Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sneijder és Mitea a gémben is faya szvsz...

ja csak sajna a valóságban van így

gémbe vmi nagyon elszúratk sajna. Sneijder Madura Mitea és társai csak ilyen 160 PA körül vannak , életben pedig nagy szátrok lehetnek.

lsd. Van der Vaart

Darkon
Nemrossz😊 Ajax teli van csiszolatlan gyemantokkal pl sneijder

Born to win

Andrews
Hú Grat.<#eljen><#taps><#worship>.

RPGLACA ismerem 😛

aztageciiiiiii 0:0ás félidõ után 😄DDDDDDD

Zsolti9014
Nem hiszem el! Hiába van nagyon erõs keretem, a Juvéval évek óta gyengélkedünk, most azt hittem végre vége ennek, de az elsõ meccsen hiába vezettünk 2-0-ra a Milan otthonában a vége 3-3 lett, úgy, hogy alig tudtam egyenlíteni. Azóta 3 vereség, 1 gyõzelem...
A keret: Kapusok: Buffon, Bonnefoi, Angeli
Védõk: Barzagli, Sinkiewicz, Hurtado, Chiellini, Balzaretti, O'Shea, Tudor, De Ceglie
Középpálya: Pirlo, Tacchinardi, Paro, Gasbarroni, Filkor, Deisler, Filkor, Ambrosini
Csatárok: Trezeguet, Crouch, Huntelaar, Packer, Del Piero

Nem tudom mit csináljak! <#szomoru1>

Hajrá Magyarország!

5w0rdf15h
😄DDd Laca is (egyik válogatott) Ajaxal tolja és neki kb 2014ben bejelentették h építenek egy új stadiont László stadion néven 😄DDDDdddd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

nem kell bemutatni pellegrinit 😊

Darkon
Basszus tegnap elfelejtettem menteni!!<#falbav> 6meccs szallt el node nembaj meg mindig veretlen vagyok ezekszerint😛

Born to win

Darkon
Egyebketn ezt most jegyzeteltem ki nagyon hasznos:

Target man: Jumping, Heading,Strength, Off the ball
Striker: Pace, Acceleration, Dribbling, Technique, Finishing
DM: Tackling, Work rate, Stamina, Positioning
GK: Reflexes, Handling Communication, Jumping, Positioning
WB: Positioning, Tackling, Stamina, Pace, Acceleration
FB: Positioning, Tackling, Pace, Anticipation
CB: Tackling, Jumping, Positioning, Heading, Strength, Marking, Bravery, Team work
Winger: Pace, Dribbling, Passing, Off the ball, Creativity, Stamina, Crossing
AM: Passing, Off the ball, Creativity, Technique, Dribbling, Stamina

Born to win

Darkon
Nem 100M-os kolcsonbol epitettunk egy ujat Pellegrini arena lett a neve regi nagy Villarealos jatekos utan. 33E ferohely elozo 25Evolt. Addig jartam a vezetoseg nyakara hogy egyszercsak bejelentettek asszem vagy 2evig epult

Born to win

amikor bõvíteni akaram , azt írja hogy lenne rá pénz , csak sajnos nem enyém a stadion

derley
mert azt honnan lehet tudni, h a club-é vagy másé?

késõbb a klub megbveszi a stadiont ?

mert nekem is van az amsterdam arena 55.000 férõhelyes, ott játszunk csak nem az enyém

derley
jolvan, köszi.Nagyon nnem is kell most pénz, mert az utánpotlásban van 1-2 nagyon jo srác..most õket probálom beépíteni..akiket meg vinnének nagyobb klubbok, azok Maxi és Pablo...csak egyiket sem akarom eladni😊

derley
szép<#eljen>

Darkon
Jo a harmadik hely is a spanyol bajnokság nagyon erõs nekem 3-4-3-1 és remélhetõleg most is 1.helyezést fogok elérni a Villaval. Real,Barca,Valencia,Athletico mindig eros néha még bejonnek Zaragoza és egyéb csapatok is ugyhogy szerencsére mindig nagy harc van a La Ligaban. Amugy egy szavad se lehet mert amikor kezdtem tiszta csod volt a Villarealnal plusz sajat stadionunk se volt harmincvalahanyadikok most 8.leggazdagabb klub sajat stadiont epitettunk 70M van most csak ugy a szamlan 55M atig keret amibol mar joforman nem is hasznalok fel semmit. Torres atjott ingyen az Athletico-tol szerintem iden is golkiraly lesz. Adj el játékost ha nincs pénz.

Born to win

Pécsrõl hoztam

respect

derley
reggelt Mindenki!1. évben 3. lettem az Atlétcioval, ugyhogy kb a 30.forduloig vezettem...csak akkor Torres kidölt 4hónapra...Azt nem tudjátok h az Atma-nal miért van ilyen nagy pénz nincstelenség??Elsõ évben kaptam 3M eurot, most meg kaptam 1M eurot...de végüis mind1, mert nem akarok senkit sem igazolni, csakhát ez fura egy olyan csapatnál ami benne van a világ 15leggazdagabbjába.

Darkon
NA azt hittem megcsinalom azt amit az Arsenal de sajnos "csak" 30meccs sikerult😊.

