Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gémbe vmi nagyon elszúratk sajna. Sneijder Madura Mitea és társai csak ilyen 160 PA körül vannak , életben pedig nagy szátrok lehetnek.
lsd. Van der Vaart

A keret: Kapusok: Buffon, Bonnefoi, Angeli
Védõk: Barzagli, Sinkiewicz, Hurtado, Chiellini, Balzaretti, O'Shea, Tudor, De Ceglie
Középpálya: Pirlo, Tacchinardi, Paro, Gasbarroni, Filkor, Deisler, Filkor, Ambrosini
Csatárok: Trezeguet, Crouch, Huntelaar, Packer, Del Piero
Nem tudom mit csináljak! <#szomoru1>#szomoru1>
Hajrá Magyarország!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Born to win
Target man: Jumping, Heading,Strength, Off the ball
Striker: Pace, Acceleration, Dribbling, Technique, Finishing
DM: Tackling, Work rate, Stamina, Positioning
GK: Reflexes, Handling Communication, Jumping, Positioning
WB: Positioning, Tackling, Stamina, Pace, Acceleration
FB: Positioning, Tackling, Pace, Anticipation
CB: Tackling, Jumping, Positioning, Heading, Strength, Marking, Bravery, Team work
Winger: Pace, Dribbling, Passing, Off the ball, Creativity, Stamina, Crossing
AM: Passing, Off the ball, Creativity, Technique, Dribbling, Stamina
Born to win
Born to win
mert nekem is van az amsterdam arena 55.000 férõhelyes, ott játszunk csak nem az enyém
Born to win
Raadasul otthon az utolso helyezettol...😞
Born to win
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
160 000€-ért nem is rossz:

Év elején 2 fontosabb igazolásom volt , Falcao és Luis Jiménez. Most megkaptam 25 M euro pluszt amit termeltem fél év alatt igazolni. Jött Pisano a védelembe ( jobb-bal lábas) leginkábbb Grygera helyettese. Jött 2 nagyon tehetséges mexikó , Guardado és egy támadó középpályás. Kétségkívül a legnagyobb igazolásom a st.gallenbõl 200e euroért fiorentinaba , majd 600e euroért hozzám költözõ Agounda. Kép jön ! Ja és Carvalho D.
A Dinamo Kijev gárdája Dubaiban edzõtáborozik, és igen nívós ellenfél ellen mérhette fel, hogy hol tart a felkészülésben. Farkas Balázs csapata a német Hamburggal találkozott, és 0-0-s félidõ után 4-1-es gyõzelmet aratott. Az ukrán óriás a második félidõben szinte egy teljesen más csapatot küldött a pályára, amelyben a 18 éves magyar támadó is helyet kapott. A magyar válogatottban is bemutatkozó futballista egy mesterhármassal rukkolt elõ, szétzilálva ezzel a Bundesligában is pocsékul szereplõ hamburgiakat, akik kilenc emberrel fejezték be a találkozót. Farkason kívül Gusev is betalált a kijeviek közül, a kikötõvárosiak találatát Daniel Ljuboja jegyezte.
jóéjt all !
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Újabb bajnoki cím a sopronnal.egy-két játékosom eladtam pl: Tamás Zoltán most a Cselzibe van Ivancsics Gellért Bebficába ugyhogy játékosok után kellett néznem.Az U19 és a tarcsi is bajnok lett 5 fordulóval a vége elõtt.a BL-be meg pachem volt...
amúgy van egy jogás videó,ahol egy freestyler ronaldinhoval meg c-vel ibrahimoviccal nyomatja(meg azt hiszem c-vel is),és amikor szabadrúgások jönnek,a gyerek lõni nem tud 😄
attól függetlenül,h jól bánnak a labdával,még lehet,h nem tudnak lõni,ívelni,futni,szerelni,de még az sem biztos,h cselezni.
ReaL MaDRid x siempre