Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szoros volt a bajnokság:

szerintem mert magyar klubb meg tud szokásos és elmegy silva kereshetek kapust
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Ehh ennyi volt silva megy de ez is valamicske pénz:

mért nem mennek hozzád a pléják?
igen
ha jelentkezem mondjuk abgol szövkapitánynak akkor attól a fradit még irányíthatom?
2052-ben?😄
mért nem?koppincsá az orrukra
Az semmi, 2006-os FM-ben a Barcelonának, és a Chelsea-nek is adtam el 50m euróért játékosokat a Lokiból... 😛
õ Jó kis gyerek!!! Én még az elsõ Nottinghames mentésembe vettem kölcsön egy évre igaz2008-ba és hatmadik lett a góllövõlistán a másodosztályba. Amúgy most Január van nálam és Harcolok a Olay-Off-ért , mostjelenleg negyedik vagyok.Németh már 4 mist ér aszem meg ugyancsak 4 misit aszem Billy Sharp. Ingyen elhoztam Crespot.
I’m Forever Blowing Bubbles...
viszont egy volt Soproni játékosom most a Cselziben van középsõvédõként 8 milláért sütöttem el😊
legalábbis nálam a Cselziben stabil kezdõ szokott lenni
ja igen ez a Sahar ember nagy tehetség a gémben szerintem 23-30 gólt ver simán a bajnokságban ha nem sérül meg
Lampardot is vidd a fradihoz na meg Sevát.
jön egy középpályás is kemény a két gyerek a csati 4.7 milcsit ér a kp meg 1.6 ot az ifibe 😄
jah 😄 kösz 😊 ás magyar hiába attila da silva 😄
nemrossz szerintem õneki lett a legjobb átlagteljesítménye a csapatba Hrepka után viszont most gyenge mert szüneten van

arsenalbol parisio is volt már nálam.egy másik mentésben még az elején
elõször kölcsönbe, aztán megszeretett itt lenni és mikor lejárt az arsenalos szerzõdése hozzám aláirt
elõször kölcsönbe, aztán megszeretett itt lenni és mikor lejárt az arsenalos szerzõdése hozzám aláirt
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
engem nem vettek még meg fiókcsapatnak nem is bánom
neked kell eldöntened mennyit ér.(ennél tuti többet)
vagy kérj érte olyan 10 misi köröl, és ha megadják akkor legalább csomo pénzed lesz
vagy kérj érte olyan 10 misi köröl, és ha megadják akkor legalább csomo pénzed lesz
kösz a tippet de ezzel az ajánlattal mit tegyek?
😄
Szvsz nem fogsz tudni 1 játékost sem kölcsön venni majd, senki nem akar jönni onnan Magyarországba, még az ifibõl sem. 😞
Viszont ha lesz majd vmi szuper tehetséged, akkor tuti lenyúlják majd tõled... 😞
Szvsz nem fogsz tudni 1 játékost sem kölcsön venni majd, senki nem akar jönni onnan Magyarországba, még az ifibõl sem. 😞
Viszont ha lesz majd vmi szuper tehetséged, akkor tuti lenyúlják majd tõled... 😞
pörögnek az események most erre mit mondjak 18 éves silva nem akorom eladni 😞

az jo, nekem anno az arsenal tolt 155öt.
a tarcsiból ésafiataljaik közül szinte simán tudsz kölcsönbe hivni plejákat, és onnan nem is olyan nehéz megszerezni 1-2 tehetséget
a tarcsiból ésafiataljaik közül szinte simán tudsz kölcsönbe hivni plejákat, és onnan nem is olyan nehéz megszerezni 1-2 tehetséget
remélem legalább valami jó játékost adnak kölcsönbe mondjuk lampard devi vagy robben 😄