Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

turpert
kösz

Erre mit mondjak nem akartam anyaegyesületet fõleg nem õket <#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

ha az 1. vagy 2.selejtezõkörben esel ki akkor nem ha a 3.körben akkor az Uefa kupa 1.kieséses köréhez csatlakozol.

szevasztok!grat mindenkinek!
pár napig hanyagoltam a gémet tudjátok hogy van ez félév továbbtanulás meg ilyenek... 2012 nyarát irom a Sopronnal mostmár szeretnék valami szépet csinálni az európai kupában is.

Sziasztok!

Egy hete kezdtem el játszani a progival (Debrecen elsõ szezon közepe felé), nagyon tetszik, de hadd kérdezzek mán. Az fmhungary fórumában is feltettem, de ez valahogy pörgõsebb, hátha...
Fiókcsapatot akartam Létavértes mellé, hirdettem, jelentkeztek, kiválasztottam a legerõsebbnek tûnõ félprofi státuszú orosz másodosztályú csapatot. A frigy megkötetett, az árát bevasalták rajtam, aztán amikor küldeni akartam oda fiatalt erõsödni, nem engedte a játék. Azt írta ki, hogy nem szerepelhet idegenlégiós. Gondolom, az orosz másodosztályban, bár a szerzõdésben egy szó sem volt errõl. Vannak hasonló tapasztalataitok? Hogy lehet egy ilyen buktát elkerülni?

És még egy: a feljegyzés lapra hogy tudok írni? Mi a funkciója?

Elõre is köszi! És Soma: elsõ nemzetközi élményem a Debrecennel a BL táblára jutásért a Sahtar Donyeck volt, 6:2 oda, csak lestem... :-)

M.
turpert
Ha kiesek a bl selejtezõbõl akkor uefa kubába megyek?

soma22
blnek vége, saktar kivert minket...nem kicsit voltam meglepõdve mikor a fél csapatuk 20 millás huszonéves brazilokkal volt tele...
oda vissza megvertek...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
genk után jön még egy forduló a donyeck ellen.remélem nem lesznek ellenfelek.

soma22
31 perc alatt szerintem el is dölt a továbbjutás sorsa.még otthon fogadjuk õket.

soma22
nincs, az elején kiválasztasz 25 pleját, és majd a csoportkörre ujraválogathatsz.

5w0rdf15h
de a fradi 2 fordulóval a csoportkör elõtt kapcsolódik be nem? 2 forduló között nincs új nevezés? 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

soma22
na megvan a 3. szuperkupa zsinórban😊

soma22
na erre gondoltam én is, de nem meccsenként😊
akkor a csoportkörre benevezem õt is.

5w0rdf15h
az elején igen amikor még selejtezõ fordulók vannak legalábbis mikor én arsenallal 2006/07es szezonban selejtezõt játszottam külön volt arra a 2 meccsre nevezés és külön csoportmeccsekre majd télen újabb nevezés

soma22
arra befizetek, hogy a blben minden fordulo után változtathatod...

5w0rdf15h
jaja persze minden forduló után 😊

soma22
be is mutatkozott az elsõ éles meccsén:
(sajna a bl-be nem tudtam már benevezni, de ha jol emlékszem akkor lehet majd egyszer változtatni a regisztrált embereken)

turpert
Hreoka begyûjtötte amit csak lehetett 😄 zsírul összeállt a csapat a legislegjobbak....

turpert
Nálam ilyen ahogy feljutottam januárban hoztam

soma22
amióta elkezdtem a gammát meg akarom szerezni, debrecen nem tudott neki eleget fizetni, és én voltam a leggyorsabb😊
vééégre:

Mor3llo
ÕRÜLT 😄😄😄😄😄:AS😄:AS😄A:SDAS

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"real azért gyengélkedik mostanság, mert a capellot letiltottam😄"

A_DS_ASDASDASD_AS_D_SAD_ASD_AS_DS_DAD__DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vmvr
neil warnock már más kérdés, nem mellesleg õ felhívott engem a meccs közben, pedig tudta, hogy Arsenal drukker vagyok, de azért bepróbálkozott, elküldtem az anyjába😄. hülyéje meg felhívott vki mást, az meg adott neki egy jó taktikot, a következményekrõl ne beszéljünk.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

turpert
ehh milyen igaz 😄 és a Sheffiled nek ki mondta hogy milyen taktikot használjanak és ki álljon be a kapuba? 😄

vmvr
azért nem kéri ott, mert én msn-en megmondom neki😊, szerinted, ki ajánlotta neki most a blackburn meccsen, hogy Gilberto kiállítása után, játszunk 4-3-2-ben? én. gyorsan laptoppal feljött msn-re, aztán kért😄 eredményt tudjuk: 0-2ide

real azért gyengélkedik mostanság, mert a capellot letiltottam😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

turpert
jólvan de kicsit idegesítõ hogy a Debrecent simán verem a szar Gyirmót meg Paks meg Jászapáti 2 m 3 nullra ver

hunbasser
gondold már el,milyen lenne,ha mondjuk Wenger ott kérné angol fm fórumban h "plz,give me a good tactic,PLZ PLZ HELP ME!!!" -.-

