Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez így van

nekem már falcao volt 199 PA , most 187 , de avn amikor csak 170. Vagy Ben arfa volt 194 , most csak 175. Szal nagyon változik

Kiszemeltem jobb oldalra 3 pleját , mindegyik fejenként 17 M euro , aki hamarabb aláír az jön 😄

jah amugy egy érdekeség de inkáb kérdés😊 szal hogy mencseszternél leigazoltam filkor atilát😊 de nem azt hanem egy máiskat ami alapbol interes ö is😮 de ö kpk néztem is😊 kis hiba😊 mert az eredeti is ot volt😊 na mid1 a léynge leigazoltama másikat mer tjob vlt viszonylag az értéke😊 aztán edzete michael carick😊 egy évig legaláb😊 és ugy kigyurodot😊 a lyéneg az mid 20 as volt kikéve alövés meg cselezsé aszem😊 amjd probálok képet nyomni😊 és akor kezdö elt a ksi tehetség😊 ezután va aza program ma szedtem le😊 fm scout 7.1 ...stb stb😊)) és néztem ab 194😮 oh na modom😄 mi sztár egy magyar😄 ezután kezetm most egyet az ajaxal modm leigazolom megint 😄 és megnéztema programal és cask 130 volt most neki!!!!!!!!!!!!! iylet most modjátok meg fiuk ha valaki edzestia másikat megy felfele aaza képeségi érték?:IOOOO ohhh választ please
shareholders !? vmi jutalékosztás v nemtom mi lehet 22 M eurot levont tõlem mint a pinty

de kaptam 17 M eurot még igazolni 😄 Idén sztem kaphattam v 50 milkát

elég jól hangzik

#101005 : csatárokak tedd be strikernek , kicsit tedd támadóbbra , egyiknek max. kreativitást adj , rövid passzos játék , elõrefutás gyakran , keresztlabda és a másik vmi ritkán , könnyû szerelés

GTheo
Na tolok egy játékbeszámolót:
Elsõ évben BL és a bajnokság is megvolt, nagyobb igazolások:Walcott,Felipe+fiatal 180feletti PAs srácok
Második évben: Coloccini,Raúl Garcia,Akinfeev,Eboué,Guardado,Lennon,Cafú&Maldini(hátha befejezik és edzõk lesznek nálam)+fiatal kurvasokat fejlõdõ srácok 😊
bajnokság húzós, pár ponttal levok maradva, blben portot kaptam...A porto menedzserével épp most spanolok, mert állítólag ha haver vagy a menededzserrel akk könyebben odaadja a játékost(Anderson kéne).
Most tél van, nagytakarítást tartok(Belletti,Thuram,Edmilson,Ezq,Gio,Oleguer)

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

értem😊 nekm van egy 4-4-2 es és edig eza legjob de valahogy befejezsé az förtelmes:S ezért idegesit:S talána csatárokal van abaj:S nked ök hogy vanak beálitva? egy kép 1xrüb lene😛
sajnos nem adhatom ki a taktikom de 1-2 dologban segíthetek

Taktikádhoz beállítok a poszokat , amiket gép generált. 2 szélsõ védõ , 2 belsõ védõ. Aztán szépen lekezded alakítgatni ( 3-4 átalakítás elég is ) és voilá

az ami bevált nem lineklnéd fel vaalhova modjuka sendspace.com ra mert jaj eben az uj managerben áhh a taktika kikészit kel valami kiindulo pont hogy kialkitsam az enyémet😊)
Mor3llo
http://kepup.ingyen.org/viewer.php?id=618dortmund...jpg

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
majdnem sikerült...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kerethez igazítom mindig
Most 2 taktikát használok , támadó 4-4-2 és védekezõ 4-5-1
Ha meglesz új keretem , még beújítok 2 taktikát , mondjuk idei nagyon bevált. Meglátom majd mit hoz a jövõ

ezt kb. fejbõl mondtma inkább képet tolok 😄
Roger és Gabri is sokat tetteka játékhoz , csak fél évet sérültek voltak:| Falcao meg csak cserecsatár volt idén

na az jo😊 és mien taktikot használsz?😊
vegyél egy csatárt és ne adj el senkit

idei termésem:
-holland szuperkupa
-holland jupa
-holland bajnokság

Legjobb góllövõm Huntelaar , 39 gólt rúgott 8 assist mellett. Babel 22 gól , Sneijjder 13 gól meg 21 gólpassz , Luis Jiméneze 9 gól 15 gólpassz. Középpáylám bivalyerõs
Sok játékost ingyen hoztam el ( Nakamura , De la Pena) akikbõl valszeg sok tarcsis lesz. Legjelentõsebb igazolásom a nyáron Akinfeev lesz , rá költöttem mind a 17 M eurom. Ha marad vmi pénzem , védõt v jobb oldali középpályást nézek Gabri mellé !

