Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem már falcao volt 199 PA , most 187 , de avn amikor csak 170. Vagy Ben arfa volt 194 , most csak 175. Szal nagyon változik
Kiszemeltem jobb oldalra 3 pleját , mindegyik fejenként 17 M euro , aki hamarabb aláír az jön 😄
de kaptam 17 M eurot még igazolni 😄 Idén sztem kaphattam v 50 milkát
#101005 : csatárokak tedd be strikernek , kicsit tedd támadóbbra , egyiknek max. kreativitást adj , rövid passzos játék , elõrefutás gyakran , keresztlabda és a másik vmi ritkán , könnyû szerelés
Elsõ évben BL és a bajnokság is megvolt, nagyobb igazolások:Walcott,Felipe+fiatal 180feletti PAs srácok
Második évben: Coloccini,Raúl Garcia,Akinfeev,Eboué,Guardado,Lennon,Cafú&Maldini(hátha befejezik és edzõk lesznek nálam)+fiatal kurvasokat fejlõdõ srácok 😊
bajnokság húzós, pár ponttal levok maradva, blben portot kaptam...A porto menedzserével épp most spanolok, mert állítólag ha haver vagy a menededzserrel akk könyebben odaadja a játékost(Anderson kéne).
Most tél van, nagytakarítást tartok(Belletti,Thuram,Edmilson,Ezq,Gio,Oleguer)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Taktikádhoz beállítok a poszokat , amiket gép generált. 2 szélsõ védõ , 2 belsõ védõ. Aztán szépen lekezded alakítgatni ( 3-4 átalakítás elég is ) és voilá
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Most 2 taktikát használok , támadó 4-4-2 és védekezõ 4-5-1
Ha meglesz új keretem , még beújítok 2 taktikát , mondjuk idei nagyon bevált. Meglátom majd mit hoz a jövõ
Roger és Gabri is sokat tetteka játékhoz , csak fél évet sérültek voltak:| Falcao meg csak cserecsatár volt idén
idei termésem:
-holland szuperkupa
-holland jupa
-holland bajnokság
Legjobb góllövõm Huntelaar , 39 gólt rúgott 8 assist mellett. Babel 22 gól , Sneijjder 13 gól meg 21 gólpassz , Luis Jiméneze 9 gól 15 gólpassz. Középpáylám bivalyerõs
Sok játékost ingyen hoztam el ( Nakamura , De la Pena) akikbõl valszeg sok tarcsis lesz. Legjelentõsebb igazolásom a nyáron Akinfeev lesz , rá költöttem mind a 17 M eurom. Ha marad vmi pénzem , védõt v jobb oldali középpályást nézek Gabri mellé !
ecsém itt holland bajnokságbnan mi megy. A 2.-tól 7. helyezettig mindneki játszik össze vissza EURÓPAI KUPAHELYKÉRT , akkor 2.osztályúak egymáss ellen , azátn 1. osztályúú ellen asse tom k-ki ellen jáccik meg hol indulhat 😄

madura védõ létére köv. meccsen mesterhármast rúgott és két büntetõt értékesített. A sors keze :||
39. percben kapok egy büntetõ. Maduro még sosem hagyta ki , épp ideje volt. Aztán 52. percben szöglet Lucio befejeli. 72. percben emberelõnybe kerülök , támadok mint a hülye kahn mindent megfog
idegenben lõtt góllal jutnak tovább <#duma>#duma>
most töltöm gammát , münchen elleni visszavágó :S

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
A Kölntõl kikaptam 3:0-ra, majd következett a Rostock elleni mérkõzés, ahol Freis megszerezte a vezetést, azonban fordítani tudtak...2 tizenegyessel ...
azóta van még egy 2:0-ás gyõzelmem, egyelõre feljutó helyen tanyázok 7-8 forduló elteltével, és meg is vagyok elégedve a pályán látotakkal.
most töltöm Karlsruhét 😊
readingel nyomom a gémet most..nem szoktam mostanság irni de most mutatok pár képet a munkásságomrol!!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
utolsó fordulóban psv-vel jáccok 😄
bl negyeddöntõ elsõ meccsen elvertem hazai pályán 2:1re münchent , aki podolski és kahn nélkül állt fel. Kiv. vok mire megyek münchenben
En meg mivel lejatszottam a tegnap elveszett 6merkozest es ott a bizonyos Athletic ellen nem kaptam ki megvan a 30meccses veretlenseg<#vigyor2>#vigyor2>
Born to win
fizetési keretet 600e eurorol megemeltek 580e eurora , es kapok 14 M -t igazolasokra
Born to win
Erdekes nalam 33ezres a stadion de kb ha nem tobbet kaptam Bl meccseken a jegyarak magasabbak? Ezen lehetne csiszolni kisse reszletezhetnek a penzugyi oldalat a jateknak.
Born to win
nem magyar a keyboardod ? :S
megmondom neked hogy eza genie hivatalos programok közé tartozik . Az editor ésa modifier számít csalásnak csak , lsd. pl ESL
Hát van egy nagy stadion , mindneki szeret szal átlagban 50000 ember kint van. Blbõl most már nyolcaddöntõben kaptam 2.2 M eurot , köv körben ha kikapok akkor is kapok vmi 3-4 M eurot , amikor bekerültem az 4 M euro , év végén meg kapok a jogdíjakért 20M-t. Kiv. vok , holland bajnokság tv-s jogdíja mennyi lesz
Igazolni nem nagyon akarok , egy jó jobb oldali középpályás kellesz(?) meg egy jó kapus. Védõsorom jó , csak 8an vannak össz-vissza de velük ráérek még erõsíteni
Legjobb védekezés a támadás powaaaa
Born to win
Born to win
Holland kupa eldõntõben is nyertem 2:0ra heerenven ellen. Eddig 28 M euro profitot csináltam , és még év végén jön +25-30M BLért , meg Tvs jogdíj.
Born to win
falcao néha játszik agouda-val együtt járnak 20 gólnál kb.
Gunteelaar mindig kezdõ , 37 gól. Babel 22 meccsen játszott , 21 gól
Sneijder Jiménez szrja a gólpasszokat , Carvalho még nem vette fela ritmust
most talált az egyik scoutom egy fiatal mexikói kapust , leigazolom fejlõdik szépen erre kap 7 hónapot <#falbav>#falbav>
és ez lesz 😛 ( tudom h fizikai képességei nem fejlõdnek pl. genieben )
negyeddöntõben bayern vár , õk még verhetõk
csak h van ilyen h stadiont építenek olyan csapatnál amelyiknek nincs saját 😛 kb 8-10 év után ^^
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Born to win
csakhát kicsit a PA-jukat megemelhették volna , na mindegy
rangadó - amterdam arena