Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre mit mondjak nem akartam anyaegyesületet fõleg nem õket <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
pár napig hanyagoltam a gémet tudjátok hogy van ez félév továbbtanulás meg ilyenek... 2012 nyarát irom a Sopronnal mostmár szeretnék valami szépet csinálni az európai kupában is.
Egy hete kezdtem el játszani a progival (Debrecen elsõ szezon közepe felé), nagyon tetszik, de hadd kérdezzek mán. Az fmhungary fórumában is feltettem, de ez valahogy pörgõsebb, hátha...
Fiókcsapatot akartam Létavértes mellé, hirdettem, jelentkeztek, kiválasztottam a legerõsebbnek tûnõ félprofi státuszú orosz másodosztályú csapatot. A frigy megkötetett, az árát bevasalták rajtam, aztán amikor küldeni akartam oda fiatalt erõsödni, nem engedte a játék. Azt írta ki, hogy nem szerepelhet idegenlégiós. Gondolom, az orosz másodosztályban, bár a szerzõdésben egy szó sem volt errõl. Vannak hasonló tapasztalataitok? Hogy lehet egy ilyen buktát elkerülni?
És még egy: a feljegyzés lapra hogy tudok írni? Mi a funkciója?
Elõre is köszi! És Soma: elsõ nemzetközi élményem a Debrecennel a BL táblára jutásért a Sahtar Donyeck volt, 6:2 oda, csak lestem... :-)
M.
oda vissza megvertek...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
akkor a csoportkörre benevezem õt is.
(sajna a bl-be nem tudtam már benevezni, de ha jol emlékszem akkor lehet majd egyszer változtatni a regisztrált embereken)

vééégre:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A_DS_ASDASDASD_AS_D_SAD_ASD_AS_DS_DAD__DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
real azért gyengélkedik mostanság, mert a capellot letiltottam😄
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
ReaL MaDRid x siempre
találj ki magadtól egy jó takikot, úgy az élvezetes
sikerült ugyebár a feljutás a 2. osztályba a Cambridge Cityvel!😄😄😄 és sikerült bejutnom is az Uefa-kupába, Lilleström ellen idegenben 3-2 re otthon 5-1 re nyertem! köln, celtic, cszka sofia, dinamo moszkva a csoport. Kölnt otthon 1-0 ra vertem. 2.osztályt vezetem 15 forduló után 13-2-0 6 pont elõnnyel 8gólt kaptam idáig és 30valamennyit rúgtam képek majd érkeznek. média a 6. helyre vár, 4 millió az egyenlegem, közel 10000 férõhelyes stadion most lett kész nemrég a bõvítés 1700 hellyel, meg az edzést és az utánpótlást fejlesztettem - volt 3 milla.
sok sikert mindenkinek
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
1-1 otthon is 1-1 113 percbe rugunk egy golt 2-1 o meg a 118ban persze Werderbremen eddig is utaltam a nemet focit...huuunagyonidesgesvagyokjoejt
Born to win
most pl edzõmeccsen félidõ alatt tolt 3at...
majd probálkozom
jo éjt
Born to win
Born to win
akármit tolok a képe alá nem jo neki.
2 honap van még hátra...
féltávnál még azon agyaltam hogy jo lesz az uefa hely, mert ott több az esélyünk, de aztán megint mehet a bl😄
féltávnál a bajnokságban a nemzetközi kupák miatt nagyon gyengén áltunk, a téli szünetet a 9. hely körül tettük meg. 4 meccsel a vége elõtt a 4. helyen álltunk 7 pont hátránnyal a debrecennel szemben és ez lett belõle.az utolsó meccs elõtt 2 pont volt a hátrány, mi nyertünk, debrecent megverte a paks, így újra miénk a bajnoki trófea😊
bódottá van😊

magyarul kb 130M dollár

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
hollandia legjobb ifije , hollandia legjobb játékosa , év menedzsere és a gólkirályi cím is a miénk. Blbe huntelaar lõtte 2. legtöbb gólt , 5 emberemet válaszották be BL dream teambe és huntelaar lett 3. aranycipõ szavazáson 😄
sok év lesz mire lesz stadionom :|