Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
azért ez sem semmi,grat,remélem otthon elkened a szájukat! 😊
ReaL MaDRid x siempre
otthon meg simán nyertek...
csak a real volt az ellenfél
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Ilyen pléjákat én ingynen igazoltam az MK Dons-ba. AZ eredményeket mondjuk hagyjuk... :p
5-0-val kiütöttem a Pula csapatát a Bl-bõl és bejutottam a csoportba ahol a Liverpoolt a Werdert és a Spartak Moszkvat kaptam
az elsõ meccsen ez lett az eredménye, idegenben.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
I’m Forever Blowing Bubbles...
Itt van a keretem: Sikerült leigazolni Stalterit. a Tottenhamtól elment és Így ingyen jött.Németh nagyon keni. És a legnagyobb igazolásom Billy Sharp volt, aki a League One-ba gólkirály volt.
Itt meg atabella.Hát egy ideig még feljebb voltam, de egy szevam se lehet erre a helyeésdre. remélem a szezon továbi részébe is meg tudom õrizni ezt a pozíciót vag yakár feljebb mászni:
I’m Forever Blowing Bubbles...
4-4-2 két szélsõ wingerrel. Jobb-Bal védõ kisebb átalakításokkal az alaptól , két középsõ védõ szintén. Két winger átalakítva picit , a kulcsponta két MC. Mindekettõ sok labdát szerez , labdát oszt és labdát tart és indít 😄 Szabad poszton vannak , magas kreatív szabadság. 2 csatár köül egy befejetõ és egy tényleg csatár.
Támadó , gyors tempójú , általában rövidpasszos , széles játékot játszun , labdát szélekre passzoljuk , célembernek lábhoz és gyors tempóban. lestaktikát nem alkalmazok , ezért mélyen védekezek , kontratámasdást viszont igen
amióta az uefától, és a magyar kupátol is bucsuztunk(uefábol real, mk-bol a fehérvár vert ki)8 gyözelem 2 döntetlen a statisztikánk, igy a 9. helyrõl feljöttünk a 2. helyre, 5 pontra az éllovas debrecentõl. még 4 meccs van hátre, nem hinném hogy biknak 2x ugy hogy mi mindet nyerjük, de az uefa indulás igy is megvan. kicsit szégyen azért hogy 2 bajnokság után nem tudtuk megvédeni azt, de sokat fejlõdött a többi klubb.
ha vége a bajnokságnak jön majd egy bövebb összefoglaló.
jó éjt
Megyek aludni, jó 8. <#fogmosas>#fogmosas>
Ja, és grat mindenkinek! <#ravasz1>#ravasz1>
csak le kell tenned valamit az asztalra, vagy nagyon jónak kell lenned, és az elsõadódó alkalommal élned kell.
emellett pedig rengeteg vizsga van amit le kell tenned ahhoz hogy edzõi minõsítést kapj
de a vezetõi széket szivesen átvenném bármelyik csapatnál.
élesben is szeretnék edzõ lenni, bár erre elég kicsiaz esély
az az a nyil, de ha szürke akkor az a játékosod nem olyan képzett hogy tanitson bárkit is.
ha nem tudsz ott senkit kiválasztani, akkor nincs azon a poszton kimagasló képességû játékosod.
Hajrá Magyarország!
vagy legalul a játékos lenne az? mert ott a nyíl szürkített és nem kattintható.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
2 játékost igazoltam jimenezt és falcaot. Jónak tûnik 😛
a watfordal vok és a cristal palace az ellenfél!
mondtok 1 taktikát nekemis???
a watfordal vok és a cristal palace az ellenfél!
mondtok 1 taktikát nekemis???
És kit kaptam a csop.kör. jutáshoz? a cselzi-t:S
Szerintetek milyen taktikával mennyek nekik, hogy esetleg egy meglepetést okozhassak, támadjak? vagy inkább bunkerfoci? szerintetek?
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
guardiola 39 éves
berger 36 éves
naybet 39 volt, már visszavonult😞 amúgy edzõ nálam
sheringham 41 éves volt szintén edzõ
szûcs lajos 36 éves
berger most fog visszavonulni😞
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!