ReaL MaDRid x siempre

turpert
találtam de eddig csak az utolsók vertek meg és ezért idegesítõ 😄

attól nem leszel jó manager ha más oldja meg a feladataidat...

találj ki magadtól egy jó takikot, úgy az élvezetes

turpert
Valaki mondana egy jó taktikot a fradihoz az nb 1 be?

hali mindenkinek!

sikerült ugyebár a feljutás a 2. osztályba a Cambridge Cityvel!😄😄😄 és sikerült bejutnom is az Uefa-kupába, Lilleström ellen idegenben 3-2 re otthon 5-1 re nyertem! köln, celtic, cszka sofia, dinamo moszkva a csoport. Kölnt otthon 1-0 ra vertem. 2.osztályt vezetem 15 forduló után 13-2-0 6 pont elõnnyel 8gólt kaptam idáig és 30valamennyit rúgtam képek majd érkeznek. média a 6. helyre vár, 4 millió az egyenlegem, közel 10000 férõhelyes stadion most lett kész nemrég a bõvítés 1700 hellyel, meg az edzést és az utánpótlást fejlesztettem - volt 3 milla.

sok sikert mindenkinek

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

Darkon
Kár volt betölteni BL-bol is kiestem!!! Elso korben! eGyszeruen nem hiszem el !!!
1-1 otthon is 1-1 113 percbe rugunk egy golt 2-1 o meg a 118ban persze Werderbremen eddig is utaltam a nemet focit...huuunagyonidesgesvagyokjoejt

Born to win

soma22
ugyan az elmult idényben nem állatkodott annyit, most kezdene beérni(még csak 19 asszem) és jo lenne megtartani.
most pl edzõmeccsen félidõ alatt tolt 3at...
majd probálkozom

jo éjt

Darkon
Valencianak meg a kanyjat!! Visszahozom a 0-1et Morais szabadrugasgoljaval (13-as ertekkel nem is ertem hogy rugta be)erre otthon a 94. percben meg nem fujja le es julio baptista 30meterrol kapufas kiflis golt lo <#boxer><#falbav>!!??DF?EAA? eddig tartott a csoda 31meccs veretlenul!

Born to win

Darkon
<#szomoru1>. En odadnam az enyemet kolcsonbe😛 nalam valahogy nem birja megtalalni magat. Eleg kicsapongo a teljesitmenye.

Born to win

soma22
ugy fest zuniga nem hosszabit szerzõdést.
akármit tolok a képe alá nem jo neki.
2 honap van még hátra...

soma22
egyébként zsinorban 4. bajnoki trofea, nb2, és 3 nb1-es, emelett két kupagyözelem, idén az egyáltalán nem érdekelt, a negyeddöntöben estem ki

soma22
köszi
féltávnál még azon agyaltam hogy jo lesz az uefa hely, mert ott több az esélyünk, de aztán megint mehet a bl😄

5w0rdf15h
<#taps><#taps><#taps>azigen szép teljesítmény 😊

soma22
na amikor kezdeném megunni, kezdek kiábrándulni, akkor jön új:
féltávnál a bajnokságban a nemzetközi kupák miatt nagyon gyengén áltunk, a téli szünetet a 9. hely körül tettük meg. 4 meccsel a vége elõtt a 4. helyen álltunk 7 pont hátránnyal a debrecennel szemben és ez lett belõle.az utolsó meccs elõtt 2 pont volt a hátrány, mi nyertünk, debrecent megverte a paks, így újra miénk a bajnoki trófea😊
bódottá van😊

soma22

na mek jo 8
gyáá kcsit sok😊 na felfutatom sneijdert és eladom avyg 80 milkáért mint általában😊 nálama reaál midig megvete enyiért😊 de amugy ha enyi megvan magátol ir a vezetöség hogy na épitkezünk?😊
100M euro

magyarul kb 130M dollár

menyi pénz kel egy stadionhoz???pl ajaxnál egy sajáthoz??? dolárban!
még nagyon az elején jársz , ráérsz még ott középmezõnyben sunnyogni 😛

Mor3llo
NAgy nehezen megszerzem a vezetést, nyomok mint az állat..erre mit ad isten ? gondol egyet a gép, jó 20 méterrõl lõ egy gólt, tök elõnytelen pozícióból...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gyíí szinte mindne díjat megnyertem

hollandia legjobb ifije , hollandia legjobb játékosa , év menedzsere és a gólkirályi cím is a miénk. Blbe huntelaar lõtte 2. legtöbb gólt , 5 emberemet válaszották be BL dream teambe és huntelaar lett 3. aranycipõ szavazáson 😄

menyi pénz kel saját stadionra?OOO
de jo akor leigazolom riváldot😊)) és nevelje a öööö majd valakit😄 na mek si gamelni😄
Hm 5.5 milka bl jogdíj + 3 milka 1. helyért
sok év lesz mire lesz stadionom :|