Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hohoho pedig Zunigat most akartam kolcsonbe adni dehat nem kellett senkinek 2meccsen 3gol elozo meccs real ellen 1-0😊

Born to win
jaja, én is azt olvastam, azért örültem meg neki. még nincs vége a szezonnak, de kis klub révén nem hozott még nekünk olyan sokat (mármint mi vagyunk kicsik), ha jól láttam 3 millió font van most 8 fordulóval a vége elõtt, de a szezon elején jött létre a kapcsolat még csak, köv szezonban biztos több lesz a bevétel. viszont tavaly is volt 2 millió merchandise, kínai klub nélkül, de fizetünk is nekik másfél milliót, szóval még nem hozták egyelõre be a dolgot.
a boca elég nagy csapat, nem tudom lehet e feeder klub, bár ha a stuttgart is lehet...
egy idõben bahreini meg indiai csapatokat is ajánlottak, de azokat is passzoltam inkább.
derley: www.sortitoutsi.net, baloldalt navigation -> player scout -> wonderkids
a boca elég nagy csapat, nem tudom lehet e feeder klub, bár ha a stuttgart is lehet...
egy idõben bahreini meg indiai csapatokat is ajánlottak, de azokat is passzoltam inkább.
derley: www.sortitoutsi.net, baloldalt navigation -> player scout -> wonderkids
Valaki irta hogy kinai csapat miatt tizenx millio eurot kap a kinai merchandising miatt neked mit hoz a kinai klub nekem tengerentuli csapat meg nem is jelentkezett pedig szivesen vennem pl a Boca-t feeder klubbnak😊 Mondjuk pl feeder klubbom a Stuttgart is aminek 20Eel nagyobb a stadionja meg a létesítményei is jobbak.
Born to win
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
köszi...azt nem tudod, h melyik fm oldalon vannak fent?mondjuk én se sûrûn tudom õket megvenni kezdéskor, de érdekel..😊
nem akarok szemétkedni, de nálad nem csak a túl gyors gépelés a gond 😊 hibádzik ott a helyesírás is 😄
nekem jelenleg van egy angol conference-es, egy szerb meg egy kínai csapat.
az utóbbi kettõben nem volt egy játékos sem, de örömmel láttam, hogy a szerb csapatnál 1 év után már volt pár fiatal játékos, tehát érdemes ilyen csapatokkal is kapcsolatot teremteni, hátha lesz vmi tehetségük.
az utóbbi 2 alkalommal nekem mindkétszer dobtak vissza spanyol csapatokat is, de valami nagyon alacsony osztályúakat és nem hozok annyi eu-n kívüli játékost, hogy muszáj lenne honosítani õket. bár van most egy venezuelai és egy chilei kiszemeltem, ígéretesek. amúgy nem tudom mi a gyakorlati tapasztalat, de nekem 3-4 évet írtak a játékban, hogy annyi kell a spanyol állampolgársághoz.
amúgy nálam agüero egyáltalán nem wonderkid, a scoutom szerint csak egy jó PD-s játékos lehet, nem vezetõ (leading), szóval meg sem próbálom leigazolni.
az egyik fm oldalon fel vannak sorolva a kezdéskori wonderkidek, pl freddy addu amerikában, a többit nem tudom, úgysem szerezhetem meg õket még a játék elején, mivel úgyis alacsony osztályú csapattal kezdek mindig 😊
az utóbbi kettõben nem volt egy játékos sem, de örömmel láttam, hogy a szerb csapatnál 1 év után már volt pár fiatal játékos, tehát érdemes ilyen csapatokkal is kapcsolatot teremteni, hátha lesz vmi tehetségük.
az utóbbi 2 alkalommal nekem mindkétszer dobtak vissza spanyol csapatokat is, de valami nagyon alacsony osztályúakat és nem hozok annyi eu-n kívüli játékost, hogy muszáj lenne honosítani õket. bár van most egy venezuelai és egy chilei kiszemeltem, ígéretesek. amúgy nem tudom mi a gyakorlati tapasztalat, de nekem 3-4 évet írtak a játékban, hogy annyi kell a spanyol állampolgársághoz.
amúgy nálam agüero egyáltalán nem wonderkid, a scoutom szerint csak egy jó PD-s játékos lehet, nem vezetõ (leading), szóval meg sem próbálom leigazolni.