Raadasul otthon az utolso helyezettol...😞

Born to win

barca felajánlotta Bellettit 2M euroért , el kellett hoznom 😊

tssssss

szánalom.hu 😊 vagyis

turpert
😄

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

editorban A_DS_DSA_DD_sD_A

turpert
hol nevelkedett?

vmvr
pár hónapja fmezek csak, voltak már sikereim, de még mindig sok mindent nem tudok. pl.hogyan találtok ilyen jó játéksokat, hol lehet, simán a játékos keresésnél nincs ilyen átfogó keresés, hogy ezeket a nagy tehetségeket megtaláljam, vagy igen?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

zaki
Pinedat vedd meg, qrva jó mexikói (bal)bekk.

szevasztok!grat all!
160 000€-ért nem is rossz:

124/175

Most nálam téli szünet van

Év elején 2 fontosabb igazolásom volt , Falcao és Luis Jiménez. Most megkaptam 25 M euro pluszt amit termeltem fél év alatt igazolni. Jött Pisano a védelembe ( jobb-bal lábas) leginkábbb Grygera helyettese. Jött 2 nagyon tehetséges mexikó , Guardado és egy támadó középpályás. Kétségkívül a legnagyobb igazolásom a st.gallenbõl 200e euroért fiorentinaba , majd 600e euroért hozzám költözõ Agounda. Kép jön ! Ja és Carvalho D.

Dubai, január 13., 21.20 A Dinamo Kijev a magyar csatár triplájával 4-1-re verte a Hamburgot.

A Dinamo Kijev gárdája Dubaiban edzõtáborozik, és igen nívós ellenfél ellen mérhette fel, hogy hol tart a felkészülésben. Farkas Balázs csapata a német Hamburggal találkozott, és 0-0-s félidõ után 4-1-es gyõzelmet aratott. Az ukrán óriás a második félidõben szinte egy teljesen más csapatot küldött a pályára, amelyben a 18 éves magyar támadó is helyet kapott. A magyar válogatottban is bemutatkozó futballista egy mesterhármassal rukkolt elõ, szétzilálva ezzel a Bundesligában is pocsékul szereplõ hamburgiakat, akik kilenc emberrel fejezték be a találkozót. Farkason kívül Gusev is betalált a kijeviek közül, a kikötõvárosiak találatát Daniel Ljuboja jegyezte.

Andrews
Jó reggelt és Grat all!
Bari mecs az olaszok ellen:

Mor3llo
Mai utolsó képem :

jóéjt all !

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
nos...a kedves dortmund gárdáját kaptam..azt hiszem, msot megláthatom, valójában mennyire ütõképes a gárda !

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

vmvr
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Mor3llo

Mor3llo
5 tétmeccs, 13 rúgott, 0 kapott gól.Eddig egy szavam sem lehet !

Mor3llo
Ha valaki szeretne, olcsón jó, energikus, gyors csatárt, akkor ajánlom Freist.Fiatal, és fejlõdik mint az állat.

Mor3llo
Egy eredmény, amire elég büszke vagyok.Freis nagyon jó.Eddig 4 meccs a bajnokságban, 3 gyõzelem, 1 döntetlen, 7 rúgott, 0 kapott gól.Eddig elég esélyes vagyok a feljutásra, és remélem ez az idegenbeli gyõzelem lendületet ad a fiúknak, és továbbra is tudjuk tartani ezt a jó formát.

sziasztok!grat mindenkinek!
Újabb bajnoki cím a sopronnal.egy-két játékosom eladtam pl: Tamás Zoltán most a Cselzibe van Ivancsics Gellért Bebficába ugyhogy játékosok után kellett néznem.Az U19 és a tarcsi is bajnok lett 5 fordulóval a vége elõtt.a BL-be meg pachem volt...

Mor3llo
az szép 😉

146/162 védõmet 7.5 M-t adtam el 😄

Mor3llo
igazad van.ebben viszont a freestyle kosárlabda jobb, mert ott azért meccsen is bevethecc 1-2 trükköt...ettõl független nekem jobban teccik a foci freestyle, az már viszont más kérdés tényleg, hogy az ilyet nagypályán azonnal megennék 😊

hunbasser
ugye ezt nem mondod komolyan 😄
amúgy van egy jogás videó,ahol egy freestyler ronaldinhoval meg c-vel ibrahimoviccal nyomatja(meg azt hiszem c-vel is),és amikor szabadrúgások jönnek,a gyerek lõni nem tud 😄
attól függetlenül,h jól bánnak a labdával,még lehet,h nem tudnak lõni,ívelni,futni,szerelni,de még az sem biztos,h cselezni.

ReaL MaDRid x siempre

turpert
ohha :S

zaki

No comment.

Darkon
Nincs szivem...Eto-t se engedtem most vittek volna kolcsonbe de csakazertse adtam 19.helyen levo csapat volt a La Ligaba meg a vegen buszutall😊 most elvannak afrikakupaznak ugyis, utanna lehet hogy jihad lesz a csapatnal de majd kiszurom a szemuket 1-2 meccsel azutan meg kuss😊)

Born to win