selfisch barátom😊))) nagyon idegesit a manager:S a 2006ban nme gyöztem számolnia dijakat😊 most meg miden ok csak egy nyomorult taktikát nme tudunk kidolgozni prbáltama régivel si de nme megy:S És most ajaxal keztem egyet meguntam a mencseszter 3. szezon után mert ritka idegesitö kikaptama watfordtol 8-0ra:S na mid1 és látom te is ajaxal tolod😊 elég sikeresen😊 adthatnál egykét tanácsot a csapatal kapcsolatosan mert én nagy AJAX druker vok😊 és nme akrok szégyent hozni rá😊 szal egy takitot küldjék please😊))mit hazsnálsz meg egy két o tanács is jol jöne 😉 elöre is kösz😊 GO GO AJAX😄
hullámvölgy :S

ecsém itt holland bajnokságbnan mi megy. A 2.-tól 7. helyezettig mindneki játszik össze vissza EURÓPAI KUPAHELYKÉRT , akkor 2.osztályúak egymáss ellen , azátn 1. osztályúú ellen asse tom k-ki ellen jáccik meg hol indulhat 😄

Mor3llo
Duisburgtól 3:1-re kaptam ki idegenben, Kickers Offenbach-tól otthon kaptam ki 1:0..hihetetlen lélektelenül játszanak, mintha megszakadt volna bennük valami

itt a csúcspoén

madura védõ létére köv. meccsen mesterhármast rúgott és két büntetõt értékesített. A sors keze :||

ilyen nincs 1:0ra nyernek

39. percben kapok egy büntetõ. Maduro még sosem hagyta ki , épp ideje volt. Aztán 52. percben szöglet Lucio befejeli. 72. percben emberelõnybe kerülök , támadok mint a hülye kahn mindent megfog

idegenben lõtt góllal jutnak tovább <#duma>

nice

most töltöm gammát , münchen elleni visszavágó :S

hunbasser
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
vagy elsõ

ReaL MaDRid x siempre

asfa
hopp és egy kisebb csoda 😛

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Mor3llo
Sajna kora délután megdõlt a veretlenségi, kapott gól nélküli sorozatom:
A Kölntõl kikaptam 3:0-ra, majd következett a Rostock elleni mérkõzés, ahol Freis megszerezte a vezetést, azonban fordítani tudtak...2 tizenegyessel ...
azóta van még egy 2:0-ás gyõzelmem, egyelõre feljutó helyen tanyázok 7-8 forduló elteltével, és meg is vagyok elégedve a pályán látotakkal.
most töltöm Karlsruhét 😊

asfa
szervusztok
readingel nyomom a gémet most..nem szoktam mostanság irni de most mutatok pár képet a munkásságomrol!!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

3 fordulóval a vége elõtt 1 ponttal vezetem holland ligát psv elõtt

utolsó fordulóban psv-vel jáccok 😄

600ról 850re 😊

bl negyeddöntõ elsõ meccsen elvertem hazai pályán 2:1re münchent , aki podolski és kahn nélkül állt fel. Kiv. vok mire megyek münchenben

Darkon
Forditva nem 580rol 600ra??

En meg mivel lejatszottam a tegnap elveszett 6merkozest es ott a bizonyos Athletic ellen nem kaptam ki megvan a 30meccses veretlenseg<#vigyor2>

Born to win

ajaxtól most kaptam új szerzõdést

fizetési keretet 600e eurorol megemeltek 580e eurora , es kapok 14 M -t igazolasokra

Darkon
éáõöúü de😛 Csak ketfelet hasznalok es az angolt sztenderdizaltam az egyszeruseg kedveert😊

Born to win

Darkon
En nem talaltam a jatekon belul es ugye a keszitok ugye bele tettek volna ha ugy gondoltak volna hogy az oda valo. Megjegyzem akkor se hasznaltam volna hiszen igy elveszik a jatekos felfedezesenek varazsa, nem eletszeru nekem de nagyon nem.