az egyik fm oldalon fel vannak sorolva a kezdéskori wonderkidek, pl freddy addu amerikában, a többit nem tudom, úgysem szerezhetem meg õket még a játék elején, mivel úgyis alacsony osztályú csapattal kezdek mindig 😊
Nekem is, gepirassal gondok vannak picit. Egyetlen problemam van hogy miert nem tud a vezetesem vegre spanyol fiokcsapatot talalni nekem jo lenne mivel altalaban delamerikabol hozatom a tehetsegeimet es honositas szempontjabol nem mind1 hogyha elkuldom oket fiokcsapathoz az spanyolhonban legyen igy meg 1 max 2ev es maris spanyol allampolgar. Erre folyamatosan nemet,svajci,belga,portugal csapatokkal hozakodnak elo a nagyokosok nona hogy elutasitom oket meg az elejen volt egy spanyol fiokcsapatom de szerzodestbontottam veluk kicsit sokalltam azt a 2M eurot/ev-et.
Born to win
sory az irásomért néha fére gépelek de csak emrt gyorsan irok mek is visza fmezni😊)) amugy kéne azaz ajaxos takita😊))mer tnekm sehogy nem jo a mecseszter:S 1. szezon 4.letünk és smeit s enyertünk:S 2 év 3 . voka szezon végén és a bleben elég jo álok de néha oylan szar a csapat:S Kéne egy jo takit nkem 20 taktik közt egyse volt jo:S
csácsá mindenki! Valaki tudja h kezdésnél hány wonderkid van?Az alap h Messi meg Agüero...de még kik?elõt is thx
Tegnap kezdtem egyet a Karlsruhé-val 😊 Olli Kahn elõzõ klubját felemelem 😊 eddig csak edzõket igazoltam, az edzéseket rendesen felnyomtam, majd most jöhet 1-2 játékos, de leginkább ingyen szeretnék majd szerzõdtetni.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
há! nem csak nekem okoz nehézséget lucifer007 hozzászólásainak olvasása.
lucifer te hány éves vagy? vagy csak tényleg ennyire kurva gyorsan gépelsz, hogy minden második betût elütöd? vagy csak szimplán nem tudsz még írni normálisan?
lucifer te hány éves vagy? vagy csak tényleg ennyire kurva gyorsan gépelsz, hogy minden második betût elütöd? vagy csak szimplán nem tudsz még írni normálisan?
kicsit érthetõbben :S
Self, nem vagy semmi (Y)
Self, nem vagy semmi (Y)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
fu baz self én is nagy ajaxos vok😊 a taktikádat nme tudnád belinkelni?😊 sztem sok hazsnát vené it pár ember😊 én nme ugyanazt jazsnálnám cske lemeznlm mitöl oylan jo😛
én 2011ben igazolok a nyáron egy 18 éves osztrák védõ/védekezõ középpályást, aki lehetséges PD-s sztár lesz a wrexhammel nálam. amúgy két játékosomnál írja már, hogy wonderkid, az egyik egy 19 éves argentín gyerek, már minden nagycsapat meg akarja venni és õ menne is, úgyhogy haragszik most rám, de 25 millió font alatt nem engedem el.
a másik egy szintén 19 éves olasz középpályás, nemrég mutatkozott be a nagyválogatottban és külön köszönetet mondott nekem, hogy segítettem ebben és azt mondta, hogy nem kell nagy csapatban lenni ahhoz, hogy válogatott legyen az ember, szóval õt is vinné mindenki, de õ okos és marad. 😊 mellettük még van egy másik argentín csatár aki köv. alfredo di stefano lehet, ill. egy angol srác aki a köv. gary lineker, az egyik védõm meg a köv. sol campbell 😄 szóval van sok tehetségem, csak idõ kell míg kibontakoznak... 😊
még 8 meccs van hátra a szezonból, csak 8.-ak vagyunk, de január óta nagyon gyengék vagyunk valamiért, alig lövünk kapura, szóval nem olyan rossz ez, meg nem is terveztem egyelõre jobbat, de a ligakupában az elõdöntõig jutottunk, uefa-ban meg most jön a negyeddöntõ a villareal ellen. 😊
a másik egy szintén 19 éves olasz középpályás, nemrég mutatkozott be a nagyválogatottban és külön köszönetet mondott nekem, hogy segítettem ebben és azt mondta, hogy nem kell nagy csapatban lenni ahhoz, hogy válogatott legyen az ember, szóval õt is vinné mindenki, de õ okos és marad. 😊 mellettük még van egy másik argentín csatár aki köv. alfredo di stefano lehet, ill. egy angol srác aki a köv. gary lineker, az egyik védõm meg a köv. sol campbell 😄 szóval van sok tehetségem, csak idõ kell míg kibontakoznak... 😊
még 8 meccs van hátra a szezonból, csak 8.-ak vagyunk, de január óta nagyon gyengék vagyunk valamiért, alig lövünk kapura, szóval nem olyan rossz ez, meg nem is terveztem egyelõre jobbat, de a ligakupában az elõdöntõig jutottunk, uefa-ban meg most jön a negyeddöntõ a villareal ellen. 😊
Grat nekem jopar szezon utan sikerult igy produkalnom. Kicsit tartottam ettol a mecstol mert a 24meccs ota tarto nyeretlensegemet buktam volna de nem😛
Ballottat meg lerugtak a SZEMETEK!
Ballottat meg lerugtak a SZEMETEK!
Born to win
Szeva& grat mindenkinek!
Kezdtem egyet a Reallal és a védelem eléggé jól sikerült:
Januárban csak Sivokot és Corlukát igazoltam le, de Corlukát még csak néha becserélem Cannavaro helyére, majd jövõre kap fontos szerepet😄
Kezdtem egyet a Reallal és a védelem eléggé jól sikerült:
Januárban csak Sivokot és Corlukát igazoltam le, de Corlukát még csak néha becserélem Cannavaro helyére, majd jövõre kap fontos szerepet😄
Azért a bordeauxt nem mondanák kicsit csapatnak
kösz mindenki
Csináltam fél év alatt +15 M eurot , meg is kaptam h igazoljak , sneijder és luij jimenez mellé 3.nak jön deniel carvalho. Év végén meg kellesz hunti mellé egy csatár , adebayeort vagy milevskiyt szemeltem ki
kösz mindenki
Csináltam fél év alatt +15 M eurot , meg is kaptam h igazoljak , sneijder és luij jimenez mellé 3.nak jön deniel carvalho. Év végén meg kellesz hunti mellé egy csatár , adebayeort vagy milevskiyt szemeltem ki
nem voltak tul nagy csapatok, mondom ezt anélkül hogy self érdemeit lekicsinyiteném
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Excelisor : Ajax 1:5 , Ajax : bordeaud 7:2 Ajax : Twente 7:0 és most ez 😄

köszönöm szépen, bocs hogy lusta voltam keresni, de eddig nem voltam itt rendszeres látogató.
Hajrá Magyarország!
Bocs srácok a kép kicsit elcsúszott,de talán "átlátható".
Uccsó fordulóba a Scunthorpe hazai pályán vert el 1-0-ra...
Uccsó fordulóba a Scunthorpe hazai pályán vert el 1-0-ra...
de persze a bl elsõ meccsen a madridtól lazán kikaptunk 3-0-ra, monjduk, ha a sporting vagy a steaua ellen jók vagyunk, akkor még van esélyünk továbbmenni.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
paszod 2007ben?ez elég kemény, és egyenlõre hihetetlen számomra...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Sikerült!
Brighton ellen otthon 1-0;0-0 majd düntõ Carlisle 3-0
És a tabella

Brighton ellen otthon 1-0;0-0 majd düntõ Carlisle 3-0
És a tabella

Az utolsó fordulóba a Huddersfield-el "sikerült" leesnem a 2.helyrõl..<#boxer>#boxer> marad az osztályzó...
tudnátok mondani nekem egy jó balhátvédet????
igen, talán. bár most kaptam ki a Real-tól 0-3ra :S
megtörtént amire gondolni sem mertem, a cselzi ellen továbbmentünk a bl fõtáblára!
a csoport amibe kerültem: Real Madrid, Steaua Bukarest, Sporting
nem könnyû, az utolsó helyre van esélyem😊
Majdnem féltávnál nem is rosszul állunk.
13meccs: 10-3-0 33p mögöttem Valencia 28p
13meccs: 10-3-0 33p mögöttem Valencia 28p
Born to win
most csak nálam van rosszul,vagy ti címeztétek nekem a hszeket? 😄
mert nekem zaki és soma hsze is válasz 'hunbasser' üzenetére (#100810) -.-
mert nekem zaki és soma hsze is válasz 'hunbasser' üzenetére (#100810) -.-
ReaL MaDRid x siempre
én is, csak 1gólos gyõzelem kéne.