, a manchester cityvel kezdtem, eddig jött priskin és dalla valle, és még fodor péter a tiszaújváros ból 😄 mivel túv. mellett lakok nem hagyhattam ki ráadásul értékei alapján egy nb1s csapatba az elején el is megy, nálam barimeccsen eddig jól nyomta, vmint még kölcsönbe jöhet kerlon+leyrielton mér csak munkav. eng. kell és a sao paulo-ból thiago 😊
még pato kölcsönvételén fáradozok vmint csatár kell még, irányító és középhátvéd+ kapus de ha jön thiago meg kerlon akkor csak középhátvéd meg kapus kell

Fabio Capello
nagyon nagy takarítás... 😄

GanXstaZoleeWrk
Hol a házigazda? takarítás need

GanXstaZolee#2709

Rendben, akkor bárki aki tud segíteni vagy valami annak várom válaszát az off topicba. elõre is köszönettel
Fabio Capello
szerintem ez eléggé offtopikos téma....

húúúúúúha!! hogy mivan? 😄

www.smart-bus.hu

GanXstaZoleeWrk
Nem neked szólt vaze

GanXstaZolee#2709

Ngeri
Már raktak fel ide egy nagy "pakkot " 😄 Nagyon kir lett...jól néznek ki a dolgok..

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Ngeri
nem warezoltam??, az õ betûs kérdés annak számit ? :S

Oziris666
Sztem még senki se nyomott végig egy szezont, h tudja mit reagál a vezetõség!Addig meg para😊

gabber_saviola
szia, itt nincs warez

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ngeri
Arra nem tud vki megoldást h a magyar csapatoknál az Õ betût érzékelje??
ÉS arra válaszoljo már vki h ha nme teljesítem azt a vezetõsgének amit igértem akkor mit csinálnaK??

ez engem is érdekelne+amint irtam ha vki összehoz 1 nagy pakkot
Sziasztok!
Valaki tudja hogy lehet jol berakni játékos arcokat logokat az fm 2008-ba mert leirtak alapján csináltam egy graphics könyvtárat berakosgattam de amikor elinditom a játékot akkor nagy fehérség van!
Ha kitörlöm akkor megint jó a kép!
Gondolom a skinnel lehet valami!
Valaki leirná akár privátba is hogy kell megcsinálni!!!
Sziasztok!
vezetõség nagyon érzékeny, kisebb hullámvölgy és életemben elõször kirugtak egy csapattol, minden figyelmeztetés nélkül 😞
Holdpro
Fradival kezdtem..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

GanXstaZoleeWrk
Azért az vicces most kapott 200 millát (huf) a csapat és nem képesek adni kis extra fundsot átigazolásra...

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
Na jol kezdõdik a reggel, Honvéd bejutott az Euro cup E csoportjába, Braga-val volt egy kemeny ill. 2 meccs, idegenben 1-0 nekik itthon 0-1rõl forditottunk 3-1re, a végén söprögetõnek hátrahúztam az 1 csatáromat is 😊

E csoport: FC Bayern, Sampdoria, Hereenveen, stb 😊))) mind1 ez volt a cél itt már azthiszem odavissza fognak verni mind.

GanXstaZolee#2709

Ngeri
Akkor mi van ha a szezon elött mondja a vezetõség h benntmaradást vár én meg középmezönyt mondok és nem jön össze nekem?? akkor kirúgnak?? és ha összejön?

hello

vki tudna csinálni egy nagy graphic pakkot?
vagy lehet használni a 2007est is??
Mor3llo
Nekem a következõképpe jött össze, h ne mindig csak toporogjanak:letámadás természetesen full, emberfogás, és az ellenfélre vonatkozó utasításoknál minimum a középpályáig minden embernél a lezárást 'mindig'.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

POI33
Valaki írna egy rövid szösszenetet a játék újdonságairól, elõnyeirõl hátrányairól? Elõre is köszi!

kraawz
Szinte az összes nagycsapat védekezõ mentalítású kontrajátékra épít. Nekem is két taktika van mindig. Egy gyors tempójú,kontrára épülõ , meg egy lassú tempójú,labdatartó és így épít támadást.. Eredménytõl függõen cserélem meccs közben

Southampton : Plymouth 4:1
3 meccs 6 pont és ez volt 1. hazai meccsem

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Darkon
Szokasos.