Erdekes nalam 33ezres a stadion de kb ha nem tobbet kaptam Bl meccseken a jegyarak magasabbak? Ezen lehetne csiszolni kisse reszletezhetnek a penzugyi oldalat a jateknak.

Born to win

gondolom ez élõ akar lenni

nem magyar a keyboardod ? :S

Darkon
-elos lettem😊

Born to win

"ez a genie meg mar azert sok editoros szint nalam. (durva belenyulas ez a programba)"

megmondom neked hogy eza genie hivatalos programok közé tartozik . Az editor ésa modifier számít csalásnak csak , lsd. pl ESL

Hát van egy nagy stadion , mindneki szeret szal átlagban 50000 ember kint van. Blbõl most már nyolcaddöntõben kaptam 2.2 M eurot , köv körben ha kikapok akkor is kapok vmi 3-4 M eurot , amikor bekerültem az 4 M euro , év végén meg kapok a jogdíjakért 20M-t. Kiv. vok , holland bajnokság tv-s jogdíja mennyi lesz

Igazolni nem nagyon akarok , egy jó jobb oldali középpályás kellesz(?) meg egy jó kapus. Védõsorom jó , csak 8an vannak össz-vissza de velük ráérek még erõsíteni

Legjobb védekezés a támadás powaaaa

Darkon
Hollandiaba se eheznek a klubok ugylatom😛 Nekem 49,5-et adtak a La Ligas meccsek jogdijaiert jo mondjuk elos lettem elotte eleg gyengen adagoltak.

Born to win

Darkon
Scout megsaccolja a jatekban kb kiben milyen lehetosegek rejlenek egy csomoszor nem jott be nalam pl. de jobb scoutok akarcsak az eletben nagyjabol pontosan be tudjak hatarolni ki milyen tehetseg lesz ez a genie meg mar azert sok editoros szint nalam. (durva belenyulas ez a programba)

Born to win

nekem moindig csatárok és kapusok vannak de azok kilószámra :\\

Holland kupa eldõntõben is nyertem 2:0ra heerenven ellen. Eddig 28 M euro profitot csináltam , és még év végén jön +25-30M BLért , meg Tvs jogdíj.

Darkon
Nemtudom nalatok hogy van de mar 2014re DL tehetsegekbol meg WBL-bol dunat lehet rekeszteni kb. 15 fiatal van aki a scoutom szerint superstar lesz ertekeikrol nem is beszelve kisul a szemem annyi 20as van de a tobbi poszton meg semmi tehetseg.

Born to win

majd dobok év végén képet pár húzójátékosomról

falcao néha játszik agouda-val együtt járnak 20 gólnál kb.
Gunteelaar mindig kezdõ , 37 gól. Babel 22 meccsen játszott , 21 gól
Sneijder Jiménez szrja a gólpasszokat , Carvalho még nem vette fela ritmust

miért lenne cheat ? a játék szintén ez a táblázat alapján igazol

most talált az egyik scoutom egy fiatal mexikói kapust , leigazolom fejlõdik szépen erre kap 7 hónapot <#falbav>

derley
jo lesz😄de gondolom már most is 15gól felett fejez be egy szezont!?!

Darkon
Nemgyenge! DE ez a fmgenie nagy cheat ugylatom

Born to win

ilyen most

és ez lesz 😛 ( tudom h fizikai képességei nem fejlõdnek pl. genieben )

idegenben beálltam védekezni , így sajna 2:1re kikaptam

negyeddöntõben bayern vár , õk még verhetõk

5w0rdf15h
az Lac én másikról beszélek de mind1 nem ez a lényeg 😄
csak h van ilyen h stadiont építenek olyan csapatnál amelyiknek nincs saját 😛 kb 8-10 év után ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Darkon
JAja szerintem nagy hulyeseg eletbe se igy megy Ronaldinhonak kicsi a PA-ja nem veszem mert Tottinak 2-vel nagyobb inkabb ot stb. sneijder egyebkent most asszem valencianal van nalam egyik legnagyobb superstar PAidevagyoda

Born to win

Andrews
A saját stadion építését hol kell kérni? Mert Magyarországgal vagyok és közben az MTK is felkért managernek és szerintném bõviteni a stadiont.

nagyon rá vagytok ti gerjedve erre a PA dologra -.-

nem is áll szándékomban eladni õket 😊
csakhát kicsit a PA-jukat megemelhették volna , na mindegy
rangadó - amterdam arena