Villareal<#taps>

Elso mecs Real ellen lesz.

Born to win

5 meccs az az 55. Igazolásaim: Polonkai, Gyepes, Sebõk József, más nem ugrik be.

Eddig most van 55 meccsem nb1-ben, 4 gyõzelem, 1 döntetlen. 3-3-1-2-1 a taktik(3 vk, 1 dm, 2 wing back, 1 mc, 2 amc, 1 striker). Kicsit hasonlít a taktik a magyar válogatottra, de azért van eltérés. Viszont a kupákban bénázok, de az nem érdekel, ha nem rúgnak ki hirtelen, mint elõzõ szezonban. Azt vettem észre, hogy az fm-ekben a támadó taktikákkal sokkal nehezebb érvényesülni, mint a védekezõkkel.

soma22
hajrá

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darkon
Itthon es FM08 install<#taps>

Born to win

soma22
próbáltam a demoban, de nekem is sok volt a piros lap, arra meg nincs szükségem😊

ja nem is mondtam:vezetõség bennmaradást vár el, én középmezõnyt mondtam😊remélem összejön

kraawz
akkor defensive line pushed up.. nekem a tackling hardon van szinte mindenkinél,kivéve csatárokat és két belsõ védõt. Aztán ott totyog srác,ez meg megfogja és nekiugrik és falt. Angliában ígymegyez 😊 Eddig 2 meccs 2 piroslap 😄

soma22
hááát, egyenlõre nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket, igaz csak barimeccsek mennek.

Drizztthsz:
fullon vagyok és így is csak totyognak.az amit mûvelnek az nem letámadás...

Az nekem a parám, hogy ez a ligakupa jó nagy fos lesz, nyûg a hátamra, ha kijutok mondjuk bl-be...
Persze egyelõre ez a veszély nem fenyeget, eddig annyi a tapasztalatom, hogyha nem akartok kikapni boszankodva, akkor mindenki legyen full letámadáson, különben hátrálnak befelé, mint a barmok. 😞

zaki
Az nem rossz... 😊

soma22
cserébe viszont eljött kölcsönbe a realbol bueno

soma22
buktam, elvitte a samp, 1,2misiért

soma22
najó, ha jön akkor dzsudzsák😊

soma22
nem.sebõk vilit nem szeretem, a többi poszton pedig vannak jobbak, pénz meg nincs

zaki
Magyarokat igazoltál? 😊
Korsós, Lisztes, Sebõkvili? 😄

soma22
toni moral, alavesbõl, casar ugyancsak alavesbõl jöttek ingyen a cordobába, a szurkolók meg már most istenítenek hogy ilyeneket igazolok

zaki
Pl?

soma22
azt szeretem a spanyol bajnokságban, hogy a kiscsapatoknak folyamatosan felajánlanak a nagyobbak egész használható plejákat ingyen😊

soma22
ezt a választ vártam😊

kraawz
Munkavállalásival már most meggyûlik bajom,randomra adják meg vagy utasítják el:S Angol másodosztályhoz képest 2 hónap alatt ->

kraawz
De tudod mit igazad van. Játszok scout nélkül 😊

kraawz
grat morello
soma: használnám én,ha lennének. Írtam ,hogy egyik scoutom elvitték,most egy 9/11es van. Végigpróbáltam összes scoutot,aki min 15/15ös,de senki nem jön el. Viszont Celticbõl meg Rangersbõl 15-16 éves ifik szó nélkül eljönnek. Csak most 12 JPPA-val nem tudom minek hidjek.. :S

soma22
mértnem használod a scoutokat?
ebben szerintem már nagyon jók

Mor3llo
A Fantom intézkedik a gólokról 😊

na mára elég ennyi, jóéjt, további jó játékot!<#wave>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú